Hverdagsliv

BATTERIENE ER FULLADET

28. desember 2015

Julen er over, og jeg kan med glede meddele at mine batterier nå er 100% fulladet. Jeg har ikke løftet en finger hele julen, bare kost meg med familie og sett på TV-serier, og det har virkelig gjort godt. Selv om det selvfølgelig kan ta litt på å alltid være minst 10 pers til bords, og å være roomie med lillebror som ikke innfrir mine krav til ro og orden, hehe. I julen har jeg fått tilbringe tid både med den norske og deler av den danske familien, så jeg kunne ikke spurt om mer. Ellers har jeg fått en haug med fine julegaver som jeg ikke aner hvordan jeg skal få med meg til Oslo – OG jeg reiser til Thailand om bare noen få dager. Nei, nå har denne livsnyteren det ganske greit 🙂 I morgen skal jeg til tannlegen (help me God), og så må jeg få drasset meg tilbake til Oslo og pakke kofferten. Shoppe litt må jeg også prøve på, for da jeg dro fram sommerklærne mine måtte jeg bare le. Alt er slitt, eller lukter solkrem og varme dager. Finnes det i det hele tatt sommerklær i butikkene nå?! Jeg har ikke én shorts. Verdensproblemer, altså. Ja,det stemmer. Disse iPhone-bildene er alle bildene jeg har tatt i julen. Denne lille bloggferien er over nå, altså! 

6 Comments

 • Reply Torun 28. desember 2015 at 01:14

  Altså, jeg vet ikke hvor jeg skal starte jeg…jeg har alltid vært en av de som leser haugevis av blogger, men aldri legger igjen en eneste kommentar, men jeg irriterer meg så grusomt over at jeg ikke har kommet over bloggen din før nå! Hvor i alle dager har jeg vært liksom? Jeg føler at alle de «store bloggerne» har mistet kvaliteten sin de siste årene, de poster et par outfit-poster og legger ut haugevis med reklame.

  Jeg har nå de siste 2 timene(!!) sittet å lest igjennom bloggen din, og du fortjener så utrolig mye ros. Du legger liksom sjel i alle innlegg, og har en humoristisk tone hele veien som gjør at jeg føler at jeg kjenner deg. TUSEN TAKK!! Jeg kan med hånden på hjertet si at du er den beste bloggeren jeg har kommet over.

  Håper du koser deg masse i romjulen, og at du slapper godt av.

  Følte bare jeg skyldte deg en liten kommentar for den supre jobben du gjør.

  Masse klemmer til deg:-)

 • Reply Anonym 28. desember 2015 at 01:45

  kan du væær så snill og fortelle om hvordan det gikk da du var på healing for flyskrekken din? :):):)

 • Reply Thea 28. desember 2015 at 21:23

  Du har tydeligvis løftet en finger i jula for å få på den grusomme pelskragen din. Patetisk!

 • Reply Ida Wulff 28. desember 2015 at 23:42

  Anonym: var der bare en gang og vet ikke helt hva jeg syns! jeg er fremdeles redd for å fly, men ble kanskje litt mer obs på hvordan jeg kan styre tankene mine. Vi var gjennom både hyponose og banking/tankefeltterapi 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 28. desember 2015 at 23:43

  Torun: oi, det var veldig hyggelig å høre! Velkommen inn hit, så gøy at du liker det du leser 🙂 Håper du har hatt en fin jul, klem til deg <3

 • Reply Anonym 29. desember 2015 at 00:27

  Nei æsj, der mista du en leser 🙁 har virkelig ikke forståelse for slike folk – som det nå viser seg du er en av. Har prøvd, men fatter ikke hvordan det er mulig å være så ego og tom i huet. Verste er jo at du promoterer det til x antall tusener. mener ikke å hate (selvom det kanskje høres slik ut – og du fortjener det) men dette er bare trist og ekkelt.

 • Leave a Reply