Hverdagsliv

VEET AMBASSADØR 2015

22. desember 2015

AnnonseOLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg kan nesten ikke tro hvor fort tiden flyr. 2015 er snart over, og det betyr at ambassadørjobben jeg gjør for Veet også er det. Det har vært veldig stas å få være ambassadør for Veet, og jeg har kost meg masse med å teste ut produkter, dele tips med dere og ikke minst ha konkurranser! Veet er all about å omfavne seg selv om kvinne og føle seg vel, og det føler jeg at jeg er blitt flinkere til. Til og med midt på mørkeste vinteren, har jeg vært og fått pedikyr og i dag vokser jeg leggene for å føle meg vel i julen. Selv om leggene gjerne gjemmer seg bak en strømpebukse eller en lang kjole, er det bare følelsen av å være velstelt jeg elsker. Man skal jo gjøre det for seg selv, ikke for alle andre. Tenkte jeg skulle dele noen tips til hvordan man kan føle seg vel og holde seg fresh gjennom vinteren. Vi har tross alt både julebord, julaften og nyttårsaften å holde oss freshe for: ♥ Book deg en pedikyr. Shellac (eller hva nå man foretrekker) holder dobbelt så lenge, hvis ikke enda lengre, enn det gjør på fingrene. Så en runde med pedikyr holder gjerne hele vinteren. Så verdt det! ♥ Skrubben er din venn. Skrubb deg i hvertfall én gang i uken, for å bli kvitt tørr og død hud, slik at du holder huden frisk og myk. Husk å alltid skrubbe før du vokser eller shaver leggene, det er vondt å gjøre det etter. ♥ Kjøp deg et Veet Spawax så kan du vokse leggene når du vil i fred og ro. Og andre kroppsdeler, så klart! Koster ikke mye i det hele tatt, og vokskapslene varer lenge. Et tips er å la voksen ligge i apparatet når du er ferdig, slik at det stivner. Når du setter på maskinen neste gang kan du bruke opp voksen du ikke brukte sist. ♥ Ha en kroppsolje stående på nattbordet, så du kan smøre inn hele kroppen før du legger deg. Jeg liker å ha en med lavendelduft, det skal visst være bra for søvnen også. ♥ Hvis du har skikkelig tørre føtter, dynk dem i olje eller body butter før du legger deg, og sov med sokker. Da vil du få fuktighetsbehandling natten gjennom. OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer varmer jeg opp voks fra sist gang jeg vokset meg hjemme hos mamma og pappa. Lur som jeg er har jeg et Spawax både her og i Oslo, haha! Voksen er VELDIG lett å bruke, og selv om jeg foretrekker å ha et håndkle under, så griser den ikke i det hele tatt. Hvis du vil se hvordan man bruker Spawax kan du lese et tidligere innlegg om det HERDa gjenstår det vel bare å takke for seg som Veet ambassadør 2015, og håpe at dere har fått noen brukbare tips på veien 🙂 Du kan følge Veet på Facebook HER hvis du ønsker flere beauty tips. 

6 Comments

 • Reply Mette 22. desember 2015 at 15:22

  Hva slags kamera har du, og er det noe du vil anbefale? 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. desember 2015 at 22:28

  Mette: det er et Olympus Pen. Anbefales hvis man spanderer på seg 45 mm linsen som koster et par tusen i tillegg 🙂 klem

 • Reply Malin 24. desember 2015 at 01:40

  Vanligvis ser jeg på deg som en av de ærlige bloggerne, men vet ikke om jeg tar dette som god fisk denne gangen. Tidligere er det jo shai-høvler du har rost opp i skyene/reklamert for. Om man skal vokse skal man jo spare håret først. Gi meg bevis i form av hårete armhuler eller legger, så skal jeg tro deg 😉 vil gjerne fortsette å tro at du er en av få som ikke er kjøpt og betalt.

 • Reply Katrine 26. desember 2015 at 13:47

  Hvor er bh’en din fra? Haha. Den så så fin ut!

 • Reply f 27. desember 2015 at 19:50

  fint!

 • Reply Ida Wulff 28. desember 2015 at 00:15

  Katrine: Victorias Secret 🙂

 • Leave a Reply