Hverdagsliv

HELDIGE MEG

6. februar 2016

Hei lørdag! Jeg sitter pakket inn i ullteppe og spiser Twist som en ekte pensjonist, hjemme hos mormor og morfar. Mormor og jeg har vært på kino og sett filmen om Snåsamannen i dag. Kanskje ikke en film jeg ville valgt å gå og se på egenhånd, men det viste seg å være en veldig fin film. Utrolig hva den mannen kan få til, altså. For den som tror, og det må jeg si at jeg gjør – til en viss grad 🙂 

Da vi kom hjem fra kino stod morfar klar med pinnekjøtt. Hallo! Pinnekjøtt er grunnen til at jeg aldri kan bli en fullverdig vegetarianer, det er bare det beste som finnes. Takker ikke nei til litt julestemning i februar, når det likevel er snø og kaldt. Pinnekjøtt, kolrabistappe og pølser – mmmm, for en lørdag! Jeg er heldig, jeg ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Håper alle har en fin lørdagskveld 🙂 

11 Comments

 • Reply Martine 6. februar 2016 at 21:53

  Dette så deeeilig ut!!

 • Reply livsstilreisen 6. februar 2016 at 23:51

  Jeg må le litt, pinnekjøtt er nettopp min største og så si eneste grunn, til at jeg ikke kommer til å bli vegetarianer 😉 Jeg elsker pinnekjøtt, og kjøpte en ekstra pakke for å ha den til bursdagen min i mai 🙂

 • Reply Stine Marthinsen 7. februar 2016 at 00:42

  Hei Ida! Jeg skal til Oslo neste helg, og lurer på om du har noen anbefalinger på butikker med klær og sko man bør sjekke ut? Både «billigbutikker» og også noen litt dyrere. Er blant annet på utkikk etter en fin kåpe og noen classy fine topper, samt noen ålreite sko både til hverdags og fest. Gjerne butikker som ligger nærme slottet/Oslo S og rundt i det området, da hotellet vårt ligger der!

  Har fulgt deg i 9 år nå, så du føles jo som en venninne, så tenkte du var en grei person å spørre om sånt! Vi har dessuten veldig lik smak, så om det er noen butikker du liker ekstra godt vil jeg gjerne høre om de!:)

 • Reply Ida Wulff 7. februar 2016 at 01:23

  livsstilreisen: åå skulle ønske jeg også hadde til bursdagen min! Veldig smart 😀

 • Reply Ida Wulff 7. februar 2016 at 01:23

  Stine Marthinsen: hei 🙂 ved Oslo S så har du jo Oslo city og Byporten som er to kjøpesentre. Syns spesielt Byporten har noen fine butikker, Fine Ting og Høyer er to av dem. Ellers ville jeg holdt meg unna Karl Johan som shoppinggate, Bogstadveien/Hegdehaugsveien er mye triveligere og ligger rett bak slottet så å si. Der finner du Tatler (som er en av mine favoritter), Ganni, Filippa K, Monki, Zara, Bik Bok, Aldo, en veldig bra H&M ++. Ellers er jeg glad i Steen og strøm også, som ligger inn en sidegate ved Karl Johan. Bra makeup avdeling i 1. Etasje, food court i kjelleren som er helt fantastisk, og en hel etasje med klær til kvinner. Håper du får en fin helg i Oslo, og takk for at du leser bloggen <3

 • Reply Kathrine Louise 7. februar 2016 at 13:33

  Dette så utrolig godt ut! Alltid deilig å spise middag hos besteforeldre, det er jo så luksus å få maten servert sånn 😛 hehe! Ha en fin søndag 🙂

 • Reply LisaLDN 7. februar 2016 at 13:37

  Fantastisk heldig! 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. februar 2016 at 13:38

  Kathrine Louise: takk det samme! 🙂

 • Reply Marthe Sofie 7. februar 2016 at 18:09

  Herregud, her sitter jeg, knapt en time siden jeg spiste middag og sikler etter pinnekjøtt. Hørtes ut som en veldig koslig lørdagskveld <3

 • Reply iamemma 7. februar 2016 at 20:16

  Åh NÅ ble jeg skikkelig misunnelig på deg altså! Pinnekjøtt er det aller beste jeg får å spise, men jeg pleier bare få det til jul, buhu 😉

 • Reply Hanna 7. februar 2016 at 22:41

  Haha, sa det samme senest igår – Pinnekjøtt og ribbe er grunnen til at jeg ikke kan bli vegetarianer! 😀

 • Leave a Reply