Hverdagsliv

CÉLINE PRETTY

18. februar 2016

Noen ganger lurer jeg på hva folk som driver budtjenester egentlig tror. At en som har bestilt et par solbriller har tid til å sitte hjemme og vente på at de skal bli levert, mellom klokka 9 og 15?! Åååh, jeg gleder meg så mye til å motta de solbrillene at jeg har tatt meg hele dagen fri og bare sitter her og drikker kaffe. Kan ikke vente med å sette de nye solbrillene på nesen, da blir dagen komplett! ALTSÅ. Jeg blir like oppgitt hver gang. Kan ikke folk bare hive den pakken i en boblekonvolutt og sende den til postkontoret, så jeg kan hente…. Og lengre enn dette rakk jeg ikke å hamre på tastaturet, før UPS stod på døra med mine nye Céline solbriller, haha! For en gangs skyld et bud som fant fram her hvor jeg bor også. Han fortjener creds, stakkar ♥

I stedet for å klage kan jeg jo vise dere de nye solbrillene. Da jeg lånte Maria sine i København fikk jeg så utrolig mange kommentarer og mail om hva slags solbriller det var – og jeg må innrømme at jeg ble ganske forelsket i dem selv. Så mens jeg fremdeles var i Køben, klikket jeg dem hjem på nett. Tålmodigheten selv, her!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Merket er Céline, og modellen heter Pretty. Nummeret som står inni solbrillene er CL 41801/S – så da bør du vel ha alt du trenger for å skaffe dem du også 🙂

Hvor du bør kjøpe dem, vet jeg ikke. Jeg har bestilt fra Otticanet.com flere ganger, og også denne gangen. Det er ekte vare, og prisen er lavere enn i butikker. Ulempen er at du kan få en saftig tollregning noen uke senere – jeg husker dessverre ikke hvor mye disse har vært på tidligere, men det har vært såpass at jeg har tenkt at jeg kanskje like gjerne kunne kjøpt i butikk. Noen fasit har jeg dog ikke! Leveringen er veldig kjapp, jeg bestilte disse 14. februar og UPS prøvde å levere dem allerede i går. Håper det var til hjelp!

27 Comments

 • Reply Charlotte Tunes 18. februar 2016 at 11:48

  Såå lekre da!! Jeg hadde et bud som kom på døren min HALV ÅTTE… Han ringte på tlf og på dørklokken. Jeg sendte kjæresten ned i undikken, haha!! For et styr det kan være til tider. Men samtidig er det litt deilig å ikke måtte gå på posten, haha! Håper du har en fin dag, skjønne <3

 • Reply Ida Wulff 18. februar 2016 at 11:53

  charlottetunes: hehehe, det er nesten verre! Men ja! Når det er tunge ting er det deilig at det kommer på døra, men akkurat solbriller kunne jeg fint plukket opp på posten 😉 Ha en fin dag du også <3

 • Reply Karoline 18. februar 2016 at 12:18

  Rett og slett nydelige!

 • Reply LisaLDN 18. februar 2016 at 14:41

  Kjempefine! Og kjenner den frustrasjonen der! Har sjølv blitt heime og droppa forelesing fordi eg venter på leveringar, men HALLO – kva skal eg gjere når eg blir voksen og har voksenjobb (25 år og student, då er man jo barn, haha)? Er jo vanlig å vera på jobb mellom 8 og 4! 😛 Merkelig ordning.

 • Reply Tina Marie 18. februar 2016 at 15:48

  Veldig fine 😀

 • Reply Vigdis 18. februar 2016 at 17:21

  Hvor høy er du og hvor mye veier du ca nå for tiden?

 • Reply Nienna 18. februar 2016 at 17:43

  *ler* Du skriver morsomt. Syns jeg ser dem, liksom, tatt seg fri og gode greier fordi solbriller! 🙂

 • Reply Anette K 18. februar 2016 at 21:01

  Akkurat det der med levering er ett sant H her i UK. Absolutt alt skal leveres på døra, og folk som bor her vet ikke selv hva ett postkontor er – langt mindre hvor det så skulle befinne seg. Sånnsett savner jeg Oslo og mine 14 dager til å komme meg ut av leiligheten å hente pakkene mine når det passer meg!

 • Reply Ida Wulff 18. februar 2016 at 21:52

  Anette K: Hehe ja, jeg foretrekker også det 🙂

 • Reply Martine Grorud 18. februar 2016 at 21:52

  Haha, det er så typisk.. De var fine da! 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. februar 2016 at 21:53

  Tina Marie: tusen takk! 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. februar 2016 at 21:53

  Vigdis: jeg er 167 cm høy og har ikke veid meg på evigheter 😉

 • Reply Maria 18. februar 2016 at 22:30

  Håret ditt ser så sunt ut, hvordan pleier du det :)?

 • Reply Rikke 19. februar 2016 at 00:19

  Hahaha, jeg kjenner meg så godt igjen. Vært X antall kvelder UPS eller DHL mannen har ringt for å spørre om jeg er hjemme og si at han kommer om 15 minutter, og 2,5 time senere ikke ha dukket opp. Og jeg har utsatt alt fra å gå på butikken til å møte kjæreste eller venninner, også kommer han ikke før om mange timer, og jeg må ringe å etterlyse han: «øhh skal du ut?». Og et par ganger har de bare slengt varene mine utenfor døren uten å ringe på en gang, men da jeg selv har sagt at jeg ikke er hjemme og lurer på om de bare kan sette det utenfor er det helt umulig….

  Men solbrillene var sykt fine. Ønsker meg flere Celine briller. Selv har jeg bare modellen Thin Mary, og jeg elsker de 🙂

 • Reply Astrid 19. februar 2016 at 09:05

  Pretty eller Preppy? 🙂 elsker otticanet

 • Reply Silje 19. februar 2016 at 14:54

  Hei Ida

  Fikk med med #påeevigjaktetterbukse problemet ditt. Ser at mange anbefalte Molly buksen fra Gina, men selv skjønner jeg ikke helt det? Den er helt grei de første gangene man bruker den, men så vier den seg ut holder overhode ikke fasongen.

  Fikk lyst til å tipse deg om Acne sine 5 skin pocket jeans, de må du prøve! De koster mellom 1300 og 1600 kr (avhengig av vask), men noen bedre bukser skal man lete lenge etter! Har den i flere forskjellige vask, og absolutt verdt pengene! Ikke er den lang i bena heller 🙂 Har hatt flere av dem i flere år, holder fasongen og kunne ikke blitt mer fornøyd med en bukse. Btw, utrulig kul veske i det samme innlegget, Alexander Wang er helt rå på vesker. God helg:)

 • Reply Ida Wulff 19. februar 2016 at 16:09

  Silje: takk for tipset, det er den neste buksa som står for tur 🙂 god helg til deg også. Klem!

 • Reply Therese 19. februar 2016 at 19:14

  Hei 🙂

  De var fine! Hvilken størrelse har du? Eller er det ikke forskjellige størrelser kanskje?!:)

  Ha en fin helg!

 • Reply Ida 19. februar 2016 at 23:40

  Hei! Hva er linken til brillene? Finner de ikke på otticanet 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. februar 2016 at 11:23

  Therese: tror bare det er en størrelse 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. februar 2016 at 11:26

  Rikke: hahah, det er sååå typisk og ikke minst frustrerende!

 • Reply Ida Wulff 20. februar 2016 at 11:28

  Maria: tar hårpiller, kurer en gang i uka, prøver å vaske håret sjeldent, og prøver å bruke føner/glattetang så lite som mulig! klem

 • Reply Jeanette 24. februar 2016 at 14:21

  Er kanskje rart spørsmål, men vet du hvor brede Celine New Audrey solbrillene er i cm?

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2016 at 14:39

  Jeanette: nei, det vet jeg dessverre ikke 🙁

 • Reply L :) 1. mars 2016 at 19:11

  Hei 🙂 Har du fått toll regning på disse ennå, evnt how much? 😛 Hater den lille overraskelsen der.

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 20:27

  L :): nei, har ikke det. Men regner med at den ligger og lurer i postkassa når jeg kommer hjem etter vinterferie, uff :p

 • Reply L :) 1. mars 2016 at 20:58

  Off, den er lei 😀 Lurer på hvor mye det blir, om det lønner seg å handle på Ottica 🙂

 • Leave a Reply