Reise

HEI FRA GARDERMOEN

31. desember 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hei fra Gardermoen! 

For et par dager det har vært! Jeg har ikke engang rukket å grue meg til flyturen, etter at min kjære reisepartner Kristina dessverre bestemte seg for å bli hjemme i Norge. Da var det bare å kaste seg rundt, finne en ny reisepartner og få endret billettene. Og tenk; den første jeg spurte sa JA! Malin (som jeg var på Bali med) skaffet seg fri fra jobb på fem minutter, og tok over billetten til Kristina. Syns selvfølgelig det er leit at Kristina ikke skal være med, men herreguud så glad for at Malin hadde lyst og mulighet! Klarer ikke helt å se for meg å dra til Thailand alene. I skrivende stund sitter vi på en random diner og spiser pizza margherita – og jeg sipper på et glass vin for å roe flynervene. Haha, jeg er så fjern i dag at jeg har glemt at vi har tilgang på lounge med fri mat og drikke – så her sitter vi da, og har brukt 200.000,- på litt halvveis grei mat. Gardermoen, ass.

Vi snakkes fra Thailand! Weeeee, jeg gleder meg! Og Kristina, jeg kommer til å savne deg♥ Skal redigere deg inn i alle bilder og printe ut et bilde av deg som jeg kan ha med på stranda 😉 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 Comments

 • Reply Evelin 31. desember 2015 at 14:04

  Så fint antrekk 😀 Kos deg masse på ferie !

 • Reply Ada 1. januar 2016 at 11:34

  Hei håper dere får en fin tur😀 Hvor er vesken din fra?

 • Reply Anonym 2. januar 2016 at 22:26

  Hvor er skjerfet ditt fra?

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2016 at 00:01

  Anonym: missoni 🙂

 • Leave a Reply