Hverdagsliv

LAST NIGHT AND THIS MORNING

13. februar 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAFor et gledelig gjensyn med bestevennen min! Da jeg ankom Hovedbanegården i København stod hun der med sin danske sykkel, og tok meg med hjem til sin danske leilighet. Jeg elsker Danmark! Mitt kjære hjemland, som jeg er alt for sjeldent i. Vi dro på matbutikken og kjøpte to vin (er jo så billig at man skulle tro det var happy hour året rundt), og oppdaterte oss på hverandres liv før vi dro ut og spiste middag på Sticks’n’Sushi. Sykt god mat! Og til min store glede; en norsk servitør som leser bloggen min, så da fikk vi noen til å ta bilde av oss også, hehe 🙂  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag morges slo vi til med dansk frokost med noen absolutte must haves. Mathilde sjokolademelk, Ostehaps og rugbrød, mmm. Deilig start på dagen! Vi har knipset en haug av bilder i dag, så vi blogges garantert senere i dag!

5 Comments

 • Reply Heidi 13. februar 2016 at 18:21

  Kos deg masse, smilet ditt er så herlig om dagen!

  Du nevnte at du har blitt en «sånn person» som smiler av filmer osv, sånn er jeg på bloggen din. Haha, alltid støl i kjeven om det er mye å lese.. 😄

 • Reply Ida Wulff 13. februar 2016 at 19:13

  Heidi: åå, så koselig! <3 hehe! stor klem!

 • Reply Nora 15. februar 2016 at 15:55

  Hei! København er fantastisk, savner tiden jeg bodde der, men det begynner å bli en stund siden. Gleder meg til Kbh-guide med nye tips til den fineste byen. Snakker du dansk når du er der? Eller med din familie? Kan du dansk?

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2016 at 19:38

  Nora: jeg snakker ikke dansk med min danske familie, men jeg snakker dansk typ i butikker og på restauranter hvis jeg ikke blir forstått på norsk 🙂

 • Reply Marte 22. februar 2016 at 21:41

  Jeg bor i Danmark, har gjort det i 3 år. Jeg elsker bloggen din, men Matilda sjokomelk er Matilda sjokomelk. Der sparer ikke du på kruttet å kjøper mild! #Skuffet

 • Leave a Reply