Hverdagsliv

IKKE SE PÅ MEG

3. februar 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg våknet nesten opp med fylleangst i dag. Litt merkelig, tenkte jeg. Var jo på quizkveld i går, men drakk bare to øl og var hjemme før midnatt. Men så kom jeg på at det var fordi jeg postet en helt grusom video her inne i går, haha. Men dere er seriøst verdens beste! Tenk at så mange har fulgt meg i nesten TI ÅR! For, ja. Bloggen har 10 års jubileum i september. Ganske sykt. Jeg har blogget så lenge nå at jeg ikke husker hvordan hverdagen var uten. Hva drev jeg egentlig med? Og hvordan føltes det egentlig, at de eneste som visste hvem jeg var, var menneskene jeg faktisk kjente? Merkelig å tenke på. Har jo faktisk vokst opp med blogging. Når jeg skal sminkeløs på trening eller på matbutikken forbanner jeg denne bloggen. Men sånn bortsett fra det, så elsker jeg den høyt som månen. 

Og tenk om jeg hadde tid til å spille inn sang og lage musikkvideo hver gang noen skrev en kritisk/negativ kommentar! 

Men, ja. Som jeg nevnte; i går var jeg på quiz med min kjære Kjetil. Nyttårsforsettet om å være mer sosial og bruke mer tid på venner går veldig bra. Jeg har vært så opptatt av «egentid» og «hvile» at hverdagen til slutt ble dager hvor jeg bare eksisterte. Det føles så mye bedre å legge seg om kvelden, når man har brukt dagen på noe mer enn bare det nødvendige, vært sosial, hatt gode samtaler og ledd masse. Og det gjorde jeg i går! Vi var nok det minste laget på hele quizen, men kom likevel på 8. plass av 16 lag. Ser meg fornøyd med den, og satser på å gjøre det enda bedre neste gang 😉 OLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag har jeg hatt en veldig lite spennende dag, må jeg innrømme. Har sovet litt for lenge, avbestilt dagens treningsøkt og egentlig bare sittet og ryddet i mailboksen. Kjøleskapet er tomt, så nå må jeg i tillegg ta denne sminkeløse turen bort på matbutikken. Ikke se på meg!!!!!! Haha. 

25 Comments

 • Reply Andrea 3. februar 2016 at 16:58

  Digget filmen, digger deg! Lenge leve selvironi og lite selvhøytidelighet, u go girl! Kan jeg spørre deg hvor genseren og buksa du har på bildene er fra? Så skikkelig deilig ut 🙂 Klem fra trofast bloggleser helt fra caffelatte-dagene :*

 • Reply Ida Wulff 3. februar 2016 at 17:15

  Andrea: genseren er fra bikbok og buksa fra zara 🙂 tusen takk for fine ord <3

 • Reply Trine 3. februar 2016 at 17:33

  Du virker så glad og sprudlende i det nye året! Digger bloggen din!:D

 • Reply Alexander 3. februar 2016 at 17:40

  Kan du poste innlegg om ting man kan gi til kjæresten sin i valentinsgave? Vet at du for det meste bare er jenter som leser, men hadde vært kult om du hjalp oss gutta med det!

 • Reply Hedda 3. februar 2016 at 18:01

  Har du noe tips til bra restauranter i Oslo?:) helst ikke så veldig langt fra Karl Johan eller fra Nationaltheatret:) Jeg digger bloggen din! Du skriver en del om hverdagslige ting som skjer, og det synes jeg er så gøy å lese:) Ha en fortsatt fin dag:)

 • Reply Charlotte 3. februar 2016 at 18:29

  Hvor quizet dere? 😊

 • Reply Malin 3. februar 2016 at 18:42

  hei 🙂 hvilke str har du i buksen ? 🙂 den fikk jeg lyst å bestille!

 • Reply Benedikte 3. februar 2016 at 21:12

  Jeg synes også det er bedre å legge seg når en også har vært sosial! Trodde aldri jeg, som elsker å være alene, skulle si noe slikt. 🙂

 • Reply Driftefrue 3. februar 2016 at 21:32

  Fin blogg 🙂

  Ta gjerne en titt på min blogg 🙂

  http://m.driftefrue.blogg.no/1454463342_mine_10_tips_til_deg.html tips

 • Reply iamemma 3. februar 2016 at 21:52

  Ganske utrolig at du har blogget like lenge som jeg har levd 🙂 du motiverer meg! Klem

 • Reply Maren 3. februar 2016 at 23:00

  Du er fantastisk pen Ida! Savner ett dønn ærlig innlegg om hverdagsssminken din, hvor du skriver hvilken foundation du bruker hver dag. Et innlegg helt uten «sponsing». Det bilr gjerne litt mye av det gode med all denne sponsingen – hos alle bloggere – og man blir nesten litt usikker på hva som faktisk er «ekte» og ikke. Spesielt om man plutselig bruker alt av sminke fra samme merke, noe de fleste ikke gjør.. Iallefall ikke når man ser så smashing ut som du!!

 • Reply Målla 3. februar 2016 at 23:04

  Kan jeg spør hvor putene er kjøpt? De var knallfine😀

 • Reply Ole 3. februar 2016 at 23:04

  Haha jeg ler hardt av den filmen din. Caffelatte var den første bloggen jeg leste og har fulgt deg siden. Litt pinlig siden jeg er en mann på 34 men jeg nekter å bli voksen …. Hehe

  Ellers vil jeg si at du er den bloggeren som skriver best og jeg ser frem til boka di

 • Reply Birgitte 4. februar 2016 at 01:11

  ida 😍 Jeg digger deg og bloggen din! Det du skriver er så uforutsigbart, og da mener jeg at du alltid har noe morsomt å si og komme med. Har trykket innpå bloggen din i et par år nå, og du er soleklart min favoritt blogger! Du er både ærlig, og jeg kjenner meg mye enig i det du skriver. Du er så utrolig flink til å skrive slik at du ikke distanserer deg fra oss lesere. Så videoen din isted og den var skikkelig morsom, og jeg ler på den måten av/med deg som om du var en venninne. Klem fra en bergenser ❤️

 • Reply Hanne Mjåseth 4. februar 2016 at 10:06

  Herregud, 10 år!? Det er sykt lenge :O jeg har snart blogget i 6 år og trodde det var lenge.. haha 🙂 Grattiss flinkis <3

 • Reply Maria 4. februar 2016 at 13:22

  Tror ikke det er noen som får vondt i øynene av å se deg uten sminke i butikken 😉 Sikkert like vakker uten du! La det indre skinne igjennom…:) Selv den vakreste kan se nokså grå ut innimellom…

 • Reply Ida Wulff 4. februar 2016 at 18:18

  Målla: Home&Cottage og Milla Boutique 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 4. februar 2016 at 18:25

  Hedda: ja, Dinner er bra 🙂 Ligger rett ved siden av national!

 • Reply Ida Wulff 4. februar 2016 at 18:25

  Malin: M, men skal kjøpe XS eller S hvis jeg skal ha flere, veldig stor i str 🙂

 • Reply Ida 4. februar 2016 at 20:56

  Hei Ida!

  Jeg har lest bloggen din i 10 år, og synes du er flink! Elsker stilen din og at du kommer med oppegående innlegg.

  Hilsen en gammel dame på 35 😛

 • Reply M 4. februar 2016 at 21:57

  du er fantastisk kul, har alltid digget deg. genseren du har på deg var såå fin, men finner den ikke på bikboks sider… er det veldig lenge siden du kjøpte den?

 • Reply Ingvild 4. februar 2016 at 22:48

  ÅÅ! Morsomt å se videoen! 10 år siden? Wow! Tiden flyr! 😀 Stå på videre! Du er flink!

 • Reply Martine Fimreite Wilhelmsen 5. februar 2016 at 06:37

  Haha, jeg har fulgt deg hele tiden, og jeg er bare 18!!! Jeg husker at jeg ønsket å være som deg, tantene mine og mamma og Pål sa at du var sånn en kul dame, i motsetning til mange alle bloggere:-)

 • Reply Jannicke 5. februar 2016 at 14:34

  Jeg er fullstendig hektet på bloggen din!

  Og jeg er sååå kresen på blogger 😛

  Men din den liker jeg 🙂

  Liker måten du skriver på og rett og slett er deg selv.

  Det er ærligheten din som gjør at jeg liker deg som person og det du skriver 🙂

  Ønsker deg en fin dag 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:27

  M: det er dessverre lenge siden 🙁

 • Leave a Reply