Hverdagsliv

BONDING OVER DUMPLINGS

30. januar 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag smiler jeg stort, fordi jeg snart er frisk. Er det noe som gjør meg takknemlig, så er det følelsen av at sykdom slipper taket. Ah!! Eneste som er bedre er følelsen av å endelig få gått på do når man har holdt seg halve dagen. Eller å spise sjokolade når man er på slankern, eventuelt. Digg er det i hvertfall 😉 Første halvdel av denne lørdagen har jeg brukt på å rydde opp min egen elendighet. Har ikke vært så hardcore på støvkosten som jeg vanligvis pleier å være, så leiligheten trengte en liten shining i dag. Friske blomster har jeg også kjøpt – kan faktisk ikke huske å ha kjøpt tulipaner før, så nå gleder jeg meg til de blomstrer skikkelig. OLYMPUS DIGITAL CAMERAAndre halvdel av lørdagen har jeg brukt på å løpe rundt i Bogstadveien med min beste Naddis. Som den nettshopperen jeg er, føler jeg at det virkelige liv slår meg i trynet hver gang jeg går på shopping. Herregud så mye salg, mennesker og uforskammet dulting og sniking. Haha! Noen ganger blir jeg overrasket over at det ikke kommer røyk ut av nesen min, der jeg står og freser i mitt stille sinn. Vi avsluttet med tidenes lengste lunsj på Lilleasia – dumplings er nemlig en stor del av vennskapet vårt (yes…), så noen ganger må vi bare sette oss ned og… Spise dumplings. Bestilte en haug av annen mat også – jeg har nesten ikke fått i meg fast føde på en uke, så tenkte at jeg virkelig skulle svømme i mat. Tok meg litt vann over hodet kan du si, men jeg ble tilbudt doggiebag. For en vinn-situasjon, nå slipper jeg å lage mat i kveld! Vi satt i sikkert tre timer og pratet om livet – beste lørdagen på lenge ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har forresten driti meg skikkelig ut! Jeg skulle «massegodkjenne» kommentarer i dag morges, altså markere alle samtidig og trykke på godkjenn. Men så klarte jeg å slette alle sammen!! Vet ikke hvor mange som forsvant i samme slengen, men det var mange. Uff, fikk skikkelig dårlig samvittighet 🙁 Men uansett, tusen takk for at dere er så flinke til å kommentere om dagen. Det gjør det mye hyggeligere å blogge.

Nå skal jeg rydde opp jordraset etter en veltet kaktusplante (….) og rigge meg til med pad thai og en TV-serie. LØRDAAAAG!!

27 Comments

 • Reply Andrea 30. januar 2016 at 20:16

  For å få tulipanene til å holde lenger kan du bruke isbiter i vannet 🙂 kanskje de fortalte det da du kjøpte dem også men 🙂 jobber selv på Mester Grønn 🙂 haha

 • Reply Carina 30. januar 2016 at 20:17

  Fine, fine Ida 🙂

 • Reply Eline 30. januar 2016 at 20:28

  Genseren på første bildet!! Så fin! Hvor er den fra? 🙂

 • Reply Elise - Student i London 31. januar 2016 at 01:06

  Så deilig å bli frisk igjen! Akkurat nå har jeg nettopp blitt kvitt min tette nese, og har skjønnt at man virkelig ikke setter pris på det å å kunne puste med nesen før man blir syk ikke kan det lengre haha.

 • Reply Stine 31. januar 2016 at 03:36

  Deilig når kroppen begynner å bli frisk! Hvor er den genseren fra i første bilde? Du er nydelig ❤️

 • Reply Emma 31. januar 2016 at 11:06

  Fine du:-) kan jeg spørre hvor den hvite genseren du går med på det øverste bildet er fra? Kjempefin!

 • Reply sofienyg 31. januar 2016 at 11:40

  Så bra at du begynner å bli frisk, fine bilder også:-) Ha en fin søndag!

 • Reply Inga 31. januar 2016 at 12:31

  Høres ut som en koselig dag 🙂 Så fine bilder du tar, Ida!

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2016 at 12:33

  Emma: den er fra Bikbok, finnes i grå og sort også 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2016 at 12:33

  sofienyg: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2016 at 12:34

  Stine: ja, det er det virkelig! Den er fra bik bok, tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2016 at 12:35

  Carina: <3

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2016 at 12:35

  Eline: bik bok 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2016 at 12:35

  Elise – Student i London: haha, helt sant! Lover alltid meg selv å sette pris på nesa når den funker igjen, men man glemmer visst fort 😀

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2016 at 12:36

  Andrea: tusen takk for tipset! Det må jeg prøve 🙂 ble bare tipset om å sette dem ut på natta, men det glemmer jeg jo!

 • Reply Sunniva 31. januar 2016 at 12:55

  Hei! Hvor er vasen fra? Den du har tulipanene i altså 🙂

 • Reply lixil 31. januar 2016 at 13:10

  Kan ikke tenke meg noe verre enn å shoppe i bogstadveien på en lørdag, men måtte ut selv i går også. Tips for god gjennomføring: Vær der senest kl 10.30, og gjør deg ferdig til kl 12. Da sover fortsatt folk (eller tar rolige lørdagsfrokoster), og du slipper å bli knuffet og presset rundt omkring 🙂

  Både tulipanene og du var veldig fin(e)!

 • Reply Birgitte 31. januar 2016 at 15:01

  Kos deg! 🙂

 • Reply Anonym 31. januar 2016 at 15:15

  Kan du fortelle litt om neglene dine? Så fine!

 • Reply Sofie P 31. januar 2016 at 15:37

  Så fin du er, Ida <3

 • Reply Eline 31. januar 2016 at 19:05

  Hei! Jeg har et lite interiørspørsmål til deg. Jeg vet at du har Søderhamn-sofaen fra Ikea, og at du også har det lyseste stoffet(?). Vil du anbefale den sofaen? Er den god å sitte i, og holder den fasongen bra? Og ang. stoffet..vanskelig å holde ren? Det er jo så lyst..men har så lyst på det likevel! Veldig takknemlig for svar! 🙂

 • Reply helle 31. januar 2016 at 21:58

  Hva drikker du? ser veldig godt ut 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2016 at 22:16

  Anonym: de er gel negler i fargen baby pink 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 31. januar 2016 at 22:16

  helle: rosé prosecco! 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 12:07

  Eline: hei! Jeg elsker virkelig den sofaen, selv om den er litt for stor for de 36 kvm jeg bor på nå, hvor stuen er veldig smal. Sofaen er jo veldig dyp, men det gjør den utrolig god å chille i. Da mamma og pappa måtte bo hos meg, sov jeg til og med på den i to måneder, og til og med det funket den til. Så anbefaler den hvis du liker dyp sofa. Ang fargen på stoffet, så legger jeg alltid teppe over når jeg skal sitte/ligge i den – men tror det skal være greit å kaste stoffe i vaskemaskin, det er veldig grovt av seg. Lykke til med sofavalg, det er ikke lett! Klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 12:08

  lixil: ja, neste gang jeg skal dit må det bli tidlig! 🙂 klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 12:09

  Sunniva: den er fra IKEA 🙂 hvis du skal se etter den, så er det egentlig en krukke med kork-lokk på. Klem

 • Leave a Reply