Serietips og musikk

EN NYDELIG OVERRASKELSE

31. januar 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA I dag var det nesten vår, dere. Så jeg tok med meg snørrtrynet mitt ut i sola, for å nyte søndagen med min bestevenninne Naddis AKA bride to be. Jeg tar min rolle som kommende brudepike veldig seriøst, og vil helst ikke gå glipp av noe. I dag var det Christiania Glassmagasin sin bryllupsmesse som stod på planen – Naddis har allerede planlagt bryllupet sitt på Pinterest virker det som, men det skader jo aldri å få enda mer inspirasjon. Vi kikket på litt kaker, borddekning og kjoler, og kjøpte oss en flaske prosecco for å feire en deilig solskinnsdag. Til slutt var det visning av kjoler – og VET dere hva som skjedde?! På slutten fikk vi vite at de hadde fløyet inn Ellie Goulding! Altså: jeg elsker Ellie Goulding. Hun har en helt fantastisk stemme, og sanger som kan gi deg den lille spikeren i hjerte på vegne av gamle dager. Dessuten er hun bare så søt og ydmyk, jeg holdt på å le meg i hjel da hun fikk latterkrampe på scenen og nesten ikke klarte å starte på neste sang. Hadde jeg vært artist hadde det vært meg i et nøtteskall. Alltid le når du ikke skal le! Det er en viktig leveregel 😉 Vi fikk alle hitsene servert på rekke og rad, og jeg satt bare der og kunne ikke skjønne hva jeg hadde gjort for å fortjene en surprise konsert av Ellie Goulding på en helt vanlig søndag ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERA Mine favorittsanger fra Ellie Goulding: ♥ I know you care ♥ Dead in the water ♥ Burn ♥ Army ♥ Something in the way you move ♥ Love me like you do Kanskje det var en eller to du ikke hadde hørt før! Nå skal jeg ta kvelden. Ingen skole i morgen, så jeg skal prøve å lage noe brukbart bloggstoff til den kommende uken! Nattinatt 🙂 

16 Comments

 • Reply Elise - Student i London 31. januar 2016 at 23:42

  haha shit så heldig du er! Høres ut som en sinnsykt bra søndag dette 😀

 • Reply Kathrine 1. februar 2016 at 01:31

  Er på gran canaria med dårlig wifi og koser meg med bloggen din om dagen!

  Har lagret «granca-innlegget» ditt og skal prøve ut noen av anbefalingene dine i løpet av de neste to ukene 🙂 Er det mulig å be om 1 ting man MÅ gjøre/spise/se om man er her? It’s a first skjønner du 🙂

 • Reply Camilla 1. februar 2016 at 07:58

  Vi satt også der i går og kunne ikke tro hva han akkurat sa før hun kom traskende inn på scena. Hun gjorde en knalljobb! Vi var ikke forberedt i det hele tatt, haha

 • Reply Mie 1. februar 2016 at 08:26

  Så gøy!! Skulle egentlig være der jeg og, var faren min som fløy henne inn 🙂

 • Reply Lars 1. februar 2016 at 09:51

  Ok… Creepy. Jeg satt og leste avsnittet om Ellie Goulding’s overraskende opptreden, mens jeg binge watcha Drop Dead Diva, og plutselig spilles det en Goulding sang på skjermen :S uansett, hun er helt fantastisk, både på audio og live. Har sett henne tre ganger! Håper du skal se henne når hu kommer til Telenor Arena 😀

 • Reply Marthe Sofie 1. februar 2016 at 11:40

  Åååå herrregud, så misunnelig jeg ble nå! Jeg er Ellie sin STØRSTE FAN, eller, det tror jeg selv iallfall! Har alle platene hennes uansett hvor utdatert det er! Kjenner jeg vil grine av tanken på at hun har vært i Oslo uten at jeg visste om det engang!!

  Neida, så bra at du koste deg! Hørtes ut som en bra søndag ja! Jeg derimot, jobbet 8 timer samtidig som jeg var bakfull. Glad det er mandag idag, ja!

  Btw; Figure 8 og Hanging on er definitivt mine favoritter! + Guns and Horses og Animal fra den aller første plata hennes! Haha, søren dette var neppe interessant for deg men blir så reven med!

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 11:58

  Marthe Sofie: ååå skulle ønske du kunne vært der!! Tror nesten ingen visste om det, dessverre. Men magisk var det <3

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 11:59

  Mie: takk til faren din! :-)))

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 11:59

  Lars: Hahaha, så random! 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 12:00

  Camilla: var sikker på at de tullet, men det ville vært en utrolig dårlig spøk?! Hehe 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 12:03

  Kathrine: hei! 🙂 hvis du har innleggene; den lille restauranten jeg anbefalte i Mogan, husker ikke hva den heter. Men den elsker jeg! Og for en kontrast; beach cluben på Amadores, der ville jeg unnet meg en dag med god seng, mat og drikke. Kos deg masse<3

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 12:04

  Elise – Student i London: Jaa, det var moro! <3

 • Reply Elisabeth 1. februar 2016 at 14:40

  Åååh, jeg er så misunnelig! Hun er yndlingsartisten min! Du er jammen heldig! Jeg får heldigvis se henne i Telenor Arena, så skal ikke klage. Hvilke sanger snag hun? 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2016 at 17:03

  Elisabeth: hun sang mange sanger, tror ikke jeg husker alle. Men hvertfall: love me like you do, burn, army, your song av Elton John, something in the way you move og I need your love. Så gøy med Telenor Arena!! 🙂

 • Reply Kathrine 1. februar 2016 at 17:05

  Herregud for en overraskelse! Jeg har vært på bryllupsmessen på Glasmagasinet tidligere og syntes det var dritdårlig. Men herregud.. Ellie Goulding! Wow! Snakk om overraskelse!

 • Reply Kathrine 3. februar 2016 at 20:48

  Hei 🙂 takk for tilbakemelding 😀

  Tror været er så som så i morgen, så da durer vi til mogan 🙂

  Da skal jeg sjekke om jeg finner den restauranten 🙂

  Og amadores blir også testen i løpet av neste uke! Tusen takk igjen 🙂

 • Leave a Reply