Hverdagsliv

NYTT PÅ BADET

21. februar 2016

Annonse OLYMPUS DIGITAL CAMERA I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg har freshet opp badet mitt med! Har fått noen nye ting av Makestyle, så nå er badet et enda bedre sted å være, hehe. Som dere vet bruker jeg mye tid på badet – hjemmespaaa! ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERA Duftpinnene fra Clean dufter «fresh laundry», så jeg syns de passer perfekt på badet. Jeg kunne jo gjerne brukt tøymykner som parfyme, såå ja. Duftlyset til høyre heter «rain». Det er vanskelig å beskrive hva det lukter, men det er litt friskere enn duftpinnene. Syns det er så hyggelig å ha lys tent på badet, spesielt når man har gjester 🙂  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hva syns du om disse sminkepungene fra Happy Wifey? Jeg simpelthen elsker hvitt skinn, syns de ser skikkelig eksklusive ut. Det er forresten ikke ekte skinn, men PU-lær! Kvaliteten virker veldig god, jeg trodde det var skinn helt til jeg leste om dem nå. Eneste minus er at det står Happy Wifey på! Skurrer litt når WiFi-en min heter «aint_no_wifi», haha 🙂 Den største finner du her, den mellomste her og den minste herOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Cosmetic Organizers har jeg jo hatt i flere år nå, og det har virkelig gjort den kjedelige morgensminkingen litt bedre. I stedet for å grave i en stor haug for å finne det jeg skal ha, har alt sin faste skuff og plass. De kan brukes til både sminke, smykker, hårstrikker, spenner ++. Makestyle har mange forskjellige modeller, så du finner garantert en som passer deg. Ikke er de dyre heller! De to på bildene over er denne og denne

Ellers har Cosmetic Organizers kommet i SORT! Åh… Sykt fin, se bare her:  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Den sorte finner du her til 199,-. Når jeg ser dem på bildene lurer jeg på om jeg må ha flere sorte etterhvert!  Snille Makestyle gir hele 15% rabatt på alt i dette innlegget, og det får du ved å bruke rabattkode WULFF15. Rabattkoden varer ut februar! 🙂 

20 Comments

 • Reply Maren 21. februar 2016 at 18:56

  Veldig stilige innkjøp:)

 • Reply Silje 21. februar 2016 at 19:07

  Skulle ønske du viste bilde av hvordan toalettmappene/sminkepungene så ut på innsiden? F.eks. den største, er det noen form for inndelinger i den? Speil? osv 🙂

 • Reply krist.in 21. februar 2016 at 20:32

  såå lekkert 🙂 alltid gøy å ha det fint på badet !

 • Reply Marita 21. februar 2016 at 21:17

  Er du fornøyd med Airflash foundationen? Du ser så stunning ut! Beklager for at dette ikke hadde noe med det egentlig innlegget å gjøre, håper det går bra. <3

  … og et spørsmål til, hva er det Chanel-pudderet? Hahah, nå skal jeg slutte

 • Reply Asalia 21. februar 2016 at 22:32

  Åh, så mye fresht og fint!

 • Reply Mathilde 21. februar 2016 at 23:54

  DØDSFINE! Elsker også hvitt, så sykt rent og elegant. Stilrent.

  btw. Tror Happy-Wifey står for «Happy Wife» — Wifey blir brukt som en sleng 😛

 • Reply B 22. februar 2016 at 00:30

  Hvilken tøymykner bruker du da? Er så lei av den jeg bruker nå..

 • Reply Anonym 22. februar 2016 at 01:22

  Hei!

  Fin blogg, og håper du har det bra! Så på noen av de gamle bloggpostene dine i dag, og savner du ikke Bella?? De gjør vertfall jeg 😀

  Ha en fin uke!

 • Reply Cathrine Lyster 22. februar 2016 at 11:54

  De duftlysene har jeg sett på ! Må jo benytte meg sjansen på å bestille når man får 20% da:)

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2016 at 12:09

  Anonym: heldigvis ikke så mye som jeg trodde jeg skulle! Men jeg gleder meg veldig til jeg har tid til å ha et dyr igjen, for det er jo så koselig 🙂 Fin uke til deg også! Klem

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2016 at 12:10

  Mathilde: hehe, ja, jeg vet 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2016 at 12:11

  Marita: nei, den airflash-foundationen har jeg bare testet én gang, hele badet blir jo brukt – og vippeextensions blir også smurt inn i foundation. Chanel-pudderet er en rouge 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2016 at 14:50

  Cathrine Lyster: de er nyydelige! 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2016 at 10:33

  B: er ikke hjemme og husker ikke merket, men en ny med bringebær-duft om jeg kjøpte på Kiwi! 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2016 at 10:34

  Silje: det er ikke noen lommer eller inndelinger inni. Den største har et speil 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 23. februar 2016 at 10:56

  åh, de sminkepungene er så fine! 🙂

 • Reply aniken 25. februar 2016 at 12:45

  Hei Ida,

  Jeg lurer veldig på hvilken farge du har i Dior Airflash´en? Har så lyst til å prøve den, selv om den griser fælt.

 • Reply Ida Wulff 26. februar 2016 at 02:10

  aniken: det må jeg sjekke når jeg kommer tilbake til Oslo, det er en stund til 🙂

 • Reply Karoline 4. mars 2016 at 17:03

  Hei!

  Hvor får du kjøpt Dior Airflash foundationen? Finner den ikke noe sted i Trondheim.. Vet du av noen nettbutikker som selger den? 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2016 at 16:40

  Karoline: fant den ikke i noen butikker jeg heller, så bestilte på amazon.com :*

 • Leave a Reply