Reise

ER DETTE EKTE?

2. januar 2016

GODT NYTTÅR! Vi landet i Phuket akkurat da det ble midnatt i Norge, og feiret på flyet med et glass champagne og nyttårstale over høytaleren. Så det var en ny vri på nyttårsfeiringen. Hadde en utrolig behagelig flytur på Royal Class, med god plass, god mat og fri tilgang på drikke hele turen. Ikke var det turbulens en eneste gang heller, og jeg var ikke redd overhodet! Flymedisinen fikk ligge i fred i veska, så det var jeg sykt fornøyd med. Om det er hypnosen som har hatt effekt eller om det var champagnen og omstendighetene som gjorde susen, vites ikke. 

Vi kom fram til hotellet på formiddagen, og da hadde vi allerede vært våkne i et døgn. Vi spiste og gjorde oss litt kjent på området, og så…… Så la vi oss klokka fire på ettermiddagen! Haha. Vi hadde rett og slett ikke sjans til å holde øynene oppe ett eneste sekund til. Og så våknet vi selvfølgelig klokken ti på kvelden, og måtte bare tvinge oss selv til å sove videre. Så jeg stod opp klokka tre i natt, jeg! Målet er å holde seg våken til ti i kveld, haha 🙂 Så langt må jeg si at jeg elsker Khao Lak. Jeg fikk det ikke helt til å stemme da jeg gikk til enden av hotellet og så stranda. Thailand er jo ikke SÅ fint? Dette ser jo ut som Karibien. Men joda – så fint er det her. Beste vannet jeg har badet i så langt, tror jeg. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAVi blogges litt senere! Vi sitter helt gjennomsvette i lobbyen og slapper av nå, etter å ha vært på p-pille jakt. Jeg var nemlig så flink at jeg glemte p-pillene mine hjemme i Norge, og uten dem blir jeg rett og slett sengeliggende. Så jeg jublet høyt da vi ble kjørt til et apotek som hadde mine høyt elskede, fantastiske, vakre p-piller. Haha, too much information, men det er virkelig et beste som har skjedd meg i 2016 så langt 😉 

8 Comments

 • Reply Anonym 2. januar 2016 at 10:52

  Å bli sengeliggende er vel ikke så lurt om du ikke går på p-piller? He he. Kos deg i hjel i Thailand, fine deg!

 • Reply Ida Wulff 2. januar 2016 at 20:11

  Anonym: hahaha, du sier noe der 🙂 takk for det! Klem

 • Reply Anonym 2. januar 2016 at 20:58

  Hvilket p-pillemerke bruker du? Hvis det er lov å spørre 😀

 • Reply Emilie 4. januar 2016 at 00:20

  Hei Ida:) Eg har flyskrekk sjølv og lurer derfor på kva kjekk ‘flymedisin’ du har?:)

 • Reply Julie 4. januar 2016 at 11:40

  Jeg spør om det samme som Emilie, hvilke medisiner tar du for flyskrekk? 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2016 at 01:03

  Julie: de heter sobril, og fåes kun på resept. Klem

 • Reply Monica 6. januar 2016 at 17:00

  Hei Ida! Hva heter hotellet dere bor på? 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. januar 2016 at 02:21

  Monica: det heter Sentido Graceland Khao Lak. Vi bestilte gjennom Ving! Klem 🙂

 • Leave a Reply