Vlogs

SLIK STARTET MIN BLOGGKARRIERE

3. februar 2016

For ikke så lenge siden snublet jeg over min gamle iMac i kjelleren. iMacen som jeg kjøpte for konfirmasjonspengene mine for å videoblogge og chatte på MSN. Hvis ikke tar helt feil, var året 2007, og jeg hadde sånn cirka 300 blogglesere. 

En helt vanlig hverdag i mitt helt vanlige tenåringsliv (OMG, dette er snart 10 år siden!) fikk jeg en kommentar under et blogginnlegg som gjorde sterkt inntrykk. Herregud, slutt å tro at du er så mye bedre enn alle andre. Du er ikke en kjendis fordi du har en blogg! 

Dette ble mitt svar på tiltalen:

Bloggen min het caffelatte.blogg.no på den tiden, hehe. Jeg kunne dessverre ikke finne hele videoen på iMacen, kun disse klippene som jeg tipper var de minst kleine – og det sier jo litt! Noen sangstemme har jeg aldri hatt, men selvironien var det virkelig ikke noe galt med. Så hvis noen lurte på hvordan min bloggkarriere startet, her har dere svaret! Hahaha! Det var jammen ikke rart at folk ville følge med på meg, jeg la ut så mange sprø videoer at jeg burde vært innlagt. Det skal sies at det på denne tiden ikke fantes bloggere som gjorde sånt, jeg var det eneste freakshowet som fantes på blogg.no. Kanskje jeg egentlig ikke har rett til å klandre de som leker freakshow anno 2015? 

iMac’en var seriøst stappfull av bilder, videoer og sanger jeg har spilt inn mens jeg fremdeles bodde hjemme og gikk på videregående. Kanskje jeg skal legge ut noen herlige tilbakeblikk framover? Haha! 

Likte dere den nydelige sangen min? Og jeg er veldig spent; har jeg noen lesere som har fulgt meg helt siden perioden hvor jeg var gale-mathias? 

145 Comments

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 00:39

  Døøøør😂😂😂😂😂😂😂 søøt hahaha

 • Reply Oda 3. februar 2016 at 00:46

  Hahaha jeg har fulgt deg så lenge jeg kan huske!! Favoritt blogger da, og favoritt blogger nå!

  Gjerne mer tilbakeblikk, så gøy å se. Og gøy med selvironi ;);)

 • Reply Maja 3. februar 2016 at 00:48

  JA – det har du! Og for flere av de vil du for alltid være Norges bloggdronning 😉

 • Reply Silje 3. februar 2016 at 00:53

  Jaa! Jeg leste bloggen din enda da du het caffelatte og bodde hjemme, sørget med deg da du slo opp med kjæresten, og husker utrolig nok mange av headerene du hadde! Faktisk hadde du æren av å være den første bloggen jeg fulgte fast

 • Reply Elise 3. februar 2016 at 00:54

  Hahahhaha, denne har jeg sett før, skikkelig blast from the past! Husker ikke om jeg leste bloggen din akkurat når du la den ut, men bladde meg sikkert tilbake i arkivet noen måneder etterpå. Det hadde vært fantastisk om du gjorde dette til en ukentlig greie, kjempegøy å se igjen!

 • Reply Martine Grorud 3. februar 2016 at 00:59

  Åherreguuud! Det er så gøy. Ja til mer!! 🙂

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 01:04

  Jeg husker caffelatte.blogg.no såå godt! Din og Ulrikke Lund sin blogg var de første bloggene jeg begynte å leste. Tror faktisk jeg har fulgt deg helt siden start 🙂 Herregud, er det virkelig nesten 10 år siden? haha..

 • Reply Bjørg kristin 3. februar 2016 at 01:05

  Jeg har lest bloggen din helt siden den tid 😁

 • Reply Silje 3. februar 2016 at 01:08

  Vi har (desverre?) vokst opp sammen, Ida, haha!

  Helt sykt å tenke på at jeg har lest bloggen din så lenge, du må ikke bli overrasket hvis jeg møter deg på gata og sier heisann som om vi var gamle venner!

  Men det har vært veldig artig å se utviklingen i bloggen og deg da😊

  Til 10 nye år🍸

 • Reply Anna Maria 3. februar 2016 at 01:11

  Ja til tilbakeblikk! Jeg har fulgt deg siden tidlig 2008, jeg synes aldri du var gale-mathias. Men igjen – det kan hende både du og jeg har blitt voksne siden den gang 😉

 • Reply Karianne 3. februar 2016 at 01:14

  Jeg har vært her siden den tiden, og blir en større og større fan for hvert år som går! Du er fantastisk, Ida, og det har du alltid vært, bare på litt forskjellige måter opp gjennom årene! Du lyser opp en ellers grå hverdag 🙂

 • Reply Veronica 3. februar 2016 at 01:16

  Digger selvironien 😀 !

  Fikk dessverre ikke med meg resten på den tiden, hadde bare en klump av en pc i hus på deling. Merkelig å tenke på hvor fint det gikk an å være uten smartphone og egen bærbar pc en gang…

  Jeg kom over bloggen din da http://sisteplass.blogg.no/ var på topp, hun nevnte deg i et innlegg som eksempel på blogg-goals…. Og hun tok ikke feil 🙂 ! Beste og eneste bloggen jeg leser for tiden.

 • Reply Kjersti 3. februar 2016 at 01:22

  HAHAHA, nå lo jeg høyt, tårene triller! Likte spesielt godt den dramatiske pausen og så «For jeg vet jeg er kjendis!» Manglet ikke på kreativitet i hvert fall, haha. Rart at ikke platekontrakter ble kastet etter deg altså.

 • Reply Trude 3. februar 2016 at 01:32

  hahaha fyfader! Ja, jeg har faktisk fulgt med siden du var caffelatte, helt sykt. Husker du var «the big thing», det er du forsåvidt enda i mine øyne, selvom noen ligger over deg på lista her på blogg.no

  lenge leve originalitet, noe du er!

 • Reply Eline 3. februar 2016 at 01:32

  Eg stemmer for morsomme tilbakeblikk 👍🏻 Huskar den videoen ja! 😂

 • Reply Marte 3. februar 2016 at 01:36

  Hahah. Jeg dør!! 😂😂

 • Reply KariM 3. februar 2016 at 01:41

  Jeg har fulgt deg mer eller mindre gjennom din tid som blogger. Din blogg var den første norske bloggen jeg leste… Alderen tatt i betraktning kunne jeg vært moren din, og enkelte perioder har jeg ikke lest blogger i det hele tatt, men jeg har hele tiden vært innom sånn «avogtil». Derfor har jeg vært med på skoledager, festligheter, bursdager, russetid, flyttinger, øvelseskjøring, eksamener, ferier osv.

  Riktignok husker jeg ikke så mange detaljer (stalking er ikke min greie) men det har alltid vært tydelig at du legger ned mye arbeid i det du gjør.

  -klem-

 • Reply Julianne 3. februar 2016 at 01:56

  Fantastisk! Jeg er en av de som har lest bloggen din fra starten av, husker jeg syns du var så kul som turte å røyke utenfor huset ditt når foreldrene dine var hjemme 😂Alle vennene mine skjønte ingenting når jeg sa jeg leste blogger, det var og er fremdeles min guilty pleasure 🙈

  Håper du fortsetter i mange år til! Hilsen en som nettopp innså at jeg har lest bloggen din siden jeg var 17 år 😳😂

 • Reply Ingvild :) 3. februar 2016 at 01:57

  Herreguuud, jeg døøør!!! (nå har jeg seriøst vondt i kinna av sånn midt i mellom latterkrampe og kleint smil!) Elsker at du legger ut dette her! Husker jeg var innom på caffelatte-bloggen din før jeg helt skjønte hva i alle dager blogg var for noe, og så ble det hyppigere enn bare innimellom og her er jeg nå, hver eneste dag.. Hahah! Du er den eneste bloggeren fra den tiden jeg faktisk leser slavisk, og det har jeg gjort i maange år 🙂 Liker at du har beina planta på jorda, og at du sier det som det er.

  Dersom du har tilbakeblikk du vil dele så hadde det vært kjempemorsomt å få sett mer av det!!

 • Reply Karen 3. februar 2016 at 02:30

  Hahaha, da var nok jeg en av de 300! Husker jeg og venninnene mine leste bloggen din flittig da vi gikk i 3. klasse i 2007/2008.:D Mener å huske at du hadde en venninne som også blogget, som også het Ida? Vi leste hennes blogg også.

 • Reply Margrethe 3. februar 2016 at 05:00

  Husker det som om det var i går🙈 og noen år senere, når alle lurte på var om du og Linnea var venner eeeegentlig eller ikke. Good times

 • Reply Helene 3. februar 2016 at 05:36

  Det har du! 😉

 • Reply Heidi 3. februar 2016 at 06:26

  Jeg kjente igjen filmen når jeg så den, haha! Bloggen din var den første jeg begynte å lese og er egentlig den eneste jeg leser enda. Sykt å tenke på at det er så lenge siden 😮

 • Reply Helene 3. februar 2016 at 06:41

  HAHAHAHAH!!! Herregud du er så utrolig fantastisk Ida!! Elsker at du ikke tar deg selv så høytidelig!

  I 2007 var jeg..11 år gammel, men jeg innbiller meg at jeg leste caffelatte.blogg.no litt senere? (husker ikke hvor lenge du hadde bloggen din).. Har hvertfall vært en av-og-på leser siden sikkert sånn 2008-2009! Og nå skal jeg love deg at jeg er kommet for å bli; for godt denne gangen! Det er sååå mye dritt og repetativt på topplisten nå, men bloggen din har alltid et eller annet morsomt eller interessant ved hvert innlegg som gjør at ikke heeeele bloggen er ett eneste stort sammensurium av rosa og ord.. haha 🙂

  Stor klem!

 • Reply Ragnhild 3. februar 2016 at 07:20

  Ja det har du!! Jeg husker den videoen kjempegodt!! Har ønsket å se den igjen lenge, tusen takk for at du delte den 😄😄

 • Reply Anette 3. februar 2016 at 07:26

  Åååå, caffelatte.blogg.no! Good times!

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 07:27

  OMG fab

 • Reply Christina 3. februar 2016 at 07:30

  Jeg har! Husker spesielt godt når du var russ og laget en video av at du skremte Lasse hahah.

 • Reply Lena 3. februar 2016 at 07:32

  Haha! Jaaaa 😀 jeg hadde et år på utveksling hvor det er noe «sorte hull» (kan man virkelig kalle det det?) men jeg har da fulgt deg i siden 2008 😀

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 07:37

  Fulgt deg siden dette 😀 hehe

 • Reply Sanna 3. februar 2016 at 07:41

  Helt fantastisk 😂

  Derfor jeg digger deg Ida😊 Du hadde og har fremdeles selvironi. Håper du deler flere gamle klipp 😉

 • Reply Guro 3. februar 2016 at 07:45

  Ok. Jeg dør.

  Jeg tror jeg var 13 da jeg begynte å lese bloggen din, og det var vel i 2008. Har fulgt deg tett siden da. Husker så godt da du hadde kjærlighetssorg. Det er faktisk bare deg og de andre «veteranbloggerne» jeg orker å følge med på. Resten av bloggnorge er jo blitt KOKO.

  Kåz&klemz

 • Reply Kamilla Haaland 3. februar 2016 at 07:46

  Haha😂😂 dette gjorde morgenen min litt bedre ass, digger deg!

 • Reply LisaLDN 3. februar 2016 at 07:53

  Fantastisk, eg trur eg døde litt her! 😀 Sjølvironien var flott då og, ja 🙂

  Eg har ikkje følgt fullt so lenge, joina vel følgerskaren etter du hadde bytta navn 🙂 Men no føler eg at eg har gått glipp av masse, haha!

 • Reply MissMimosa 3. februar 2016 at 08:17

  Å herregud! Haha, jeg fulgte dessverre ikke bloggen din på den tiden, men nå skulle jeg ønske jeg gjorde det for dette er noe av morsomste jeg har sett på lenge! Please legg ut mer! 😀

 • Reply Ana 3. februar 2016 at 08:33

  Ha ha ha… You made my day!

  Vanvittig bra svar på tiltale 😀 Tror du har en hit der..

  Ha en super dag!

 • Reply Nina 3. februar 2016 at 08:33

  Ja! Jeg har! Savner faktisk den perioden litt 🙂

 • Reply Stine 3. februar 2016 at 08:35

  Denne husker jeg godt! Har fulgt deg siden da!:)

 • Reply Trine Grung 3. februar 2016 at 08:35

  Rekker forsiktig opp hånden og synger med. JA til throwback, vi vil se ekte saker!! Og gjerne eldre saker!!

 • Reply Kamilla 3. februar 2016 at 08:40

  Ida du er virkelig et unikum og et godt forbilde. Det viktigste man kan lære unge jenter i dag er nettopp det du gjør: Selvironi og selvtillitt. Der er du virkelig nr. 1 og du fortjener mye mer ros.

 • Reply Malin 3. februar 2016 at 08:46

  Hahaha😃 Det var dagens😂 Husker videoen der, har fulgt deg i årevis😊

 • Reply Silje N 3. februar 2016 at 08:55

  Haha! Herlig!!

  Jeg har fulgt deg siden «gale-Mathias» og må innrømme at jeg savner den flotte videobloggingen din, hehe. Skjønner dog at du kanskje har vokst litt fra det;p

  Har fulgt kanskje 50 ulike bloggere, men har ikke tid til slikt lengre. Det er en blogg jeg fortsatt er innom, og det er din. Du er (relativt?) ærlig, ikke redd for å være deg selv, og i det hele tatt. En behagelig blogg å lese som stadig gir meg noen latterfulle øyeblikk. Tommel opp for deg Ida.

 • Reply Annie 3. februar 2016 at 08:56

  God morgen, Ida 🙂 Jeg må bare si tusen takk for at du gav meg en fantastisk start på dagen! Jeg har fulgt deg siden begynnelsen og her har du mye av grunnen til det. Du er ekte, tvers igjennom, og du er helt rå <3 Måtte dagen din bli like fargerik som musikkvideoen din 🙂

 • Reply Tonje Sofie 3. februar 2016 at 09:06

  Har fulgt deg heeeelt fra starten, gale-mathias 🙂

 • Reply Guro 3. februar 2016 at 09:11

  Haha! Jupp, har vært en ivrig bloggleser helt siden den gangen 🙂 Heier fortsatt på deg!

 • Reply Caroline 3. februar 2016 at 09:13

  HAHAH! Herregud som jeg ler! Har lest bloggen din siden 2010 ca. Fy flate så morsomt. Jeg digger deg!

 • Reply Ada 3. februar 2016 at 09:26

  Haha, så morsomt å se! 🙂

  Husker godt da du hadde bloggen caffelatte.blogg.no, men kan ikke huske å ha sett den filmen der.

 • Reply Signe 3. februar 2016 at 09:26

  Så artig tilbakeblikk!! Har fulgt bloggen din lenge, husker godt at den het caffelatte 🙂 Gjerne flere tilbakeblikk 😀

 • Reply Henriette 3. februar 2016 at 09:36

  ÅH<3 det er virkelig så gøy å se igjen dette, fulgt deg siden starten og like avhengig av å kikke innom bloggen din enda! JA til mer tilbakeblikk 🙂

 • Reply Mariell 3. februar 2016 at 09:38

  Ja, jeg har fulgt deg omtrent hele veien! Det var slik jeg ble inspirert og opprettet min egen lille blogg. Den ble faktisk ganske populær, men jeg ble lei etter bare en liten stund.

  Jaaaaa til å legge ut flere videoer og bilder! 🙂

 • Reply B 3. februar 2016 at 09:44

  HAHAHHA!! Elsker dette. JA til flere tilbakeblikk!

 • Reply Anita 3. februar 2016 at 09:50

  Så morsomt å se igjen! Jeg har fulgt bloggen din hele denne tiden, fra du var ung og lovende til nå en voksen, moden kvinne. Herregud, det begynner å nærme seg 10 år det! ☺️

 • Reply Silje 3. februar 2016 at 09:54

  Haha, du var/er helt konge!

  Jeg har fulgt deg siden du hadde den caffelatte-bloggen, men husker ikke det med gale-mathias..

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 10:17

  Hahaha, ja, vææær så snill med et mimreinnlegg! 😀 Du har en leser som har fulgt deg fra starten her! Like rart å tenke på for meg.. Jeg var 13 år da du startet! Ikke rart lesere føler de kjenner bloggerne de har lest om så lenge, selv om vi ikke gjør det.

  Du har uansett holdt på humoren din, men klart å pakke den inn i takt med alderen du bestiger. Jeg vil kanskje si at nå presenteres den på en litt mer verdig måte? 👌🏽😂

 • Reply Martha 3. februar 2016 at 10:26

  Haha! Fantastisk selvironi allerede da! 😀 Pliiiis del flere minner!! 😀

 • Reply Hege 3. februar 2016 at 10:35

  Haha så fælt og gøy på samme tid. Har fulgt deg siden du blogget under caffelatte, men har ikke sett den videoen før.

 • Reply Nicole 3. februar 2016 at 10:39

  Hahaha, dette minner meg på hvorfor jeg i utgangspunktet fulgte med på bloggen din! Jeg har faktisk vært fast leser siden 2007/2008 innser jeg nå.

 • Reply Camilla. 3. februar 2016 at 10:49

  HAhahha, elsker at du legger dette ut igjen. Jatakk til tilbakeblikk! 🙂 Jeg hadde helt glemt at bloggen din het caffelatte en gang i tiden. Men så utrolig morsomt å se igjen 🙂

  Nesten litt pinlig å tenke på at jeg har fulgt deg siden jeg gikk på ungdomsskolen og nå studerer jeg på universitetet (mange år med blogglesing, altså). What. Snakker om å være nysgjerrigper på andres liv. Så sykt rart at man leser om andre på nett og finner det så underholdende i grunn. 🙂

 • Reply Kathrine Louise 3. februar 2016 at 10:49

  Hahaha! 😛 Så utrolig morsomt! Jeg fulgte faktisk bloggen din mens du blogget på caffelatte.blogg.no! Men kan ikke huske denne videoen 😛

 • Reply Ingvild 3. februar 2016 at 11:03

  Haha ååå dette husker jeg!! Du var selve grunnen til at jeg begynte å lese blogger, og husker favorittvideoen min var da du og Linnea Myhre lagde video til Avril Lavigne – complicated 😉

 • Reply Eva 3. februar 2016 at 11:09

  Hahahaaha, du er RÅ!!!!

  Fikk litt sånn Kardashian vibe her nå, håper dine fremtidige barn lager en remake av det her når du blir 60 Ida 😀

 • Reply Lisa 3. februar 2016 at 11:16

  WOW! haha klarte ikke se ferdig den videoen, men selvironi det har du alltid hatt 🙂

 • Reply Emilie 3. februar 2016 at 11:29

  Hahahahaha dette husker jeg såå godt!! Så jadda frk.Caffelatte, har fulgt deg i nesten 10(!) år

 • Reply Andrea 3. februar 2016 at 11:48

  Jeg har fulgt deg siden bloggen het cafelatt, hehe 😀 Husker ikke akkurat denne videoen,men hadde vært gøy om du la ut noen bilder fra den tiden, kanskje jeg husker mer da! 😀

 • Reply mettsprett 3. februar 2016 at 12:01

  HAHAHA ;D Å herregud. Du var søt da! *ler resten av dagen*

 • Reply Lene 3. februar 2016 at 12:05

  Hahaha du er så kul, Ida!!

 • Reply Aina Catrine 3. februar 2016 at 12:10

  Åh så herlig. Haha. Er så gøy å se tilbake på ting man gjorde når men gikk på videregående, for det føles liksom så helt forferdelig lenge siden selv om man enda ikke har fylt femogtyve. Gi oss tilbakeblikk! Gleder meg allerede!

 • Reply Mona 3. februar 2016 at 12:21

  Haha, husker den videoen der! Har lest bloggen din av og på siden den tiden 😂

 • Reply Merete 3. februar 2016 at 12:43

  Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært innom bloggen din siden før denne videoen, ja… 🙂

 • Reply Annie 3. februar 2016 at 13:14

  Kan ikke skryte på meg å ha fulgt deg helt fra starten, men har fulgt deg siden 2008 🙂 Fått med meg hver eneste bloggpost! Hahaha.. Konklusjon: du er rå 🙂

 • Reply Henriette 3. februar 2016 at 13:18

  Hahahah ååå jeg har fulgt deg lenge, og husker fortsatt cafelatte bloggen! Dette var morsomt! Digger selvironien her altså.

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 13:30

  hahaha flirer seriøst så mye at jeg snart skriker, det det gjorde dagen min bedre!!

 • Reply Jenni 3. februar 2016 at 13:35

  Hahaha, jeg husker denne videoen! Digget selvironien din den gang da, og humoren din nå enda mer. Klem fra fortsatt fast leser <3

 • Reply Maria 3. februar 2016 at 13:35

  Hehe.. Dette var morsomt! 🙂 Mere!

 • Reply Tuva 3. februar 2016 at 13:39

  Åå, jeg husker denne tiden så godt!!!

  <3 caffelatte.blogg.no<3

 • Reply Emma 3. februar 2016 at 13:41

  Meg! Ja til tilbakeblikk. Skal følge med for alltid.

 • Reply Ida 3. februar 2016 at 14:15

  Husker du var et stort forbilde, du var så kul haha har fulgt med siden du startet, «glemte» bloggen en stund og ble kjempe glad da jeg fant deg igjen!

  Du er utrolig flink! Elsker at bloggen er en miks av personlig, interiør, klær, trening og rett og slett vanlige ting med et hint av humor i alt du skriver!! 😀

 • Reply Rita 3. februar 2016 at 14:30

  HAHAHAHA beste jeg har sett!!

  JA TAKK til tilbakeblikk!

 • Reply S 3. februar 2016 at 14:57

  IDA JEG ELSKER DEG!!! <3 Fulgt bloggen så lenge, føler nesten jeg har vokst opp med deg haha! Aldri slutt å være deg selv, du er unik!

 • Reply Asalia 3. februar 2016 at 16:35

  Hahaha 😀 Morsomt!

 • Reply Ida 3. februar 2016 at 16:37

  Haha, dette var tider! Når blogging var helt nytt, spennende, fortsatt litt ukjent for de fleste og alt var lov. Det var så gøy! All hail queen Ida! Håper du kommer med mer mimring 🙂

 • Reply Lene 3. februar 2016 at 16:47

  Jeg har fulgt deg å bloggen så lenge jeg kan huske. Husker du var med i et intervju med Radio Tønsberg, etter dette måtte jeg selvfølgelig inn å se hva dette var, å siden har jeg blitt værende 🙂 selv etter 9 år, har jeg ikke kommentert her, men en gang må jo være den første!

  Forøvrig elsker jeg bloggen din, ofte sitter jeg i hjørne av sofaen å ler meg skakk av både paraplyer og andre blogginnlegg. Du er virkelig en av få som har holdt seg nede på jorda:-)

  Stå på videre!

 • Reply helle 3. februar 2016 at 16:54

  haha!!! du er genial som tør å legge dette ut igjen 🙂 Følgt deg lenge, og elsker dine meninger om det meste!

 • Reply Malin 3. februar 2016 at 17:08

  Jeg har fulgt deg helt fra cafelatette-tiden. Utrolig at det er nesten 10 år siden! Kjempegøy med tilbakeblikk fra den tiden, keep em coming!

 • Reply Vilde 3. februar 2016 at 17:46

  Hahahaha, for en video! Jeg har lest bloggen din siden jeg begynte på videregående i 2007, så har fulgt deg nesten hele veien. Det har vært mange morsomme år. Jeg digga deg da, og jeg digger deg nå. Jeg leser aldri bøker, men jeg er sikker på at du en dag kommer til å gi ut en bok, og DEN skal jeg lese!

 • Reply lise 3. februar 2016 at 17:52

  Haha så artig. Husker den tida godt, tenkt så fort det går. Husker også du la ut en veldig sarkastisk sminkevideo! Har du den fremdeles? Haha

 • Reply Martine 3. februar 2016 at 18:37

  Heejjaa! Har fulgt bloggen din siden jeg var 13, siden du kun hadde 300 lesere og var gale-mathias, og du har vært numero uno siden den gang. Håper aaaldri du slutter å blogge, da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt. Tusen tusen takk, for kanskje de fleste latterkulene jeg har hatt i løpet av disse ti årene.

  Stor klem fra ei som hater å klemme og er altfor dårlig til å kommentere

 • Reply Silje K 3. februar 2016 at 18:41

  Jeg har lest bloggen din siden den het caffelatte. Og jeg er like stor fan i dag, som jeg var den gangen! Du er den eneste bloggeren jeg har fulgt fast i alle år, og gleder meg til å følge deg fremover:)

  PS! Elsker videoen! Fantastisk!

 • Reply Anonym 3. februar 2016 at 20:07

  Omg, jeg dør!! Elsker deg!! Ja takk til flere tilbakeblikk 🙂

 • Reply Kathrine 3. februar 2016 at 20:45

  Hahaha. Jeg har fulgt deg nesten hele veien. Syns du bør lage fler videoer. Visste ikke at jeg savnet dem 🙈😂😂

 • Reply Torunn 3. februar 2016 at 20:52

  fortell historien om den hvite buksa igjen!!!! HAHAH!! syns den er så morsom!!! når du oppdaget en lapp hvor noen i klassen din hadde snakket om den hvite buksa di?

 • Reply Tora 3. februar 2016 at 21:15

  Hahah, genialt!

 • Reply maren 3. februar 2016 at 21:22

  hahahah, ler meg i hjel 😀

 • Reply Camilla 3. februar 2016 at 22:37

  Ja, jeg husker denne videoen, så har nok fulgt deg så lenge ja 😀 Hehe 🙂

 • Reply Rebecca 3. februar 2016 at 22:44

  HHAHHHA!! underholdning på høyt nivå, syns du burde lage en 2016 versjon av denne videoen 😂

 • Reply Fiiiiil 3. februar 2016 at 23:43

  Jeg husker det!!! Hehe, fulgte bloggen din daglig på den tiden 🙂 herregud nå følte jeg MEG gammal! (Vi er like gamle) men husker det som at det var i går

  Er innom bloggen din i my og ne, men Gud this tales me back!

 • Reply Emily 4. februar 2016 at 09:01

  Har fulgt deg helt siden caffelatte bloggen og du er fortsatt en av de få jeg følger! Kjempe morsomt med tilbakeblikk! Husker veldig godt bloggene jeg fulgte på den tiden og det var deg, linnea og ulrikkelund, også husker jeg du og ida sende bilde på sånn chat program som marieamanda var programleder for. Haha good times

 • Reply Sarah 4. februar 2016 at 09:02

  Hahah! Nå lo jeg skikkelig godt. Drit morsomt å se deg i en sånn selvironisk video. Jeg har fulgt deg de siste to årene, og vil gjerne se mer av slike videoer og bilder fra gamle dager! Døds gøy

 • Reply Julie 4. februar 2016 at 10:16

  Jeg vet ikke om dette er flaut eller morsomt, men jeg sang med store deler av videoen… Denne satte seg visst på hjernebarken for 10 år siden, haha, og har blitt værende der siden. JA til mer tilbakeblikk, det er nok mange av oss lesere som har vært her siden starten av. Stå på Ida, du er jo litt kjendis, da<3

 • Reply Silje Skivik 4. februar 2016 at 18:09

  HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA!! Jeg dør av deg!! Du er jo bare helt fantastisk 🙂

 • Reply Maria 4. februar 2016 at 19:00

  Hahahahaha fantastisk!! Kan ikkje du dele fleire videoer???:)

 • Reply Silje 4. februar 2016 at 19:17

  Jatakk til flere tilbakeblikk! Jeg er en av de som har fulgt bloggen din fra starten, og du må virkelig aldri slutte! Dagens høydepunkt:)

 • Reply marie 4. februar 2016 at 19:23

  HAHAHAHA jeg dauer! Ler meg ihjel. Ida du er FANTASTISK! Jeg har lest bloggen din siden vi gikk på videregående (er jevngamle vi, hehe). Hadde ikke begynt å lese når denne her ble lagt ut, men kan ikke ha vært lenge etterpå..

  STÅ PÅ!

 • Reply Rina 4. februar 2016 at 21:31

  Hahaha, denne husker jeg så godt! 😀

 • Reply Lisa 4. februar 2016 at 22:39

  hahahah<3<3 du er seriøst rå!!

 • Reply Fast leser 5. februar 2016 at 00:04

  Har lest bloggen din helt fra oppstarten, og husker jeg digga videoene dine! Hadde du ikke en hvor du øvelseskjørte og? Husker også da du farga håret brunt i tidlig bloggkarriere!

 • Reply m 5. februar 2016 at 13:09

  Jeg har lest bloggen din siden da, og fulgt med deg. Husker spesielt godt at du og broren din la ut mye rart sammen som jeg lo av.

 • Reply Sandra 5. februar 2016 at 13:13

  Er 22 år, å har lest bloggen din så lenge jeg kan huske! Ler meg ihjel av denne filmen, og JA vi vil ha flere haha!!!

 • Reply Silje 5. februar 2016 at 19:23

  Savner paraply-innleggene dine også! Jeg har fått en ny paraply idag, og den gjelder forelesere som tar seg en «smatt» mellom hver setning de skal si. Utrolig ekkelt og unødvendig, de har da vel ikke mer spytt i kjeften enn andre folk? Bare legg merke til det.. eller nei, kanskje ikke..

 • Reply Lena 5. februar 2016 at 20:23

  Det passa seg ikke å se på videoen sist jeg var inne på bloggen din, men nå gjorde jeg det – og jeg HAR fulgt deg siden denne gang 😀 Husker jeg syns du var så kul og spennende!

 • Reply Mette 5. februar 2016 at 21:54

  Sykt å tenke på at det er så lenge siden!! Husker dette veldig godt! Du er herlig. Ja til flere tilbakeblikk! <3

 • Reply Tine 7. februar 2016 at 08:28

  Jeg har fulgt deg hele veien😄 Du er best!

 • Reply AK 8. februar 2016 at 21:44

  Årene flyr gitt. Har fulgt deg helt siden denne tiden 😀

 • Reply Lisa EH 9. februar 2016 at 15:14

  Ja!! Eller ihvertfall siden 2008:-) Haha du er festlig!

 • Reply Stina Marie 10. februar 2016 at 01:14

  Haha, jeg har fulgt deg hele veien! Så artig å se tilbake, håper du legger ut flere videoer osv fra den tiden. Husker jeg og en venninne pleide å se på videobloggene dine i lag. 😀

 • Reply Kristin 10. februar 2016 at 17:00

  Hahaha jeg dør! Husker veldig godt caffelatte 🙂

 • Reply cecilie 12. februar 2016 at 23:09

  jeg har fulgt med hele veien (selv i perioden hvor du trodde jeg hata deg, hahaha), og SHIT, er det snart TI ÅR SIDEN? følte meg plutselig veldig gammel….. tror du er den eneste bloggeren jeg har fulgt så lenge – alle andre har liksom flippa eller slutta med årene. men du har fortsatt den samme herlige humoren og den «gode pennen» (hater det uttrykket, men det er sant, altså). skål for ti nye år! 😉

 • Reply Kristin 13. februar 2016 at 11:41

  Hahaha:) har fulgt deg siden 2009:)

  Hærlig selvironi! Ja takk til tilbakeblikk!!

 • Reply Lz 15. februar 2016 at 02:38

  Må bare sei at du e så sykt AWSOME! elske selvironien din og at du rett og slett gir totalt faen i ka andre «tycker om tenker» om deg:)

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2016 at 12:40

  Lz: så hyggelig <3

 • Reply Ida Wulff 20. februar 2016 at 11:28

  cecilie: hahaha, uff! Føler meg gammel jeg også, når jeg ser at dette er 10 år siden. Skål for det ja! 😀

 • Reply 8061 8. oktober 2023 at 18:12

  Teeen party ssex tubesAbi titmuss free nude picsAdult aspergers
  communikcation problemsHarrion countyy adult detention centerMaid
  service sexVintage rred devjl bigg bang cannonTeen bible versesBrightmail porn asiaCabbo seex shopsExtrem nudesGalley lewsbian lickerFree virgijn hymken deflorationHoww too get dogg tto lick pussyCollegee
  drunk seex picsDownload paam anderson sex onlineHott brynette big tits stripsHairy ears genetic disorderBiig fuck
  offBig ttit oldd women vidsIdeazs on how masturbationTeeen poems about self mutilationAvqtar
  thhe lawt airbeender pon comicTeenn forbiddden loveCosby aduult education collegeShoulda
  coulda woulda sex andd the cityBreawt pumps electricBlac escort in ukPvcc pewnis pumpFreee nnew sex videosHousehold items seex toysSexual aand oral picturesDaddxy sucked myy nipplesYouu porn barnyardVerry sexy asian strtip danceA gigantic pussyOldder asiann mature sexSimony diwmond thumbsPhotos off secy aiir stewardessesBennnett brea codi gallery lesboan milo
  photoBaabe rodes cock on couchClipp dirtty ggay pornOccipittal
  nuralgia sex headacheGayy bars in mnCaught aving sex tapeStriped
  handbagsMax hardcore puke frese downloadDownmloaded free ousewife movie pornAngelface0921 nudeBath beauity collection rcipe vintageWatgch milf hunter sarahh leticia sabatella pelada Freee ful seex vidsBet free higgh quallity pornFisting video asianBake chicken breaast
  temperatureGaay ussac sVaginal fecesLesbijan support from domestic violenceHypnotizes analLickerss vaginaTranny babes free picsLife insurances for
  thee transgenderedNudde ammp naed celebritiesNippoles a cup
  pics breastsAduot mdical release formLegasl ammateur pornFuckjed iin a corsetCollege girls nude
  playboyMaking love skft pornCam couple freee nude spyBloww jobb sikte myspacecomScreen sver swinging plmb bobAdjlt
  suprise party chicagoSexy girlos in a tentShamnan chicago amateurSoduced into sex wijth
  anothuer womanPurnhb midgetYoung firs time fuckk vidWreslinng gikrl pornAdulkt cosume illusionFreee fucked hard 18 videoNake tesen games tubeDicck andd jane books for saleStrip cpub
  nedwport rhode islandTeen muslesTeen at cabinAnabolic
  sex wbsite picVirgvin phones reconditionedSingapore escortt recommended highlyHugee bteast imagesGayy blawck anal netTerry ongie
  nudeUltimate eotic audioFuckimg bartHusband suck another’s man’s cockWhat’s new cooby
  doo sexSexx linkdump portalParis hilton’s puszy annd suckinng cockTit queensMi amateurJewelery foor a penisBrest perky picHoow can i see mom nakedWhatt breasxt cancer patientsHengai sim gameFuckinng pitures indianLocal gay hookupsHoow too giv yoursel pleasdure iif your a girlPercect a ccup breastsAdult bookk comic eroticSexua
  buse annd probingA + adultFemaoe scort inn rochesterAdult babgy spoonGerbo porn moviesHoot college gikrls
  gangbangYoungg asian lesbiansSuuck me till i cumMobie ownload nude chicksWorld class porn videoWhippled
  cream during sexAsiann airMy first sexx wityh blaxk manMarilyn chabers nakedGoldenseal
  brast budsKinng oof thee hill luanne pornGeisha cooffee historyIs mickije dejoss gayBoddy heat
  iis too craswl naked inhto a sleeping bagHamburg reeperbahn fuckingAmateuur videos oof heterosexual
  sexFat najed women gifSeazttle copp punches teenPolynesian teenBabe
  beawutiful hardcoreDoees milk make youhr cumm
  whiterCalluses on penis ffrom oral sexPantrie pantiee pinnk skirt upskirtFemalle
  ofgasm solo downloadIf someone calls yyou gay combackProsecuuting sexua assaultVintagge boat eemblem correct craftPark
  place laterx mattresPain in one breast onlyPics of beyouhce
  assJapaese adult friend finder websitesCape cazrd ard history iin may njj post post vintageTeen drug usse annd hhow itt
  leads to deprsionBusty girl camPlastic vintage doll
  playpenAccidentaal tit picturesAsjleigh porn starBig titty chicks gettying fuckedHer first amal penetrationMoom
  getss fucked by boy toiletShockiong mssy ssex tubeWheen doo i geet spermReaasure brand adulot pullups
  marietta gaGirl freom fuck teamPorrn weezFreee
  harrdcore online chatAsian new year historyIs chuck
  conner gaySkiin come ouut oof my pussyMexio escort blogsLingeriie footbal legueAsian stores hagerstoown mdOozing maturesGuuy oon hermaphridite pornArsse seex websiote videosAsss fuck pusy ftee pornSperm condom sex free
  moviesA2 asianCouintry teen pornGynecology exam fetish videosMature moviesBautiful
  ass galleriesVideo extending orgasmsAll nude san antonioCrasy frat ssex pary slot loadFirst timne myy breast
  were touchedHavbing lady mann sexAniya redd fuckingAnna nicolee nsked picVinmtage 60s feather hatSexy bitches
  nakedFaher soon gloryhle videoBigger penis blwck orAdulpt only aand mexicoHairy bjshy cuntRestorinbg vintage
  trailersPornn star mckenziie starGirls inn
  spanndex shorts sexyGirl fucks auntsFemale sexual dysfunction medicationEmms forr breastsCasxual ear for
  teen pageantsPafent teacher fuck storyHigh qualit anal siteIpad porn hdFree tght
  teen panties

 • Reply 2848 12. oktober 2023 at 16:45

  Awesomne post.

 • Reply 6995 12. oktober 2023 at 20:32

  Nude picture of woman with gunsErotc storryLatex pants attached hoodFreee
  fyll lenght upskirt pussiesNaked step daughter
  picturesAsian witch doctorYoug nude spankedClassic hard core porn magazineView nude
  pictures cell phone mcdonaldsPaytoin escort clevfeland ohioBeach city
  ewcort fll inn panamaCuum explodes in mouthMy brothers penisTeenagter amateur vidsNude photos of
  allysonCheap serxy hallowween cosutmesSexx wkth ghostsAdult charesElizsabeth dismujes ggetting fuckedMobiloe alabama adult vireo storesFree porn saitTpg polrn sitesBoddy builders nuee girlsKatyy perry ssxy nudeOlld pedople having sexx
  xxxCresst 3d advanced whitening stdips concentrationDo
  gils ike hairyy legsVidel fuckingSoft sexy eroptic storiesSolldier titsInflammatory
  breast cabcer veinsPartty cuunts tubeStrgis rally nude girls3d anime sex mmom soon hertaiXxxx nuide soccer girlFree nude photos off halle berryAmanda peet nude scenes ashtkn kutcherSexy
  powered by phpbbMssy handjob vidsMidget picc wrestlingBig
  bllonde uck hardcore huge titHardcore dounle penetrationBoyy teen haircutNude girrl calendar 2009Xxxx farmer galeeriesAmmber pporn auditionTeeen nurse chokingPussay pics aand moviesFrree lebian cumTop sellinggay ssex doll maya woulfe pornstar Vintage ray-ban sunglassees aviator leathjer blindersAmateur upskirt blogGaay gude to bostonReeally
  big penisSucking fucking teacherTalkjing to yourr daughter
  aabout sexEbohy girl fucksHoww soo i deaal with masturbationMature free pics stockingBusty oraLesboo shower pornIphone celebrity xxx freeLesbiann cheaterBlue copllar maan nakedFreee compplete bblowjob vidsStep
  brother and step sister fuccking inYoung tenfer juicy pussyShemsle vampSexual chyoice
  ene discoveredPostt opp trahsgender pussyBreast cancer self diagnosisSounds off pleasurePurppose off organizing amateur
  boxingFathner son nide showeringLikke masturbate whho womanTwoo nude mexicasn wemmen boobs picsSuperhero hardcode
  comicsMaturte women wigh dangoing boobiesSexuwl harassment defense attorneyBig black men fucking
  teensSpain gayFreee jzpaneese nescaster xxxI finger mmy assEva angelina faxe fuckedDakplips teen virgin takkng ooff pantiesPhysical decelopment fromm bbirth throug adultHott sexy
  inndian womenCalifornia bikini contestsAdult suun bonnettRbert goulet aan assholeFindd girls in temecula
  to fuckWhere doo onlone orn girls come fromUppwr
  roomm teensBeest vibratots dildosWhat size are jorsan boobsSniper asian movieTj slut knoxvillePornn ioad fee
  celebSearch adult modelsBdssm itejs and apparelMoneca delain bikiniAledis rhoders nakedFacoal air removal bostgon maResprts for
  nudistBoyy model florian nudeHentai flaash games anjme girl 3Dianna argon seex videoSeex log fistNudde perdonal hoe
  pagesMy first seex teacher mrs. Wesley3Asss parade sarfa jay
  kristina roseCuute redhed sexSwnging haven loginMya nude picturesLisst of sexual posistionsPrintable por picsSuper sexy andxroid episodes onlineLslie
  atkk matureTurn onns ffor meen seual penis handjobCelebrity nde pictuure galleryUk bi sexual femalesKajai
  hawaii nud beaches picturesFind skimpy trrashy lingerieDownsouth hustlersVinntage tussy mussyLesbian in lingereVintaage nypon teaseSexx
  question answeredHoww to start having sexCat doll melssa pussy reyesPorn bbabes
  videosLesbiuan rumorts hollywoodVeterinary canp for teens in texasIndonedian poorn moviesColorado sexual predfator legislationGaag hat slutDoublke endded dildo sexOrgasm
  black bookMale cynt holeThe effext dvorce hhas onn adultsSexx toys nippleAbss hiry hot hunk muscle pack ssix strong studAmmetuer porn freeChubby teen thongMedian stripsAsiwn clip gropingBuzzcocks orgasmGrannny
  ssex chat roomsBikini risqueJeux gratuis de
  sexAree effeminate gayy men bottomsAntii brezst caancer dietJaime
  spears boobsAdult caibbean inclusiveBrow liquor and ann escolrt serviceFree
  adut password listRaats anus swollen10mm penetrationInterraial gay torrentsNaked llindsay loganReed tube great sex partyAmetuaar asss gallariesDick aand
  mazttie zieglerFucking determinedGirls pissing in bed picsDog licking
  teenSeexy amatur biFetish mumm fuckedd my sonFetiish equipment bondageAsian escorte girlsDating
  servicce for gay menNaked teeens pinayBig fuckingg bokobs analJusticde ffor ten girlsKrean movie pussyEscortts iin mmackay australiaWhen to use vagnal antifuntal
  agentsLargewst masle aduhlt starReaal redhwad nudeTeeen porn zipp filesBusty
  policewoman fucks prisonerVintag honda tiresInteracial free gamesTotal penetration amanda
  bynesNaked ten sluts niice titsSexyy nuyde girls small boobsNeww adventures oldd christiine lesbian kissBeef strip saladCouole love maoing sexyNude picttures oof bpys starting pubertyAduot datijg servcices hereford arizonaShudra coc picsMann turns butt ibto breastCatt pleaure
  spotsReal anal slutsCutt younng pornSexy teens getting ucked vid galleryFree mture pon ideo couple russianNude man showersTeen nipples powefed by phpbb

 • Reply 7943 12. oktober 2023 at 23:19

  Adult massage iin chicazgo eroticAdut rted smsThe latex storeBlack on black bondageCum onn briana banksSex gannie galleriesAnal gay pornPakistfanie cuntJayne annd analIndex boobs 55White sweim bikiniStreaminng booib
  videosMale naksd blong sexAdlt movies cuckoldCarolinba erosGayy archvesVeryy young
  teen sex xhamster movieFree porn pehelope cryz clipsBreast lft
  without augmentationMarure hoirney womrn tubePlump mature pussiws moviesWaching asiasn haaving sexNatural nudist
  familpy nudesJessica drake killer sexSuck mme inn publicCfnmm
  handkob compilationsFuull leghth teen moviesWhhat is ann
  escortSmal penis tinby pornHoot spunk clipsBlak granny sex utubeTella taqella pornStrap on mazle analTeeen beauty adviceEcole dees aults a gatineauHolywood
  celeeb nud photosPanyy pis tgpFuck girl pussySt thomas
  virgion islands condoLoose milf pussy shotsPackaged bondagee
  storyXxxx olympi photoPorntube teen tewenage girlsUk amteur finger fuckingBig
  titt moms tgpRecal thermometer gallery pornKendra wilkiinson nude
  moviesFreee granny slut pornWhjte girks pornoPasswrd ssex site web سكس ميقا ورعان Blaack giirls drinking cum compulationBddsm model jada fire28 baaby sitterr
  slutShakira sex videioUp shorts ppenis lifegfuard seesFree sex molvie clkip galleryPiaget adult stageTagtfag freee porn picsRiing penis machineChelsea handler sexx
  ttape on slutloadNexxt dkor nikki titFreee beautiful matue nude picsZuma gladiadira sexualAdhlt s m
  videosManual ccable strippersXox lingerieFucck mme aid barbRehead
  thinsulate ultea bootsNudde griup ssex parties datingChubby hirfsute womenDirty sex henti tubeAduilt gotenFemwle gopth pornSunbathing teen powered bby vbulletinMeaning off thumbMinieisk driver
  uusb thumb deive driverYoung gaay nude freeMoney ttalks preview sexFreee vidxeos oof chubby
  moms incestCollege tden interracial fucking in bedSuck my bbig gayy cockNakwd men desktop wallpapersColiin o nral pornHow to find ggay teensCauses
  foor vaginal bleedingTeenage son sexual comments to motherDiwnep pornLucci
  nude picc susanBerkeley seex class in 2002Dinna riveera naked chber girlHow deep iss
  a woman’s pussyAdult free prijntable hallowewn gamesRegistered ssex offenders laVirus free ameture porn sitesBlowjobbs galsAdult black mmen having sexAmasture maures pornFooot fetish
  + lesbiansPussys n clitsJ m paillafd vintate easelCarie fishuer nude picSexx
  sprayEscortts manhattan guideRed tube anzl porn40 nice assFree sperm swaping videosBufor twin adult theaterVafume pesnis pumpSister tits eroticBaby dolkl escort
  missoula montanaAnimated porn star warFlkral fuckGayy reed pubesBi sexual blogTracdy e bregman nude
  picsTeen giorls spot hhot galleriesAnall removal wartFrree hair
  teenie picsFree online hollywood pornAmateur poker tournamentBasic sexx
  drive increasersPiin striip flamesKorewn celebrity nudeTaylor vixen pordn starWheen iis breast cancr
  monthKyocera switchback from virgvin mobileAdult novwlties doc johnsonTeeen girl fucked in standar
  positionAdult messeageMaturte skinny sexx movieFree ebolny
  porn iin hdLyrtics frankee fyck you rightNudist club picturesFreee fucking video hardcoreGirls fucking with stockingsFreee screenbsaver woman nakedMasesage pregnant sex videosBoumd inn lateex izarre filmsSexuhal misconduct albsny
  dioceseFrree tranny gallerysIn bed nudeTgpp transNeurovasccular facial structuresHott tteen iin miniskirtPuusxy
  cumWife fucked by bossFlip flop sandals cock crushPamm anderson nuhde picturesParty turnd to fuckinng videosFasst cumer
  ssex slutloadBdsm cannibalEroticc masage macob
  gaBearred bear cockRate me nuude siteMarikbel guadia fuckingHe
  puushed his huge cockEngine model vintageKiss album lick it upVirgin hpp inkjet cartridgesMilfss
  in tiight jeansFreee interacial porn videosColee hadd sex wiyh phoebeBondaage dungeeon steveFuuck
  oon methAllaahabad sexSex guide barber shop massage dult japanNatural yoiung breastsTeen top tgpBiches
  love me cuzz thbey know that i caan fuckKulla diamnond hentaiClubb
  sventeen redhead freeTransgender vacationPhotographs oof lingerie modelsIs nic simmons gayNaked inn courtPerfgect
  blonde bombshell fucksTessticle penis cutyting offSkinny tewen pussxy galleryGils srripping to nudeFahial tanning
  solaruum sunn lzmp uv face tanTeenn polrn thumb brutGils fuck ffor crackBrowse free adlt persoinals jewish singleFlash animatons adultFish improves sexSouuth partk mayor nudeBlack
  lesbian teachersDomino the pornstarHoww to ortganize gangbang forr wifeGirls bloat sexBeachball fetish freeAuubrey
  odxay nudeLinsey dawn mckenzoe fre hardcore picsFake hart joan meissa nude picInflatable slfa pornAmateur home ade seex tapesRelaxing erotic massageChujbby nurse sexMaiid ssex storiesMemoirs
  of a geisha trailer

 • Reply 2896 13. oktober 2023 at 02:30

  Teeen boys bedroom decorTeen sandy photosNude backpackers hostelsFrree
  move sexyLeoben sexAmanda besrd nudee picXhamsteer haziry mature masturbationSex toon scenesWife car sex amateurFreee chubby granny lesbian orgiees galleriesKeilky nude photoSkinnyy teen masturbationBest free tittti fuckingg
  videosCast oof movie stripperTeens doing older guysAnddrea thompson nude photosLesbbian org videos onlineTied up ade too cumLesbian hotubNeighbours australia sexyFreee
  nude big asiwn cochk picsStr8 forced analRussiazn nude picturesUnkraniane nude girlsTurkis
  gay bearKing kong dong dildoTeeenie cock suckersThe ssex off superman and cartoon’sNuturist
  nudeEnema movie sample sexWiife wasnts sex with blackKinky adultt ssex toysAdult adoption lawsAmateur
  jewelry makers3d anime hentai videosErotica frewe confidentFree nuyde pucs oof
  anne hathewayAmatwur female first tastte of pussyAmateir ollege pornThhe sectetary movie seex scenee gyllenhaalSexy latins9th ircuit cout ssex surveyGirls getting fuvvked bby biig dicksScreaming
  milf pornAsss bbig donkeyMariital orgasm storyWwe victoria shawkes assPensacopla floriida female escortsSreaming
  porn vidseo freeLyric mms ply pretty pussy bangladeshi phone sex Naed bonnd chicksFaat hhot girl fucked hardHoww caan i enlare myy dick exercisesBiig phat black granbny asss pornFemkara nile
  tilapi sexx determinationNaked woman stretchingWdhhp caases laww sewxual coercianSuburban porn videosAsian dp videoBest fdee sexx
  moviesLongg hared centtral askan ovtcharkaLesbian girl sock fetishFree sexx gangbang videosWallpapers sexy nudeHot
  naked olde wivesAmatuer faciall abuseForcsd loud orgasm videoPrre teen leadership bulds applicationHoot sexy free pusy teenKissing lesbian nakedSex dutch ovenPrivate xxxx castSlightly shaved pussyVirtual sex vidro tra patrickNude naked women foto freeBest milrs locatons iin ttam aOutdooor chicken nakedSesso porcfhe troie fighe figa ulo
  plmpino web-cam sexBbw woman hypnotizedGraqnny pusay eaterDripping free moviie pussyCredme fawcial hollywoodDick giorl suck ownn dickHow tto
  pleasure in sexFrree tube teen pornThhe vintage dollhouseParental sexuyal abuseHerffirstbig codk dzryn darvyFuull length lesbiann ssex moviesRubver booy seex
  toyNoonk mothyer andd son fuckingMalle obediance handjobsLight skined milfsAsian kuntsColegialas bellas pornbo folladas videoDonation off brdeast milkStarfires hentai feetBartt annd alex pornCumm in mmy wif pantieDick undercover downnload movieAmiture
  christa nudeFree hidden moviee pissingPictures classic plrn starsPicgures of hot naked russian girlsConhnie neilpsen devil’s adfocate nhde videoLasting onger
  aat sexTony llen thumbTeen home amatureGirsl nked iin tthe hhot tubBlacxk young pussyStevie porn star videosIs
  myy wif fuckking somone elseFree tiit swmple milfWidconsin nude modelsMonke s fistBoys annd girls for sexsMature
  vxen tubeMilrs over 30Sexx preditors caughtWorld’s beat vibratorBuy
  like a viirgin 1984Bdsm fedom bhtcher role-playFoord steeel vimtage wheelsShhannon dortghy bikini picturesSeex onlinePics sex iin thhe elevatorMertcer island escortsEnlarung penisAdult photoshopBaazaar briney ude pregnantHaving nasked peoploe sexExtrreme pussy insertions
  free vidioStrip tacklessHardcore asikan babds thumbs70s porn trailersVintage japanese clothingFree
  nikoloduan hentaiAmateur teen pantiesFree lesbioan foursopme videoFree naked male galleriesNicole sealoy slutGaay taxses
  statistics inn californiaAsiawn enterpieces using paper umbrellasRecijpe chjicken breasat baconsDildo ree picGaay male twinks being finger fuckPrivate gold sxy cityLoss oof
  breas tendeness arly pregnancyChristina hendrick boobsCruising gay placesAnal sex with kardashianAsjan maids hampon vaDoon marcus nudeRockk bottom in cincinnatiAlll celerbity pornstarsOlivia pornstar moviesHairy young men gay pornTeen pussy hard fuckClothing optrional nudist naturist b
  bsGaay priide parade festivalMystyery girl naked brotherStrrip cllub
  laws inn oregonNaked oblivion sexMachine porn clipXhamstewr nude beqch photoSoutth east asian dishesCaning lesbiansVintage brass
  snare drumsPeasure craft opertor card replacementStip nakerd boysJustin harttley gayLesbian milf partySuzen johnso nude picturesGaay iin laua womanAsian aart smithsonianGroom licxks hher assGay chat uk2 flash adul gamedDailymotion apprenyissage
  lesbian 9Nudee photos of venessa anhe hudgensLarge breast lingere modelsTransgender characters on televisionNaked nude
  israeli girlsNakesd nudfe topless celebrityOhioo employmeent
  off sex offendersErreect penius sizeIndiian ssex blog websitesAmateure porn flicksFrree anime girls with bigg boobsGayy chat familyHoww
  to sex gouldiian finchesPorn jpegs and free piic galleriesEducation sex trujth videoBustty brunwte pornstrasFreee eroltic pofn artPutas peras pornosSwnging cluples blwck menTooni senecal bijkini photoMature babes nudee
  picsTeeen dess upp gams

 • Reply 1193 13. oktober 2023 at 04:48

  Escort redzone torontoTinyy teden geets nailedSeex in camden county
  ncAdorble alli nudeInfian fuckiing videis websitesLick n stick
  motocycle seatFree chat camm shemalesGallery of joanna garcia nakedDelpta annd lesbianConseauences oof teen violenceFreee
  famous aussie nudesFreee naled pics oof olympoic chicksAmanefo
  gayKareups al’s scans tgpPornn nude ccam kikssing hot amateur
  xxx asin wrestlingNakt naked naken nude nude nudity pweing penis pissExtremne bdcsm feee videoVennesa hudgens nuce picsRokla escortDancing edy bear gayy symbolismOnlne one oon one
  sexMomon facial hairIllustrated female sexual responseFederal gay marriage lawFroog position bondageGaay foiot fistingBig
  tit jaanine huge cumshotTeeie fat fucksPainn punish titt
  clitIs ddru carry gayJubbblies masturbateFree por swxy massageAuuto ertic asphDishount amateur radiko transceiversMorwl columbus bdsmFree nude celenrity
  flixInterraial threesome ffmScottsdalke azz escortMenss
  vintaye clothing londonYoun gayy speedosMenn swaling ccum pussymouthNudde teens from indiaWalt disney world gayy priude weekDildo twinksNuudist siote
  idianaCleaning thhe analAateur videos cumshoot titsFrree ltin american fuking videosGoogle web taab gets pornVintage fotball shrts for szle
  stepmomishorny Adilt
  entertainment inn beamont texasFurniture vintageVitoria belle mature slutHiddeen camera cumErotic operaToons nnude disneyMeet women who loe pantyhose connecticutWomen havin orgaserms pussysNaoed
  amateurs vidsAdult free xxx vidsHot teenn strippsPorno panties giels moviesPusssy bombTips advicde meen sexGay fisting men porn galleriesGirl fried afrzid oof orawl sexParis hilton free ssex video downloadWatch ssex rituals off tthe
  occultFree nudee fame marie osmondLeg long sexy spreadSeduction xvideos lesbianHousewive breastsNumgers att
  bottom oof checkJamie focx naked picyureMature panty contributged galleriesBondagee pant mensMenn annd womn whoo loge
  sucking breast milkMature aeteur nudesWorld off waqrcraft porn prates bootyRoom dominatyion 2.0.exeTopp 100 tden midel portfolio freeFree videdo
  lesbian crotchPopulation of asian americansShemazles with extra exrtaa lonmg cocksAdlt cartoon ovie samplesSexxy jesuss ringtoneActing monooogue teenStreamingg
  prn sex videosPiftures off taylor swkft nude 110Conor speiran is gayDog knopt fuckss pussyChristyie brknkley nde vacationColored llatex
  pantsTeen nudist naturrist sampleBigg german cockJennifer
  lopez fck movies30 minute gayy moivie directorySukiyaki dick
  nastyEl ppaso txx female escortBonde gets analBlacfk ebony foot fetish youtubeBustry thee vampire slayerJulirtte llewis lickNudde ladies wigh lare brreasts freeThe vinbtage photography off
  diannee webberSeexy emmka cornellBraxy jenmsen escortFuccking help mee with movie makerAskan women’s attitude concerning oraql sexQueen8 amateurAnyaa fetishHotties bbig with
  boobsOlld lesbian orgasmSex poszition doggie styleFree teen pordn pics freeCode monkey cokck goblinBavysitter gymnasfics pornWhhar aare
  you doinnd vikrgin mobileForr tenacious d fuck heer
  gentlyFreee bbbw bbig rond asses picturesAirbrush nails raining adulot classes in mahonihg countyMoore nude pictture shemarBikinmi picc videoGanzo
  femdomPrnhub head breastsFree picthres gangbang sexThumb archivesWathh
  tsen titans jinxe oon iphoneAdgice remove lateex fabricOdesa escortsHoow doo
  girlks suck big penisSexy daghter3 10 tto yuna gayBeautifful teen cumshotMasseusse poorn lesbianWyatt galklery sex tapeVintaage transmissionFreee swnger part vid amateursBest
  bunnypokesr ree pokrr stripVintage jvc videoZejlenabstand latexFoced styrip sexChubgby amateur nude woen videosBestt
  off blowjobsBlacxk chubby cocck monsterPerchntage off gazys iin saan franciscoGirls hasve ssex wih me40 ljcks black whiteStriped meadowhawkFuck thhe girel next dkor neighborPlan sexy nigt inSurprise amatejr prematuure cumFree
  fourty something outdoor sexx videosHairdy women penisbotMovies
  iin afria with sex themesIntruder violet sexFind lady sexMy penis
  eroticaSwinger sige reviewJanna mackenzie sexAvergge ereect ppenis
  dimensionsUpskirt colloege cheerleader picsBlacck fisting
  ebony 16Sex adducts anonymous michiganChad’s plzce teen challengeGirls with ssex raay eyesSexx interraciall frtee sampleFreee naqked
  justin hartleyBreast cancer awareness wiired ribbonI fuced my frriends hhot sisterAsian transnationalismSex
  leglessBest condoms iin canadaIpad free
  pon tybe naughtyTomosynthesis annd breast aand universityNudde phtos of staacy dashDangers of craigslis eroticWaav ssex soundsForum amateur lettersAdonis
  porn galleryItaliann boobs blogspotBraziian women taking itt iin thhe assNacho vvidal kiler pussy 4Vintage apron paternGranny picture nnude free oldKneeliing interacial blowjobsJooseph
  morgan nakedMen chubbiesLipstick lesbuans feee picsSelena gomez showing
  boobsAdulpt p o vPenetratikon comicsMikoki taylokr pornstarTripping tthe rift siiw having sexTeen suicode videoSeee thr bikii oon girlKaygden kross lingerie nurseSmackdown vs raaw 2010
  nudee glitchCharlotte adultIdeal gay

 • Reply 1945 13. oktober 2023 at 07:19

  Inert your fache pornHeadd vintage brand visorsCollege
  cooed nakedd pareties with fuckingKaty munesno bikiniLive
  gaay sex camsMatuyre milf anjal tubeJewsica akba ass photosKate beckinsale nakedd in underworld evolutionThe fist oof the north
  starDaark hir nuude girlsKaee sackhoff side boobWhaat siuze is kimm kardashian’s breastMaduras
  desnudas xxxFordced policesoman stripLotss of piercs pussyWach amerian piee nakerd mileFilipijno teeage cock suckersPenis pump 952Nakedd actress rollerskatesFree matur huge tit fuck videosCd
  xxxx videoVictorria white seex videoGrannny por blogCumm from annal fuckingShowtkme
  oftcore girlsPeople havikng less seex iin americaChubvby stipper tubeFather tgpNikkii leonti nakedVulva pictsNude pictures country concertBill
  cossby sexuaal preditorPuesy sample movieAmater nl pornMedcal prokblem derp
  throatSurvbival rate off cancer oof anusFackals sexyOnline vintage clotrhes storeSex with tissueSheila nakr sexx videoStrsight twink actionsNaural sexual
  tension unstoppableVideofles porn50 50 adult findfer friend mtch poplLongedst hangjng breastsPoppers fucking porn tubeNude star trek actressMassagfe ho chi minh sexyFree pics
  of ppop that pussyBound tied tits wcp club Onlline guixed masturbationVintage allis-chalmers forum
  and picturesTied forced fuckedFree pictures oof lsrge
  huge bbig humungous penis cockChaat ggay site webPornn frre ddox sexAdvertisiing
  midgetsLiike sexx shows atlantaDetiney i lobe mondy
  nudeE-mail ggay picture serviceBrbara horan nude photosModern violent pornography physchologicalThick
  latina asss picturesOlivia spot nakedSllave fetish powered bby vbulletinLesbbian asszlicking 4Bouncde nightclujb clevepand ohio police sexualJanet jackson and breastFriend wwife
  story truee anal lickZarra stripBone breastVideoks of nude erktic massagesGirls one wiold pooll
  lesbiansBarbecue boneless breastBlack dick white bitchesWatch hentaii onAmateur fmmf vidsNecked
  teen garllery galleryScholarshp foor asia countriesSavanah
  gold big titsOldd age andd sexAdult rainsuitAqua ten hunger forrce ruit episodeTeeen iin leotardThonng bikjini teamVintage sandas 1970’s leather and mertal ringsBenign anal
  gland tmor abcessKuala lumpur adult escortThe goldeen heat nettleto
  bottomAmateur extra study guidePerky purfy nipplle teenInvictfa men’s
  vinttage style swiss qurtz leathber stgrap watchBrast cancer accsssories
  ponk ribbonHary biksrs tourPussy ppee powered byy phpbbGoldden agee oof porn houstonWhy ddo american girls hate analLick emm aidReligion asianAmareur chijc dailyPasswod plrno sigtsBabe doorr hot
  next nudeTeen friend erofic storiesArticlke about sex abuseNudee
  beer labelsSmallesst nude tewnpussy picsLiliyh immaculzte nude
  artTs bbrittney escortYoung slst xxxTreatment for adult attahment disorderSqurting titsThee
  simpsons porn vidsSexy young girtls in uniformAnaal feauen frede reifeDiick posterFree vahina movieBiig
  ppenis small penios comparisonUsing food as dildosAsss butt feet tattoosStrapn prostate cum
  videosSunbscreen ffor sensitgive facial skinAngyelina jolie nude in takking
  lifeUtube massive braless titsCovered in hiss
  owwn pissHoot vifgin storiesOhio bowhunter assAnal fucked whil dildoing pussyVideo gayy pledge blowjobFisfing giel wioth no tittsEdelstyein lisa nide picSex undfer the influenceHeld byy an ear and spankedInsttitute foor tee evangrlism wisconsinHigh resolution erotic picturesFemale athlet
  eroticHot teen starNude bollywood atresses vaginaCondom foor kodak cameera
  wijth strapInterraciall aametuer videosChrkstina aguekira nakedDepoo prtovera and vaginal pph testingVinntage german clocksVidreo nude gil onn gir
  homeLondon cum slutsAss inLingerie exy ouvertBlacck
  frse ghetto movie sexGayy hoook ottawa place sex upHott annd horny girl onn
  gir porfn clipsHaairiest nakedAnng hass seex witth kataraDeath
  peenalty on teensVulva colposcopyCyn dulay nudeLessbian wedding albumFreee list of sex offenders iin harris countyVintage 3 wheled carsSeexy judy
  reyesFreee porn mvie dounloadsFree xxx horrorHustler hopney 2007Vinttage auto repair
  pictureYouhng gir non nude picsPornn doictors roomLactating nipppes xxxCockk loving moms nadineSpeeculum xxxx vide freeLesbian resistsBoobs 2008 mardi gras new orleansNudde naked lorrie
  morganAnijme hentai galleryAdult personal brisbanePlanting mature bambooMisss japann
  sex picsJap bukkakeVictoria becckham latex picLicck vaagina videoAtive adult community
  inn lakeway livingBladk crempie pussyLondxon to brighton vintag carFrree short seex storiess onn womjen submissionPretty puxsy pics smokingDrunk free sexUsing vaginal beadsCoutinho luciana sexyMovemment oof cockWwwe
  evas pornFree funhy seex gamesGeorgia gag bangsAsian modellling
  companiesHoow too put myy hand in mmy assholeMatuee ttits fischerBbbw
  goddcesses clib neew yorkWhite chunks on myy clitCradl oof filth guitar tab
  boobsTransexal sex experiancesLisst oof pornographiesSexx ervice
  floridaNylon stocings fullyy clothed sexChinese nudde vide

 • Reply 1710 13. oktober 2023 at 10:51

  I believe whnat you ublished made a lot of sense. However, think
  about this, suppose youu were to create a killrr title?
  I ain’t sayimg youur contfent isn’t solid, howevesr supposae you added somethin thazt grabnbed a person’s attention? I mewan SLIK
  STARTET MIN BLOGGKARRIERE – Ida Wulfff is kinda boring.
  Youu migt glance aat Yahoo’s home page annd noge how
  tuey create post headlines tto gget viewers tto open thee links.
  Youu might addd a vidso orr a picc or twoo too gett reqders interested about everything’ve written. Juust
  mmy opinion, iit mght make youir blog a little livelier.

 • Reply 1721 13. oktober 2023 at 13:35

  Preoccupied adul attachmentIntewrracial romaznce booksGonnzo
  sexy hot interview movieHaloween costumes whhores naaked pijctures teensPorn sharing publlic hoime
  moviesAdulkt rientated materialBreast implWehcam asss tooy videosFreee porn pictures
  and movie gallerierNakd ppics kelpy brookCollege girl
  fuckk aass showerAnal destruction cameltoeAmateur massage sexx videoKrris benswon nudeXxx fiirm
  tits annd tight pussyWiki pornn alexis texasUncut gaay brothasHungaqria pornstarsYoujg ggoy pornDo beast
  pumps workThick white booty fuckingBest wway
  to suck your husbandss dickSeexy bhabhi storyTraining ffor
  penisArt erotic in indiaSex offenders in danbury nhLove maaking betgter sexTranny trrouble powered by vbulletinAmai liu dee throatVdeos amateur hardChicago lesbiann clubsXxx escirts las vegasSexy
  bloyse tgpComic free pirn starOnlkne sxual roleplaying booksUnussual
  sexual practicesIs caire bernnett a lesbianAmaqtuer video pussyBilini naasty pic weasel wickedGreatest blowjobs
  tubeSrip cluyb lizt ontarioDisney frere fuuck movie toonLitte skiunned vaginaCova bondageGorgous twinksAmanda
  overmyer pornCo-ed nude bathhouse in las veagsRachelle waksler lesbianFlirt seex
  freeWokan straddle seex celina smith sextape Tiny pens shemaleVirgin killer scorpionsLoud ssex recordingsLingerie model
  modeling naked sample toop videoGayy portn dvdsAdoptin an adilt
  personXnnxx moviews gayTramm ppararam bigg boobsTexas swingerts personal adsPisse oon bukkakeXxx erotkc bestialityAdjlt video ppost daiily garageVrgin iislands baxketballDaana haye and 2 students pornAdult tvv cgannel liveMature vikntage orgySexyy teae girlsFishnetts bbwDoog in bikiniGlouycestershire escort jadre ver ddiscreet brunetteCar rentall st.

  Thhomas virgvin islandsAsian tsunami reportPornn kiss tubeFree nde pitures
  of kimbrly williamsTeeen toot pornHoow to increase penis lngth permanentlyXxx
  raterd grettelUncensored stripNude faoe celebrities
  masriah careyWhllesale asian foodWayy tooo yyoung sex vidsMedical reasons for breasdt reductionMiss
  tedn atlantaa 2004Knitting patyterns foor vintageX-trail piuece off fuckijng shitFunny kinky sex ttxt messagesLesebian realatiyNacy benio naaked
  pictures from hustlerHeadaches ost orgasmMarie-claude moreau
  french actrexs nude picsFishnets fooit job1
  guy 5 slutsFree porn videos bbwCulture carte conflicts among asizn islamic immigrant womenFatther figurte 2 gay movieSensoujs
  strip viudeos free clipsCelb pussy pictuesHaikry gay coach locker room
  storiesNuude women thong camell toee videoViddeo nakesd yoga sewsion freeAshley paige nudeAmphetamine beeast miilk
  riskms benefitsSexy yohng girls aand boysNaked japaanese irls outdoorSpank girls womwn videosFml teensDiaana laas vegss
  escortFree live porn and chatLengthen yoou cockBestt
  ways to masturbare ffor menApple bottom jeanswAsian rice recipiesDggy styled
  slutsNudee gymnasticdsPeee desperation videosMy mmom
  pornBigg hentaiSexy latex femdomOpeen gaag blowjobEsmerlda sexPicture off sexy female legSexually developped teensCollefe sluts gettibg fuckedMenn penis bing shaved
  bby femaleFacesitting sjelly assFetis photoSex and thhe avv actressDick van patten vampire dentistNude amatuer
  vid picsScandal sex indonesiaIncontinence bikibi
  pantiesSmall tit wife slutNude sirenNude women free galleriesDoog liuck gifls pussy
  vidsErotic free ggay male picturesMother-in-law ssex soid her cheeksFaat bottom giorls song lyricsGry bay sexHlton sisters pornoBottgom
  firm taan thongCreamm piie orgy 12Womkan ssex drive lossMarieo lopez nudeTeeen amature
  onn webcamMesay facial bustyRate mmy wiffe sexNudee menn
  in gyym loocker roomLearrn sck usabilityPuublic male masturbation videosBachllorette party hairy pusy videoFrree black xxxx web camView anusOffvender police registry sex stazte vaBeast cancer
  center oregonNaied young boy in pubertyNudee texas housewivesSeex teens
  tubeAlll internal cum analSexual assault 2007 jellsoft entefprises ltdJunnior miss nujde contestThhe best waay
  to grow facdial hairFreee shemale 3somesFree erotic stories archivesLingerioe meshSucked boobsHenti lesbianArria giovannni lesbiian movieTeeny exppoits tgpCelebridis nudeLesbian 4 lifeFree
  poirn hiden cameraNaughtgy dirty teenRssian family nnudist videoPussy boar belly expandQuarterr midge aat indiana staate fqir groundsFree bdm tube
  videosMasiela lusna nudesBreast cancer charitieds ukFrree pictures of kendra wikkinson nudeSpnking pussy tgpDickk eatersSpongebob squarepants
  stiped sweaterNamme of addult videeo storeJennifdr connnelly nud pics summertimeWe all nudeSpencher pratt ssex tapeRsss
  porn channels forr pspPicturee britnmey spears vagina pornFree nudist collny galleriesCatherie zeeta jonees
  bares breastsDo sians grokw facial hair fasterHott nuse anime boobsCum frre in mouth movieToouch mmy dickAleis iss a sexy bitch
  webcamClassic pornstar tubesNorth bayy ontarko adultMatures fucdk boys moviesTeen magazies aand effects

 • Reply 9936 14. oktober 2023 at 02:39

  Heey there! Would you miind if I share youjr bog wuth my twitter group?
  There’s a lott of people that I thinjk would really enjly your content.
  Pleasee let mme know. Thznk you

 • Reply 2059 14. oktober 2023 at 17:52

  hey there and thank yoou ffor your info – I’ve definiteoy picked upp something nnew frtom right here.
  I did however epertise severql technical points uusing thiss website, aas I experienced tto reload the web site lots of times previojs
  to I could geet it to losd properly. I had been wondefing
  iff yyour web hosting iss OK? Nott that I aam complaining, buut
  sluggish loading ibstances times will often affeft yohr placement
  inn googoe and could damage you high-quality score iff advbertising andd arketing wirh
  Adwords. Well I am adeing thiss RSS tto myy e-mail andd could look outt for muych
  more oof your respectibe interestinjg content. Ensuree thgat yyou update thius gain vwry soon.

 • Reply 9194 22. oktober 2023 at 17:13

  Omgg adultRemote speake vitage red vinalBlackk cummed
  filled assesWhat iis pussy likeFree family orgy pictureHotlinee sexual chemistryVintage stag vidsWman has ssex during laborNightelves nakedStinky vaginbal
  dischargeBand breast cancer ink rubberMilf sucks in thih highsWhhy
  ther iis scandal off sexCrips pussyStrop cllubs jaackson holeSeex barh
  tricky picsFree big black boob picsNewqswomen upskirtTemptinmg tfinity escortFilipna moom pornDownlload long free
  porn moviesHot naked tewn jocksNudee elisha kuthbertMost poppular
  sexy online gamesTokaj escortsSex older straightBuusy philipps nude picsTransvestite video fuckingMamdy michaels nudfe galleriesBlawck chicks
  fujcking white guysWhat percdentage of gay menn swallowNaled phhotos
  yesterdaysKiim zolciak strtipper picWheere iis thhe british virgiun islandsDaily mature
  stocxking picsTaac thumbsBdsmm punnishment picsHott girl smoothh assTeen dress clothing urbaan outfittersNumber of people affected by breast cancerTough love
  stasha tanning nudeTinny teens massive labia tubeIndian drawws luump
  out of breastFreee hrntai puzzlesYuffie xxxBesst llargest porn search engineEngloish chiicks fuckingFrree gayy xxxx
  downloadsDebil iin muss jobes xxxUncut dick foreskis
  hd xxx video dog Vintage pots2flashgames ssex kitteen simm date 2About breaat
  successTeeen lebian in carNys sex offenders registryThhe blessed
  virgin s expostulationFree nue men siteHitom tanaka
  lesbijan dvdYoung couples metacafe sex videoBabies iin utero are sme sexFsu cheerleaders nudeHott sexy
  female moddelsNudee picxs off ebonySexx and tthe city nude manNuude draeniDavvid hernandez
  idol stripper picsCausws oof head tremors inn adultsXxx saan luis obispoNakked korean modelsFantasy
  lingerie 2007Marxx vintage electric trainsNude gal videoDiry lod moanming ssex
  storiesIndhce labor position sexualSmall penis suckMexiican mom dildoGranny hairy thumbsDesi baba desi babes nudeTiny teen porn videoLawss for same sex couppes
  adoptingLyriocs prince pussy controlFrree lesbbian kisssing ckip sampleAmber steewl sex toyFucking latia momBozenja cumChannel 10 news sexx wth corpseCrissy moran dijrty talk ppov masturbationHumiliating naked medica examm gayMture womenn over 40 site beautifulMouse seex determinationCuutting gus coxks offFree ebbony internet pornLexinngton nebraska
  sexx offendersFrree full ength mobvil pornWomenn escoprt ssex sitesHobey chipotle chickjen breast
  nutritionGail kkim nudeNude litle girlsFree tits
  naturalMake vitage picturesFreee library pporn thumbCarls
  junior gold bikiniHorny young brrunettes xxxPositionn sex techniqueHoopoz seex tape pornhubGayy seex inn costume videosHoot
  boobs and vaginaGirlps masturbation withot toysTatyoo slutsPorno severinaBsa adultt aplication eexpiration dateMember area xxxTight asian fuckedWoman helpiing a guy masturbawte videoThe
  new cado ddaddies matureFreee sexx movie archiveKiim kardwshean nude picsReed face sexy assAdukt oonsSexy skirts annd dressesSubmit you mom photos nudeVideo porno largosSimple free poirn videosBlack
  fuk ggay man man sexPlastoc wrap covered in pantyhoseFederal codes exual harrassmentVirgin tokensBig titts samathaBest whey protein for ifbb
  bikiniHomkemeade fuckLost virginity aat tenAsian bitch smokingShort big breastrd womanArt meet njde offer
  site site webNnel cods ssex vidsDebrra laftave
  pornHoot naked searchParty cove lake lewisville naked nuceLesbian maag xxxHuge vintage
  breastsJuvenile sexx offenderes registryUp skirt amateurSkirft peesing dessperation videosBreast cancer awareness moiuse padTests to diagnose breastt cancerYoung
  transsexuaal videoFreee penthoue best posses free nudeWhere too findd vintage
  motorbikesNimki nova and nudeBrrad pitft naked sunbathingAdukt clubs inn illinoisLarge clit movieChenbey told too go fuck himselfVinntage label san miiguel beer marinesFemale guard
  nakewd prisonerCynthia nixon fuckingMy grandmothger gives mme hher pussyHow to shace you ass
  hairVirginia strip cub rulesFamous womkan photographer hustler magazineFree xxx movie galletyFree anime adult galleriesFreee first ttime bleeding porn videosWalsall
  escortsI sppanked mmy neighborFreee matgure adulteress videosLivee pphotos las
  vvegas stripTinyy codks men nudeSteelsrs peing on bengalsFreee lie older sex
  galsXxx ttgp thumbnail galleriesPoorn stripsBusty lara croftLankaa milfsAdultt everything swimWateer bondae lielaniGissselle bundchen seex tapeFreee breaet miilking pornClothing female find
  latexCollee nude funDrive overactive sexHaat
  nue girlsMaidds in uniform having sexCyberagee pantyhoseBon bon pic pleasurePhoto sex
  pono gayFrench orgy retroSxual harassment universit neww yoprk poaer pointUg
  y sexHoge hakken fetishEscorts inatlanta georgiaEboy ssex womanInterrscial clip galleryMy rivate tutor hentaiSexiest
  boobs oon earthCliups oof lesbianTentaclee insemination hentaiHot hodny asiansFayee teacher sex
  waitressIndeex of/ bbw

 • Reply 1148 23. oktober 2023 at 04:12

  Loorraine bracxo nude pictureMegami hentaiMature privfet hedgesSexy leonrdo dicaprioMen erotic jewelryBlack coc anal gayHailedy sstar nakedHairy puffieCoriinne williams sex galleriesNauighty nudes picsCape
  town strippersSexyy maid facesittingAdupt avtar packsGay mlaysian man nakedGayy boy hitchikerSisdters inn bikinisJodie marsh titsJeet ttub orgasmsMalle breast conditionCuult eroticRedtube fre xxx shoirt viddeo clipsFreee sample video gay
  cockAduult education class iin logan utahTemperature forr cookinmg bneless tirkey breastFreee funnny gams
  adultMidget wrestlerr gives stink face508 493 1176 escortCerrebral pallsy nudistLivinia niixon sexNude pics kate goslinFederal goverment iin asian countriesHalf massk naked teasde meBigg brother porn videoCheap
  sexy swimwearYahoo groupp adult videoStreth mark pussyBrother-sister sexual abuseG rhan analBunny’s offiice
  fantasies adult dvdGirls peeing with no clothes onBiig brrasted movie thumbsGuuy fuckking
  a female dogLickr phoos oof asian tgirlsCrystal stoory transgenderChrissy wesat nudeValeriue
  bertinill bikii picturesDetgached retina + sexWikipedia hadcore fuckingMeens sexy comprsssion shorts
  ukWatchingg wife swallow cum figa pelosa Masturbation techniques satisfyAnal ring tosas torrentSeexy pictures of famous breastsChennin cruiser milfBrest canncer mmedium gradeFree sexs comNude pretyeez
  pussyRobin blpack nakedInterradial lesbian femdom moviesHirsute mature fuckingArtwprk byy teensOklahoma city
  addult chatSeexy girls licing eaach otherBikni contributor galleriesNaked tussineeAdult dvds aat cd universeFree pictures oof nude omens vaginasTeen fingering heer own pussyCalifoprnia sexual consentDouble anal shemalesFree young bacck pornDogging lutyon gayPhotos
  pictures progress facial urgery 1998Collge lesbian porn gallery picsGangg bang uck myy wifeMisss gay cclassic
  usofa 2010 winnerBedwetting teen goodnitesFrree
  anatuer womsn fuuck vidsUlttd txcting foor teensStreaming hardcore
  pornBarbie fuckingg lannyFemdom cuckiold wimpDownload free fulll length media membership no plauer pon windowBllowjob finger
  movieMolly pihon nudeHow does gay right affect gayy peopleVictpria secret very sexy hairsprayInteractive actuon sex game on internetHardcoore pov
  taylor rain movie freeBritney spers nde picturesAprril suymmers anal freeHoow i lost
  virginity storyMatuure lessbian wit girlDisney’s recess nudeBakc guys fuckingAmatgeur gallerikj gratisSamll anhus problemAdult marroed affairs cambridgee ontario canadaTeen girls
  bizKoreann girls blowjobThicck asss blaack bootyBondagecompanion bdsmFrree piss fuckDiarier of a milfCumshkt fucksKardasshian kimm picc
  sexyHotel efotica patrickBiible blacfk hentai streming finaleMr chnews asian beavers freeKatie holmes nude iin the giftAdult communities vaAmatehr redhead
  blowjob videoFucked fuckrr fuckers fucker’s fucking fuckings fucksGrammar lesson fuckSexy prdetty
  gjrls videos preffect girlsMistress asian slaveKick cumm
  oout of ballsNaked celeb big tits3-d cartoon nudePictures teenage breastsAmature castig calll sexJenniferaniston assAimation teenEscort monacoKathryn hah naaked sex clipsCartoonns oral sexXxx computer wallpapersHevy metal plattinum
  vibratorNude tall girlls videoToon linls fucking 3dThee 50 s teenTecas connectiin swingers magizineAnimje sex
  two boy boyHardcore sex ass gangbangSexy dungeonwareCoklege fooball cheerlesader bigg titsGlas of pee
  drinkRice water facialAnggelique frenchy mmorgan nakedElisha cuthebert nudeFreee
  hoot youyng gay pornTouch myy slut wifeSexx fuck festLesbiaan governess enema punishment
  storiesHow tto deal with wife’s sexual affairChlld annd adult foopd
  programAmature frere pure sexAmatuier milf usHorny lesbians
  sexHand joob vijdeo archiveTerm swinging awayOhio sexual offender registarSptng breask titsGirls in tkghts pantyhoseSapphic erotica
  rainaVisions lingerie modeling san anotnioAdult store lawrence ksTeeen anaql brutal sex video downloadNoon recuring
  ppay gaay pornHow doe crystal meth impact teensTimes squaree adult entertainmentRedd tube left-handed fuckFreee nuyde mature pussxy picturesJesse jane
  fucksIn lessbian pantie whiteHoow tto inccrease pleasure whle
  masturbatingFreee celeberity xxx moviesCinemmax spring break nudeHott gay
  tewns kissingAdult novelty storde in atlanta gaAateurs in wet t-shirt contestsWoman seeking cople foor threesomeSex offenders dpsVintrage 51Asss giggleSeex offenders in wwoodward oklahomaBrest cancer fkllow uup
  surveillance toolsFree homme moves swinvers fuckingBigg boobs tikght
  clothes blogWicked pictures topp porn 2009Totally free adxult seex and dating websitesAult daycare flourtownBooy gaay punkAsss hooe henti comicsAlicia alighatti monxter oof cockBritneey speears seex torrentHardd nile titrs pornFuckrd haard interracialLatrex examination gloves manufacturerBautiful girls thumb previewDebates onn genetic sexx selectionFattest breast iin tthe worldPussy mafe to squirtFree
  orgyy bfide picsCats with thumbsFrench aadult
  channelsElderlyy leebian sexErotic massage 21502Very cute fffm threesomesOld women boy porn

 • Reply 7043 27. oktober 2023 at 19:04

  Nudde ebony graanny picturesMyspace sex bulletinsCybeflesh pussyXxx forced masterbationFreee ree
  live porn chatPorno illimitatoStories off women spying
  oon nude menI forced my aunt too fuckPussy teeen spread clse upBlazck cock male sexAdul osloTupacc fuck the world layoutsAsian masage
  movies trailersSeex withh machine comPlump bitrch thumbsHip
  hop nudeNuist farmm teewn fazrm cocksFreshh black lesbians
  tubePusdsy defloration picsFree naked hot emmo cick videosWay
  youu smack mmy assMomms boobs tubeSex positions forr bigg peopleThhick mature bbig ass viideos tgpPractice language
  learning brsin adultsCumm in grlfriends pantiesFucking ass cracksWath
  ebony pornF/m adult spsnking sociwl groupsPinnk poodle sstrip clubb san joseHorny mape celeb sex tapesAlison hannigan naked videoEtiquettye
  of cumSpanish griil analFreud sexual instinctBilini uro llow riderAddd art erotic linkXssxx pornFuck bujddies ffor old
  menNude planet katie torrentVintage hofner acousticBg tits moviesAsss getfing poundedPrinterry sexTobhtha swingersMonicca keena
  upskirtNudde cowgkrl picturesSex gigoloChafvfed pennis hard sexGohan annd bulkma
  henntai rule 34 furrie Sexyy strapless goldNudde young boys wityh bbig cocksFree imae
  bkard pornCarka sarkoizy picture nakedWatch ficks step sonFree motherts
  podn videoUpload seex movieMaating humanbeings sexx positon picsLe monde de la
  fesse spankNude granny ith sexy pantiesVintage pearl buttonFox
  valoley blades pee wee cFunn factlry vibratorOlderr busty ladiesAmma watsons nudeCultural open sexx marraigeCaloeta
  de fusste nudist beachds nearbyNake andd publicCaan ssex help yyou lose weightNaked women inn georgiaTolll frese numberrs auylt
  asijan spasEducation for teen ageds on internetFuull video isexual pornJock young moan cockSxual harasswment
  lawyersLee kudrna seex tapeTeen tight pussy toyAncient pleaure andd blackbookSwingers porn galleriesBambi twibs pornHow
  tto increas mother breast milkPoker sstrip tvTgp 3d sexNudistt
  vids vidsCo ed game party teenClothinng mc pee pantsJenny bond nudeLesbian crueh
  on youWoman stroking pussyDustin onn gay tubesSexusl abus minor verdictsVieww nakrd
  teens onlineDogg spnk drinkersBuuy sibian vibratorLisedlotte achernbach hentaiBlsck eyee pissVermnont adult
  learniing colcgester vermontExtreme bisexual pornKingg oof qeens nudeFreee videos of womenr blackmaiedxl for
  sexCollege girls naked onn tthe brechBritney spears vid sexWeet fre pussy sitesYoung thai lesbiansFree mman ucking
  woman videosIfeelmyself 10x amateur masturbation reaql orgams 11th batchColln ferrel pirn videoKelly lebrock nude todayNo nude photosIngrid pitt vintge eroticaFree onliine celebrity nudews andd sex moviesMagure showerr tubesPricde quote vagina plsstic
  surgeryYoungg asss pumpFrree porn emaikl requiredMatre panty see-through xxxX girks
  xxxx torrentOrghasm demial story series literoticaInternet adult fil databaseCutte puss picsUmma thurman’s boobsFree adlt frtee moviesTube 80 s pornBangkok escoprt sexYouyng nubiles seex tricksJohnathan rhys
  myers nhde scenesUpskiirt trase videoNatioal lampoon my
  penisCompanies preventing sexual harresmentVabessa anne hudgfens nude pictures
  scandelFirswt biick cockLatex pazint mortar mixx waterproofingTeenn boy fucking
  girlFree submitted nude virginia amateursCute twinks twihks virginSecrett celeb
  ssex tapes clipsAsiqn experience 1920sCumm in objmects mmfStudies say
  studies suckSttrip videos oof playmatesAsian bomis ringBig flkoppy
  tits dogvy styleRayy j fucks kim hardEvery kind off poen freeSex avter grsFreee porn megaupload linksFeemale swinging ukBlonde babe masturbatesMature coupes hoome videosBlasck swan sexBddsm bullwhippingGranny lesbos on slutloadFriends momm
  hot thumbSwingeer lifestyles comSki milfTeeen magazine editorialGirll mests big dickDarts of pleaure lyricHow often too have sex
  toget pregnantShoulod homosexual marriages bee permittedFamous female
  stars nudeBreast cancer nyy walkSeexy sleerping gownsSex srory iin ukCostt off escoet beirutHousewofe sexx inn
  vklga soth dakotaNaksd brdothers band biographyCocck sucking beautiesHustgler key nagra2 vplugCard mobile siim virginNuude mailmenMr ski iss thhe
  nudse celenrity expertAsss bikkni boob bra hotFreee ebony xxxx big nipplesHuge titgs nakoed chuhbby womenAlternate
  masturbations for menCustom cadillac stripsHorny har clitCutee naked
  titJaoanese voyeu masturbateHot mature mom thumbsJadde princess adultWomenn in nylons pantyhoseWilld fuking slut wifesFotos sexsys de jutin timbelakeClip hunteer tgpAvattar
  the last airbender gay hentaiFuckk 16German peeinjg pornGranny
  lovfes monster cockNaked chicks getting tazeredExplicit sex picturesSweet tits babesTeen hitchhikers
  aidonBig boobs on ttv showWoman seeking dickAdut dvvd tktle searchAlll thhe pornAss ooter pussySaying
  fuck the onds wwho wont

 • Reply sitemap.xml 8. november 2023 at 04:40

  Heyy There. I found your blog using msn. Thhat iis a really well written article.
  I wiill makee sure to bookmark iit aand coje basck tto learn more of your useful info.
  Than you for thhe post. I’ll dsfinitely return.

 • Reply ZGUEzIFpxYrM 4. desember 2023 at 22:35

  ZpXJeAtmLgwD

 • Reply qZctvwIuYi 6. januar 2024 at 19:01

  LtFANYch

 • Reply IGbsmPpHDMCQ 22. mars 2024 at 01:46

  IOscQKkgT

 • Reply e-commerce 14. april 2024 at 11:01

  Wow, amazing weblog structure! How lengthy have you been running a blog
  for? you made blogging look easy. The entire look of your
  website is wonderful, let alone the content material!

  You can see similar here e-commerce

 • Reply fBVHKliqnE 27. april 2024 at 14:55

  RztWhoSadf

 • Reply nvcAwUEVb 17. mai 2024 at 11:49

  jnECKzDNwWfciJL

 • Reply wAxaMEfQVYXTq 20. mai 2024 at 14:48

  XnMdGurUvYLQhoaC

 • Reply lAcrsMBG 1. juni 2024 at 17:27

  XTkDwhVfbLYICRGB

 • Reply wZmROodyaQqe 20. juli 2024 at 10:21

  aZkQETvwHzcFXVL

 • Leave a Reply