Hverdagsliv

TIDENES BLÅMANDAG

22. februar 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Okey, så jeg var på tidenes girls night på lørdag. Vi snakker middag, dessert, rødvin, heliumballonger, quiz, photo booth og drinkkonkurranse. En som meg (som ikke tåler sprit) burde jo holde seg langt unna drinkkonkurranser – men den leksen lærer jeg tydeligvis aldri. Har man det gøy, så har man det gøy. Ikke snakk om å hoppe over en eneste en av de fargerike drinkene som noen har brukt tid og krefter på å lage! Så i dag er det blåmandag. Vil gå så langt som å si at jeg hater meg selv i dag, men det går heldigvis over. Og vi hadde det jo utrolig gøy og hyggelig, så på en måte var det verdt det også. Vet ikke om vertinnen er like enig, for den nyoppussede leiligheten hennes trenger nok en ny runde med oppussing etter denne helgen… OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Tror jeg har fått scenebetennelse etter å ha hult ut alle de ananasene, haha! Ikke var selve drinken god heller. Jeg tror aldri vi rakk å kåre kveldens vinner, men for min del er det ingen tvil; frozen mojito på det øverste bildet. Den må jeg lage selv en gang – uten alkohol, så klart… 

6 Comments

 • Reply krist.in 22. februar 2016 at 13:20

  haha, hørtes gøy ut da !

 • Reply LisaLDN 22. februar 2016 at 14:05

  So innmari kult med ananas-drink! 😀 Korleis drink var i den? (Sjølv om den ikkje var so god, haha)

  Kjedelig med blåmandag, men du får trøste deg med at den snart er over 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. februar 2016 at 14:47

  LisaLDN: passoa, gin, ananasjuice, malibu og isbiter! 🙂 haha!

 • Reply Anne 23. februar 2016 at 00:32

  *Senebetennelse 😉

 • Reply Kari 23. februar 2016 at 15:50

  Hvor er flamingoene kjøpt?

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2016 at 17:40

  Kari: jeg aner dessverre ikke 🙁

 • Leave a Reply