Reise

DET BESTE MED JETLAG

2. januar 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet er kanskje ikke så kult å legge seg for å sove når andre ligger på stranda, og å våkne når andre akkurat har lagt seg. MEN, det finnes positive ting med jetlag også. I dag bestemte vi oss for å utnytte at vi var opplagte så tidlig, og gikk ut for å se soloppgangen. Det skal nevnes at vi ikke rakk selve soloppgangen, fordi det kom løpende tre løshunder, og det var ikke så stas på en folketom, bekmørk strand. Så vi ble stive som stokker begge to, og prøvde å gjøre oss så usynlig vi bare kunne der vi praktiserte kappgang tilbake til hotellet. Skal vi løpe? Skal vi klatre opp i et tre? Vi gjorde ingen av delene, og hundene viste seg å være kjempesnille, søte hunder. I dagslys, altså. 

En annen positiv ting ved jetlag er at man kommer først til frokosten og kan forsyne seg før barnefamiliene har rotet rundt i buffeten. Etter at vi hadde flyktet fra det som egentlig skulle være et idyllisk soloppgang-moment, satte vi oss i restauranten og koste oss med frokost. Har jeg rett hvis jeg tipper at det er vanlig med «middag» til frokost i Asia? Det er veldig mye mat på frokostbuffeten, og asiaterne har bordet fullt av kjøttretter, supper, kylling og nudler. Litt heavy for oss, men det er heldigvis nok av frukt, frokostblandinger, smoothier, juicer og kaker (mehe) til at vi har det som plommen i egget også. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ååååh, jeg trenger denne ferien så mye. Huden min er gråhvit, jeg har kuldeutslett i hele ansiktet og nesa mi er knallrød pågrunn av en heftig forkjølelse. Nå er det bare å la sola varme huden og gjøre den gyllen, og la saltvannet ta seg av resten. 

Skal vise dere rundt på hotellet litt senere, det er SÅ fint her! 

11 Comments

 • Reply Ada 2. januar 2016 at 10:49

  Hei hvor er vesken din fra?

 • Reply Miriam 2. januar 2016 at 12:30

  Åhh heldig du er! Trenger syden asap. Hvor er bikinitoppen og strandtunikaen fra?

 • Reply Hege 2. januar 2016 at 12:42

  Så deilig!! Skal til samme hotell i mars, gleder meg til å se & høre mer om plassen😊 Kos deg Ida ☀️

 • Reply Anna 2. januar 2016 at 13:38

  Hei Ida! Jeg og kjæresten tenker å reise til khao lak i februar. Hvordan er det der nede nå? Vær og temperatur? Står også på ving sine hjemmesider at alt av solsenger og aktiviteter på stranden er tatt bort. Hvordan er det med resturanter i området? Nyt ferien videre 🙂

  Klem fra meg

 • Reply Ida Wulff 2. januar 2016 at 20:07

  Anna: Anna: hei! 🙂 tror vinteren er den beste tiden å reise på, det er hvertfall ikke regntid. Det er sånn 33-35 grader her på dagtid nå, så varmt og godt på dagen, og badetemperaturen er bare heelt fantastisk. Varmt på kvelden også, men da blir det gjerne høy luftfuktighet ute, så aircondition er vår beste venn! Hotellet vi bor på har egne solsenger på stranda, så det var en lettelse – deiligere å ligge på stranda hvor det er mer vind og ikke minst saltvann! Masse restauranter både på hotellet, stranda og inne i Khao Lak sentrum. Jeg er syk, så vi har ikke spist utenfor hotellområdet enda, men skal dele fler erfaringer etterhvert. Tror Khao Lak er et godt valg altså, rolig, utrolig vakkert og folkene her vet ikke hva godt de kan gjøre for gjestene. Tusen takk! Klem

 • Reply Ida Wulff 2. januar 2016 at 20:09

  Hege: så gøy! 🙂 hotellområdet er helt nydelig, samme med stranda. Rommet var litt skuffende i forhold til prisen da det er ganske slitt. Nettet funker ikke så bra på rommet, og et tips er å alltid la kortet stå i strømmen slik at viften går, hvis ikke blir det en merkelig lukt på rommet. Men ellers er det supert her! Klem

 • Reply Ida Wulff 2. januar 2016 at 20:11

  Miriam: bikinitoppen er fra VS og tunika fra Nelly (merket er Vero Moda) 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 2. januar 2016 at 20:11

  Ada: den er fra Bik Bok! 🙂

 • Reply Hanna 2. januar 2016 at 23:27

  Hei, Ida!

  Thailand er fantastisk – dere er heldige! Kjæresten min og jeg tenker å dra til Bali i juni. Har lest en del på nett, og klarer ikke bestemme meg for hvor vi skal ha basen vår. Har du vært i Sanur? Virker som strendene der er finere enn i Seminyak. Hva synes du om strendene i Seminyak? Var det store bølger og grumsete vann?

  Nusa Dua ser også fantastisk ut, men der er det vel ganske mye roligere og dyrere?

  Takk for all hjelp 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. januar 2016 at 02:19

  Hanna: hei 🙂 har ikke noe erfaring med Sanur, kun Seminyak og Nusa Dua. Da vi var på Bali var det for store bølger til å bade over alt, vi badet kun i havet ute på Nusa Lembongan. Sistnevnte hadde jeg ikke orket å være på i mer enn 2-3 dager, ingenting å gjøre der. Men forskjellen på Seminyak og Nusa Dua er vel at førstnevnte er litt mer sentral og at det er mer å finne på, og at sistnevnte er mye roligere og mer paradis ish. Nusa Dua er sikkert perfekt for kjæresteferie, og man kommer seg jo inn til sentrum på en times tid (mye trafikk..) god ferie 🙂

 • Reply Hege 4. januar 2016 at 00:35

  Tusen takk for at du svarte, og takk for tips 😊

 • Leave a Reply