Hverdagsliv

EN FYR SOM VIL HA LIKES

29. januar 2016

Lenge leve antibiotika, nå begynner jeg endelig å bli meg selv igjen. I dag tok jeg første tur ut på fem dager – sykt deilig med frisk luft, selv om det kanskje var litt for mye av det gode i dag? Blåste skikkelig opp til storm! Jeg hadde en liten byrunde med Naddis, satt på Joe og catchet opp over en juice, og småshoppet litt. Av en eller annen grunn klør det i shoppingfingrene mine nå, det er sikkert fordi jeg har ligget inne og følt meg grusom så lenge nå. Så i morgen blir det en ordentlig shoppingrunde, jeg gleder meg 🙂 

Nå ligger jeg i senga med en rykende varm meksikansk suppe. Slengte oppi pasta og vegetarpølser, det ble faktisk riktig så godt. Mmmm! Jeg syns vegetarpølser er ti ganger bedre enn vanlig pølser – jeg trenger liksom ikke konsentrere meg for å ikke tenke på hva det er laget av. Nå venter jeg på at Idol skal begynne. Jeg har ikke sett på sangkonkurranser på evigheter, syns det er blitt så dølt og snilt. Men i årets Idol er det i hvertfall noen som snakker fra levra, så det er alltids noe, haha. OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har forresten oppdaget noe GRUSOMT ved meg selv. Og det er at jeg SMILER når jeg sitter og ser på TV. Herregud, for en trist ting å gjøre. Hvis det skjer noe fint, rørende eller morsomt på skjermen, kan jeg sitte og smile så mye at trynet nesten vrenger seg, uten at jeg legger merke til det før jeg får øye på min egen refleksjon i skjermen. Forsinket nyttårsforsett: slutte med det. Kom forresten i prat med en hyggelig fyr som selger =Oslo i stad, og han er veldig flink med Facebook-siden sin. Værsåsnill og glede han ved å like siden hans (og selvfølgelig kjøpe bladet hvis du skulle gå forbi) ♥

16 Comments

 • Reply Filippa & Safir 29. januar 2016 at 20:29

  Kos deg, søte og fortsatt god bedring <3 Ta gjerne turen innom bloggen vår hvor vi har en giveaway 😀

 • Reply Emilie 29. januar 2016 at 21:14

  Hvordan merke og farge er det på neglakken på tærne dine? Var utrolig fin haha 🙂

 • Reply Oda 29. januar 2016 at 21:56

  For å trøste deg ler jeg ofte høyt av tv-en når jeg sitter alene.

  Føler meg like dum hver gang 😀

 • Reply Anonym 29. januar 2016 at 23:09

  Hvor er sengesettet fra? Fineste jeg har sett på lenge!

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2016 at 19:28

  Oda: haha, uffamei! Godt jeg ikke er alene om det 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2016 at 19:28

  Anonym: Det er fra Missoni 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2016 at 19:29

  Emilie: det er shellac fra klinikk 🙂

 • Reply Camilla 30. januar 2016 at 19:31

  Fantastisk!

  Vegetar/veganmat er såååå mye bedre både i smak og når det kommer til samvittigheten enn kjøtt- og meierimat wii, gledes å høre at du faktisk heller foretrekker vegetarpølser fremfor gris <3

 • Reply Kamilla 31. januar 2016 at 14:50

  Hahaha! Jeg har en venninne som lager alle ansiktsuttrykkene til de på skjermen, så det er i det minste litt bedre å bare smile 😀

 • Reply Vetle 31. januar 2016 at 22:52

  Nydelige føtter!

 • Reply Karen 1. februar 2016 at 04:02

  Hmm, hva er verst; smile så trynet vrenger seg eller fnise høylytt mens man leser bloggpost alene midt på natten? 😄 Jeg kjente meg nemlig veldig igjen i det med pølsene… Spesielt med wienerpølser. Ikke bare er det ekkelt innhold, men det er jammen meg tarm også. Ugh..

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 12:01

  Karen: Hahaha 🙂 føler meg alltid dum når jeg ler for meg selv, men jeg tror det er sunt! Enig med pølsene, æsj…

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 12:04

  Kamilla: hahaha! Det har jeg bustet mamma i å gjøre også, ler meg i hjel av det <3

 • Reply Maria 2. februar 2016 at 23:48

  Er det noe verre smile til en film enn å gråte av den… Nei..:) Samma det vel… hehe

 • Reply Mari 4. februar 2016 at 14:04

  Hvor kjøper du vegetarpølsene?

 • Reply Ida Wulff 4. februar 2016 at 18:15

  Mari: jeg kjøpte det på helsekost-butikk 🙂

 • Leave a Reply