Hverdagsliv

MANDAGSRITUALER

18. januar 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hva syns vi om oransje roser? Jeg tror jeg liker dem, men jeg er ikke helt sikker. Fy søren, så deilig det er å være hjemme igjen! Det er alltid kjedelig å forlate varmere strøk til fordel for glatte veier, snø og frost – men den kompliserte personligheten min trengte virkelig å komme hjem. Hehe. Hjem og være alene, hjem hvor jeg har alle tingene mine, og hjem hvor jeg kan lage maten og åpne døra for meg selv. Jetlag har jeg også, og det syns jeg er helt fantastisk. Sovner som en døddrukken klokken ti om kvelden, og våkner blid som en sol klokken syv om morgenen. For andre er det kanskje en normal døgnrytme, men denne jenta trenger ti alarmer for å kjempe seg ut av sengen så tidlig om morgenen. Planen er jo selvfølgelig å beholde den døgnrytmen også etter at jetlagen har lagt seg – jeg krysser fingrene 🙂 Jeg har ikke skole før senere i uken, og har derfor fått gjort alle tingene jeg liker å gjøre på en mandag i dag. Friske blomster, storhandel på matbutikken (det er en hvit løgn, jeg klarer aldri å storhandle) og en haug av andre småting. Har til og med bestilt meg en flybillett til København! Bestevenninnen min skal på utveklsling dit, og da må jeg selvfølgelig ta meg en tur. Kan aldri få nok av å fly, vet dere! OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nå skal jeg ta på meg alle klærne jeg eier, og komme meg ut i kulda. Skal spise middag og ta et glass vin med de to Ida’ene mine ♥ 

15 Comments

 • Reply Cathrine Lyster 18. januar 2016 at 20:33

  Elsker oransje blomster 🙂 Spesielt i sommersesongen. Kjøpte masse av de i fjor!

 • Reply Mia 18. januar 2016 at 21:10

  Vakre blomster 🙂 Bare et lite tips: ikke la bladene være nær vannet. Bladene forgifter vannet og gjør at blomstene har kortere levetid

 • Reply Joyce 18. januar 2016 at 21:25

  ååå så fine rosa.

 • Reply Veronica 19. januar 2016 at 00:54

  Synes oransje roser ser supernice ut 😀 Har aldri tenkt på at de kan være oransje før jeg så dette bildet… Veldig pent, tror jeg kjøper selv en dag!

 • Reply Ida Wulff 19. januar 2016 at 09:58

  Mia: takk for råd, det ante jeg faktisk ikke 🙂

 • Reply Amalie 19. januar 2016 at 10:54

  Du har det så fint. Kor har du kjøpt coffetable-bøkene dine?

 • Reply Kathrine Louise 19. januar 2016 at 10:56

  Kjempefine roser! 🙂 Liker interiørstilen din! Håper du fikk pakket deg godt inn i kulda 😛 huff

 • Reply Ninni 19. januar 2016 at 12:55

  Hvordan starte opp en blogg? Og hvordn redigere den? Har så mye på hjertet, som jeg vil skrive gjennom en blogg… Har du noen personlige tips?

  (Fine blomster, oransje… Godt valg!)

 • Reply Ane Magnussen 19. januar 2016 at 13:50

  Synes de blomstene var utrolig fine!

 • Reply Caroline 19. januar 2016 at 23:48

  Elsker roser i alle farger! Hvor er vasen fra? :))

 • Reply Martine 20. januar 2016 at 13:29

  Hei! Digger stilen din! Er på utkikk etter noen pene bøker til salongbordet og lurer fælt på hvor du har fått tak i dine?

  Ha en strålende dag!

 • Reply Linn L. 20. januar 2016 at 16:42

  Vi elsker oransje roser! ELSKER!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2016 at 22:54

  Martine: Hei 🙂 Jeg har bestilt de fleste på Amazon.com. De kommer egentlig ganske raskt, og er billigere enn å kjøpe i interiørbutikker. Ellers vet jeg at de har slike bøker på Milla Boutique på Aker Brygge, men prisene deres er ganske stive. Du kan også ta en titt på det bokutsalget i Karl Johan (vet ikke hva det heter, men det ligger på høyre side hvis du går oppover fra jernbanetorget). Vet ikke om de har motebøker, men kanskje litt arkitektur og mat, som jeg også syns det er fint å dekorere med 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2016 at 23:28

  Caroline: den er fra IKEA 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2016 at 23:29

  Amalie: amazon.com 🙂 Tusen takk!

 • Leave a Reply