Hverdagsliv

ER DET GALSKAP Å TA TAXI TIL TRENING?

19. januar 2016

Det sitter jeg altså og lurer på, haha. Det er virkelig smertefullt å gå ute! Sola skinner og måkene flyr forbi vinduene her, som om det var en dag midt i juni – men jeg vet at så snart tuppen på uggsa treffer isen utenfor, får jeg ising i tennene og finn.no/reise-abstinenser. Å måtte skli bort til bussen, sitte på bussen og snufse, og så skli fra busstoppet og ned til trening – det bare virker så uoverkommelig akkurat nå. Men bortsett fra et par-tre løpeturer på ferie, er det lenge siden kroppen min har vært støl og sliten, og jeg kjenner at jeg savner det. Så vi får se hvem som vinner: treningsgleden eller kuldeallergien. 

FUN FACT: mitt område mellom nese og munn tåler ikke kulde. Jeg får store, røde flekker i ansiktet. Forsvant dagen jeg kom ned til varmen – kom tilbake samme dag som jeg kom hjem igjen. Den taxituren høres fristende ut, altså. Story of my life. Men jeg er kommet til et punkt hvor jeg tramper rundt i uggs som om jeg var Beyoncé, det er virkelig for kaldt til å bry seg om man møter på noen fra Tinder. HAHA. 

Edit: jeg endte opp med å ikke dra på trening. 

25 Comments

 • Reply Birgitte 19. januar 2016 at 17:05

  Tips: tren hjemme! Hadde samme motivasjonsmangel forrige uke og det endte med at jeg lagde meg ett lite uten-manual styrkeprogram som jeg gjorde i stua. Det finnes mange gode øvelser man ikke trenger noe som helst utstyr til som pushups, burpbees, hoppende utfall, pistolsquats ol 🙂

 • Reply carrro 19. januar 2016 at 17:09

  Morsomt skrevet 🙂

 • Reply Studentfruene 19. januar 2016 at 17:44

  Hahah, kjenner meg virkelig igjen der altså!! Sitter nå og veier for og i mot å gå på trening, av og til er den dørstokkmila alt for lang!

 • Reply Kristin 19. januar 2016 at 17:58

  Har problemer med samme område!! Min kjære mor trodde det var herpes. Damene på apoteket var overbevist om at det var herpes. Endte opp med å kjøpe en latterlig dyr liten salve mot elendigheten, og smurte som jeg aldri har gjort før. Gikk det bort? Nei. Har nok fått kuldeeksem, et virkelig fint tilskudd til min atopiske eksem :/

 • Reply Anne 19. januar 2016 at 18:35

  Haha! Jeg gjorde det forrige uke;-) Måtte rekke gruppetime, også hadde jeg avtale med ei venninne. Også var jeg selvsagt kald!

 • Reply ll 19. januar 2016 at 21:00

  du er Norges beste blogger! må bare si det. elsker bloggen din! hurra!

 • Reply Sofie 19. januar 2016 at 21:08

  Hvor trener du? Må bare anbefale Shape-timene med Arthur på SATS Solli klokken 11 på onsdager. Eneste som får meg til å gå gjennom bitende kulde for å trene.

 • Reply Eline 19. januar 2016 at 22:26

  Ida: jeg elsker din skrivemåte!! Du har en fantastisk blogg. Tusen takk! P.s ble så veldig lykkelig over at det ikke bare var meg som droppet trening idag 🙂

 • Reply Anonym 19. januar 2016 at 22:53

  Skjerp deg!!!

 • Reply Oda 19. januar 2016 at 23:43

  Er bare etterlanna med måten du skriver på som jeg ELSKER.

  Klarer ikke helt sette flngern på det.

 • Reply Stine 20. januar 2016 at 00:36

  Lol, artig beskrevet Ida. Kjente meg igjen i den illustrasjonen, akkurat slik jeg kledde meg på vei til trening i dag for å slippe å puste inn den forurensede luften det er blitt advart mot. Så stygg som man føler seg er det deilig at man er så innpakket at man knapt blir gjenkjent 🙂

 • Reply p 20. januar 2016 at 08:44

  haha det høres kjent ut:) Men i dag skal jeg trosse kulda, hoppe inn i bilen og komme meg på trening (for første gang siden denne kulda satte inn..). Seende ut som bildet over, sannsynligvis.

 • Reply Elisabeth Ruud 20. januar 2016 at 09:56

  Kan du lage et innlegg med hva du kjøpte i thailand? 🙂 av kinonoer osv.

 • Reply Jenny 20. januar 2016 at 10:18

  Kan jo tipse deg om livegym.no nå som det er et evig ork å gå til treningssenteret. Der ligger masse videoer med instruktører som viser forskjellige timer, som du kan gjøre hjemme. Prøvde det selv i dag, og det var fantisk kjempegreit! Tar man litt i blir man like svett som på en gruppetime på gymmet 🙂

 • Reply Emma 20. januar 2016 at 13:17

  Du er SÅ morsom! Digger virkelig alt du kommer med.

 • Reply Mari 20. januar 2016 at 16:30

  Jeg har fulgt bloggen din sånn av og på siden du startet, men har det siste året vært daglig fast leser. Jeg er heller ikke den som pleier å etterlate meg så mange kommentarer på blogger jeg leser, men jeg MÅ fortelle deg at jeg blir så glad og avslappa av å lese bloggen din, på grunn av skrivemåten din! Måten du skriver på er så unik i forhold til andre bloggere. Du har en humoristisk og catchy måte å skrive på, som skiller seg veldig ut. Hvert innlegg er jo som å lese kåseri. Du følger ikke den steriotypiske måten å skrive på. Du har aldri kjedelige tekster som innledes med «i dag har jeg stått opp med morgenkaffen min og elsker en ny dag med nye muligheter» etterfulgt av et bilde av en frokostbolle med 1dl havregryn og et beger med low-fat yoghurt med nyplukkede bær på. Og avsluttende «Men nå har jeg en haug med mails som skal besvares og møter i fleng, så vi skrives senere, fininger»

  Om du har innhold som dette, så får du det allikevel til å være underholdende å lese om, nettopp fordi du har en måte å skrive på som er humoristisk.

  Det gjelder ikke bare dette innlegget, men generelt hele bloggen din. Det er det jeg liker best med bloggen din! Altså du får en busstur til å være interessant å lese om.. Så all credz til deg og en klapp på skuldra!

 • Reply Marie B 20. januar 2016 at 17:18

  Haha, jeg lo så godt av «edit» delen på slutten, bare fordi det er som regel det jeg ender opp med også. Lo også veldig av det nyere innlegget hvor du lurte på om du skulle blogge om at du sklei på isen fordi alle blogger om så «store og viktige» ting. Jeg har merket at det har lite å si hva du faktisk blogger om, det er bare måten du skriver på som gjør deg til favorittbloggeren 🙂 Nå er vi til og med på minusgrader i London, noe som aldri skjer, og jeg ble selvfølgelig syk med engang, så takk for dagens latter 😀

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2016 at 22:49

  Mari: you made my day – seriøst! <3 tusen takk for at du leser og for kommentar!

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2016 at 23:04

  Elisabeth Ruud: Hei 🙂 jeg har lagt ut bilder av de fleste jeg kjøpte underveis når jeg har brukt dem – og bortsett fra det så ble det ikke noe særlig shopping til meg selv. Så tviler på at det kommer noe innlegg med innkjøp fra Thailand, dessverre! Klem til deg 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2016 at 23:04

  p: heldig som kan hoppe inn i bilen i det minste!!! brrr 😀

 • Reply Anette 20. januar 2016 at 23:36

  Du er så flink Ida! Dette er ting jeg tenker inni meg, men kun tørr å si høyt til de jeg vet føler det samme! Elsker at du får det på trykk! Det er for kaldt! Punktum! Haha

 • Reply lisaskramh 21. januar 2016 at 10:20

  Haha sånn er det å bli «gammel»! 🙂 Akkurat det samme her…før hadde jeg ikke tenkt på å ta en tur innom matbutikken etter trening…nå kunne jeg ikke brydd meg mindre 🙂 Litt herlig også…hehe

 • Reply lisaskramh 21. januar 2016 at 10:28

  Haha sånn er det å bli «gammel»! 🙂 Akkurat det samme her…før hadde jeg ikke tenkt på å ta en tur innom matbutikken etter trening…nå kunne jeg ikke brydd meg mindre 🙂 Litt herlig også…hehe

 • Reply Benedicte 23. januar 2016 at 23:44

  HAHA! Seriøst digger disse innleggene dine, ærlige og hysterisk morsomme! Kjenner meg aaaaltfor godt igjen i det dilemmaet med transport til trening. Bor seriøst 15 minutter å gå fra treningssenteret men gjett hvem som heller står å skaper bilen, hutrer og fryser for å så fise avgårde de 3 minuttene det tar å kjøre – meg! 💁🏻 (men jeg sier til meg selv det OK, for å gå hjem svett i denne kulden blir man «syk»)

 • Reply Ida Wulff 24. januar 2016 at 05:53

  Benedicte: ja blir man ikke syk av det da??? 🙂 Hehe….

 • Leave a Reply