Hverdagsliv

ITS SUSHI TIME

10. februar 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Gjesp. Jeg blir jammen trøtt av å være ferdig i forelesning klokken 17.30, selv om jeg ikke har stått opp tidlig. Er som om dagen krympes til en halv dag! En ting jeg virkelig er takknemlig for akkurat nå: at jeg ikke har barn. Er det sært å være takknemlig for det skikkelig ofte? Jeg tenker ofte; herregud, akkurat nå er jeg glad jeg ikke har barn. Tenk å skulle smøre brødskiver på morgenkvisten i stedet for å ligge i senga og nyte en kaffe mens man leser mail. Og tenk å hente i barnehagen i stedet for å kjøpe med seg takeaway sushi, dra hjem og krype opp i sofaen og slappe av. Tenk å skulle lage middag til en som ikke gidder å spise den, i stedet for å dra på trening eller legge seg tidlig med en god bok eller se noen episoder av en spennende serie. SÅ takknemlig, hehe! 

Jeg er så heldig at jeg har food court rett ved siden av skolen (lommeboken min vrir seg i veska), så i dag ble det sushi fra Jonathan sushi til middag. Den er faktisk ganske god – sånn hvis du trengte et sushitips midt i sentrum. 

Og så må jeg bare si TUSEN takk for alle buksetipsene! Tydelig at jeg ikke er den eneste som vasser rundt i meterlange bukser og irriterer meg. Jeg dro ut i litt ekstra god tid i dag, for å sjekke ut noen av tipsene deres. Skal prøve å få til et aldri så lite bukseinnlegg i morgen 🙂 Men takk igjen, dere er de beste! OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nå skal jeg kose meg med sushi og TV, Idol og Sykt Perfekt står på planen før jeg skal foreta meg noe fornuftig. Ha en fin onsdagskveld! ♥

31 Comments

 • Reply Emilie. 10. februar 2016 at 19:38

  Hvor er vinglassene dine fra? Veldig fine! 🙂

 • Reply AK 10. februar 2016 at 19:42

  Skjønner deg godt!

  Selv har jeg 2 barn. Enkelte dager tenker jeg tilbake på friheten før barn. Å nettopp kunne nyte en kopp kaffe, spise i fred og gå på do i fred! Hehe.

  Man setter iallefall pris på de få rolige stundene 🙂

  Nyt friheten nå når du har muligheten!

 • Reply Espolin.netEspolin.net 10. februar 2016 at 19:51

  Hei, vi er en nyoppstartet side som lager headere og redigerer bilder gratis, stikk innom http://www.espolin.net 😀

 • Reply Karina 10. februar 2016 at 20:16

  Absolutt ikke sært å være taknemmelig for hva man har/ikke har 🙂 Kos deg med tv-kveld 🙂

 • Reply Silje 10. februar 2016 at 21:34

  Tenk å våkne og få en kyss på kinnet og «jeg elsker deg» i øret. Tenk å hente i barnehagen om barnet ditt løper til deg og gir deg en kjempe kos, mens dere tusler hjem og spiser sushi 😉 man trenger ikke gi opp livet sitt selv om man får et barn… Kan gjøre nesten det samme som før 🙂 du vet barnet blir som mora si 🙂 din kommer til å bli suveren.

 • Reply Marita 10. februar 2016 at 22:19

  Jeg vet ikke om det ble sagt, men hvis du ønsker en dongeribukse av god kvalitet, så kjøp fra Acne. Acne har en modell er kortere i bena (mulig det er ankelbukse), men passer perfekt for oss som er lav. Den koster litt, men jeg har hatt min i 4 år. KJøpte nettopp ny da fargen er slitt. Prisen ligger på 1600.

  Dersom du ønsker svarte bukser, så anbefaler jeg Topshop sine. Der kan du velge helt ned i lengde 28 (!!!!).. Gå inn på nettsiden å se 🙂 Jeg pleier å hamstre inn når jeg er i utlandet (Køben, Berlin, London osv)

 • Reply Thea 10. februar 2016 at 23:22

  Hva skjedde med frokost innlegget?? Er såååå nyskjerrig!:-)

 • Reply Kamilla Haaland 10. februar 2016 at 23:25

  Herlig! Ha en fin kveld 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 00:12

  Kamilla Haaland: du ogsåå! :*

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 00:13

  Thea: bildene ble så mørke og triste, prøver igjen snart, haha 😀 men det var bare en egen variant av chiapudding, så vet du det! :*

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 00:14

  Silje: hehe, nei jeg skjønner at man ikke trenger å gi opp livet sitt – men noe annet, dét blir det definitivt 🙂 klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 00:18

  Emilie.: de er fra Rosethal 🙂

 • Reply Charlotte Tunes 11. februar 2016 at 11:16

  Ååå, så deilig! En sånn kveld skal jeg ha nå til helgen 😀 Håper uken behandler deg bra <3

 • Reply Silje 11. februar 2016 at 17:54

  Glass, pinner og soya-saus til to?😏 noe du gjemmer for oss Ida?😘

 • Reply Dansken 11. februar 2016 at 18:31

  To glass og to spisepinner?;) haha kunne ikke dy meg å spørre hvem det er til

 • Reply Kristin 11. februar 2016 at 20:06

  Dra på topshop neste gang du er et sted der det finnes, og sjekk ut modellen som heter Leigh! Myk og god og korte ben. Har 7 stykker av den, da det er den eneste buksen jeg bruker..:)

 • Reply Ingrid 11. februar 2016 at 20:24

  Hvor er det hvite lyset fra? 🙂

 • Reply Anonym 11. februar 2016 at 21:57

  Hot date? 2 vinglass? Hehee nysgjerrig vet du!

 • Reply Nathalie 11. februar 2016 at 23:27

  Hei! Hvor er bordet ditt kjøpt? Skeidar? 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 23:56

  Nathalie: nei, Bolia 🙂 Her er link: https://www.bolia.com/nb-no/produkter/03-030-10_4772#!?id=03-030-10_4802

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 23:57

  Ingrid: Det er fra Jonathan Adler, kjøpte mitt her: http://millaboutique.no/shop/merker/jonathan-adler/muse-blanc-duftlys/

  🙂

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 23:57

  Anonym: det er Pepsi Max i vinglassene btw! Haha 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 23:58

  Silje: neida, jeg gjemmer ingen, hehe :*

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 23:58

  Kristin: må få det til i helgen! 😀

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2016 at 23:59

  charlottetunes: Takk det samme, søte du <3

 • Reply Sliten mamma :) 12. februar 2016 at 12:57

  Jeg kunne ønske jeg kunne si at du hadde et forvridd bilde av hvordan det er å ha barn, men det er så spot on at det gjør vondt. For all, det har sine fine øyeblikk også og jeg angrer ikke.. men jeg er såå sliten , så sliten. Og det er akkurat den friheten du vet å sette pris på nå, som jeg savner så sårt! Så nyt det med god samvittighet! 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. februar 2016 at 14:22

  Sliten mamma :): mammaer er det beste i verden da, det skal sies. Klem til deg <3

 • Reply Adelen 14. februar 2016 at 09:47

  Ellers kan du passe på å få en unge som jeg har! Hihi! Kunne fint kjøpt sushi og spist med han, og er jeg sliten så leker han selv, eller kommer og koser. Jeg våkner alltid før han på morgenen – ja også i helgene. Han spiser ALT – elsker sushi! Og kan gjerne sitte på en restaurant og kose seg like mye som oss. Tok han med på 90-min stort yoga event utendørs i en park, og han var på matta si hele tida. Har hatt over 50 flyturer med han med null stress eller gråt eller herjing. Men såklart, er vi på lekeplassen eller i skogen er han superaktiv og herjer vilt. Han sluttet med bleie den dagen vi sa at «nå gjør vi det» – både dag og natt. Og han våkner seriøst på natten og går på do selv hvis han må det. Og legger seg og sover videre. Og vi kan sette hvem som helst til barnevakt når som helst, så lenge han skjønner at vi er trygge på personen. Eneste gangen jeg har opplevd han som «en vanlig unge» var i en begravelse, og der er det seriøst merkelig stemning og jeg hater det og det merket han nok godt.

  Og ja, alle andre foreldre «hater» meg, selv om jeg såklart aldri legger ut om dette. 😉 Men får kommentarer på hvordan han er overalt hvor vi er og hva vi gjør, for det er tydeligvis veldig unormalt at unger ikke er a pain in the ass på alle mulige måter.;p

  Vet ikke om han bare «er» sånn eller om det er noe vi gjør. Men prøver alltid å forberede han godt på ting, snakke gjennom og forberede på det som skal skje og hva vi forventer av han. Og ikke undervurdere han og regne med at alt blir et helvete.

  Og nei, jeg er ikke hjemmeværende, vi jobber begge masse, i sære jobber, så jobber mye kveldstid og helger også, og reiser mye i jobben. Og bor langt i fra all familie (i utlandet, faktisk)

  Så om jeg hadde hatt en sånn dag, så hadde jeg hentet sønnen, fortalt han at jeg var kjempesliten i dag, også hadde vi kjøpt sushi, kosa oss leeenge med det, også hadde jeg satt meg i sofaen og han hadde lekt selv. Hehe. Null stress! 😉

  Og nei, vi eier verken iPads eller tv, så jeg bestikker han aldri med sånt. Og heller aldri med mat/godis. Kanskje derfor han faktisk klarer å leke selv. Who knows? Jeg er i alle fall sjuuukt fornøyd med han! Og btw, han har akkurat blitt tre år.

  Jeg er forresten også høysensitiv, og man trenger faktisk ikke være så redd for å få barn, det er ikke veldig mye som er så annerledes som alle skal ha det til. Det eneste er at ikke begge oss kan gå ut å rusle en tur på kvelden, og vi må selvfølgelig avtale med en barnevakt om vi skal ut på middag, men jeg er glad i litt planlegging uansett. Eller jobber og trener (barnepass på treningssenteret) jeg som før, har masse kos med mannen, både hjemme og ute, får meg de festene jeg trenger osv. Helt seriøst, jeg synes det bare har tilført noe enormt positivt og gøy og jeg elsker å oppleve verden på nytt gjennom han, og sammen med han!:)

  Tusen takk for den beste bloggen! Leste masse blogger før, nå er det bare din jeg titter innom. Fortsett som du gjør! <3

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2016 at 17:24

  Adelen: han høres ut som en nydelig unge, da skal jeg legge inn en bestilling på en slik en den dagen jeg skal ha barn. Du er heldig! 🙂

 • Reply Celina 22. februar 2016 at 18:49

  Hvor er Fashion boka kjøpt? 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2016 at 10:32

  Celina: på Amazon 🙂

 • Leave a Reply