Hverdagsliv

DISPENSERBRUS OG BLÅ HIMMEL

23. februar 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Fun fact om meg: jeg elsker dispenserbrus! Skjønner ingenting når folk klager over at drikken deres er blandet ut med vann. Vann gjerne ut brusen min og juicen min – og drinken min. Vann er jo den beste drikken uansett, hehe. Jeg har nettopp vært på speed lunch med papsen – det skjer sånn cirka aldri, for det har han egentlig ikke tid til. Så da ble det jo Mc dee, da! 

Jeg er så glad for å være hjemme, og for å ha ferie. Pensumlitteraturen er med i kofferten, men jeg skal ha ferie i et par dager før jeg hiver meg over det. Bare kose meg med mamma og pappa, og slappe av. Har sett alt for lite til dem i det siste. Ellers er himmelen blå og sola varm i dag. Gikk ut og satte meg på brygga her litt tidligere i dag, sykt deilig. Sånn bortsett fra lyden av is på vannet som knitrer og beveger på seg. Brrrrr, det blir for mye for mine følsomme tenner! Men… Kan det ikke bli ordentlig vår snart, a? OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

23 Comments

 • Reply Christine 23. februar 2016 at 13:34

  Hvilken jakke har du på deg her? Den ser utrolig fin ut 🙂

  Ha en fin vinterferie <3

 • Reply Elise 23. februar 2016 at 14:00

  Haha, jeg elsker også dispenserbrus! Har aldri skjønt de menneskene som ikke liker det. Nå jobber jeg som servitør ved siden av studiene – luksus, jeg får så mye gratis dispenserbrus jeg bare vil, hehe.

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2016 at 14:36

  Christine: sauepelsjakke fra pinkyswear.no 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2016 at 14:36

  Elise: nammmm, heldig 😀 hehe!

 • Reply Mathilde 23. februar 2016 at 14:58

  Hei! Du, hva er det egentlig du studerer 🙂 ?? Supernysgjerrig, hehe!

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2016 at 15:15

  Mathilde: jeg studerer markedsføring og merkevareledelse på Høyskolen Kristiania 🙂

 • Reply Snart student 23. februar 2016 at 15:27

  Hei, så du går på Høgskolen i Kristiana. Vurderer selv å søke denne skolen. Kunne du tenke deg å skrive litt om skolen, hvordan det er å gå der osv. Leser mye om forskjellige skoler, men føler jeg lærer mer av å høre erfaringer fra de som faktisk går der. Veldig inspirerende blogg!

 • Reply krist.in 23. februar 2016 at 15:31

  helt enig med deg – dispenserbrus <3

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2016 at 17:42

  Snart student: Hei! Jeg syns det er litt vanskelig å skrive både for og i mot om dagen. Noen forelesere er gode, andre er helt bånn i bøtta. Noen fag er nyttige, andre er bare helt ubrukelige. Jeg syns vi får svært lite undervisning for pengene, det er veldig mye opp til deg selv hvor mye arbeid du gjør ut av det. Det positive er beliggenheten til skolen med umiddelbar nærhet til alt, og det sosiale, nære miljøet – hvis det er viktig for deg. Jeg ville aldri vurdert BI tror jeg.. Lykke til med valget 🙂

 • Reply Lena 23. februar 2016 at 19:31

  Jeg har aldri i mitt liv kommentert på en eneste blogg, selvom jeg leser veldig mange. Men DU Ida, for en vakker, flott og kul jente du er! Så lurer jeg veldig på hvordan alle bildene dine er så klare og fine? Tips?! Hvis du har dette olympus som mange har, er man nødt å ha 45 mm linsa til for å få bilder bra? Ønsker deg en super kveld 🙂

 • Reply Thea 23. februar 2016 at 20:07

  Til Snart student: Høyskolen Kristiania er god på noe, og dårlig på andre ting, som Ida sier. Et godt råd er å se etter noe lignende steder å studere, som ikke koster penger. Etter min mening får man ikke valuta for pengene. Jeg ble ferdig med bacheloren min der i fjor, og tar nå en master et annet sted. Hadde jeg valgt om igjen ville jeg nok ikke valgt høyskolen kristiania. Det negative er at en del forelesere er sykt høye på seg selv, de pusher ut mye meninger i avisene som egentlig ikke skolen står for, klassene er veldig store – selv om de hevder det motsatte, og det er for mange elever ifht leseplasser. Det positive er nærheten til næringslivet og beliggenheten. Skulle jeg valgt om igjen tror jeg nok at jeg heller ville studert på HiOA eller evt BI.

  Håper du syns det var ok at jeg og delte min mening, Ida 🙂

 • Reply Caroline 23. februar 2016 at 21:16

  Du er så søt Ida ! Elsker at du alltid er så ærlig og viser hvordan ting egentlig er <3 jeg og er fan av dispenser brus, det gjør det litt kjekkere å drikke av på en måte haha <3 ha en flott kveld videre Skjønne deg <3 klem

 • Reply Josefine Fevang 23. februar 2016 at 21:33

  Haha jeg elsker despenser brus XD Blander selv ut alt med vann for tiden.

 • Reply Hege Kristin 23. februar 2016 at 22:42

  fine bilder! 🙂

 • Reply Frida 23. februar 2016 at 22:45

  Åå, det såg fantastisk ut! Enig med deg i at våren kan kome fortfort – men det er da ikke lenge til første vårdag, så kanskje vi ikke har så lenge igjen å vente? 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2016 at 23:13

  Thea: helt innafor 🙂 føler heller ikke jeg får valuta for pengene på HK. Dette skoleåret har jeg 25 skoledager, noe som vil si at hver forelesning jeg er i koster 1200 kroner. Riktignok semesteret med valgfag, men er utrolig lite undervisning for pengene.

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2016 at 23:14

  Lena: Hei! Såå hyggelig å høre fra deg! 🙂 Dette er tatt med Olympus ja. Og ja, man MÅ ha den linsen. Med linsen som følger med, funker det som et vanlig kompaktkamera syns jeg. Fin kveld til deg også! Klem

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2016 at 23:14

  Caroline: flott kveld til deg ogå, stor klem <3

 • Reply Anonym 24. februar 2016 at 00:21

  Hei Ida! Du har så fin hud, hvilke produkter bruker du? Hva renser du med, krem, tonere, serum, øyekrem… tenker ikke sminke 🙂

 • Reply Anonym 24. februar 2016 at 01:29

  Papp mot flaske:)

 • Reply Over The Weekend 24. februar 2016 at 07:58

  Nydelige bilder 🙂

 • Reply Eirin 29. februar 2016 at 19:02

  Hvor er solbrillene fra?

 • Reply Anonym 8. mars 2016 at 18:21

  Jeg må bare ha sagt dette, jeg ELSKER forholdet du har til foreldrene dine og at du mer enn gjerne ønsker å tilbringe tid sammen med dem, gjerne MYE tid også. For akkurat sånn er jeg, men ingen andre jeg kjenner. Det oppstår av en eller annen grunn et slags forklaringsbehov hver gang jeg skal hjem til mamma og pappa. Godta at foreldre og deres barn kan ha et kult forhold selv etter fylte 20 og slutt å mas, sier jeg.

 • Leave a Reply