Hverdagsliv

TAPASFREDAG

20. februar 2016

Åååå, tenk at denne slitsomme uka endelig er over! Jeg føler at skuldrene mine er minst 10 kilo lettere. Som alltid når man går og gruer seg til ting, ender man opp med; var det dette jeg gruet meg til?! Celleprøven var komisk nok det jeg gruet meg aller mest til denne uken, men det gikk SÅ bra. Så en liten påminnelse til alle jenter som er fylt 25; gå og ta en celleprøve! Det er bokstavelig talt livsviktig. Og hvis du gruer deg sånn dritmye, send meg en mail så skal du få navnet på hun jeg var hos på Volvat.  Men ja, helg! I går fikk jeg besøk av Benjamin. For de som er nye lesere her inne; vi var kjærester fra vi var 12 til vi var 18/19. Tolv år! Og det verste er at jeg trodde jeg var voksen den gang. Jaja… Vi var på Delicatessen og spiste tapas, og så hadde vi sleepover med godis og Idol etterpå. Superkoselig! Nå har besøket dratt, og jeg har en treg start på dagen. Skulle gjerne ligget og sett på serier hele dagen, men jeg skal gjøre unna litt jobb og så skal jeg på nyttårsbord hos Naddis. Kanskje vi snakkes senere! ♥

21 Comments

 • Reply Anna 20. februar 2016 at 11:23

  Sjekk gjerne ut mitt cover av Frank Oceans Swim Good på TheStream : http://www.tv2.no/thestream/auditions/entry/22045771/toppliste

 • Reply Anonym 20. februar 2016 at 12:10

  Tidenes dummeste spørsmål….. Flaut. Hvor tar man celleprøver? Haha. Regner med hos gynekolog men.. Ett spm til! Må man gå gjennom fastlegen? Noen år til jeg er 25, men greit å starte tidlig sikkert.

 • Reply Ida Wulff 20. februar 2016 at 12:14

  Anonym: det gjør man enten hos gynekolog eller hos fastlegen. Jeg har ikke fastlege i Oslo, og ville uansett gjøre det hos gynekologs siden jeg syns det var så guffent 🙂 Hvis man tar celleprøve for tidlig, trooor jeg at man ser celleforandringer uansett – men det vet jeg ikke helt sikkert, altså.

 • Reply Helene Viktoria 20. februar 2016 at 12:59

  ååå, Benjamin! Håper han har det bra 🙂 God helg!

 • Reply Cecilie 20. februar 2016 at 13:03

  Man tar celleprøve for å tidligst mulig oppdage celleforandringer som kan være forstadiet til kreft. Om man har celleforandringer vil man oftest få beskjed om å ta ny test innen noen mnd da celleforandringer ikke nødvendigvis er tegn på noe dramatisk. Gynekologisk undersøkelse er oftest verst på forhånd fordi man gruer seg, har all slags tanker om alt fra lukt, utseende osv «der nede», men som du skriver: DET ER SÅ VIKTIG! Og har man f.eks hatt ubeskyttet samleie eller mistanke om ex. soppinfeksjon kan man finne ut av det når gynekolog/lege likevel er nedi der og roter 🙂

 • Reply Lilly 20. februar 2016 at 13:04

  Hei Ida <3 Lurer på hvordan det gikk med føflekken jeg! Skal fjerne en om noen uker, og gruer meg VELDIG. Hvordan gjør de det? Er det vondt? HAHA

 • Reply Hedda Emilie 20. februar 2016 at 13:49

  Så koselig! Haha herregud, nå skjønner jeg plutselig hvor lenge jeg har lest bloggen din! Husker jo da du var sammen med Benjamin og da det ble slutt.. Føles jo ikke lenge siden. Men jeg angrer ikke på at jeg har lest altså. Du er så god på det du driver med, Ida!! Klem klem

 • Reply Kristine 20. februar 2016 at 13:50

  Holder dere på igjen ? 🙂 tenker siden dere har vært sammen såpass lenge for noen år siden også virker det som dere har en god tone og siden dere har sleepovers. Isåfall kjempe koselig 😀

 • Reply Ida Wulff 20. februar 2016 at 14:05

  Hedda Emilie: hehe, så gøy! takk for fine ord <3 klem

 • Reply Ida Wulff 20. februar 2016 at 14:05

  Kristine: nei, vi er bare venner 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. februar 2016 at 14:06

  Helene Viktoria: God helg til deg også 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. februar 2016 at 14:06

  Lilly: det ble utsatt!! Men det er ikke vondt, du får jo bedøvelse. Jeg syns heller det er kvalmt å vite hva de holder på med, så jeg prøver bare å fikle med iPhonen og holde meg opptatt de sekundene det pågår 😉 Masse lykke til <3

 • Reply K 20. februar 2016 at 16:04

  Jeg håper fremdeles at du og Benjamin skal bli sammen igjen! Tydeligvis et tegn på at jeg har lest bloggen din lenge! God helg videre 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. februar 2016 at 16:10

  K: God helg til deg også <3

 • Reply Silje 20. februar 2016 at 23:09

  Å så koselig det hørtes ut😊 Jeg husker bruddet mellom dere og den søte boksen dere hadde med kinobilletter og alt mulig av minner dere hadde sammen. Jeg prøvde den gangen å lage noe liknende, men det endte bare i et rot og jeg ga opp😜 Men hallo, det var lenge dere var sammen til å være så tidlig. Jeg skjønner godt du følte deg voksen da jeg 😉

  Godt det gikk bra med celleprøven!

 • Reply Marianne 21. februar 2016 at 11:24

  Merker nå at jeg også har vært en av dine lesere som har fulgt deg i mange år 🙂 Husker du ikke ville kaste minnene om Benjamin da det ble slutt :p

 • Reply Ine 22. februar 2016 at 00:32

  Jeg husker dere var sammen og det føles som om kunne vært bare 1-2 år siden. Huff tiden går fort!!

 • Reply Victoria 22. februar 2016 at 22:30

  Føler jeg har følgt deg lenge nå, jeg husker bligginnlegg fra når du og Benjamin var sammen🙉

 • Reply Susanna 23. februar 2016 at 08:18

  Ser gott ut 🙂

 • Reply Anonym 23. februar 2016 at 10:33

  Ååå, kan dere bli sammen igjen

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2016 at 10:34

  Silje: jaaa, sant det! Haha 🙂 De bøkene har jeg fortsatt, der la vi ned mye jobb :p

 • Leave a Reply