Reise

HAIEN KOMMER

14. januar 2016

Si meg, er dette en HAI? I såfall lever jeg farlig om dagen, Malin mener at jeg var 1 millimeter fra å bli påkjørt i går, og at en gjeng med turister dro meg i armen og forhindret at jeg havnet under en taxi. Selv fikk jeg ikke det med meg, for jeg var så opptatt av å følge med på en fyr som stod opp av takluken i en annen bil, iført finlandshette. Hva fornoe tull skal han finne på, tenkte jeg og fikk ikke med meg noen ting. Men tilbaket til haien! Kan det ikke se ut som en liten/medium hai? Ingen av oss la merke til den da vi var ute i vannet (takk og lov), vi så først denne skapningen da vi kom hjem og gikk gjennom GoPro-filmene. Filmene generelt inneholdt ikke så mye fantastisk. Der vi trodde at vi filmet fisker og koraller, har vi kavet rundt og prøvd å få kontroll på armer og bein, haha. Men må si meg ganske fornøyd med dette portrettet, syns nesten det ser ut som jeg er i mitt rette element: Ellers har vi ledd ganske godt av starten og slutten på alle klipp. GoPro filmer nemlig i vidvinkel, så det er alltid en overraskelse hvordan i alle dager man ser ut når man skrur av/på kameraet. Jeg kan for eksempel se slik ut:Mens Malin har mulighet til å krydre Tinder-profilen sin med bilder som dette fra nå av: Nå tør jeg nesten ikke se på GoPro-filmene lengre, jeg er så redd for å se meg selv bli spist av en hai, og så har jeg ikke fått det med meg en gang. Vi vil jo bare ha sånne koselige undervanns-selfier:Og halvveis gode bilder av fargerike fisker: Jaja, øvelse gjør mester! Jeg er sikker på at vi begge kan bli mer fotogene i vann, hvis vi bare øver. Og viktigst av alt; bli bedre fiskefotografer. Kanskje vi til og med legger merke til haien neste gang. Nå skal jeg på stranda og nyte aller siste soledag! Kyss, klapp og klem fra denne uimotståelige baben: 

28 Comments

 • Reply Karoline Evandt 14. januar 2016 at 06:46

  Halloisen!

  Det er nok bare en barracuda👌🏼

  Ser fantastisk ut😊 Kose dere resten av ferien! Her er det ikke noe kos å være for øyeblikket, kaldt, surt og vått…

  Karoline😀

 • Reply Anni 14. januar 2016 at 08:28

  He he, livredd for hai selv! Det der ser ut som en barracuda, men de har skarpe nok tenner de også ;). Så dere varaner på Similan? Da vi var der var det ekstremt mange av de på land og noen av de var kjempe store!

 • Reply psykh 14. januar 2016 at 09:51

  Misunnelig på deg, alltid drømt om og dykke 🙂

 • Reply B 14. januar 2016 at 10:11

  HAHAHA!! Fantastisk. Og det så skremmende likt ut som en hai… Kos dere siste dagen!

 • Reply DAGSVERMER - Hest, trening, mat, karriere, hverdag... 14. januar 2016 at 11:34

  Haha, du får meg til å trekke på smilebåndet rett som det er. Det er noe av det jeg liker så godt med bloggen din, den litt sarkastiske humoren du legger inn over alt. Om det er en hai eller ikke, skal ikke jeg svare på. Men jeg hadde blitt redd uansett, haha! Er jo redd alt som lever under vann.

  For noen fine innlegg du har kommet med imens du har vært der. Kos deg masse videre! 🙂

 • Reply Anne 14. januar 2016 at 12:50

  Herrefreeeed, for en kul jente du er!

 • Reply Anonym 14. januar 2016 at 14:14

  Hjelp????? Får frysninger. Tenk om den faktisk er farlig da?? Den ligner litt på en Tigerhai, men det er rein gjetting fra min side da 😮

 • Reply Vilde 14. januar 2016 at 14:47

  Flotte bilder, fint å se at andre enn meg ikke alltid er like heldig med gopro hehe 😉

 • Reply liaa.blogg.no 14. januar 2016 at 15:57

  Så sinnssykt kult! Bildene får meg til å dra til varmere strøk og håpe på at sommeren kommer.

 • Reply Karoline 14. januar 2016 at 20:13

  Oi.. Viste bildet til samboeren som er veldig interessert i sånt og han syns det så ut som en liten makrellhai!!

 • Reply LJ 14. januar 2016 at 21:33

  Enda godt Kristina ikke ble med da 😂 Hadde blitt oppfølger til haifilmen du lagde tidligere 😛 Men ja, ser ut som en liten hai…

 • Reply Helena 14. januar 2016 at 22:20

  ser fantastisk ut å snorkle der! Jeg tror ikke det er en hai, men en Barracuda 🙂

 • Reply Bibi 15. januar 2016 at 01:38

  Hm…kanskje en liten silkehai?

  Forresten, om du vil komme over haiskrekken må du se ?Sharkwater?. Etter filmen hadde jeg kanskje ikke akkurat lyst å hoppe uti og joine tigerhaier men jeg endret totalt syn på haier iallfall 🙂

 • Reply Tonje 15. januar 2016 at 02:26

  Hahaha sykt sjarmerende bilder!

 • Reply linn 15. januar 2016 at 16:26

  Vil oppfordre deg til å se denne dokumentaren: https://tv.nrk.no/progr?/KOID26000915/ei-sukkeravhengig-verd

  og dokumentaren på Netflix som heter «fed up». Veldig interessant 🙂

 • Reply Marthe Sofie 15. januar 2016 at 21:54

  HAHA, ler meg ihel av bildene. Vel, ikke nødvendigvis bildene men det du skriver sammen med de!

  Og btw: HERREGUD, SÅ BRA DU SER UT!

  Kos dere MASSE siste dagen <3

 • Reply Nora 16. januar 2016 at 00:01

  Hei!

  Haier alltid har horisontale «haler» mens delfiner har vertikale «haler» 🙂 Er ikke så lett å se på bildet da, så usikker 🙂 🙂

 • Reply Anna Johansen 16. januar 2016 at 13:09

  det ser litt ut som en rief shark, har dukket med disse selv i malaysia, de er helt ufarlige!

 • Reply Anonym 16. januar 2016 at 13:19

  Hahaha, elsket dette innlegget! (og generelt alle innleggene du poster egentlig, hehe ) 🙂

  Hvilken GoPro-modell er det du har brukt her? Og har du redigert bildene noe? Synes de ble så klare og fine!

 • Reply vargas12 16. januar 2016 at 18:29

  Hei vakreste Ida

  Har lest gjennom de siste innleggene og sett forandring, siden sist jeg var innom. Kan ikke huske å ha sett deg mer sexy enn nå Ida. Du er fantstisk, og et ekte forbilde for dine lesere.

  Har forresten nevnt deg i min siste bloggpost, i anledning «sykt perfekt» på TV2.

  Fortsatt god ferie 🙂

  Vargas

 • Reply Anonym 16. januar 2016 at 19:44

  Det der er definitivt ingen hai! 😀

 • Reply Kamilla Haaland 16. januar 2016 at 22:31

  Hjelpes meg, tenk hvis det faktisk var en hai!! Wææ

 • Reply Vilde 17. januar 2016 at 13:17

  Kan egentlig se ut som en barracuda?

 • Reply Ida Wulff 17. januar 2016 at 19:40

  Anonym: Hmm, hero 4 heter det! 🙂 Har auto justert noen av bildene i picmonkey, men det er veldig god kvalitat på kameraet. Klem

 • Reply Elise 17. januar 2016 at 19:57

  Jeg så en gang at du brukte gopro når du surfet, kjøper du da ekstra utstyr til å feste det på surfebrettet?

 • Reply Sarah 20. januar 2016 at 00:39

  For meg er det der skremmende likt en hai! Shit altså…

  Ser forresten ut som om du har vært i PARADIS! Så herlig, får lyst til å reise fra snø og skole selv 🙂

 • Reply Margrethe 21. januar 2016 at 22:06

  Er nok en barracuda 🙂 Men de er skumle nok de! Skal helst ikke ha så mye bling i nærheten, da de lokkes mot overflater som reflekterer sollyset. De holder seg ofte opp mot overflaten når de er nært land.

 • Reply Maria gundersen 21. januar 2016 at 23:51

  Det er nok en blacktip reefshark ja! Vanlige i Thailand;)

 • Leave a Reply