Hverdagsliv

DET ENESTE JEG TØR Å BRUKE PÅ LEGGENE MINE NÅ

2. februar 2016

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Tro meg når jeg sier at lista ligger høyt for at jeg skal anbefale et nytt produkt i denne kategorien. Jeg var faktisk noe skeptisk til å teste og anbefale en ny type barberhøvel – men etter å ha testet den, føler jeg nesten at jeg 

Etter at jeg kom hjem fra Thailand har jeg nemlig ikke turt å barbere eller vokse leggene. Høres kanskje tullete ut, men da jeg kom hjem til kulda igjen ble huden på leggene mine så tørr at ikke engang min beste body scrub kunne redde meg. Jeg har vært så tør at det ser ut som det har snødd hvis jeg har på meg sorte jeans – æsj, jeg vet. Uansett så bestemte jeg meg bare for å la leggene være i fred, jeg ville jo ikke barbere/vokse av meg den gløden jeg har fått på ferie. Men solglød er virkelig ikke det samme med masse hår på bena… OLYMPUS DIGITAL CAMERA Her om dagen testet jeg barberhøvelen Intuition Sensitive Care, som er så mye mer enn bare en barberhøvel. Intuition er verdens første alt-i-ett barbersystem, og har millioner av fornøyde brukere. Poenget med høvelen er at du får barbering og hudpleie på samme tid. Barberbladene er nemlig omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Hudpleien inneholder 100% naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som skal hindre uttørking og gjøre huden glatt og myk. Siden hudpleien sitter rundt hele bladet, betyr det i praksis at området du barberer får hudpleie både rett før og rett etter bladene treffer – det er virkelig helt genialt. 

Høvelen er tilpasset sensitiv hud, så det er ingen tvil om at den er det eneste jeg tør å bruke på leggene mine nå for tiden. Ellers er det også veldig enkelt å bytte blad, man trykker bare på en knapp så bladet faller av, og klikker på et nytt 🙂 

Om hudpleien har noe å si på sikt gjenstår å se, men foreløpig har jeg fått beholde både huden og gløden på leggene mine. Tommel opp for det! Et annet pluss er at jeg syns barberingen gikk enda raskere enn vanlig med denne høvelen, ettersom jeg ikke måtte være forsiktig for å ikke skjære meg. OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer kan du se hvordan bladet ser ut, med hudpleieenheten rundt. Etter å ha brukt den på «hele kroppen», vil jeg tippe at ett blad kan holde til 4-6 barberinger. Nå kan du teste Intuition barberhøvelen helt gratis. Så hvis du ønsker å bestille en komplett startpakke hjem til deg uten å betale for det, bestill den HERNår du bestiller prøvepakke funker det som i de fleste tilfeller; du blir abonnement. Hvis du ikke ønsker å fortsette å motta barberblader hver 4. måned, er det bare å si opp senest to uker etter at du har mottatt startpakken. Da har du god tid på å teste, og vurdere om dette er den rette høvelen for deg. Jeg kan ikke garantere noe, men jeg tror du vil like den like godt som jeg gjør 😉 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Har ikke jeg bare den mest geniale shave legger-spoten på badet?! Haha. Blir minimalt med turning i dusjen, i hvert fall. HER er direktelink for å bestille barberhøvel + blader gratis! ♥

 

27 Comments

 • Reply LisaLDN 2. februar 2016 at 16:07

  Haha, liker at du sikkert i vasken og barberer! 😛 Virker som eit bra produkt dette 🙂

 • Reply Ingrid 2. februar 2016 at 20:02

  «Jeg var faktisk noe skeptisk til å teste og anbefale en ny type barberhøvel»

  Det skjønner jeg godt… jeg som leser blir iallefall skeptisk du har reklamert for og rost både Veet og Shai opp i skyene tidligere. Har forsåvidt prøvd Intuition før, syns den er helt ok 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. februar 2016 at 20:04

  Ingrid: Veet og Shai kan ikke sammenlignes – denne høvelen kan man sammenligne med Shai, men det blir likevel noe helt annet når den i tillegg gir hudpleie 🙂 Men ja, troverdigheten min her inne er alt jeg har å leve av, så jeg ville ikke skrevet om denne høvelen for en halv million en gang hvis jeg syns den sugde. Klem 🙂

 • Reply Sukhi 2. februar 2016 at 21:35

  Elsker fasongen på høvelen, den ser liksom så stødig og god ut! Har lenge hatt lyst til å prøve Shai, men siden så mange har reklamert for dem blir jeg litt i tvil. Kanskje dette heller er noe jeg burde prøve? Takk for tips! 🙂

 • Reply Ingebjørg 2. februar 2016 at 22:05

  Vet du om det går an å kjøpe denne i butikk? 🙂 Og kan man bruke denne uten barberskum eller lignende?

 • Reply Ada 2. februar 2016 at 22:10

  Har brukt Intuition sin høvel siden jeg flyttet til USA for ett år siden. Den beste høvelen jeg har prøvd så langt, og absolutt en bra redning når jeg ikke tar meg tiden til å bruke epilatoren! 🙂

 • Reply Ingrid 2. februar 2016 at 22:20

  Neinei, jeg skjønner at du ikke syns den suger, syns bare det er litt merkelig å reklamere for mange forskjellige produkter som alle har samme funksjon 🙂

 • Reply Nathalie 2. februar 2016 at 22:53

  Den er helt fantastisk! Jeg har prøvd shai tidligere og joda den tok hårene den, men den tok med seg huden samtidig å. Den her er jo som å smøre seg med et såpestykke. Jeg har supersensitiv hud og alltid hadd kløe under armene og på leggene, men det har gitt seg helt etter jeg begynte med den her. Eneste minus er at den er så stor at jeg sliter med bikinilinja. Så der må jeg gjerne gå over med en vanlig høvel. Uansett verdt det!

 • Reply Nathalie 2. februar 2016 at 22:53

  Ida er jo en av de ytterst få bloggerne som ikke -drukner- leserne sine i reklame. Stå på, Ida:)

 • Reply Astrid 2. februar 2016 at 23:24

  Hvor er linken? 🙂

 • Reply Anonym 2. februar 2016 at 23:51

  Hei! Bare lurte på om du vet om noen som lager fine headere til en billig penge? 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. februar 2016 at 00:09

  Sukhi: hvis du sliter med tørr hud om vinteren, ville jeg absolutt gitt denne en sjanse! 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. februar 2016 at 00:09

  Ingebjørg: det tror jeg dessverre ikke! Jeg bruker ikke barberskum med den, det er rett og slett ikke nødvendig 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. februar 2016 at 00:09

  Ingrid: syns du også at jeg aldri burde prøve en ny maskara? 🙂 De færreste holder seg vel til ett produkt hele livet.

 • Reply Ida Wulff 3. februar 2016 at 00:12

  Anonym: nei dessverre, skulle gjerne visst om en! 🙂

 • Reply SandraH 3. februar 2016 at 01:32

  Har brukt denne høvelen så lenge jeg kan huske (er 24år) og kunne ALDRI tenke meg å bytte den ut! Går super fort og shave leggene og null kutt 😀

 • Reply Ingvild :) 3. februar 2016 at 02:00

  Hei Ida! Skulle veldig gjerne prøvd denne, men tror kanskje linken har forsvunnet i redigeringa?

  Har tidligere prøvd Shai pga deg, og den var jeg veldig fornøyd med, så om denne er enda bedre så gleder jeg meg! 😀

 • Reply Ida Wulff 3. februar 2016 at 02:07

  Ingvild: Hei! 🙂 Linken ligger tre steder i innlegget, ser du den ikke? :O vil virkelig anbefale å teste den ut, hvertfall så lenge den er gratis. Så kan du jo finne ut om den er noe for deg! Her er linken hvertfall: http://track.adform.net/C/?bn=11343731

 • Reply Trine 3. februar 2016 at 08:20

  reklame-schmame. Funker uansett for meg! Synes du er flink til å velge samarbeidspartnere med omhu Ida, og med din naturlige skepsis til det meste, så skal det mye til for at et reklameinnlegg skal rokke ved din troverdighet.

  Fordelen med slike abonnement er at påfyll kommer i postkassa i passe intervaller. Det er et evig ork å huske å sette barberblader på handlelista! Ikke er det dyrere enn i butikk heller. Ja til alt som er enkelt 🙂

 • Reply Ingvild :) 3. februar 2016 at 12:19

  Ida: ÅÅååh, himmel.. Jeg har jo adblock. Skal hviteliste deg umiddelbart!!!

 • Reply Jenny 3. februar 2016 at 16:35

  Har kjempelyst å prøve, blir så tørr at det nesten går rundt for meg! Bare lurer på hvordan den er å bruke «down under»?

 • Reply Tina 3. februar 2016 at 17:16

  Denne vil jeg prøve ut! lurer bare på om du har prøvd den «der nede» og om den er tilpasset rundt dette området også? 🙂

 • Reply Pia marie 3. februar 2016 at 20:50

  Hvilken e-post tar jeg kontakt med for å si opp eventuelt? Har lest/hørt at det er vanskelig å få sagt opp 🙁 men kunne gjerne tenkt meg å prøve den.

  Skyller du bena eller er det sånn at «restene» av det som er på høvelen kan smøres inn på huden?

 • Reply Anonym 4. februar 2016 at 23:16

  Jeg har brukt denne høvelen i 6 år og kommer aldri til å bytte den ut! Til dere som lurer på om det går ann å bruke den der nede. Ja jeg gjør det og har aldri hatt noen problemer der det. Det er heller ikke vanskelig å si opp. Jeg «sa opp» slik at jeg kan bestille blader når jeg trenger 🙂 Rask levering og skulle det være noe problemer kontakter de deg. En gang var det forsinket med noen dager og da ringte de meg for å si ifra. Fikk også en liten gave ved siden av siden det var forsinket! Kanonbra service og anbefales på det sterkeste 🙂

 • Reply Anonym 4. februar 2016 at 23:33

  Bla bla bla

 • Reply Line 6. februar 2016 at 21:22

  Hvordan lager du den blå rundingen på bildet ditt? hihi 🙂 Er så fint!

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2016 at 21:44

  Line: i Picmonkey 🙂

 • Leave a Reply