Hverdagsliv

SO TRUE

5. februar 2016

Sponset jakke OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kjetil knipset noen bilder av meg i den nye jakka mi i dag! Føler meg litt som North West i den – men det er positivt det, altså! Haha 🙂 Jakken er fra Frost, og fåes kjøpt HER. Siden den er sponset må jeg bare informere om at den røyter en del, men har fått beskjed om at det vil gi seg etterhvert, den må nok bare ristes og luftes litt. Og luftes skal den, dette er den perfekte ut på byen-jakka! Liker du den? 🙂 OLYMPUS DIGITAL CAMERAEllers bestemte jeg meg for å busse hjem til Tønsberg i dag, på helgebesøk til mormor og morfar. Mamma og pappa kommer hjem fra Jamaica snart også, så jeg håper jeg rekker å plage dem litt før jeg stikker tilbake til Oslo. Er ganske lei av å facetime dem og se toppen på to capser som ligger på hver sin solseng. Aaaah, hvem er med til varmen, jeg trenger en reisepartner!! Nå skal vi se på gullrekka i sofaen her. Haha, jeg satt nettopp og redigerte ny header og denne samtalen fant sted: 

Ida: ååh, jeg er så mye penere på bilder enn i virkeligheten!Morfar: jeg er helt omvendt. Ida: ville heller vært omvendt jeg også..Morfar: en får væra som en er, da’n itte vart som en sku!

Det får være dagens visdomsord! Nå er det Idol her, så jeg får klappe sammen. God helg ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

32 Comments

 • Reply Kristine Einang 5. februar 2016 at 21:16

  Jakken!!!! <3

 • Reply Ingvild 5. februar 2016 at 21:19

  Du får alltid så perfekt hestehaler, mine blir aldri braa! Fin jakke 🙂

 • Reply Siri 5. februar 2016 at 22:20

  Likte jakken kjempegodt, men også buksa og turtlenecken 😀 hvor er de fra?

 • Reply Cathrine Lyster 5. februar 2016 at 22:25

  Super fin jakke! Leter etter en som er litt lenger (og litt billigere) Har du noen tips? 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. februar 2016 at 22:34

  Cathrine Lyster: nei dessverre 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. februar 2016 at 22:35

  Siri: Zara og Bikbok 🙂

 • Reply Mette 5. februar 2016 at 23:20

  Elsket jakken! Og må si jeg elsker sminken din også! Hva er trikset ditt? 😉

 • Reply Silje:) 6. februar 2016 at 00:06

  Åååh, så fin du er!! 😀

 • Reply Ida Marie 6. februar 2016 at 10:01

  Det synes jeg er fine visdomsord. Og fin jakke. Og ikke minst fin jente inni jakken.

 • Reply LisaLDN 6. februar 2016 at 10:50

  Flotte visdomsord frå morfaren din! 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2016 at 12:32

  Mette: i dag oppdaget jeg faktisk et nytt triks!! Og det er hvordan man gjør øynene hvitere i picmonkey. Så kanskje det er det 😉 hehehe, ikke si det til noen!

 • Reply Janne 6. februar 2016 at 12:40

  Fin jakke 🙂

  Jeg er gladelig med til varmen!!

  God helg 😉

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2016 at 13:56

  Janne: god helg til deg også 🙂 klem!

 • Reply ICT 6. februar 2016 at 14:03

  Ikke for å sette i gang noe kroppspress blant folk, men du har så fint hode at du lett kan gå med stram hestehale. Det var dagens kompliment, tenker jeg! 🙂

 • Reply Martine Fimreite Wilhelmsen 6. februar 2016 at 14:22

  Haha så morsomt sagt!! God helg :*

 • Reply Anna 6. februar 2016 at 14:38

  Hei Ida!

  Jeg har et spørsmål, og jeg vet det ikke er din jobb å svare på slikt, men det er så viktig for meg og hadde sotte veldig pris på svar.

  Kan alle klare å studere økonomi, markedsføring eller det du studerer? Jeg tror jeg har bestemt meg for å studere økonomi, men for litt siden så var jeg i tvil om jeg i det hele tatt ønsket å studere.. Og kan man klare det hvis man ikke fikk hode karakterer i matte? Kan man hente seg inn og lære det på nytt? Har tilsammen fire veldig dårlige karakterer som jeg har fått gjennom vgs og de ødelegger snittet og selvtilliten veldig! Ødelegger selvtilliten så pass at jeg var helt sikker på at å studere da ikke var noe for meg! Sett bort i fra de karakterene (2) så har jeg alltid gledet meg til studietiden.

  Mvh

 • Reply hippiemuse 6. februar 2016 at 14:48

  Du ida, jeg er med ass! La oss stikke ned til et sted der høye bygninger er byttet ut med palmer og takeaway kopper er byttet ut med kokosnøtter. Lets just do it 😉

 • Reply C 6. februar 2016 at 16:23

  Ta med deg Kristina Andersen på tur! Dere er jo bare legendarisk sammen 🙂 Også må dere huske å filme alle pranksa 😉

 • Reply Caroline 6. februar 2016 at 17:09

  Hei Ida! Elsker stilen din, du er virkelig så søt og nydelig <3 ha en flott dag videre og god helg <3 klem

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2016 at 19:07

  Anna: hei kjære du! Jeg kan kun svare ut i fra egne erfaringer, som innebærer matte P1 og P2 på VGS, og nå bedriftsøkonomi på høyskole. Da jeg gikk på VGS var jeg helt håpløs, og møtte ikke opp på eksamen da jeg ikke så noen grunn til det. Så jeg strøk – naturlig nok. Så jeg måtte ta opp P1 og P2 for noen år siden, privat. Jeg fulgte undervisning og klarte å få en 4’er i begge to. Skal nevnes at jeg kom opp i eksamen, og da fikk jeg 2. Da jeg begynte på høyskole gruet jeg meg veldig til bedriftsøkonomi, og det var ikke helt lett. Men det kan ikke sammenlignes med matte på VGS. Her snakker vi faktisk økonomi, som du kan ha bruk for i hverdagen og i jobb, du kan henge det på helt andre kroker. Jeg brukte flere måneder på å komme inn i økonomofaget, og brukte også privatlærer et par ganger før eksamen. Syns ikke du skal la VGS påvirke selvtilliten din i det hele tatt, du burde prøve å studere nøyaktig det du har lyst til. Jeg klarte å få en C i bedriftsøkonomi nå til jul, og jeg har ikke spesielt lett for tall. Man må bare jobbe litt hardere! Ønsker deg masse lykke til 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2016 at 19:09

  Caroline: tusen takk søte du <3 ønsker deg en fin helg, klem!!

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2016 at 19:10

  Martine F. Wilhelmsen: god helg til deg også, Martine! 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2016 at 19:10

  hippiemuse: det hadde vært sykt deilig!

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2016 at 19:10

  C: Hehe, Kristina skal dessverre til Karibien nå – uten meg :O makan!

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2016 at 19:11

  ICT: haha, særeste komplimentet jeg har fått men jeg tar det til meg! Takk 😀 <3

 • Reply Gracias 7. februar 2016 at 14:10

  Veldig fin outfit, du er så vakker Ida! 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. februar 2016 at 14:50

  Gracias: tusen takk, så hyggelig! <3

 • Reply Julie 7. februar 2016 at 15:44

  Hei Ida 🙂 Utrolig fin jakke! Hvordan er den i str? 😊

  Mvh Julie

 • Reply Marthe Sofie 7. februar 2016 at 18:14

  Herregud, jakka!! Nydelig.

  Jeg joiner lett som reisepartneren din. Min faste reisepartner går skole og kan forståelig nok ikke reise når som helst.

  Btw, jeg var i Oslo på fredag og eneste jeg gjorde var å speide etter deg! Haha, høres ut som tidens stalker nå. Og er vel ingen vei ut av dette når jeg først har sagt det. Men du forstår vel hva jeg mener! Det er jo litt «stas» å se favorittbloggeren eller en anna kjent person i levende live! Var forresten på intervju med Ving, som reiseleder så krysser alt jeg har for jobben! Hadde vært drømmen!

 • Reply Charlotte Tunes 7. februar 2016 at 19:13

  Åå, den jakken var superfin!! Flott er du <3 Og for de som ønsker billigere alternativer; PelloBello har superfine jakker også 😀 Ha en strålende søndag videre <3

 • Reply Ida Wulff 8. februar 2016 at 12:04

  Julie: vil anbefale normal str :-)) klem

 • Reply Ida Wulff 8. februar 2016 at 16:40

  Marthe Sofie: haha! 🙂 Lei for at jeg ikke dukket opp! Krysser fingrene for at du får deg ny jobb – da sees vi kanskje på reise 😀 hehe. Klem

 • Leave a Reply