Reise

TO BRENTE RUMPER

6. januar 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI går rakk vi to timer i sola, før vi følte oss helt utmattet. Da vi kom tilbake til rommet, var det ingen tvil om at vi hadde gått på riktig tidspunkt. Vår første «sole oss bak»-dag hadde gått noe skeis, vi hadde begge brente rumper og brente rygger. Jeg hadde i tillegg prestert å ta på meg minitruse for å få mest mulig sol på rumpa – det vil si at jeg solte deler av rumpa som sikkert aldri har sett dagens lys. Da kan man nesten ikke forvente noe annet, haha 🙂 

Så da ble det iskalde dusjer, aloe vera, kroppsolje og morgenkåpe i senga med en bok. Jeg sluknet klokka 8 allerede, så det ble ingen spennende kveld akkurat. Men i dag er vi oppe og hopper, og skal prøve å finne på noe som ikke innebærer alt for mye sol. OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer sitter jeg forresten på min kjære blogg spot på terrassen, den kommer jeg til å savne resten av mitt liv! 

14 Comments

 • Reply Anonym 6. januar 2016 at 03:25

  Så herlig!:) Kos deg masse på ferie!:))

 • Reply Jannicke 6. januar 2016 at 05:01

  Jeg kjenner jeg er litt misunnelig egentlig 😜

  Jeg har så sinnsykt lyst til å se Thailand ☺️

  Men, jeg unner dere turen altså 😊👍

  Kos dere masse videre ☺️

  Du har en flott blogg Ida 👍

 • Reply Ida Wulff 6. januar 2016 at 05:51

  Jannicke: tusen takk! Du burde absolutt reise hit en gang 🙂 klem

 • Reply Celina Stamper 6. januar 2016 at 08:29

  Hahhaha, ååh – kjenner følelsen! Det er ikke så digg! :-/

 • Reply Hanna 6. januar 2016 at 12:58

  Dere MÅ dra til Similan Island! Enten dagstur eller sove over. Fantastiske omgivelser!

 • Reply T 6. januar 2016 at 13:43

  hei ida,

  Kan du vise oss utsikten din ? Ser kjempefint ut !

  kos deg !

 • Reply Sofie Holten 6. januar 2016 at 17:44

  Liker bloggen din! Hehe

  Håper du koser deg masse, og ikke har en minste tanke på eksamen etc. 🙂

 • Reply livsstilreisen 6. januar 2016 at 20:23

  Uff, å være solbrent er sinnsykt vondt :/ Jeg håper dere slapp unna feberen i hvert fall 🙂 Jeg har endelig (på en måte) kommet i gang med treningen igjen, så nå er jeg god og mør i kroppen. Dum som jeg var, satte jeg på en klesvask, så jeg får ikke lagt meg riktig enda. Kos dere videre på ferien 🙂

 • Reply Martine 6. januar 2016 at 23:48

  Tips til hvor en får kjøpe fine bikinier i «minitruser»? 🙂 Kos dere i Thailand!

 • Reply Ida Wulff 7. januar 2016 at 02:18

  Martine: jeg har kjøpt fra Victorias Secret, men det kryr av fine bikinier på markeder og alle småsjapper her. Burde ikke være vanskelig å finne! 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. januar 2016 at 02:19

  livsstilreisen: så deilig å være i gang med treningen! Kjenner til problemet med klesvasken, hehe, hender jeg må kjøre en ny runde neste morgen 😉

 • Reply Ida Wulff 7. januar 2016 at 02:20

  Sofie Holten: så hyggelig at du liker bloggen! 🙂 jeg storkoser meg, og eksamen er som et fjernt minne, Hehe. Ønsker deg en fin dag!

 • Reply Ida Wulff 7. januar 2016 at 02:21

  Hanna: det er faktisk den ene utflukten vi vurderer 😀 så vi gleder oss! Hvordan var båtturen ut dit syns du?

 • Reply Cecilie Turv 15. mars 2018 at 13:51

  minitruse hehehe 🙂 😉

 • Leave a Reply