Hverdagsliv

UTEN ET SNEV AV DÅRLIG SAMVITTIGHET

9. februar 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHjemme på Tjuvis igjen! Følte meg som tidenes lotto-vinner i går, da jeg fikk bussbillett fra Tønsberg til Oslo for 75 kroner, og i tillegg var vi bare tre passasjerer på hele turen. Snakk om turnébuss! Mammaen og pappaen min fikk jeg dessverre ikke sett – de to heldiggrisene. Flyet deres ble kansellert, så de ble «stuck» på Jamaica. Jeg skulle gjerne vært stuck på Jamaica akkurat nå. Faktisk så bruker jeg all min ledige tid til å drømme om, søke på og tenke på framtidige ferier. Men jeg har det i genene, så jeg er unnskyldt tror jeg.  I dag gadd jeg ikke å dra på skolen, fikk rett og slett ikke sove i natt. Tre timer søvn + skole = ikke vits. Jeg leser heller litt pensum her hjemme, og dropper den dårlige samvittigheten. Deilig å ikke få dårlig samvittighet for sånt, det har jeg hatt alt for mye. 

Nå skal jeg på posten og hente pakker, og prøve å finne meg en bukse. Altså, jeg er ikke sånn veldig lav, men likevel er alle bukser for lange for meg. Jeg syns det er så stygt når bukser er for lange, så hver dag er en buksekamp. Nå tror jeg at jeg har funnet en kandidat, så jeg må ut og jakte på den. Å kjøpe bukser er på topp 10 over kjedelige ting å gjøre, syns jeg. Jeg kler ikke bukser. Og så blir jeg varm, sur og grinete av det. Så please, la det gå fort og smertefritt! Livet, altså! 😉 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg har forresten fått meg en ny frokostfavoritt, som er både sunn og enkel å lage! Et mirakel for en frokostpessimist som meg. Deler etterpå! 🙂 Ha en fin tirsdag så lenge ♥

100 Comments

 • Reply Madeleb 9. februar 2016 at 12:53

  Del gjerne bilde av buksa om du får tak i! Selv er jeg 1.60 og begynner å bli rimelig lei av å måtte brette opp buksebeina hver dag (selvom det var svært praktisk de årene man brukte strikker på beina, uff!)

 • Reply LisaLDN 9. februar 2016 at 13:21

  Blei ikkje skule på meg heller i dag, nettopp på grunn av lite søvn! Eg er dessverre ikkje like flink som deg til å droppe den dårlige samvittigheiten da.. 😛

 • Reply Marianne 9. februar 2016 at 13:22

  Hvilken type bukse er det du har funnet? Har du evt noen modeller du allerede er fornøyd med? Sliter med det samme..:-) Klem!

 • Reply Anonym 9. februar 2016 at 13:24

  Jeg har også så pass korte bein at ingen bukser passer. Mitt tips; bare klipp dem rett av i slik lengde du vil ha! Så bretter man bare litt opp/syr opp kanten nede litt. Superenkelt.

 • Reply Stine 9. februar 2016 at 13:31

  Anbefaler Gina trico sine molly bukser👍🏼

 • Reply Jannicke 9. februar 2016 at 14:35

  For noen fine bilder 😀 Ha en flott tirsdag uten noe dårlig samvittighet, det er livet for kort til.

 • Reply Tuva 9. februar 2016 at 14:42

  Molly-buksene fra Gina Tricot er korte i beina 🙂 De er ikke så slitesterke men de sitter veldig fint!

 • Reply JS 9. februar 2016 at 14:45

  Godt å høre det er fler enn meg. Jeg er ikke spesielt glad i å ture rundt i butikkene. Men veldig glad i nettshoppimg. Men det funker ikke å kjøpe bukser på nett. De må liksom prøves på. Å det er jo så kjeeeedelig. Av med jakke sko å bukse. Også må den jo sitte fint å. Blir svett bare av å tenke på det.

 • Reply Marthe Sofie 9. februar 2016 at 15:03

  Hater bukseshopping overalt på jord. Dessverre er det en nødvendighet.. I tillegg har jeg litt stor rumpe, noe jeg forsåvidt hater, så alle bukser er enten for trange eller altfor store.

 • Reply Anonym 9. februar 2016 at 15:15

  Jeg har akkurat samme problemet når det kommer til bukser! Noen tips til hvor man kan få tak i bukser som passer selvom man ikke har 1,5m lange bein?

 • Reply Susanne 9. februar 2016 at 15:20

  Hei!

  jeg og søsteren min skal til london neste uke, mener å huske fra tidligere at du hadde kjøpt den store chanel vesken din på en vintage butikk i london? Kan du huske navnet på butikken og i hvilket område den lå i? Vi er på jakt etter noen chanel skatter :)Apropos bukser som er for lange, vi har samme problem og derfor hamstrer vi alltid bukser på petite avdelingen på topshop, der har de 28 og 30 i lengde på bena 😉 lite tips hvis du skal et sted de har topshop i nærmeste fremtid 🙂

 • Reply Nathalie 9. februar 2016 at 15:23

  Hvor er buksa du har på deg fra? Fin farge!

 • Reply Line 9. februar 2016 at 15:29

  Du må prøve molly buksene fra Gina Tricot! Korte ben og superdigge å ha på 🙂

 • Reply Kristin 9. februar 2016 at 15:50

  Buksekjøp er det verste jeg vet!! Så om du finner noen som ikke er så lange i bena, please gi en lyd?

 • Reply Frida 9. februar 2016 at 15:50

  Tips til bukser som ikke er så lange, Levis sin denim curve finnes i de fleste lengder og sitter utrolig godt 🙂

 • Reply Eve 9. februar 2016 at 16:11

  Så enig Ida…hvorfor lager de buksene så lange at de kun er beregnet til de med bein som starter i armhulene?? Er 164 og ellers normal 38 og må som regel klippe halve lengden av… irriterende hvis det er fine detaljer nederst.. Si fra hvis du finner noe for oss pygmeèr!!!

 • Reply Emilie 9. februar 2016 at 16:12

  Kjøp Paulina shine svart fra det danske merket Pieszak!!!!! Verdens beste bukser 🙂

 • Reply Susan 9. februar 2016 at 16:13

  Molly-buksene fra Gina Tricot er de eneste buksene jeg har prøvd som passer meg i lengden (er 163cm). I tillegg holder de lenge både på formen og på fargen ☺️

 • Reply Ine 9. februar 2016 at 16:21

  Del gjerne buksetips med oss! Syntes det er helt håpløst selv … Spesielt å finne en sort en som holder seg sort!

  Lykke til med buksejakten 🙂

 • Reply Kjersti 9. februar 2016 at 16:24

  Enig, hater å lete etter bukser! Har samme problem som deg, alle blir for lange. Ikke ofte de har fine bukser med str 30 i lengden. Har bare to bukser jeg klarer å gå med, alle andre er enten for trang eller for lang. Det er krise hvis begge blir lagt til vask!

  Si gjerne i fra om du finner bukser som er passe i lengden, så skal jeg gjøre det samme!

 • Reply sofienyg 9. februar 2016 at 16:25

  Haha, helt enig med den om den bukse kampen. Håper du finner deg en komfortabel og en bukse som passer 🙂 Ha en fin tirsdag!!

 • Reply Kristine 9. februar 2016 at 16:32

  Gina Tricot sin modell som heter «Molly» syns jeg er ganske god! Ikke for lang, og god stretch. Kvaliteten er så som så, men hvis man ikke vasker dem på for høy temperatur varer de en stund! 🙂 Ha en fin dag videre søta <3

 • Reply Maria 9. februar 2016 at 17:25

  Prøv acne skin 5 pocket buksen! Kort i beina og superdigg på!

 • Reply Marianne 9. februar 2016 at 17:30

  Åå. Vær så snill og del hvor du har funnet gode bukser!! Det er en evig og grusom kamp! Gleder meg til frokosttips 😀

 • Reply Line 9. februar 2016 at 17:37

  Kom gjerne med buksetips!! 159 cm er intet godt utganskpunkt for å finne bukse, spesielt når jeg (som deg) HATER for lange bukser!

  Frame Denim er mitt tips, men de er litt vel dyre 🙂

 • Reply Ida 9. februar 2016 at 17:48

  Sier bare en ting: MOLLY fra Gina Tricot! Du kommer aldri til å ha et bukseproblem lenger etter å ha prøvd den 😄

 • Reply Charlotte Tunes 9. februar 2016 at 18:37

  Jeg hadde det sånn i går. Nesten ingen søvn og så forelesning, det funker bare ikke. Heldigvis har jeg lært meg å slappe meg av og ikke ta ting så altfor alvorlig – deilig! Håper du har en strålende tirsdag, du er fiiin <3

 • Reply Katrine mathiassen 9. februar 2016 at 18:48

  Sjekk ut en modell fra Lee som heter Scarlett Cropped! Veldig fin på, og er ekstra kort i lengden 🙂

 • Reply Rikke 9. februar 2016 at 18:56

  Anbefaler buksen «Molly» fra Gina Tricot 😉 For oss som er litt korte 🙂

 • Reply Linn 9. februar 2016 at 20:29

  Ooh!fortell meg når du finner DEN buksa!!

 • Reply Alexandra 9. februar 2016 at 21:05

  Hvor er cardiganen fra? Veldig fin!

 • Reply Malin 9. februar 2016 at 21:10

  Ida, har du prøvd «ankel»-buksene fra BikBok? Jeg er 160 cmhøy og sliter med for lange bukser jeg også, men disse er virkelig perfekt «vanlig bukse»-lenge på meg! Haha, verdt et forsøk 🙂

 • Reply Sigrid 9. februar 2016 at 21:26

  Vet ikke om du har prøvd de, men jeg har nylig oppdaget buksene til Monki (særlig den halvhøye modellen Mocki). Jeg syns de er helt supre, trange ved anklene og ikke for lange! 🙂

 • Reply Anonym 9. februar 2016 at 21:47

  Mener å ha lest på bloggen din en gang i tiden at vi har omtrent samme høyde (jeg er 168), og jeg sliter med akkurat det samme når det kommer til bukser, lengden.. Men så oppdaget jeg Molly jeans hos Gina Tricot, de har perfekt lengde. Bare et lite tips 🙂

 • Reply Anonym 10. februar 2016 at 00:11

  Hvor høy er du? 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:16

  Anonym: 167 cm 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:17

  Malin: kjøpte et par i dag, men syns ikke de var smale nok i ankelen selv om lengden var fin? :O vanskelig dette, altså! Haha

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:17

  Sigrid: det har jeg ikke prøvd, så skal prøve neste gang jeg er i Bogstadveien eller Karl Johan :*

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:17

  Anonym: jeg er 167, så ikke langt i fra 🙂 ser at flere har nevnt Molly her, så spørs om ikke jeg må innom Gina i morgen! Takk!

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:18

  Katrine mathiassen: Takk for tipset 😀

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:18

  Rikke: Tusen takk for tips! :*

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:18

  Alexandra: Acne 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:19

  Ida: veldig spent på å prøve den nå! <3

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:20

  Kristine: takk, håper du har hatt en fin dag <3

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:21

  Kjersti: will do! Kjøpte en shape up ancle fra Bik Bok i dag, den var fin i lengden men jeg syns ikke den var smal nok i bena. Tenkte å prøve Molly fra Gina som så mange tipser om her nå 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:22

  Nathalie: den er fra Zara, egentlig bare blitt utvasket, den skal være sort 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:23

  JS: hahaha, ja, jeg også! Synd det er så vanskelig med bukseshopping på nett!

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:23

  Susanne: jaa, det stemmer 🙂 Designer Exchange heter butikken, troor de har to i London. Her er link: https://uk.designerexchange.com/

  God tur! <3

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:24

  Marianne: ingen helt supre enda, men folk her tipser om Molly fra Gina, så den løper jeg og prøver i morgen :-))

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:24

  Jannicke: takk, kjære Jannicke <3

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:25

  Madeleb: ja, synd det ikke er mote med strikk rundt beina lengre, hehe 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 01:25

  LisaLDN: bare å legge det fra seg med en gang, kommer ikke noe godt ut av det, hehe 🙂

 • Reply Anonym 10. februar 2016 at 04:10

  Hei! I innlegget «ikke se på meg», kan du finne lenke til den kosebuksen fra zara? ☺️ Kan ikke finne den…

 • Reply Therese 10. februar 2016 at 08:22

  Hater buksehandling selv. Sist var jeg i tillegg så dum at jeg hadde tatt på meg vinterstøvletter med snøring, samt boblekåpe. Jeg ble så varm og irritert at jeg holdt på å svime om. MEN, jeg endte opp med å kjøpe Alex-buksen fra Gina, synes den er nesten finere enn Molly.

  Ellers opplever jeg nesten det motsatte, er 1,76, og gang på gang så ender jeg opp med å prøve bukser som går langt over ankelen.. hehe 🙂

  Lykke til med buksejakten!

 • Reply Hanne 10. februar 2016 at 08:26

  Diesel skinzie modellene i 30 lengde er super fine! Sliter med det samme selv og nå har endelig samboeren min som jobber i klesbransjen finnet bukser for meg!! 🙂

 • Reply Anita 10. februar 2016 at 08:37

  Liker du bukser som er litt høy i livet? Da ville jeg prøvd Lee Skyler, perfekt lengde på bena, har 2 lengder! Godt utvalg på Carlings 🙂

 • Reply Lene 10. februar 2016 at 12:25

  Acne Skin 5 pocket er perfekt lengde! Litt dyre, men holder seg veldig godt både i passform og farge 🙂

 • Reply Siri 10. februar 2016 at 13:28

  Elsker bloggen din, lest den fast i mange år 🙂 Bare et spørsmål, hva slags vippe extensions bruker du, og hvilken lengde? 🙂

 • Reply Malene 10. februar 2016 at 14:18

  Kjenner meg igjen i både den dårlige samvittigheten og det og lete etter bukser som passer – bare at her er buksene for korte i anklene, og de vinterbleke beina mine liker ikke å bli eksponert for sollys. Det er også blitt en vane å slå sammen «studiedag» og «shopping» på samme dagen, to i en liksom… Som minner meg på hva jeg burde gjøre på fredag..

 • Reply Tilla 10. februar 2016 at 15:19

  Hvor er cardiganen din fra? Den var utrolig fin, jeg elsker den fargen! 🙂

 • Reply Malin 10. februar 2016 at 15:42

  Hvor er vesken på bildet fra? 🙂

 • Reply Solveig 10. februar 2016 at 16:01

  Gina Tricot; Molly. De svarte buksene fra molly har høyt liv, og er elastiske i stoffet. Hater å handle bukser, men da jeg fant denne buksa var dagen redda. Jeg gikk inn på gina, fant en svart bukse, prøvde den, passa perfect (noe de aldri(!) gjør), betalte, ut! Quick and easy. Billige er de og! 299,-

 • Reply Maria 10. februar 2016 at 16:46

  Jeg anbefaler en modell på Weekday som heter «spray on»!😃 de sitter utrolig fint og er smale ved ankelen👍

  Jeg var ikke så fornøyd med Molly fra gina, da jeg synes de holdt seg dårlig etter vask😕

 • Reply Ida 10. februar 2016 at 17:29

  Legg ut noen bilder av inne i leiligheten din da, please! Vil gjerne se hvordan leiligheter i Tjuvholmen ser ut 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 18:51

  Tilla: Acne 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 18:51

  Malin: Alexander Wang 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2016 at 18:52

  Siri: usikker på lengden, men jeg har 7D-vipper 🙂

 • Reply Karoline 10. februar 2016 at 19:50

  Godt å høre at det er flere som sliter med det samme problemet:)

  Har lenge sverget til ankelbuksene fra Zara – de blir akkurat passe lange for meg! «Premium collection jeans»-derfra kommer stadig i nye farger og prints og er unike og stilige.

  Et annet tips er modellen Molly fra Gina Tricot og her om dagen fant jeg en sort ankelbukse på Kappahl som var utrolig god.

  Men har enda ikke funnet noen kvalitetsmerker, så tar gjerne i mot tips dersom du får det!

 • Reply Iselin 10. februar 2016 at 20:07

  Sjekk ut buksene fra ASOS petite! Jeg er 161 og de har perfekt lengde for mine korte bein 🙂 de er også ganske smale rundt anklene, noe jeg måå ha siden jeg har så tynne ankler og smale legger. Takler ikke bukser som gir meg tømmerstokkbein!

 • Reply Kristina 10. februar 2016 at 20:47

  Hvis du skal til London eller andre steder med TopShop med litt godt utvalg har de mange av buksene sine i kortere lengde! Er selv 160 og finner bukser der som er perfekte i lengden, noe som ALDRI skjer ellers!

 • Reply Jo 10. februar 2016 at 20:59

  enig med de mange andre. Molly fra Gina er super om dog ikke den beste kvaliteten. Er og veldig glad i Lee sine scarlet. (Lee har L 31 som er helt perfekt 🙂 )

 • Reply Henriette 10. februar 2016 at 21:54

  Forstår ikke at «alle» anbefaler Molly-buksene fra Gina Tricot! De er i kjempe dårlig stoff, ikke særlig korte(jeg er 163) og de tåler ikke flere ganger i vaskemaskinen. Lenge siden jeg prøvde disse, så kanskje de har blitt bedre? Prøvde du denne modellen Ida? Å hva mener du? 🙂

 • Reply Mari 10. februar 2016 at 22:19

  Jeg må kjøpe en str mindre enn jeg pleier i Molly fordi den utvider seg litt den første uken i bruk, tenkte det var verdt å nevne! Men det er den eneste buksen jeg har funnet (som ikke koster over 1000 kr) som sitter fint, er 167 høy selv.

 • Reply Anna 10. februar 2016 at 23:16

  Hei. Endelig noen med samme problem! Jeg sliter også med for lange bukser, samt at anklene mine er supertynne i forhold til resten av beina. Prøvde «Joni» buksene fra topshop og det er definitivt en bukse som sitter tight i tillegg til å være høytlivsbukse. Også får man litt finere bakdel av den 😉 Si ifra om du finner noe som passer. Trenger buksepåfyll selv 🙂

 • Reply Charlotte 11. februar 2016 at 00:02

  Buksene fra ONLY er veldig bra! Mange ulike modeller, og alle finnes i 30 lengde. Spør etter en som heter royal. Den er svart, høyt liv og smal i beina. Har vasket den flere ganger og både form og farge holder 😀

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 00:15

  Iselin: har de normale størrelser på petite da? Jeg er ikke akkurat en xxs!

 • Reply Ann 11. februar 2016 at 08:26

  Hei 🙂

  Jeg sliter med det motsatte. Er 179 høy og har lange, ganske slanke ben.. (luksusproblem I know..). Heldigvis er det «på moten»med et lite glippe mellom bukse og sko, men jeg skulle gjerne hatt noen bukser som er ikke er så korte. Hvor finner alle sammen (og du Ida) de lange buksene?

  Litt rar kommentar, men jeg blir veldig glad for svar 🙂 🙂

  Ann

 • Reply Silje 11. februar 2016 at 11:44

  Buksene fra Basic Apparel er korte i beina. Jeg er vel litt inhabil siden jeg har buskene i butikk og nettbutikk, http://www.nuevomolde.no (så fikk jeg sagt det også) men de er virkelig helt fantastiske 😀 En gladnyhet er jo også at buksene skal være kortere, så blir nok enklere å finne etterhvert 🙂

 • Reply Julie 11. februar 2016 at 13:28

  Anbefaler som de fleste andre her inne Molly fra Gina! Men kjøp en størrelse mindre enn du pleier å ha (hvis du akkurat får de på deg i butikken så er det bra), de har en tendens til å vie seg ut. Også blir de jo slitt etter kanskje 6 måneder, men de koster bare 299:- så syns det er verdt det uansett!

 • Reply Silja 11. februar 2016 at 14:01

  Scarlet cropped jeans fra lee er litt kortere enn de vanlige jeansene ,smal i leggen og kjempe fin på☺️ Har hos carlings og Urban

 • Reply magda 11. februar 2016 at 14:15

  et ord; MONKI!! har akkurat samme problem som deg, og har kjørt på bikbok og gina sine bukser ganske lenge, men det er noe med stretchen og lengden og hele buksa som gjør at de mister formen veldig fort og man må dra dem opp hele tiden. men…MONKI sine bukser!! sitter dritbra, man får dødsbra ass (har fått alle vennene mine til å kjøpe dem og alle får bubble butt), trange rundt ankelen og forskjellige lengder ettersom hva du trenger. prøv dem!

 • Reply Iselin 11. februar 2016 at 19:45

  Jeg er ikke veldig smal over hoftene og rumpa, har mine bukser i W26. Er vel vanligvis en s/m i bukser, alt ettersom hvilket merke det er. Nå skal det sies at jeg har en svart modell derfra som var helt annerledes i størrelsen, noe som førte til at glidelåsen ble ødelagt da jeg skulle presse den på… Burde vel tatt et hint! Men de andre buksene sitter virkelig som et skudd, beste buksene jeg noen gang har hatt 🙂

 • Reply Elisabeth 11. februar 2016 at 22:50

  Hvis du skal til london… Topshop sine bukser er helt fantastiske. Jeg er 160 over bakken og har brukt topshop sine bukser i alle år.. Type som kalles for «Leigh». Helt perfekt passform. 28 i lengden. Smale i ankelen og ikke såååå tykk, passer til vår/høst! 🙂

 • Reply Natalie 11. februar 2016 at 23:04

  Gå på Carlings! Lee scarlett cropped er ekstra kort og super fin på! Levis 710 i 30 lengde er også utrolig fin. Ellers kan du prøve Diesel skinzee i 30 lengde og. De har så godt utvalg der:)

 • Reply Anonym 11. februar 2016 at 23:12

  Buskene fra Cheap Monday passer mine korte og litt og tjukle bein lol💖

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 23:56

  Elisabeth: skal til Køben i morgen, og der har de Topshop! Så skal prøve å komme meg innom 😀

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 23:58

  Iselin: hehe, oops! 🙂 men da skal jeg prøve, takk for svar!

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 23:59

  magda: nå fikk jeg lyst å prøve Monki sine! Herregud, nå har jeg kjøpt 4 bukser på to dager!! #Livsprosjekt 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. februar 2016 at 00:00

  Ann: jeg vet ikke om noen som har lengre enn 32 dessverre :/ aldri vært på utkikk etter det, hehe!

 • Reply Mira 12. februar 2016 at 00:50

  LEVIS sin 710 skinny endret livet mitt.

 • Reply Hannah 12. februar 2016 at 01:20

  Heihei 🙂

  Jeg vil gjerne anbefale en modell fra 5 units som heter penelope zip! Den finnes i masse forskjellige vasker/farger, helt perfekt på beina!! Og super behagelig på!

 • Reply Cathrine Lyster 12. februar 2016 at 10:33

  Jeg finner aldri bukser som er lange nok! Har så ekstremt lange ben:)

 • Reply Carina 12. februar 2016 at 10:58

  Vero Moda har supre jeans i stretch i lenge 30. Passer perfekt

 • Reply Sigrid 15. februar 2016 at 09:51

  Cheap monday sine mid spray og high spray passer perfekt i lengden til meg som er 1.62 🙂 finner de på weekday! Beste buksene jeg vet om

 • Reply Elise 15. februar 2016 at 12:25

  hvor er cardiganen din å solbrillene fra?

 • Reply Kajsa 16. februar 2016 at 01:09

  Weekday sine Spray On er absolutt best, Cubus har også en type jeg liker, finner innimellom på hm, men både Cubus og hm sine blir bare videre og videre i beina, det skjer ikke med Weekday sine. Beste med de fra Weekday er at du kan velge lengden selv, for meg som er 164 og liker og brette de litt opp er 31″ best. Masse lykke til!

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2016 at 06:26

  Kajsa: tusen takk! 🙂

 • Reply Ingis 18. februar 2016 at 19:21

  Kanskje et litt selvsagt tips, men min beste anbefaling er rett og slett å få lagt opp buksene hos skredder. Man kan be om original buksekant (koster litt ekstra, men), sånn at man ikke ser at de er lagt opp en gang. Jeg ble til slutt så lei av å lete etter bukser som var korte nok. Selvfølgelig litt ekstra styr (og penger..) å få de lagt opp, men veldig greit når man har et par bukser som sitter helt perfekt ellers i alle fall 🙂

 • Reply Anne 21. februar 2016 at 10:15

  Jeg ville ha prøvd Cubus sine «High Waist Hannah», «Straight Sarah» og «Slimming Sydnee» avhengig av hva slags modell man vil ha. De finnes bare i én lengde (altså altfor lang for oss vanlige) i butikk, men man kan bestille kortere lengde i nettbutikk. Høres litt stress ut, men Hannah og Sydnee har AMAZING stretch, og de sorte er stay black slik at de holder seg sorte i haugevis av vask. Så det er absolutt verdt både bryet og pengene!

 • Reply Marie 1. mars 2016 at 10:04

  Jeg er 1.60, ganske smal i livet og er utstyrt med rumpe, hofter og korte bein.

  Ganske morsom kombo å skulle finne fine bukser til..

  Jeg opplever ofte at buksene «står ut» I ryggen, blir for vide I leggene og ikke er tighte hele veien, pluss at jeg ALLTID på brette de opp.

  Levis 710 er perfekt.

  Masse stretch, sitter godt inntil i livet, perfekt lengde på beina – stopper rett over ankelen.

  OG jeg får stadig vekk kommentarer om «Kardashian-rumpe» I denne buksa – og det er jo ikke feil?

  Absolutt verdt pengene 🙂

 • Leave a Reply