Vlogs

SLIK STARTET MIN BLOGGKARRIERE

3. februar 2016

For ikke så lenge siden snublet jeg over min gamle iMac i kjelleren. iMacen som jeg kjøpte for konfirmasjonspengene mine for å videoblogge og chatte på MSN. Hvis ikke tar helt feil, var året 2007, og jeg hadde sånn cirka 300 blogglesere. 

En helt vanlig hverdag i mitt helt vanlige tenåringsliv (OMG, dette er snart 10 år siden!) fikk jeg en kommentar under et blogginnlegg som gjorde sterkt inntrykk. Herregud, slutt å tro at du er så mye bedre enn alle andre. Du er ikke en kjendis fordi du har en blogg! 

Dette ble mitt svar på tiltalen:

Bloggen min het caffelatte.blogg.no på den tiden, hehe. Jeg kunne dessverre ikke finne hele videoen på iMacen, kun disse klippene som jeg tipper var de minst kleine – og det sier jo litt! Noen sangstemme har jeg aldri hatt, men selvironien var det virkelig ikke noe galt med. Så hvis noen lurte på hvordan min bloggkarriere startet, her har dere svaret! Hahaha! Det var jammen ikke rart at folk ville følge med på meg, jeg la ut så mange sprø videoer at jeg burde vært innlagt. Det skal sies at det på denne tiden ikke fantes bloggere som gjorde sånt, jeg var det eneste freakshowet som fantes på blogg.no. Kanskje jeg egentlig ikke har rett til å klandre de som leker freakshow anno 2015? 

iMac’en var seriøst stappfull av bilder, videoer og sanger jeg har spilt inn mens jeg fremdeles bodde hjemme og gikk på videregående. Kanskje jeg skal legge ut noen herlige tilbakeblikk framover? Haha! 

Likte dere den nydelige sangen min? Og jeg er veldig spent; har jeg noen lesere som har fulgt meg helt siden perioden hvor jeg var gale-mathias? 

121 Comments

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 00:39

  Døøøør😂😂😂😂😂😂😂 søøt hahaha

 • Reply Oda 3. februar 2016 at 00:46

  Hahaha jeg har fulgt deg så lenge jeg kan huske!! Favoritt blogger da, og favoritt blogger nå!

  Gjerne mer tilbakeblikk, så gøy å se. Og gøy med selvironi ;);)

 • Reply Maja 3. februar 2016 at 00:48

  JA – det har du! Og for flere av de vil du for alltid være Norges bloggdronning 😉

 • Reply Silje 3. februar 2016 at 00:53

  Jaa! Jeg leste bloggen din enda da du het caffelatte og bodde hjemme, sørget med deg da du slo opp med kjæresten, og husker utrolig nok mange av headerene du hadde! Faktisk hadde du æren av å være den første bloggen jeg fulgte fast

 • Reply Elise 3. februar 2016 at 00:54

  Hahahhaha, denne har jeg sett før, skikkelig blast from the past! Husker ikke om jeg leste bloggen din akkurat når du la den ut, men bladde meg sikkert tilbake i arkivet noen måneder etterpå. Det hadde vært fantastisk om du gjorde dette til en ukentlig greie, kjempegøy å se igjen!

 • Reply Martine Grorud 3. februar 2016 at 00:59

  Åherreguuud! Det er så gøy. Ja til mer!! 🙂

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 01:04

  Jeg husker caffelatte.blogg.no såå godt! Din og Ulrikke Lund sin blogg var de første bloggene jeg begynte å leste. Tror faktisk jeg har fulgt deg helt siden start 🙂 Herregud, er det virkelig nesten 10 år siden? haha..

 • Reply Bjørg kristin 3. februar 2016 at 01:05

  Jeg har lest bloggen din helt siden den tid 😁

 • Reply Silje 3. februar 2016 at 01:08

  Vi har (desverre?) vokst opp sammen, Ida, haha!

  Helt sykt å tenke på at jeg har lest bloggen din så lenge, du må ikke bli overrasket hvis jeg møter deg på gata og sier heisann som om vi var gamle venner!

  Men det har vært veldig artig å se utviklingen i bloggen og deg da😊

  Til 10 nye år🍸

 • Reply Anna Maria 3. februar 2016 at 01:11

  Ja til tilbakeblikk! Jeg har fulgt deg siden tidlig 2008, jeg synes aldri du var gale-mathias. Men igjen – det kan hende både du og jeg har blitt voksne siden den gang 😉

 • Reply Karianne 3. februar 2016 at 01:14

  Jeg har vært her siden den tiden, og blir en større og større fan for hvert år som går! Du er fantastisk, Ida, og det har du alltid vært, bare på litt forskjellige måter opp gjennom årene! Du lyser opp en ellers grå hverdag 🙂

 • Reply Veronica 3. februar 2016 at 01:16

  Digger selvironien 😀 !

  Fikk dessverre ikke med meg resten på den tiden, hadde bare en klump av en pc i hus på deling. Merkelig å tenke på hvor fint det gikk an å være uten smartphone og egen bærbar pc en gang…

  Jeg kom over bloggen din da http://sisteplass.blogg.no/ var på topp, hun nevnte deg i et innlegg som eksempel på blogg-goals…. Og hun tok ikke feil 🙂 ! Beste og eneste bloggen jeg leser for tiden.

 • Reply Kjersti 3. februar 2016 at 01:22

  HAHAHA, nå lo jeg høyt, tårene triller! Likte spesielt godt den dramatiske pausen og så «For jeg vet jeg er kjendis!» Manglet ikke på kreativitet i hvert fall, haha. Rart at ikke platekontrakter ble kastet etter deg altså.

 • Reply Trude 3. februar 2016 at 01:32

  hahaha fyfader! Ja, jeg har faktisk fulgt med siden du var caffelatte, helt sykt. Husker du var «the big thing», det er du forsåvidt enda i mine øyne, selvom noen ligger over deg på lista her på blogg.no

  lenge leve originalitet, noe du er!

 • Reply Eline 3. februar 2016 at 01:32

  Eg stemmer for morsomme tilbakeblikk 👍🏻 Huskar den videoen ja! 😂

 • Reply Marte 3. februar 2016 at 01:36

  Hahah. Jeg dør!! 😂😂

 • Reply KariM 3. februar 2016 at 01:41

  Jeg har fulgt deg mer eller mindre gjennom din tid som blogger. Din blogg var den første norske bloggen jeg leste… Alderen tatt i betraktning kunne jeg vært moren din, og enkelte perioder har jeg ikke lest blogger i det hele tatt, men jeg har hele tiden vært innom sånn «avogtil». Derfor har jeg vært med på skoledager, festligheter, bursdager, russetid, flyttinger, øvelseskjøring, eksamener, ferier osv.

  Riktignok husker jeg ikke så mange detaljer (stalking er ikke min greie) men det har alltid vært tydelig at du legger ned mye arbeid i det du gjør.

  -klem-

 • Reply Julianne 3. februar 2016 at 01:56

  Fantastisk! Jeg er en av de som har lest bloggen din fra starten av, husker jeg syns du var så kul som turte å røyke utenfor huset ditt når foreldrene dine var hjemme 😂Alle vennene mine skjønte ingenting når jeg sa jeg leste blogger, det var og er fremdeles min guilty pleasure 🙈

  Håper du fortsetter i mange år til! Hilsen en som nettopp innså at jeg har lest bloggen din siden jeg var 17 år 😳😂

 • Reply Ingvild :) 3. februar 2016 at 01:57

  Herreguuud, jeg døøør!!! (nå har jeg seriøst vondt i kinna av sånn midt i mellom latterkrampe og kleint smil!) Elsker at du legger ut dette her! Husker jeg var innom på caffelatte-bloggen din før jeg helt skjønte hva i alle dager blogg var for noe, og så ble det hyppigere enn bare innimellom og her er jeg nå, hver eneste dag.. Hahah! Du er den eneste bloggeren fra den tiden jeg faktisk leser slavisk, og det har jeg gjort i maange år 🙂 Liker at du har beina planta på jorda, og at du sier det som det er.

  Dersom du har tilbakeblikk du vil dele så hadde det vært kjempemorsomt å få sett mer av det!!

 • Reply Karen 3. februar 2016 at 02:30

  Hahaha, da var nok jeg en av de 300! Husker jeg og venninnene mine leste bloggen din flittig da vi gikk i 3. klasse i 2007/2008.:D Mener å huske at du hadde en venninne som også blogget, som også het Ida? Vi leste hennes blogg også.

 • Reply Margrethe 3. februar 2016 at 05:00

  Husker det som om det var i går🙈 og noen år senere, når alle lurte på var om du og Linnea var venner eeeegentlig eller ikke. Good times

 • Reply Helene 3. februar 2016 at 05:36

  Det har du! 😉

 • Reply Heidi 3. februar 2016 at 06:26

  Jeg kjente igjen filmen når jeg så den, haha! Bloggen din var den første jeg begynte å lese og er egentlig den eneste jeg leser enda. Sykt å tenke på at det er så lenge siden 😮

 • Reply Helene 3. februar 2016 at 06:41

  HAHAHAHAH!!! Herregud du er så utrolig fantastisk Ida!! Elsker at du ikke tar deg selv så høytidelig!

  I 2007 var jeg..11 år gammel, men jeg innbiller meg at jeg leste caffelatte.blogg.no litt senere? (husker ikke hvor lenge du hadde bloggen din).. Har hvertfall vært en av-og-på leser siden sikkert sånn 2008-2009! Og nå skal jeg love deg at jeg er kommet for å bli; for godt denne gangen! Det er sååå mye dritt og repetativt på topplisten nå, men bloggen din har alltid et eller annet morsomt eller interessant ved hvert innlegg som gjør at ikke heeeele bloggen er ett eneste stort sammensurium av rosa og ord.. haha 🙂

  Stor klem!

 • Reply Ragnhild 3. februar 2016 at 07:20

  Ja det har du!! Jeg husker den videoen kjempegodt!! Har ønsket å se den igjen lenge, tusen takk for at du delte den 😄😄

 • Reply Anette 3. februar 2016 at 07:26

  Åååå, caffelatte.blogg.no! Good times!

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 07:27

  OMG fab

 • Reply Christina 3. februar 2016 at 07:30

  Jeg har! Husker spesielt godt når du var russ og laget en video av at du skremte Lasse hahah.

 • Reply Lena 3. februar 2016 at 07:32

  Haha! Jaaaa 😀 jeg hadde et år på utveksling hvor det er noe «sorte hull» (kan man virkelig kalle det det?) men jeg har da fulgt deg i siden 2008 😀

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 07:37

  Fulgt deg siden dette 😀 hehe

 • Reply Sanna 3. februar 2016 at 07:41

  Helt fantastisk 😂

  Derfor jeg digger deg Ida😊 Du hadde og har fremdeles selvironi. Håper du deler flere gamle klipp 😉

 • Reply Guro 3. februar 2016 at 07:45

  Ok. Jeg dør.

  Jeg tror jeg var 13 da jeg begynte å lese bloggen din, og det var vel i 2008. Har fulgt deg tett siden da. Husker så godt da du hadde kjærlighetssorg. Det er faktisk bare deg og de andre «veteranbloggerne» jeg orker å følge med på. Resten av bloggnorge er jo blitt KOKO.

  Kåz&klemz

 • Reply Kamilla Haaland 3. februar 2016 at 07:46

  Haha😂😂 dette gjorde morgenen min litt bedre ass, digger deg!

 • Reply LisaLDN 3. februar 2016 at 07:53

  Fantastisk, eg trur eg døde litt her! 😀 Sjølvironien var flott då og, ja 🙂

  Eg har ikkje følgt fullt so lenge, joina vel følgerskaren etter du hadde bytta navn 🙂 Men no føler eg at eg har gått glipp av masse, haha!

 • Reply MissMimosa 3. februar 2016 at 08:17

  Å herregud! Haha, jeg fulgte dessverre ikke bloggen din på den tiden, men nå skulle jeg ønske jeg gjorde det for dette er noe av morsomste jeg har sett på lenge! Please legg ut mer! 😀

 • Reply Ana 3. februar 2016 at 08:33

  Ha ha ha… You made my day!

  Vanvittig bra svar på tiltale 😀 Tror du har en hit der..

  Ha en super dag!

 • Reply Nina 3. februar 2016 at 08:33

  Ja! Jeg har! Savner faktisk den perioden litt 🙂

 • Reply Stine 3. februar 2016 at 08:35

  Denne husker jeg godt! Har fulgt deg siden da!:)

 • Reply Trine Grung 3. februar 2016 at 08:35

  Rekker forsiktig opp hånden og synger med. JA til throwback, vi vil se ekte saker!! Og gjerne eldre saker!!

 • Reply Kamilla 3. februar 2016 at 08:40

  Ida du er virkelig et unikum og et godt forbilde. Det viktigste man kan lære unge jenter i dag er nettopp det du gjør: Selvironi og selvtillitt. Der er du virkelig nr. 1 og du fortjener mye mer ros.

 • Reply Malin 3. februar 2016 at 08:46

  Hahaha😃 Det var dagens😂 Husker videoen der, har fulgt deg i årevis😊

 • Reply Silje N 3. februar 2016 at 08:55

  Haha! Herlig!!

  Jeg har fulgt deg siden «gale-Mathias» og må innrømme at jeg savner den flotte videobloggingen din, hehe. Skjønner dog at du kanskje har vokst litt fra det;p

  Har fulgt kanskje 50 ulike bloggere, men har ikke tid til slikt lengre. Det er en blogg jeg fortsatt er innom, og det er din. Du er (relativt?) ærlig, ikke redd for å være deg selv, og i det hele tatt. En behagelig blogg å lese som stadig gir meg noen latterfulle øyeblikk. Tommel opp for deg Ida.

 • Reply Annie 3. februar 2016 at 08:56

  God morgen, Ida 🙂 Jeg må bare si tusen takk for at du gav meg en fantastisk start på dagen! Jeg har fulgt deg siden begynnelsen og her har du mye av grunnen til det. Du er ekte, tvers igjennom, og du er helt rå <3 Måtte dagen din bli like fargerik som musikkvideoen din 🙂

 • Reply Tonje Sofie 3. februar 2016 at 09:06

  Har fulgt deg heeeelt fra starten, gale-mathias 🙂

 • Reply Guro 3. februar 2016 at 09:11

  Haha! Jupp, har vært en ivrig bloggleser helt siden den gangen 🙂 Heier fortsatt på deg!

 • Reply Caroline 3. februar 2016 at 09:13

  HAHAH! Herregud som jeg ler! Har lest bloggen din siden 2010 ca. Fy flate så morsomt. Jeg digger deg!

 • Reply Ada 3. februar 2016 at 09:26

  Haha, så morsomt å se! 🙂

  Husker godt da du hadde bloggen caffelatte.blogg.no, men kan ikke huske å ha sett den filmen der.

 • Reply Signe 3. februar 2016 at 09:26

  Så artig tilbakeblikk!! Har fulgt bloggen din lenge, husker godt at den het caffelatte 🙂 Gjerne flere tilbakeblikk 😀

 • Reply Henriette 3. februar 2016 at 09:36

  ÅH<3 det er virkelig så gøy å se igjen dette, fulgt deg siden starten og like avhengig av å kikke innom bloggen din enda! JA til mer tilbakeblikk 🙂

 • Reply Mariell 3. februar 2016 at 09:38

  Ja, jeg har fulgt deg omtrent hele veien! Det var slik jeg ble inspirert og opprettet min egen lille blogg. Den ble faktisk ganske populær, men jeg ble lei etter bare en liten stund.

  Jaaaaa til å legge ut flere videoer og bilder! 🙂

 • Reply B 3. februar 2016 at 09:44

  HAHAHHA!! Elsker dette. JA til flere tilbakeblikk!

 • Reply Anita 3. februar 2016 at 09:50

  Så morsomt å se igjen! Jeg har fulgt bloggen din hele denne tiden, fra du var ung og lovende til nå en voksen, moden kvinne. Herregud, det begynner å nærme seg 10 år det! ☺️

 • Reply Silje 3. februar 2016 at 09:54

  Haha, du var/er helt konge!

  Jeg har fulgt deg siden du hadde den caffelatte-bloggen, men husker ikke det med gale-mathias..

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 10:17

  Hahaha, ja, vææær så snill med et mimreinnlegg! 😀 Du har en leser som har fulgt deg fra starten her! Like rart å tenke på for meg.. Jeg var 13 år da du startet! Ikke rart lesere føler de kjenner bloggerne de har lest om så lenge, selv om vi ikke gjør det.

  Du har uansett holdt på humoren din, men klart å pakke den inn i takt med alderen du bestiger. Jeg vil kanskje si at nå presenteres den på en litt mer verdig måte? 👌🏽😂

 • Reply Martha 3. februar 2016 at 10:26

  Haha! Fantastisk selvironi allerede da! 😀 Pliiiis del flere minner!! 😀

 • Reply Hege 3. februar 2016 at 10:35

  Haha så fælt og gøy på samme tid. Har fulgt deg siden du blogget under caffelatte, men har ikke sett den videoen før.

 • Reply Nicole 3. februar 2016 at 10:39

  Hahaha, dette minner meg på hvorfor jeg i utgangspunktet fulgte med på bloggen din! Jeg har faktisk vært fast leser siden 2007/2008 innser jeg nå.

 • Reply Camilla. 3. februar 2016 at 10:49

  HAhahha, elsker at du legger dette ut igjen. Jatakk til tilbakeblikk! 🙂 Jeg hadde helt glemt at bloggen din het caffelatte en gang i tiden. Men så utrolig morsomt å se igjen 🙂

  Nesten litt pinlig å tenke på at jeg har fulgt deg siden jeg gikk på ungdomsskolen og nå studerer jeg på universitetet (mange år med blogglesing, altså). What. Snakker om å være nysgjerrigper på andres liv. Så sykt rart at man leser om andre på nett og finner det så underholdende i grunn. 🙂

 • Reply Kathrine Louise 3. februar 2016 at 10:49

  Hahaha! 😛 Så utrolig morsomt! Jeg fulgte faktisk bloggen din mens du blogget på caffelatte.blogg.no! Men kan ikke huske denne videoen 😛

 • Reply Ingvild 3. februar 2016 at 11:03

  Haha ååå dette husker jeg!! Du var selve grunnen til at jeg begynte å lese blogger, og husker favorittvideoen min var da du og Linnea Myhre lagde video til Avril Lavigne – complicated 😉

 • Reply Eva 3. februar 2016 at 11:09

  Hahahaaha, du er RÅ!!!!

  Fikk litt sånn Kardashian vibe her nå, håper dine fremtidige barn lager en remake av det her når du blir 60 Ida 😀

 • Reply Lisa 3. februar 2016 at 11:16

  WOW! haha klarte ikke se ferdig den videoen, men selvironi det har du alltid hatt 🙂

 • Reply Emilie 3. februar 2016 at 11:29

  Hahahahaha dette husker jeg såå godt!! Så jadda frk.Caffelatte, har fulgt deg i nesten 10(!) år

 • Reply Andrea 3. februar 2016 at 11:48

  Jeg har fulgt deg siden bloggen het cafelatt, hehe 😀 Husker ikke akkurat denne videoen,men hadde vært gøy om du la ut noen bilder fra den tiden, kanskje jeg husker mer da! 😀

 • Reply mettsprett 3. februar 2016 at 12:01

  HAHAHA ;D Å herregud. Du var søt da! *ler resten av dagen*

 • Reply Lene 3. februar 2016 at 12:05

  Hahaha du er så kul, Ida!!

 • Reply Aina Catrine 3. februar 2016 at 12:10

  Åh så herlig. Haha. Er så gøy å se tilbake på ting man gjorde når men gikk på videregående, for det føles liksom så helt forferdelig lenge siden selv om man enda ikke har fylt femogtyve. Gi oss tilbakeblikk! Gleder meg allerede!

 • Reply Mona 3. februar 2016 at 12:21

  Haha, husker den videoen der! Har lest bloggen din av og på siden den tiden 😂

 • Reply Merete 3. februar 2016 at 12:43

  Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært innom bloggen din siden før denne videoen, ja… 🙂

 • Reply Annie 3. februar 2016 at 13:14

  Kan ikke skryte på meg å ha fulgt deg helt fra starten, men har fulgt deg siden 2008 🙂 Fått med meg hver eneste bloggpost! Hahaha.. Konklusjon: du er rå 🙂

 • Reply Henriette 3. februar 2016 at 13:18

  Hahahah ååå jeg har fulgt deg lenge, og husker fortsatt cafelatte bloggen! Dette var morsomt! Digger selvironien her altså.

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 13:30

  hahaha flirer seriøst så mye at jeg snart skriker, det det gjorde dagen min bedre!!

 • Reply Jenni 3. februar 2016 at 13:35

  Hahaha, jeg husker denne videoen! Digget selvironien din den gang da, og humoren din nå enda mer. Klem fra fortsatt fast leser <3

 • Reply Maria 3. februar 2016 at 13:35

  Hehe.. Dette var morsomt! 🙂 Mere!

 • Reply Tuva 3. februar 2016 at 13:39

  Åå, jeg husker denne tiden så godt!!!

  <3 caffelatte.blogg.no<3

 • Reply Emma 3. februar 2016 at 13:41

  Meg! Ja til tilbakeblikk. Skal følge med for alltid.

 • Reply Ida 3. februar 2016 at 14:15

  Husker du var et stort forbilde, du var så kul haha har fulgt med siden du startet, «glemte» bloggen en stund og ble kjempe glad da jeg fant deg igjen!

  Du er utrolig flink! Elsker at bloggen er en miks av personlig, interiør, klær, trening og rett og slett vanlige ting med et hint av humor i alt du skriver!! 😀

 • Reply Rita 3. februar 2016 at 14:30

  HAHAHAHA beste jeg har sett!!

  JA TAKK til tilbakeblikk!

 • Reply S 3. februar 2016 at 14:57

  IDA JEG ELSKER DEG!!! <3 Fulgt bloggen så lenge, føler nesten jeg har vokst opp med deg haha! Aldri slutt å være deg selv, du er unik!

 • Reply Asalia 3. februar 2016 at 16:35

  Hahaha 😀 Morsomt!

 • Reply Ida 3. februar 2016 at 16:37

  Haha, dette var tider! Når blogging var helt nytt, spennende, fortsatt litt ukjent for de fleste og alt var lov. Det var så gøy! All hail queen Ida! Håper du kommer med mer mimring 🙂

 • Reply Lene 3. februar 2016 at 16:47

  Jeg har fulgt deg å bloggen så lenge jeg kan huske. Husker du var med i et intervju med Radio Tønsberg, etter dette måtte jeg selvfølgelig inn å se hva dette var, å siden har jeg blitt værende 🙂 selv etter 9 år, har jeg ikke kommentert her, men en gang må jo være den første!

  Forøvrig elsker jeg bloggen din, ofte sitter jeg i hjørne av sofaen å ler meg skakk av både paraplyer og andre blogginnlegg. Du er virkelig en av få som har holdt seg nede på jorda:-)

  Stå på videre!

 • Reply helle 3. februar 2016 at 16:54

  haha!!! du er genial som tør å legge dette ut igjen 🙂 Følgt deg lenge, og elsker dine meninger om det meste!

 • Reply Malin 3. februar 2016 at 17:08

  Jeg har fulgt deg helt fra cafelatette-tiden. Utrolig at det er nesten 10 år siden! Kjempegøy med tilbakeblikk fra den tiden, keep em coming!

 • Reply Vilde 3. februar 2016 at 17:46

  Hahahaha, for en video! Jeg har lest bloggen din siden jeg begynte på videregående i 2007, så har fulgt deg nesten hele veien. Det har vært mange morsomme år. Jeg digga deg da, og jeg digger deg nå. Jeg leser aldri bøker, men jeg er sikker på at du en dag kommer til å gi ut en bok, og DEN skal jeg lese!

 • Reply lise 3. februar 2016 at 17:52

  Haha så artig. Husker den tida godt, tenkt så fort det går. Husker også du la ut en veldig sarkastisk sminkevideo! Har du den fremdeles? Haha

 • Reply Martine 3. februar 2016 at 18:37

  Heejjaa! Har fulgt bloggen din siden jeg var 13, siden du kun hadde 300 lesere og var gale-mathias, og du har vært numero uno siden den gang. Håper aaaldri du slutter å blogge, da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt. Tusen tusen takk, for kanskje de fleste latterkulene jeg har hatt i løpet av disse ti årene.

  Stor klem fra ei som hater å klemme og er altfor dårlig til å kommentere

 • Reply Silje K 3. februar 2016 at 18:41

  Jeg har lest bloggen din siden den het caffelatte. Og jeg er like stor fan i dag, som jeg var den gangen! Du er den eneste bloggeren jeg har fulgt fast i alle år, og gleder meg til å følge deg fremover:)

  PS! Elsker videoen! Fantastisk!

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 20:07

  Omg, jeg dør!! Elsker deg!! Ja takk til flere tilbakeblikk 🙂

 • Reply Kathrine 3. februar 2016 at 20:45

  Hahaha. Jeg har fulgt deg nesten hele veien. Syns du bør lage fler videoer. Visste ikke at jeg savnet dem 🙈😂😂

 • Reply Torunn 3. februar 2016 at 20:52

  fortell historien om den hvite buksa igjen!!!! HAHAH!! syns den er så morsom!!! når du oppdaget en lapp hvor noen i klassen din hadde snakket om den hvite buksa di?

 • Reply Tora 3. februar 2016 at 21:15

  Hahah, genialt!

 • Reply maren 3. februar 2016 at 21:22

  hahahah, ler meg i hjel 😀

 • Reply Camilla 3. februar 2016 at 22:37

  Ja, jeg husker denne videoen, så har nok fulgt deg så lenge ja 😀 Hehe 🙂

 • Reply Rebecca 3. februar 2016 at 22:44

  HHAHHHA!! underholdning på høyt nivå, syns du burde lage en 2016 versjon av denne videoen 😂

 • Reply Fiiiiil 3. februar 2016 at 23:43

  Jeg husker det!!! Hehe, fulgte bloggen din daglig på den tiden 🙂 herregud nå følte jeg MEG gammal! (Vi er like gamle) men husker det som at det var i går

  Er innom bloggen din i my og ne, men Gud this tales me back!

 • Reply Emily 4. februar 2016 at 09:01

  Har fulgt deg helt siden caffelatte bloggen og du er fortsatt en av de få jeg følger! Kjempe morsomt med tilbakeblikk! Husker veldig godt bloggene jeg fulgte på den tiden og det var deg, linnea og ulrikkelund, også husker jeg du og ida sende bilde på sånn chat program som marieamanda var programleder for. Haha good times

 • Reply Sarah 4. februar 2016 at 09:02

  Hahah! Nå lo jeg skikkelig godt. Drit morsomt å se deg i en sånn selvironisk video. Jeg har fulgt deg de siste to årene, og vil gjerne se mer av slike videoer og bilder fra gamle dager! Døds gøy

 • Reply Julie 4. februar 2016 at 10:16

  Jeg vet ikke om dette er flaut eller morsomt, men jeg sang med store deler av videoen… Denne satte seg visst på hjernebarken for 10 år siden, haha, og har blitt værende der siden. JA til mer tilbakeblikk, det er nok mange av oss lesere som har vært her siden starten av. Stå på Ida, du er jo litt kjendis, da<3

 • Reply Silje Skivik 4. februar 2016 at 18:09

  HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA!! Jeg dør av deg!! Du er jo bare helt fantastisk 🙂

 • Reply Maria 4. februar 2016 at 19:00

  Hahahahaha fantastisk!! Kan ikkje du dele fleire videoer???:)

 • Reply Silje 4. februar 2016 at 19:17

  Jatakk til flere tilbakeblikk! Jeg er en av de som har fulgt bloggen din fra starten, og du må virkelig aldri slutte! Dagens høydepunkt:)

 • Reply marie 4. februar 2016 at 19:23

  HAHAHAHA jeg dauer! Ler meg ihjel. Ida du er FANTASTISK! Jeg har lest bloggen din siden vi gikk på videregående (er jevngamle vi, hehe). Hadde ikke begynt å lese når denne her ble lagt ut, men kan ikke ha vært lenge etterpå..

  STÅ PÅ!

 • Reply Rina 4. februar 2016 at 21:31

  Hahaha, denne husker jeg så godt! 😀

 • Reply Lisa 4. februar 2016 at 22:39

  hahahah<3<3 du er seriøst rå!!

 • Reply Fast leser 5. februar 2016 at 00:04

  Har lest bloggen din helt fra oppstarten, og husker jeg digga videoene dine! Hadde du ikke en hvor du øvelseskjørte og? Husker også da du farga håret brunt i tidlig bloggkarriere!

 • Reply m 5. februar 2016 at 13:09

  Jeg har lest bloggen din siden da, og fulgt med deg. Husker spesielt godt at du og broren din la ut mye rart sammen som jeg lo av.

 • Reply Sandra 5. februar 2016 at 13:13

  Er 22 år, å har lest bloggen din så lenge jeg kan huske! Ler meg ihjel av denne filmen, og JA vi vil ha flere haha!!!

 • Reply Silje 5. februar 2016 at 19:23

  Savner paraply-innleggene dine også! Jeg har fått en ny paraply idag, og den gjelder forelesere som tar seg en «smatt» mellom hver setning de skal si. Utrolig ekkelt og unødvendig, de har da vel ikke mer spytt i kjeften enn andre folk? Bare legg merke til det.. eller nei, kanskje ikke..

 • Reply Lena 5. februar 2016 at 20:23

  Det passa seg ikke å se på videoen sist jeg var inne på bloggen din, men nå gjorde jeg det – og jeg HAR fulgt deg siden denne gang 😀 Husker jeg syns du var så kul og spennende!

 • Reply Mette 5. februar 2016 at 21:54

  Sykt å tenke på at det er så lenge siden!! Husker dette veldig godt! Du er herlig. Ja til flere tilbakeblikk! <3

 • Reply Tine 7. februar 2016 at 08:28

  Jeg har fulgt deg hele veien😄 Du er best!

 • Reply AK 8. februar 2016 at 21:44

  Årene flyr gitt. Har fulgt deg helt siden denne tiden 😀

 • Reply Lisa EH 9. februar 2016 at 15:14

  Ja!! Eller ihvertfall siden 2008:-) Haha du er festlig!

 • Reply Stina Marie 10. februar 2016 at 01:14

  Haha, jeg har fulgt deg hele veien! Så artig å se tilbake, håper du legger ut flere videoer osv fra den tiden. Husker jeg og en venninne pleide å se på videobloggene dine i lag. 😀

 • Reply Kristin 10. februar 2016 at 17:00

  Hahaha jeg dør! Husker veldig godt caffelatte 🙂

 • Reply cecilie 12. februar 2016 at 23:09

  jeg har fulgt med hele veien (selv i perioden hvor du trodde jeg hata deg, hahaha), og SHIT, er det snart TI ÅR SIDEN? følte meg plutselig veldig gammel….. tror du er den eneste bloggeren jeg har fulgt så lenge – alle andre har liksom flippa eller slutta med årene. men du har fortsatt den samme herlige humoren og den «gode pennen» (hater det uttrykket, men det er sant, altså). skål for ti nye år! 😉

 • Reply Kristin 13. februar 2016 at 11:41

  Hahaha:) har fulgt deg siden 2009:)

  Hærlig selvironi! Ja takk til tilbakeblikk!!

 • Reply Lz 15. februar 2016 at 02:38

  Må bare sei at du e så sykt AWSOME! elske selvironien din og at du rett og slett gir totalt faen i ka andre «tycker om tenker» om deg:)

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2016 at 12:40

  Lz: så hyggelig <3

 • Reply Ida Wulff 20. februar 2016 at 11:28

  cecilie: hahaha, uff! Føler meg gammel jeg også, når jeg ser at dette er 10 år siden. Skål for det ja! 😀

 • Leave a Reply