Reise

BANG NIANG MARKET

5. januar 2016

LYKKE PÅ JORD! Jeg fant nettopp en liten spot på terrassen hvor det er helt utmerket internett. Så nå slipper jeg å gå den grønne mil (grønn av palmer altså) opp til resepsjonen for å koble meg på livet mitt. Vi har en stoor terrasse, og i sofaen her jeg sitter nå ser jeg ut over både basseng, palmer og turkist hav. Beste bloggutsikt så langt, hehe. 

I går var vi jo på Bang Niang market, og jeg elsket det! Hotellet har shuttle dit, så vi satt på og gikk rundt i et par timer. Det var kokvarmt, tror nesten ikke det er mulig å kle seg lett nok for det markedet der. Men markedet var utrolig bra – både klær og mat! Det er så klart mye fake også, men det er det jo bare å styre unna. Lo meg i hjel da Malin kjøpte seg to par sko, og siden hun kjøpte to par, skulle hun være så heldig og få dem i en Dior-pose. Innmari stas, da! Stakkars Malin var redd for at folk skulle tro hun hadde kjøpt fake Dior-veske, så posen havnet rimelig kjapt oppi en annen pose 😉 

Maten på markedet så helt fantastisk ut! Jeg rakk ikke å hive i meg mer enn en maiskolbe, men vi har bestemt oss for å dra dit en kveld og spise middagen vår der. Det var seriøst såå mye digg, og du kan sikkert spise 10-retters for 40 norske kroner. Her er noen bilder fra markedet: OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHAHA, det nederste bildet! Hva gir du meg, liksom. Profile pic ♥

16 Comments

 • Reply David 5. januar 2016 at 15:17

  Du er fin du, Ida 🙂 <3

 • Reply Hege J 5. januar 2016 at 15:27

  Så fint med marked! Det er så mye interessant 😀 jeg vet ikke om du allerede har besvart et liknende spørsmål, men hva heter hotellet dere bor på?

  Det set veldig fint ut der dere er 🙂

 • Reply Melissa 5. januar 2016 at 16:32

  Haha! Den rosa silkekåpen der har jeg 😀 Kjøpte den i Australia for 2 år siden :O

 • Reply livsstilreisen 5. januar 2016 at 16:46

  Åh, dette ser helt fantastisk ut! Jeg lever iherdig gjennom bloggen din, jeg har ikke vært på ferie på flere år :/ Så ja takk til turkisfarget hav og lange strender, med fruktige drinker 🙂

 • Reply Anonym 5. januar 2016 at 18:35

  Haha, de kimonoene fant jeg overalt på markedene i Hoi An i Vietnam da jeg var der, de er kjempe fine, men min revnet i armhulen etter noen vask 😛 (Jeg vasket den på 40 grader da «kremt») Kjøpte du den? Og hvor mye betalte du evt? Jeg betalte rundt 50-60 kroner for min, men da hadde jeg prutet den ned fra 200 kroner ish

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2016 at 19:22

  Anonym: kjøpt flere, for regner ikke med at én holder så lenge – men det var så mange fine, hehe 🙂 betalt litt forskjellig på forskjellig steder, alt fra 40 til 70 kr per stk.

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2016 at 19:23

  livsstilreisen: åå, håper du får kommet deg på en ferie snart da <3

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2016 at 19:24

  Melissa: Hehe, så gøy 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2016 at 19:26

  Hege J: ja, marked er såå gøy! 🙂 hotellet heter sentido graceland og ligger i khao lak, vi booket gjennom ving. Klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2016 at 19:26

  David: aw, takk <3

 • Reply carolinesofiee 5. januar 2016 at 20:00

  Jeg missunner seriøst rævva av meg når jeg blar gjennom bloggen din! Jeg og vil til utlandet:(

 • Reply Marlene Nilsen 6. januar 2016 at 01:22

  omg jeg vil på ferie !

  ser ut som du koser deg masse og det er velfortjent 😀

 • Reply Kamilla 6. januar 2016 at 09:03

  Jeg har også den rosa kimonoen med påfugler på! 🙂 Min er kjøpt i Singapore. Jeg ser at en lenger oppe her har en lik som revnet i vask; jeg har ikke vasket min enda, men bruker den bare til og fra soverommet og badet egentlig. MEN, jeg har hatt den i litt over ett år nå, og den er like fin!

 • Reply Unn Kristin 6. januar 2016 at 11:01

  Hei Ida! 🙂

  Hvordan er prisnivået der nede?

  Ha en kjempefin ferie videre! 😀

 • Reply Ida Wulff 7. januar 2016 at 02:29

  Unn Kristin: hei 🙂 mye lavere enn i Norge. Hotellet vi bor på er et ganske fint resort, så her er prisene litt høyere enn utenfor. Men på hotellets restauranter spiser vi middag og bestiller 2 enheter drikke for ca 100-120 kroner. På stranda som hører til hotellet koster det ca 40 kr for en frukt smoothie, og ca 100 kr for en times massasje. Spaet inne på hotellet tar ca 300-350 kr for en times massasje – men da er det jo veldig ordentlig og luksus! Utenfor hotellet, altså i sentrum er det rimeligere. Du kan få en time massasje for 50-60 kroner, og spise en middag for 60-80 kroner, sikkert billigere også, alt etter hvor du går. Klær, vesker, hatter og sko er veldig rimelig, og de fleste legger opp til pruting. Takk for det! 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 7. januar 2016 at 02:31

  Kamilla: så deilig! Spørs om ikke jeg må håndvaske dem, de virker litt skjøre! 🙂

 • Leave a Reply