Serietips og musikk

DET BLIR BARE VANSKELIGERE…

27. februar 2016

… og vanskeligere, å komme med nye serietips. Lets face it! Vi har alle sett de beste seriene som er å se. Vi har kjærlighetssorg etter Entourage, Breaking Bad, Dexter og alle de virkelige gode seriene. Å finne noe nytt som er like bra er nærmest blitt umulig! Tenkte jeg kunne dele noen av mine nyere oppdagelser, i håp om at du kanskje ikke har sett alt fra før 🙂   Shameless! Flere lesere har tipset meg om denne serien, så for et par dager siden tenkte jeg; jaja, det kan vel ikke skade å gi den en sjans. Tror ikke dette er en serie som faller i smak hos alle, men liker du den så elsker du den tror jeg. Den er mørk men humoristisk – altså, man blir bare glad for at denne serien ikke minner om ens egen familie. For et kaos! Kan sees på Netflix, og sikkert en haug av streamingsider 🙂  American Crime Story er en ny serie som handler om dobbeltmordet som O.J Simpson ble siktet for. Kardashian-pappa Robert var en av advokatene til Simpson, og det kan nesten virke som en av grunnene til at denne serien har fått mye oppmerksomhet, hehh. Men det var jo faktisk en gang back in the days hvor O.J Simpson var større stjerne enn Kardashians! Jeg vet ikke om noen norsk kanal/nettside som sender denne serien, men du kan finne den på diverse streamingssider, og jeg vet at noen ser den på PopcornTime også. Jeg har ikke rukket å se en hel episode enda, men har planer om å få mamsen til å slenge seg med på serien i kveld!  Black Widows – skandinavias forsøk på å gjenskape Desperate Housewives? Ikke like vellykket, men underholdende nok likevel. Tre koner som er drittlei av mannfolkene sine, og bestemmer seg for å sprenge dem i luften. Det fører med seg nok av drama… Kan sees på TV3.no gratis med litt reklame, eller på Viaplay uten reklame. Bilde lånt av TV3! Helt Perfekt er uten tvil inspirert av danskenes Klovn. Men siden Klovn er det beste som finnes i verden, funker det ganske greit med Helt Perfekt også. Det går en ny sesong nå, hvor nye episoder kommer hver søndag. Hvis man har Dplay.no, kan man se episodene på nett uten reklame, og man får sett neste ukes episode også. Bare et lite tips! Bilde lånt av TV Norge. Neste sommer er nok en av mine yndlingsserier for tiden. Herregud, som jeg LER. Jeg ler selv om jeg er alene, og det skal litt til. Fantastiske skuespillere, latterlig god humor og sommerfølelsen! Kan også sees på TV Norge hver søndag, eller man kan se på Dplay.no hvor man også får se neste ukes episode – det koster penger, hvis det skulle være noen tvil. Bilde lånt av TV Norge! Cocktails with Khloé – som jeg nesten ikke kjenner igjen! Hva har hun gjort med ansiktet sitt? Uansett. Khloé Kardashian har fått et nytt talkshow som jeg vet mange er nysgjerrig på. Jeg har enda ikke fått sett det selv siden jeg ikke har PopcornTime, men har fått tips om at det ligger der. Jeg prøver for harde livet å finne et annet sted å se det, så si i fra hvis du har tips 😉  Skam har jeg tipset om før, men nå kommer det ny sesong til uken! Du kan se den på NRK.no og få litt valuta for lisenspengene 😉 Hvis du ikke har sett sesong 1 allerede, så kan du jo kose deg med den fram til sesong 2 begynner på fredag. Førsteinntrykket er kanskje at serien er for 12-åringer, men jeg lover at du som 20-åring eller 30-åring vil digge den også.  Noe du kunne tenke deg å se? Nå skal mamsen og jeg bestille take away burgers og kose oss med serie! 

105 Comments

 • Reply Marianne 27. februar 2016 at 19:39

  Anbefaler Jane The virgin. Ingen kvalitetsserie men du får trimmet lattermusklene godt 🙂

 • Reply Kristine 27. februar 2016 at 19:42

  The people v. O.J Simpson er kjempebra! Lenge siden jeg har sett en så bra serie. Dessverre er det bare kommet 4 episoder, men man får bare vente i spenning fra uke til uke 🙂

 • Reply Anonym 27. februar 2016 at 19:52

  Hvis du ikke har sett «Side om side» på NRK, så vil jeg anbefale den. Veldig morsom, og man blir rett og slett i godt humør av å se på den.

 • Reply Linn 27. februar 2016 at 20:06

  Elsker SKAM! Anbefaler Unge lovende som man også kan se på nrk! 🙂 Fantastisk serie!

 • Reply Lene 27. februar 2016 at 20:17

  Du kan se Kocktails with Khloe på http://www.watchseries.to 🙂

 • Reply Elina 27. februar 2016 at 20:25

  Anbefaler Narcos på Netflix. Veldig spennende og bra laget :)!

  Ellers liker jeg Neste Sommer kjempegodt – oppdaget den ifjor og ble så glad at en ny sesong har kommet :D!

 • Reply Kjersti 27. februar 2016 at 20:27

  Alltid gøy med serietips, elsker mange av disse, og skal definitivt sjekke ut de jeg ikke har sett! 🙂 Kocktails with Khloe kan du se på FYI.tv, som er nettverket sin nettside. (Er forresten HELT enig i at hun ikke er til å kjenne igjen, ble helt sjokket!) Tror forøvrig en må ha f.eks Mediahint, Hola eller lignende for å få sett det der. 🙂

 • Reply Anonym 27. februar 2016 at 20:28

  Åh, Ida! Nå ble jeg glad (lol, for en taper jeg er)! Jeg er en av dem som har tipset deg om Shameless mange ganger! Kan derimot ikke forstå at du ikke tror den vil falle i smak hos alle. Den er jo helt fantastisk, og man blir mer og mer glad i serien og rollene for hver episode og sesong man ser. Shameless ligger på delt førsteplass med Californication hva mine favorittserier angår, har du sett sistnevnte? Har en følelse av at du har det, hvis ikke har du virkelig gått glipp av en helt fantastisk serie som hjertet mitt dunker for! (Lol igjen).. For en skriveentusiast som meg er skriptmonologene til Hank nok i seg selv til å se serien, og det samme tenker jeg du kan/vil si!

  Ha en nydelig helg, favorittbloggeren!

 • Reply l e n a j e n s e n 27. februar 2016 at 20:32

  Kocktails With Khloe kan du se på dailymotion, første episode kan du se her, http://www.dailymotion.com/video/x3nrgqe

  😀

 • Reply Kristin 27. februar 2016 at 20:56

  The Blacklist, sier jeg bare. Ble mast på i evigheter om å se se den, så ok da… Og så bare «slutt å mas, jeg ser på blacklist!»

  Du kommer til å elske Reddington <3

 • Reply J 27. februar 2016 at 21:31

  Annbefaler Crazy ex girlfriend, ville først ikke se den fordi jeg ikke synes tittelen var så bra. Men den er fantastisk morsom! Har en del musikalske nummber, men ikke tenk Glee. https://www.youtube.com/watch?v=AIuh1mMKsEs

 • Reply Thea 27. februar 2016 at 21:58

  Høres ut som en deilig kveld!! Her finner du kocktails with khloe 🙂 http://www.watchseries.li/serie/kocktails_with_khloe

  Stor klem! <3

 • Reply Cathrine 27. februar 2016 at 22:27

  Du kan streame mange serier på watchseries.li, bruker den typ daglig 🙂

 • Reply Anonym 27. februar 2016 at 22:39

  digger deg ida! Vil anbefale solsidan til deg, hysterisk morsomt og minner meg litt om neste sommer.. Tror det faller i smak!

 • Reply Astrid 27. februar 2016 at 22:39

  Skam <3

 • Reply Anonym 27. februar 2016 at 23:03

  Du må bare søke opp «cocktails with Khloe s01e01» på Google og så går du inn på den fra dailymail, funker supert! Er der jeg bruker å se KUWTK også😊

 • Reply Emilie 27. februar 2016 at 23:34

  Anbefaler Devious maids hvis du liker frustrerte fruer 🙂

 • Reply Maria 27. februar 2016 at 23:45

  watchseries.eu og søk på cocktails with Khloe, så finner du det 😊. Helt ærlig ble jeg sliten av å se på en episode, men hver sin smak😛.

 • Reply Cecilie 27. februar 2016 at 23:52

  Hvis du liker krimserier så anbefaler jeg The killing og Broen! De er utrolige spennende!

 • Reply Anonym 28. februar 2016 at 00:08

  http://Www.projectfreetv.so

 • Reply Camilla 28. februar 2016 at 00:17

  Anbefaler å se how to get away with murder 🙂 Kjempespennende!!

 • Reply Ingvild :) 28. februar 2016 at 02:06

  Ååh, Shameless!! <3 Liker at den er litt grov og usminka i motsetning til veldig mange andre serier jeg ser på. Moro å lese at du også har fått øynene opp for den, håper du liker den like godt som jeg gjør!

  Og jeg er så glad for at min familiedynamikk ikke ligner den overhodet!

 • Reply Ida Wulff 28. februar 2016 at 03:05

  Camilla: enig!! Men har det kommet ny sesong?! Jeg lengter 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. februar 2016 at 03:06

  Camilla: enig!! Men har det kommet ny sesong?! Jeg lengter 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. februar 2016 at 03:07

  Maria: takk! Må jo nesten prøve, Hehe ;på

 • Reply Ida Wulff 28. februar 2016 at 03:07

  Cecilie: elsker begge, men har dessverre sett alt! 🙁

 • Reply Ida Wulff 28. februar 2016 at 03:08

  Emilie: Har sett, og digger det 🙂 men har glemt å følge med på om det har kommet ny sesong?

 • Reply Ida Wulff 28. februar 2016 at 03:09

  Thea: takk <3 klem

 • Reply Ida Wulff 28. februar 2016 at 03:09

  Anonym: Solsidan er fantastisk, skulle ønske det kom mer!!

 • Reply Ida Wulff 28. februar 2016 at 03:11

  Anonym: ja, californication har jeg så klart sett! Takk for tips om shameless, selv om jeg blir helt utslitt av alt kaoset deres! Haha 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 28. februar 2016 at 03:13

  Linn: unge lovende er også bra 😀

 • Reply Ida Wulff 28. februar 2016 at 03:15

  Marianne: så på det en hel kveld, grei nok underholdning, men mistet dessverre interessen etterhvert, hehe. Søt serie, egentlig <3

 • Reply Anonym 28. februar 2016 at 09:17

  http://malinhammersgaard.familieprat.no/2015/03/31/hvordan-se-keeping-up-with-the-kardashians-pa-nett/

  her kan du se hvordan du kan se kardashian på nettet, bruker det selv.

 • Reply Lise 28. februar 2016 at 09:43

  Hei! Har akkurat begynt å se Parenthood og elsker det! Anbefales 🙂

 • Reply IdaK 28. februar 2016 at 10:02

  Elsker shameless! Må sitte og holde for øynene og rope «nei nei nei?!!» Hahah. En annen serie som er fantastisk er The Blacklist 🙂

  Ha en super søndag! 🙂

 • Reply Gunnhild 28. februar 2016 at 10:24

  Broadchurch og The Fall er knallgode serier på Netflix.

 • Reply Desiree 28. februar 2016 at 10:40

  Du burde virkelig få med deg Blindspot! det er en skikkelig rå serie 🙂 også elsker jeg Shameless, fantastisk serie!

 • Reply Ida Wulff 28. februar 2016 at 10:41

  IdaK: super søndag til deg også! <3

 • Reply Maja 28. februar 2016 at 11:15

  Hvis du ikke allerede har sett det før, så anbefaler jeg Prison Break! Ikke den nyeste serien, men er så sjukt spennende 🙂 Blir helt hekta!

 • Reply Ash 28. februar 2016 at 11:17

  Brukte popcorntime tidligere, helt til den ble utilgjengelig(?)…

  Hvis du leter etter en god og lovlig side, vil jeg anbefale Stremio 🙂 Der kan du se det aller meste, og det er veldig god kvalitet 🙂

 • Reply LH 28. februar 2016 at 11:47

  Du MÅ se på The Blacklist, har fulgt med siden serien hadde premiere, og James Spader er bare helt fantastisk <3 Også er det The Mindy Project, Mindy Kaling er ekstremt talentfull og en utrolig morsom dame, anbefaler å lese bøkene hennes også 🙂

  Chicago P.D er også en veldig bra serie, intenst og høyt spenningsnivå hele tiden.

 • Reply Anonym 28. februar 2016 at 12:14

  Watchseries.il

 • Reply Isabell 28. februar 2016 at 13:29

  Last ned HOLA! hvis du har google chrome, det er et tillegg til chrome(på lik linje med adblock), så kan du se Kocktails With Khloe på Fyi 🙂

 • Reply Karete 28. februar 2016 at 13:43

  Anbefaler Ray Donavon! To serier som jeg tror er veldig spennende men som jeg ikke har sett enda selv er Blindspot og Quantico 😉

 • Reply Solveig 28. februar 2016 at 16:29

  Sett «call the midwife» og «The bletchley circle» på netflix? Hvis du liker «periode» drama, så er disse gull! The OC har de og på netflix!

  Serier som dessverre ikke er på netflix, men som er verdt å se;

  De vanlige; gilmore girls, One three hill, veronica mars

  Andre; rookie blue (Kanadisk politiserie), chicago fire, Franklin and Bash

 • Reply Kjersti 28. februar 2016 at 16:34

  The Blacklist, Sons of anarchy, The Americans, Broen, Side om side, Tid for hjem og Boligjakten har jeg vært hektet på det siste året. Anbefaler alle!

  Lovte å si i fra, og kom forresten over noen helt perfekte jeans på Mango! Ankellengde og passe høy på livet. Sjekk de ut! Det er de med en liten glidelås helt nederst.

  Klem

 • Reply Marte 28. februar 2016 at 16:40

  The Affair på HBO Nordic er bra – spennende, og fortalt på en litt ny måte. Ellers anbefaler jeg den norske serien BMI Turné som går på NRK nett-tv. Veldig morsom!!

 • Reply Silje b 28. februar 2016 at 16:52

  Anbefaler deg å se Lucifer

 • Reply Emilie. 28. februar 2016 at 17:09

  Om du liker neste sommer måå du se side om side på nrk!! Det er så bra! Ler masse når jeg ser på det! <3

 • Reply Vivian 28. februar 2016 at 17:16

  How to get away with murder. Serien går på netflix og sesong 2 går nå på FEM.

  Mr. Robot, utrolig bra serie. Jeg fikk serien av en venninne som lastet den ned (hysj), men er sikkert mulig å streame 🙂

 • Reply Mari 28. februar 2016 at 17:30

  Colony anbefales på det sterkeste! Helt ny serie, så er ikke så mange episoder ute enda, men den er absolutt verdt å se.

 • Reply Anonym 28. februar 2016 at 17:55

  du kan se cocktails with khloe på dailymotion.com! 🙂

 • Reply Emilie 28. februar 2016 at 18:48

  Du MÅ se Revenge! 😀 ligger på Netflix 🙂

 • Reply Hanna 28. februar 2016 at 19:35

  Burde så absolutt se Revenge på Viaplay 😀

 • Reply Beate 28. februar 2016 at 19:57

  Kaster meg på de som anbefaler the Blacklist!

 • Reply Christina 28. februar 2016 at 20:05

  Ida, du bør se «how to get away with murder»! Finnes på Netflix. Kjempespennende serie. 🙈

 • Reply Hilde 28. februar 2016 at 20:17

  Jeg har så sinnsykt dilla på The Blacklist. De to første sesongene ligger ute på netflix. Jeg holder på å skrive master, men den ble ikke prioritert i hele tatt mens jeg så The Blacklist. James Spader er fantastisk!!

 • Reply Charlotte 28. februar 2016 at 21:51

  Skjer med at ingen har nevnt Suits!? Den er helt fantastisk og jeg lover du kommer til å bli hekta fra første episode!! Finnes på Netflix!

 • Reply camilla 28. februar 2016 at 22:43

  Har du ikke sett Game og thrones MÅ du se den. Den overgår min tidligere favorittseie Dexter big time

 • Reply Camilla 28. februar 2016 at 23:09

  Sesong 2 av how to get away with murder er nesten ferdig:-) du finner den på nettet og popcorn time tror jeg!

 • Reply i 28. februar 2016 at 23:30

  HOUSE OF CARDS <3

 • Reply Krissy 29. februar 2016 at 01:01

  Anbefaler også Blacklist! Alle burde se på det – fantastisk serie 😀

 • Reply Martine 29. februar 2016 at 01:26

  Takk for noen nye tips i en seriejungel.

  Takker være deg har jeg sett hele sesong 1 av skam😂😁

  På tide å krype i køya

 • Reply Ida Wulff 29. februar 2016 at 09:03

  Martine: Hehe!! Håper du likte det 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. februar 2016 at 09:03

  Martine: Hehe!! Håper du likte det 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. februar 2016 at 09:07

  Charlotte: elsker Suits!! Har dessverre sett alt <3

 • Reply Lisa 29. februar 2016 at 09:21

  Har du sett mistresses? Eller revenge? Veldig spennende 😊😊😊

 • Reply Vilde 29. februar 2016 at 09:43

  Hvis du ikke har sett Homeland MÅ du se det! Det er virkelig den beste serien som noensinne er laget! Jeg lover deg, hold ut tre episoder og du er frelst!<3

 • Reply Anonym 29. februar 2016 at 09:50

  Vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt du må se «Breaking bad», og jeg har virkelig prøvd, men jeg hater serien så intenst at jeg heller vil se maling tørke, tror jeg må være den eneste som ikke liker serien, jeg skjønner ikke greia med serien.

  Men hvis du vil ha litt tips tilbake, som jeg tror kan passe deg, utifra hva du liker?

  American horror story – fytterakkern, det utfordrer deg som ser på, du blir dratt med inn i serien og du vet faktisk ikke om det du ser på er ekte eller om personen i serien drømmer, en serie som kanskje blir litt vel mørk for noen, men jeg digger det

  How to get away with murder – endelig en diggbar amerikansk krimserie, og ja jeg elsker også Connor, som sikkert tusenvis andre jenter og gutter, han er så heit at han får iskrem til å smelte, serien er egentlig veldig rart lagt opp, den er lagt opp sånn at du enten liker serien eller ikke vil like serien, jeg ble hektet

  Scandal – særere serie er det lenge siden jeg har sett og jeg vet ikke om jeg liker hovedpersonen, eller ikke liker henne, tror kanskje jeg liker henne, hun har så mange mørke hemmeligheter at det faktisk blir mulig å like henne også har hun et forhold til USAs president, det må man bare like..

  Maria Wern – nordisk mørk krim, men man sitter igjen med å elske Maria Wern, tror alle ville hatt henne som politi

  Johan Falk – jeg likte ikke serien første gang, men jeg ga den en ny sjanse og nå er liker jeg den sånn litt mer enn å ikke like den

  Blacklist – en av mine favoritter for tiden sammen med HTGAWM og AHS, også en serie du enten liker eller ikke liker

  Også må jeg bare selv om det er en film, men jeg tror du også ville ha digget fyren, han er jo verdens største stjerne for tiden, nemlig dokumentaren om Tyler Oakley, «Snervous», tror seriøst ikke jeg har ledd så mye, eller grått så mye, det er egentlig litt flaut, men jeg skjønner jo hvorfor han har blitt så svær, han er ydmyk, ærlig og har beina godt plantet på jorden, og det tror jeg de fleste vil like, nå er ikke fan skaren hans i min aldersgruppe, men jeg skjønner dem, han blir tatt i mot som om han var freaking Obama, fyren har livvakter når han er ute å reiser, blir helt fascinert jeg, og det bare pågrunn av Youtube, for en fyr..

 • Reply M 29. februar 2016 at 10:22

  The fall (min yndlingskrim, og jeg elsker krim!) og house of cards (som jeg trodde var kjedelig, men er så så bra!).

 • Reply Kristine 29. februar 2016 at 12:54

  Hei !:D

  Kocktails With Khloe ligger ute på Whatchseries ! 🙂

 • Reply sh 29. februar 2016 at 16:53

  Orphan black? 🙂

 • Reply Mari 29. februar 2016 at 17:06

  Du må se Rita! Ligger på Netflix. ELSKER det. Og Hjørdis, som er en spin-off.

 • Reply Maria 29. februar 2016 at 17:11

  Ser mange har kommentert The Blacklist, men må også nevne Narcos, The Fall, og Luther (i den rekkefølgen) hvis du ikke har sett de. Sykt spennende! Alle ligger på Netflix 🙂

 • Reply Anonym 29. februar 2016 at 18:15

  min guilty pleasure nummer 1 er the real housewives of beverly hills, new york og new jersey <3

 • Reply Madelen 29. februar 2016 at 23:44

  Ida, regner med du ser på Greys og Scandal? Shonda Rhimes er den råeste dama i universet. Nye episoder er ute nå! Ellers burde du sjekke ut Chicago Med

 • Reply Cecilie 29. februar 2016 at 23:50

  Hit the Floor + Revenge 🙂

 • Reply Linn L. 29. februar 2016 at 23:51

  Jeg ble skikkelig positivt overrasket over Skam altså 🙂 Gleder meg x tusen til ny sesong denne uka! Og så håper jeg for din del at du har sett Sopranos? Jeg eeeeeelsker Sopranos! Man utvikler ganske raskt et elsk/hat-forhold til mafiabossen (for å si det mildt) og serien slutter virkelig aldri å sjokkere. Min all time favoritt er forøvrig Six feet under, men jeg har forsonet meg med at jeg stort sett er noe alene om det, haha :p

 • Reply Charlotte Tunes 1. mars 2016 at 12:26

  Takk for tips!! Jeg ser mange anbefaler Blacklist her, og det mååå jeg bare hive meg på!! Den serien er helt fantastisk 🙂 Dessuten kan jeg anbefale Orphan Black, derson du ikke har sett den. Ha en strålende dag, fine deg <3

 • Reply Renate 1. mars 2016 at 12:28

  Blindspot bør du se! Ikke en hel sesong enda men det kommer😃 Og anbefaler VELDIG devious maids!!

 • Reply Jenny 1. mars 2016 at 15:49

  Her er noe av det jeg synes er bra; Orphan Black, shadow hunters, drop dead diva, flash, pretty little liars..Man kan også synes breaking bad er bra, men jeg gikk lei den serien!Ble også hekta på skam så gleder meg til den kommer nå.

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 18:54

  Anonym: tusen takk for mange tips!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 18:55

  sh: datt dessverre ut etterhvert :O elsket det i starten, men det ble for weird!

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 18:55

  Mari: Rita <3

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 18:56

  Linn L.: Sopranos har jeg faktisk ikke sett! 🙂 Kanskje på tide..

 • Reply Linn L. 1. mars 2016 at 20:21

  Å herregud, da MÅ Sopranos være neste serie på lista di! Det er en kultklassiker altså 🙂

 • Reply Idun 1. mars 2016 at 21:02

  Hvis du vil ha en spennende serie så MÅ du se outlander 🙂 Sesong 2 kommer i april, og jeg gleder meg helt vilt 🙂

 • Reply Madeleine 1. mars 2016 at 23:21

  Tusen takk for tips om The Fosters! Likte den veldig godt og venter spent på sesong nummer tre 🙂 Slukte for øvrig hele første sesong av Skam i dag også. Bra serie!

  Jeg ser egentlig på altfor mange tv-serier og i alle mulige sjangre, men her er i hvert fall et lite utvalg:

  Girls

  Mistresses

  Unbreakable Kimmy Schmidt

  Life Unexpected

  The Carrie Diaries

  House of Cards

  New Girl

  Sherlock

  Dag

  Heroes

  Sons of Anarchy

  Once Upon A Time

  House of Lies

  The Walking Dead

  Game Of Thrones

  Håper det var noe du ikke allerede har sett og som kanskje kan falle i smak 🙂

 • Reply aurora 1. mars 2016 at 23:46

  the real housewives of beverly hills + alle de andre

  vanderpump rules

  finding carter

  the mindy project

  quantico–beeste serien!

  awkward

  faking it

  young and hungry

  scandal

  modern family

  the bachelor

  hit the floor

  grandfathered

  total divas

 • Reply Anonym 2. mars 2016 at 08:35

  coctails With khloe ligger også på dailymotion.com

 • Reply Ingrid 2. mars 2016 at 13:34

  The americans på Netflix må du se! Blir hekta etter et par episoder! Litt homelandfølelse.

 • Reply Thea 2. mars 2016 at 21:14

  White Collar kan jeg virkelig anbefale 🙂

 • Reply Maria 3. mars 2016 at 23:53

  Har du sett the carrie diaries eller ikke minst vanderpump rules? 😀 sistnevnte er min alltime favoritt reality 😉 ANBEFALES, er helt hekta!

 • Reply Cathrine 4. mars 2016 at 06:48

  Mr. Robot!! (Akkurat kommet på nrk.no)

 • Reply Ida Wulff 4. mars 2016 at 14:31

  Maria: nei, ikke sett noen av dem 😀

 • Reply Malin 4. mars 2016 at 17:56

  http://www.watchseries.li/ Her kan du se Cocktails with Khloè 🙂

 • Reply Christina 6. mars 2016 at 09:50

  Hei,

  Et par tips fra meg som jeg ikke tror er nevnt:

  – Bloodline

  – Bates motel

  Begge finnes på netflix 🙂

 • Reply Anonym 6. mars 2016 at 12:27

  På denne linken pleier jeg å se Kocktails with Khloe http://watchtvseries.se/serie/Kocktails-with-Khlo%C3%A9

 • Reply Helena 7. mars 2016 at 02:23

  Svt1 sender O.J serien, men de sendte første episoden ikveld. ^

  Andre tips til serier jeg anbefaler:

  The walking dead (Fantastisk)

  Prison Break

  Luther (mørk dyster krim, veldig bra)

  Johan Falk (en av de beste politiseriene jeg vet om, og karakterene til Seth Rydell og Frank Wagner er så bra <3 )

  Broadchurch

  Beck (Gunvald er herlig)

  Den som dræber (dansk krim, kjempebra)

  Arne Dahl (svensk krim)

  Jeg digger også Neste sommer og helt perfekt, haha! Sitter å flirer og koser meg når jeg ser på det 😀

 • Reply Ingvild 7. mars 2016 at 08:30

  Liker du Skam, bør du se Unge Lovende også ;DDDD Nrk!

 • Reply Anonym 7. mars 2016 at 11:40

  House of cards 😀

 • Reply Susanna 7. mars 2016 at 21:55

  White collar er fantastisk. Hovedpersonen er så kjekk at man må se den bare pga han! haha, jeg synes de første fem episodene var litt tamme men så blir det utrolig spennende og bra!

 • Reply Anonym 8. mars 2016 at 03:52

  Blindspot!! 🙂

 • Reply Maia 8. mars 2016 at 13:40

  Du må se Limitless! Det er en ny serie som man finner på Sumo, som er «oppfølgeren» til filmen som kom ut for en god stund siden. Den er en god blanding av action og komedie, noe som egentlig sjeldent fungerer bra for min del men elsket virkelig denne:) Har ikke kommet ut så alt for mange episoder enda dessverre…

  Ellers er How I Met Your Mother desidert den beste komedieserien jeg har vært borte i!:) Ser på den når jeg har kjærlighetssorg, når jeg er glad, frustrert, full og you name it… Den får meg virkelig alltid til å føle meg bedre. Gleder meg til jeg blir voksen og får barn som er såpass gamle at jeg kan ha seriemaraton med HIMYM og mimre tilbake til ungdomstiden (haha)

 • Reply Emilie 8. mars 2016 at 16:52

  Har du fått med deg at sesong av 2 av Unreal er på veg? I mellomtiden kan du se Homeland, Side om side og BMS. Vilt forskjellige serier, men helt fantastiske alle sammen.

 • Leave a Reply