Q/A

30 SPØRSMÅL, 30 SVAR

28. januar 2016

Å være blogger er fantastisk – men noe utfordrende når du ligger i senga for femte dag på rad, og ikke orker å løfte en finger. Heldigvis kan man fylle ut en 30 Q/A’s uten å ha opplevd noe nytt og spennende, så here we go!1. Hvor gammel er du? Jeg er 25! 

2. Hvor høy er du? 167 centimeter. 3. Stjernetegn? Vekten. «The weight», som jeg ville svart for litt siden hvis noen spurte meg på engelsk. Åpenbaring: på engelsk heter det visst libra. 

4. Når står du opp i hverdagen? Som regel kl 06:00 eller 08:00. Spørs når jeg har forelesning, men jeg liker å ha noen timer til rådighet før jeg skal ut av døra.

5. Og i helgene? Jeg har alltid på vekkeklokke, for jeg syns det er deprimerende å ligge for lenge! Syns det er passe å stå opp i 10-tiden når det er helg. 

6. Favorittsang akkurat nå? Vanskelig! Men akkurat nå må jeg si Spiders av Gundelach. 7. Har du tatoveringer? Nei, og jeg er veldig glad for at jeg aldri har tatovert meg. Husker at jeg i mine yngre dager vurderte å tatovere teksten «crushed by the weight of a feather» på beinet. Skal sies at det var den samme perioden jeg satt på jenterommet og hørte på Marilyn Manson mens jeg brukte nål til å risse inn kors i huden min. 

8. Hva var det siste du spiste? En halv pose Smash, yeyy. 

9. Hva var det siste du drakk? En juice som består av agurk, stangcelleri, eple, ingefær og sitron. Smakte ypperlig sammen med smashen, skal jeg si deg!

10. En hemmelighet om deg? Hemmelig er det vel ikke, men jeg tror ikke jeg har «rukket» å nevne det på bloggen. Jeg har begynt med botox! Deilig å slippe at sminken legger seg i de små linjene. Men ta det med ro, jeg skal ikke bli noe kattetryne. 

11. Har du noen gang vært forelsket? Ikke som voksen. Jeg har nok heller vært nysgjerrig, fascinert og betatt. Men nop, ikke forelsket. Min definisjon av forelsket er at hjertet faller ned i magen når du ser personen, at håndflatene blir klamme og at du nesten er villig til å dø for den personen. Det har jeg definitivt ikke opplevd siden jeg gikk på ungdomsskolen! 

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Hmm, i dag er den blå. Når jeg er syk bytter jeg tannbørste hver dag, er så redd for å bli smittet av meg selv i går, if it makes sense… Haha!OLYMPUS DIGITAL CAMERA13. Hva hører du på akkurat nå? Jeg ler meg i hjel… En helt gal and, som ligger i vannet rett utenfor her og vrææler. Lurer på om den syns det er litt kaldt ute. Egentlig har jeg lyst til å gå ut og hente den, men jeg skal motstå fristelsen. 

14. Er det noen du savner? Savner mamma, pappa og lillebror som befinner seg på hvert sitt kontinent. De vet å stikke av når jeg trenger en sykepleier. 

15. Favoritt quote? Så det var gjort forskning på at folk som deler «inspirerende» og «motiverende» quotes på sosiale medier er mindre intelligente. Jeg tviler ikke. Men ja, får vel si; ikke heng med hodet når du står med dritt til halsen. 16. Høy eller lav musikk? Med mindre jeg er på byen, fest eller roadtrip, kan jeg rett og slett bli ganske hissig og ukonsentrert av høy musikk. Så jeg sier LAV. 

17. Hvor drar du når du er trist? Hvis du holder det casual med det motsatte kjønn, betaler regningene dine i tide, kommuniserer godt med menneskene du omgås og sier klart i fra når noe plager deg; da er sjansen stor for at du slipper å være noe særlig trist. Jeg kan ikke huske sist jeg var skikkelig trist, men jeg ville sikkert dratt hjem til foreldrene mine.  

18. Favorittfarge? Bortsett fra svart og hvitt og sånt, så elsker jeg blått. PS. Jeg poserer ikke på bildet under, jeg tar av meg capsen. Lover!19. Hvem snakket du med sist? Meg selv. Jeg har vært alene i fire dager nå, og ble nødt til å kjefte på meg selv da jeg skulle drasse dyna ut på stua, og veivet ned et helt glass med duftpinner på veien. Kommer til å lukte godt her en stund nå!

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? En basset hound og at det nye hjemmet mitt skal bli ferdig bygget ASAP. Men hvis vi snakker akkurat nå? Å bli frisk! Jeg dør her!

21. Hva var det siste du kjøpte? Paracet og Ibux. 

22. Hva står det på den siste SMS’en du sendte? Sender jo nesten ikke SMS mer pågrunn av Snapchat og FB, men på siste SMS står det «mobilen lå på lading, så ikke at du ringte <3».

23. Hva skal du gjøre til helgen? Jeg skal egentlig på nyttårsbord i den nye leiligheten til Naddis. Har gledet meg lenge til det, så blir rasende på meg selv hvis jeg ikke rekker å bli frisk! 

24. Drømmereisemål? Åh, akkurat nå drømmer jeg faktisk om Hellas. Føler jeg har tråkket rundt i hele verden, men jeg har aldri vært i Hellas som er så nærme. I sommer vil jeg reise til blant annet Santorini. Ser nydelig ut der, i tillegg til at det er kort reisevei. 25. Hvordan er du som venn? Snill, oppriktig, omtenksom – og rett fram. Hvis jeg ikke liker noe som blir sagt eller gjort, så vil jeg helst få det ut av verden med en gang. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Livets gang. Jeg klarer ikke å ta innover meg at vi skal være her litt, og så bli helt borte. 

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? HAHA. Den er vrien. Jeg er nok en (singel og blidere utgave av) Kourtney, med Kim sin humor.

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Jeg føler jeg har sett alt som er verdt å se, men man MÅ jo se på noe når man er syk. Så i disse dager har jeg underholdt meg med Real Housewives of Beverly Hills, Jane the Virgin og Blindspot. Sistnevnte virker faktisk litt spennende.29. Hvilken bok leste du sist? Jeg er Pilegrim, anbefales 🙂

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Ta dagens andre dose med antibiotika, og gå ut og kjøpe en ny nesespray. Living life! OLYMPUS DIGITAL CAMERAEllers må jeg sende en liten shoutout til verdens beste mamma som har BURSDAG i dag!! Gratulerer så mye med dagen, bestevennen min ♥

34 Comments

 • Reply Studentfruene 28. januar 2016 at 16:25

  God bedring, Ida! Håper virkelig du blir frisk snart <3 Så kjedelig å være syk!

 • Reply Mari 28. januar 2016 at 16:29

  Santorini ER nydelig! Anbefaler forresten Caldera’s Dolphin Suites om du skulle finne på å dra. Var der i sommer, og hyggeligere personale og finere utsikt skal du lete lenge etter! http://www.apollo.no/reiser/europa/hellas/santorini/caldera/hotell/calderas-dolphin-suites

  God bedring, Ida! 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. januar 2016 at 17:59

  Studentfruene: takk for det, søte du! <3

 • Reply Ida Wulff 28. januar 2016 at 17:59

  Mari: tusen takk for tips! 🙂

 • Reply Anneli 28. januar 2016 at 18:30

  God bedring! <3

 • Reply LisaLDN 28. januar 2016 at 18:40

  Santorini er heilt nydelig ja, verdt et besøk! 🙂

 • Reply Vilde 28. januar 2016 at 20:59

  Hei Ida! Hvor kjøper du kokosflak? 🙂

 • Reply Thea 28. januar 2016 at 21:11

  Hei Ida 🙂 Fulgt bloggen din fast i mange år og er stor fan! Lurte på om du kunne svare på hvor du setter botox? Både hvilke områder og hvilken salong?

 • Reply Ida Wulff 28. januar 2016 at 22:08

  Vilde: jeg har kjøpt på Coop på Aker Brygge, de har det sikkert på de fleste helsekost-butikker også 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 28. januar 2016 at 22:09

  Thea: så hyggelig! 🙂 foreløpig har jeg ikke gått flere ganger til noe fast sted, men jeg setter på to områder; i pannen og i sinnarynken. Klem

 • Reply Anne 28. januar 2016 at 22:22

  Hei, hvor ser du The Real housewives of BH? God bedring! 🙂

 • Reply Anonym 29. januar 2016 at 00:41

  Hadde aldri trodd at du er 25 år! Du ser yngre ut :0

 • Reply Ida Wulff 29. januar 2016 at 01:32

  Anne: på denne siden 🙂 http://www.watchepisodes1.com/

 • Reply Anne 29. januar 2016 at 07:17

  Tusen takk, Ida! God helg 🙂

 • Reply Anonym 29. januar 2016 at 10:49

  Så herlig! 😀

 • Reply Anita 29. januar 2016 at 12:13

  Hei,

  Kan du skrive litt om at du har begynt med Botox? Har selv noen tydelige linjer i ansiktet, genetisk, men jeg har ofte tenkt på å gjøre noe med det.

 • Reply Marita 29. januar 2016 at 15:34

  Du burde se «Shameless». Den amerikanske versjonen.

  Det er veldig drøyt, og til tider veeeeldig disturbing. Men gøy!! 🙂

 • Reply Malin 30. januar 2016 at 00:25

  Du er bare tidenes søteste <3

 • Reply Kjersti 30. januar 2016 at 00:45

  Hei! Jeg har også tenkt å fikse litt på sinnsrynken min. Men kan jeg spørre deg hvorfor du tok botox og ikke restylane?

 • Reply Ingrid 30. januar 2016 at 11:04

  Har ikke lest bloggen din så lenge, men gledet meg over at du hadde en mer naturlig blogg! Synd du følte du måtte ta botox.. For du ser strålende ut!

 • Reply ida s 30. januar 2016 at 18:34

  what!! hva skjer med verden! trist at 25-åringer føler de må ta botox for å føle seg vel, greit nok når man er 40 liksom.. Sorry, nå er jeg sikkert en veldig irriterende leser, haha, man må selvfølgelig gjøre hva man vil og føler for selv 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2016 at 18:42

  ida s: det hjelper ikke å ta botox når man allerede har fått rynker. Da må man ta fillers hvis man vil bli kvitt rynkene, og det er gjerne da man ender opp med å se ut som et kattetryne. Botox bruker man gjerne som forebyggende, og da hadde jeg bare lyst å forebygge mens jeg ennå kan 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2016 at 19:28

  Kjersti: det er stor forskjell på botox og restylane. Botox lammer musklene, slik at du ikke kan gjøre de bevegelsene som lager rynker. Altså er det forebyggende – og man tar det gjerne FØR rynkene har satt seg skikkelig. Hvis man først har fått dype rynker som sitter uansett, tror jeg man fyller dem med restylane eller noe annet. Men det blir en helt annen greie 🙂

 • Reply Charlotte Rødland 1. februar 2016 at 00:56

  Hvis du ikke har sett serien The 100, så er den og anbefale på det sterkeste 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 12:03

  Charlotte Rødland: takk for tips, kanskje jeg må undersøke den! Er heelt tom for fengende serier nå 🙂

 • Reply Kjersti 1. februar 2016 at 14:34

  Hei igjen Ida, takk for svar ang botox. Har akkurat vært på klinikken og satt min første dose, haha. Sykepleieren sa at det måtte være veldig veldig dype rynker før man heller setter restylane i sinnarynken. Jeg har en tydelig rynke, men fikk likevel botox og det var det eneste hun ville anbefale. takk for inspirasjon, får håpe vi blir fornøyde begge to. Hvor ofte må du sette forebyggende?

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 19:20

  Kjersti: Hei! 🙂 så bra det holdt med botox for deg. Beklager for dårlig innflytelse, jeg håper du er langt over 20! Men håper du blir fornøyd 🙂 Jeg tenker å gå ca 1 gang i året. klem

 • Reply benedicte 2. februar 2016 at 00:59

  Hvilke(n) salong(er) har du tatt behandling(er) på? Oslo eller

  Tønsberg? Ellipseklinikken? Setter utrolig stor pris på

  svar!! Flott er du! Klem!

 • Reply Kjersti 2. februar 2016 at 12:41

  Hahaha. Ja, jeg er 38 😀 Så burde sikkert ha gått før, men det er først siste året den har blitt plagsom. Men i går fikk jeg høre at jeg så ut som jeg var 30 av en fremmed jente, så da er det vel håp! Klem

 • Reply Ida Wulff 2. februar 2016 at 14:42

  Kjersti: det var en lettelse å høre, hehe 🙂

 • Reply benedicte 2. februar 2016 at 15:42

  Huff, håper ikke dette blir mas.. Prøver igjen; hvilken / hvilke salong har du gått på? Tenker at da går du jo på en måte «litt god» for den / de hvis du er fornøyd og happy med resultatet!!;) har såååå lyst å gjøre samme greia men er så redd for å velge feil sted!! (hvis du ikke har lyst å si det skal jeg ikke spørre mer!) klem

 • Reply Ida Wulff 3. februar 2016 at 14:15

  benedicte: har ikke funnet noe fast enda dessverre!! klem

 • Reply vero 6. februar 2016 at 12:07

  heia! Ville bare anbefale om du tenker å dra til Hellas i nærmeste fremtid og «svippe» en tur innom Mykonos, helt fantastisk fint der. Vært på Santorini, men synes Mykonos var hakket bedre.

 • Leave a Reply