Hverdagsliv

ENDELIG

21. desember 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA For en ubeskrivelig deilig følelse å bli hentet hjem på juleferie ♥ Det første jeg gjorde da jeg kom hjem, var å kaste meg over juletreet og pynte det. Jeg har ikke sett noe poeng i å pynte leiligheten i Oslo, ettersom juleferien tilbringes i Tønsberg og resten av tiden fram til skolestart tilbringes i Thailand. Så da var det godt å komme hjem til julekuler, engler og glitrende lys, haha. Så nå skal jeg bare kose meg og gjøre hyggelige ting i pluss/minus en uke, før jeg må hjem og pakke til reisen. I kveld skal jeg ha jentekveld med noen av Tønsberg-venninnene, først er det bare et liite hinder jeg må over før denne dagen kan bli bra. Tannlegen! Hehe. Jeg skal operere ut de to siste visdomstennene mine i narkose, så i dag skal jeg på konsultasjon. Kjedelig, men veldig glad for at det bare er en konsultasjon. Kjenner jeg ikke er klar for lyden av tenner som knuses og nerver som rives av. Herregud, at noe kan være så vondt selv om man ikke kjenner noe! Ble nesten litt kvalm av å skrive det der. Vi blogges sikkert senere, mine kjære! 🙂 

3 Comments

  • Reply Hadelandsjenta 21. desember 2015 at 09:26

    Riktig god jul til deg, Ida 🙂 Kos deg masse med familien!

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2015 at 12:42

    Hadelandsjenta: takk det samme! <3

  • Reply Ida 21. desember 2015 at 15:58

    Kos deg masse Ida! God jul 😀

  • Leave a Reply