Hverdagsliv

PÅ VEI TIL KØBENHAVN

12. februar 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAltså. Jo lengre jeg stirrer på dette bildet, desto mer usikker blir jeg på om det er en trutmunn eller et rumpehull. Til alle som ikke er kjent med begrepet rumpehull-munn, så beklager jeg. 

Så la oss håpe du ikke stirrer på bildet for lenge! Jeg sitter med jakke og sko på, og skal straks komme meg til Gardermoen. For en gangs skyld skal jeg være «flink» og benytte meg av kollektiv trafikk på veien dit – please, la det gå smertefritt. Vanligvis når jeg skal ut og fly gruer jeg meg jo sånn, så jeg er opptatt av at det bare skal være luksus hele veien. Men lets face it, jeg skal fly i 50 minutter, jeg fortjener verken privatfly eller champagne på vei bort til Gardis…. 

Dagen er kommet hvor jeg skal besøke bestevenninnen min Maria i København, woho! Hun har flyttet dit for å studere fram til sommeren, og som alltid når venninner reiser bort for å studere, har jeg lovet å komme på besøk. Forskjellen er at denne gangen holder jeg mitt ord, haha. Satser på at det blir en veldig fin helg, til tross for at kroppen min er helt utslitt. Etter at jeg var syk har jeg blitt en daff banan, jeg tror jeg må begynne å spise litt kjøtt igjen før kroppen kollapser. Men bare litt! 

Jeg kunne skrevet side opp og side ned nå, bare for å slippe å trille kofferten bort til bussen. Men jeg får vel bare kaste meg ut i det! Vi snakkes fra Køben ♥

26 Comments

 • Reply Karoline 12. februar 2016 at 10:44

  God tur, Ida! Håper dere får en strålende helg 🙂

 • Reply Kamilla 12. februar 2016 at 11:35

  Hei Ida!

  Leste innlegget ditt om bukser, og siden du nå skal til Køben vil jeg gjerne gi deg et tips! Sliter med det samme selv, og å finne en bukse som sitter godt er som å finne nåla i en høystakk. Men jeg var selv i Køben for et par uker siden, og gikk innom Illum på Strøget. Der fikk jeg veldig god hjelp, og har aldri vært så fornøyd med en bukse før. Jeg henvendte meg i dameavdelingen i 3(?) etasje, ved siden av sportsklærne. Det er ganske med en gang du kommer opp rulletrappen. Håper du har lykken med deg, og at du får en kjempefin helg i herlige Køben! Du er så vakker, blir glad av å besøke bloggen din 🙂

  Klems fra Kams!

 • Reply LisaLDN 12. februar 2016 at 12:05

  God tur! Reiser til Køben i mars sjølv, håper på noken tips frå deg no! 🙂 Kos deg masse!

 • Reply Ida 12. februar 2016 at 13:02

  Fin genser! From where? 🙂

 • Reply Tina 12. februar 2016 at 13:54

  Håper du får en fin tur 🙂

  Har så lyst til å dra dit selv snart.

 • Reply Ida Wulff 12. februar 2016 at 14:21

  Tina: takk for det! 🙂

 • Reply Celina Stamper 12. februar 2016 at 16:44

  Ååå elsker hyllen din, hvor er den fra? 😀 <3 Og GOD TUR! 🙂

 • Reply Håkon 12. februar 2016 at 18:44

  Håpar flyturen går bra 😀

 • Reply Trude 12. februar 2016 at 20:43

  Hvis du spiser kjøtt så gjør du jo bare vondt verre. Man blir mye tungere i kroppen av alt saltet og vannet som er sprøyta inn i det :p generelt fettet. Men håper turen går smertefritt! København er en såå fin by

 • Reply Hanne 12. februar 2016 at 21:14

  Masse god tur til deg, Ida! Jeg overrasker kjæresten med tur til København i påsken, så hvis du/dere har noen tips tar jeg de i mot med stor takk 😀

 • Reply Andersen 12. februar 2016 at 22:01

  Masse lykke til på flyturen! (: Jeg var faktisk i København forrige uke! haha. MEN et sykt fresht sted å spise/ta en kaffe – gå igjennom Strøget til «passasjen» og igjennom. Da kommer dere til en slags «kirke» på venstrehånd, bare gå RETT FREM og 100 meter unna på høyrehånd ligger en utrolig FET bok-cafè. Fantastisk kaffe og billig (ikke minst!). Verdt å sjekke ut!

 • Reply Andersen 12. februar 2016 at 22:03

  Den heter Paludan Bogcafe btw! ((:

 • Reply Ida Wulff 13. februar 2016 at 10:58

  Celina Stamper: tuusen takk 🙂 hyllen er fra IKEA, jeg har sprayet den med gullspray fra Panduro. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 13. februar 2016 at 10:59

  Hanne: skal komme med noen tips etter helgen <3

 • Reply Kamilla Haaland 13. februar 2016 at 11:54

  God tur! 🙂

 • Reply sofienyg 13. februar 2016 at 15:50

  god tur!! 😀

 • Reply Ida Wulff 13. februar 2016 at 19:14

  Kamilla Haaland: tusen takk, Kamilla :*

 • Reply Ida Wulff 13. februar 2016 at 19:14

  sofienyg: tusen takk <3

 • Reply Maia 14. februar 2016 at 16:55

  Hallu! Tenkte bare jeg skulle dele min erfaring med vegetarkost/energi. Jeg var veggis i 8 år, men da jeg begynte å spise kjøtt igjen fikk jeg bygd opp kroppen sånn at den ikke ble så syk og svak hele tiden. Er jo personlig fra kropp til kropp det der, men jeg får iallfall mye mer energi av å spise kjøtt (overkonsumerer dog ikke, spiser absolutt ikke kjøtt hver eneste dag, men nyter en god biff med god samvittighet om jeg har lyst på det). Så mitt tips er å lytte til kroppen, hvis du har sinnsykt lite energi og blir syk ofte så er det kanskje et tegn på at du trenger mer jern og proteiner:) men tommel opp for å ikke spise kjøtt hver dag! Lykke til 🙂

 • Reply Andrea 14. februar 2016 at 19:30

  Har du singel- eller volumvipper? Dine er sååå fine! 🙂

 • Reply Elaine 15. februar 2016 at 13:11

  Hvis du har lyst vil jeg anbefale deg å sjekke ut mer om veganer livstilen. Blant annet Freeleethebananagirl på instagram! Neppe mangelen på kjøtt som gjør deg daff. Kjøtt og generelt andre dyreprodukter gjør vondt verre. Ha en fin dag <3

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2016 at 13:38

  Elaine: å være veganer er helt uaktuelt for meg! Men takk for tipset uansett <3

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2016 at 13:39

  Elaine: å være veganer er helt uaktuelt for meg! Men takk for tipset uansett <3

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2016 at 20:56

  Andrea: 7D-vipper 🙂

 • Reply C 15. februar 2016 at 23:16

  hvor er genseren din fra?? sååååå fin!

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2016 at 06:48

  C: H&M 🙂

 • Leave a Reply