Hverdagsliv

LITT UKLAR I TOPPEN

28. desember 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMan bør vel strengt talt ikke jobbe (blogge) i beruset tilstand, men etter noen såpass sløve bloggdager klarer jeg ikke styre meg, hehe. Jeg kom nettopp hjem fra tannlegen, og det gikk SÅ bra. Fikk litt chillemedisin på forhånd så klart, så jeg tok det egentlig helt med ro og ble ikke plaget av noe annet enn lydene. Noen som skulle funnet opp lydløst tannlegeverktøy? Det høres jo ut som de sliper betong og bygger hytte inni der når de holder på. Men sånn ellers gikk det tipp topp! Snille mammaen min satt på venterommet for å geleide sjanglepetter herself hjem igjen. Nå ligger jeg i senga og koser meg med en episode Ray Donovan. På kjøkkenet varmes det pinnekjøtt, så nå håper jeg bare denne bedøvelsen tar seg fri snart. Er det noe jeg ikke tar sjansen på, så er det å risikere å tygge av meg tunga i et forsøk på å nyte den siste smaken av julen. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 Comments

 • Reply Ingvild 28. desember 2015 at 23:08

  Så bra at det gikk bra hos tannlegen tross alt 🙂 Hva chillemedisin er det du får egentlig? Hehe

 • Reply Madelen 29. desember 2015 at 01:52

  Jeg pleier å putte i øreproppene og drømme meg langt bort hos tannlegen! De pleier aldri å ha noe i mot at han hører på litt behagelig musikk istedenfor alt det andre maset 🙂

 • Reply Maren 29. desember 2015 at 10:45

  Hahaha, elsker bloggen din! Skriver alltid så underholdende innlegg!

 • Reply Ida Sofie 29. desember 2015 at 12:04

  Et lite tannlegetips til deg: Hør på musikk når tannlegen holder på med de tingene som lager mest lyd! Det gjør jeg, og det gjør det hele mye mer behagelig! 🙂

 • Reply sistersecrets 30. desember 2015 at 18:59

  Godt nyttår!

 • Reply Drea K. 31. desember 2015 at 07:42

  Er Ray Donovan bra? Verdt å se?

 • Reply Ida Wulff 31. desember 2015 at 11:19

  Drea K.: det er ikke den beste serien jeg har sett, men ble litt hektet etterhvert likevel. Syns sesong 1 og 2 var spennende, nå har jeg akkurat startet på sesong 3 og den syns jeg er litt kjedelig. Klem! 🙂

 • Leave a Reply