Hverdagsliv

DRØMMER OM KIM OG KANYE

1. mars 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Er du en drømmer? Det er jeg. Ikke på den måten at jeg dagdrømmer om et liv på en øde øy, med min egen yacht og butler, men på den måten at jeg drømmer om natta. Ekstremt mye. Jeg drømmer så mye og så ekte, at jeg ofte våkner opp helt svett, med en helt annen innstilling til ting enn dagen før. Jeg kan være i møter, på fest, gå gjennom hele forhold, sitte på skolen, lære nye ting, og alt er så virkelig. Hvis noen har vært stygg mot meg i en drøm, kan jeg våkne og være irritert på personen hele neste dag, selv om det er utrolig urettferdig. I natt hadde jeg dog en svært hyggelig drøm, for jeg drømte at mamma og jeg skaffet oss hver vår cockapoo. Haha! Vi snakker så mye om hund om dagen, og planlegger en hundeframtid som pappa ikke er helt enig i. Men når jeg flytter hjem til den nye leiligheten min, drømmer jeg om at mamma og jeg skaffer oss hver vår hund som er søsken, og så lever vi lykkelig i alle våre hundedager. Det er vi sånn cirka enig i, til tross for at vi ikke har løst navnproblemet helt. 

Meg: åååh, kan de hete Kim og Kanye?! Mamma: NEI.  Meg: hvorfor ikke?  Mamma: nei, fordi.. Det har ikke jeg noe forhold til. 

Bare å snurre i gang seriemaraton med KUWTK, skjønner jeg! Hehehe. Neida. Men jeg drømmer uansett om min egen hund, om 1,5 år, når jeg er ferdig med studier og flytter inn i min nye leilighet ♥ OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nå skal jeg komme meg i dusjen og forflytte meg inn til byen. Skal gjøre litt ærender og lunsje med en venninne! Håper du får en fin dag, så snakkes vi kanskje senere 🙂 

65 Comments

 • Reply Hanne 1. mars 2016 at 10:53

  Hvor er solbrillene dine fra?

 • Reply Camilla 1. mars 2016 at 11:00

  Heheehe så komisk å høre:-):-) Hva heter modellen på jakken? Mååå ha!!

 • Reply Heidi Kristine 1. mars 2016 at 11:24

  Hvordan hund kunne du tenkt deg da Ida?😄 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 11:26

  Hanne: Céline 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 11:26

  Camilla: her er link til jakken 🙂 http://www.pinkyswear.no/collections/knitted-lamb/products/frost-knitted-lamb-coat-black

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 11:27

  Heidi Kristine: drømmehunden er en basset hound, men den blir nok for komplisert. Må ha en allergivennlig, ikkerøytende som jeg kan ha med meg inn i flykabinen. Så det er nok en toy puddel som er mest aktuelt, selv om jeg aldri hadde sett for meg en puddel. Eller evt en cockapoo, selv om de er litt større. Veldig glad i cocker spaniel også, men mulig de er litt for viltre 🙂

 • Reply Hege Kristin 1. mars 2016 at 11:32

  fin du er 🙂

 • Reply Frida 1. mars 2016 at 11:37

  Wow, aldri hørt om noen som drømmer så mye… Jeg drømmer ikke så ofte, men det går litt i perioder, og de gangene jeg faktisk drømmer er det ofte mareritt så jeg våkner opp redd, utslitt og litt.. rar? Ubehagelig!

  Åh, jeg drømmer om å ha en hund! Det vil jeg absolutt skaffe meg når jeg flytter for meg selv 🙂

 • Reply Anonym 1. mars 2016 at 11:58

  HAHA! Yorkshire terrier er fine <3 Har en selv, korthåret altså. IKKE langhåret.

 • Reply Anita 1. mars 2016 at 13:13

  Hei!

  Har du noen København-tips?

  Type kafeer, restauranter, shopping, ting du mener man må med seg?

 • Reply Line T 1. mars 2016 at 13:25

  Hvor streamer du KUWTK fra? Har selv en Dorset Old Tyme Bulldogge, fantastiske hunder ❤

 • Reply Kristine 1. mars 2016 at 13:34

  Ida, du er så vakker! Det er bra det i allefall finnes èn blogger med bena godt plantet på jorda. Stå på!

 • Reply Filippa & Safir 1. mars 2016 at 13:45

  Så spennende da med tanke på hund, vi har jo schæfere. men de er jo ikke allergivennlige 😛 Men uansett så kan du lese mye bra hundestoff på vår blogg om du sjekker kategoriene HUND osv. Kanskje greit å lese litt? Uansett hvilken hund du velger, masse lykke til og håper du får mye glede av det <3

 • Reply Anonym 1. mars 2016 at 14:16

  Vær så snill, kjære Ida! Ikke kjøp cockapoo 🙁 Blandingshunder avlet opp for å være «søte» og «riktige» får gjerne skader og feilproduksjoner, og evolusjonen vil over tid føre til helt feilproduserte hunder, slik som f.eks har skjedd med Engelsk Bulldog og Mops, som sliter ekstremt med å klare å puste fordi de er avlet med andre hunder til å ha flatest mulig ansikt… Håper ikke du vil støtte denne produksjonen, kjøp renraset! <3 Er ikke fan av puddel selv, men synes Toypudler er nyyyydelige!

 • Reply Nathalie 1. mars 2016 at 14:59

  Du vet at en cockapoo bare er en.. blandingshund, ikke sant? 😎 Det er det faktisk mange som ikke vet. Basset kan jeg ikke anbefale for alt i verden, de er blitt så ekstremavlet at de ikke har et friskt gen igjen i kroppen. Cockere er fine, men da vil jeg anbefale å se etter en seriøs oppdretter for å unngå stress med ørebetennelser, hudproblemer etc. De engelske som er røde er kjent for å være ganske aggressive, så det er viktig med en streng oppdragelse. Pudler er bare fantastiske 🙂

 • Reply Ingvild F. Falck-Ytter 1. mars 2016 at 15:16

  Hahaha, ler! Jeg er veldig opp og ned med drømming. En natt/uke kan jeg drømme sinnsykt mye forstyrrende, bra, trist, osv. En annen uke er det helt svart, haha.

  Men åå, håper hundedrømmen går i oppfyllelse!! 🙂

 • Reply Martine 1. mars 2016 at 15:25

  Hei! Super blogg 😊 Hvor ser du kuwtk?

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 15:33

  Martine: takk! 🙂 Jeg ser det her: http://www.watchepisodes1.com/keeping-up-with-the-kardashians

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 15:34

  Nathalie: ja, det er vel en blanding av cocker spaniel og puddel? 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 15:34

  Ingvild F. Falck: er jo deilig når det er helt svart og man våkner med blanke ark?! Haha 🙂 Ja, det håper jeg og!

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 15:35

  Line T: åå, det er en søt (og tøff) rase! <3 jeg streamer herifra: http://www.watchepisodes1.com/keeping-up-with-the-kardashians

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 15:35

  Kristine: så hyggelig, tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 15:36

  Anonym: de korthårede er så søte <3 de med langt hår blir litt for jålete for min smak, hehe!

 • Reply Ingvild F. Falck-Ytter 1. mars 2016 at 15:36

  Haha, ja – i grunn sant det! 🙂 Man blir jo faktisk litt sliten av å drømme så mye, haha!

 • Reply Nathalie 1. mars 2016 at 15:50

  Ja, det er riktig, Ida 🙂 Om du går for en blandingshund så vil jeg anbefale at du unngår å kjøpe fra de som selger denne «renrasede» hunden for enorme pengesummer – feks Drøbak hundehotell. Det er noen som selger såkalte australian cobberdogs også, dette er også «bare» en blandingshund. Misforstå meg rett, blandingshunder er ofte helt fantastiske, men jeg misliker premisset om at det er en egen rase.. 🙂

 • Reply Martine 1. mars 2016 at 16:08

  Takk for svar! Synes det er helt supert at du har åpent kommentarfelt, og svarer leserne dine så ofte 😊 Ha en fin dag.

 • Reply M 1. mars 2016 at 16:28

  Du aksepterer ikke alle kommentarer med sine egne meninger som ikke er lik dine?

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 18:52

  Martine: det skulle virkelig bare mangle 🙂 Fin dag til deg også!

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 18:52

  M: jeg godkjenner absolutt alle kommentarer fortløpende, hva er det du savner?

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 18:53

  Nathalie: har hørt at blandingshunder ofte er friskere enn rene raser? Da tenker jeg ikke på f.eks mops som er blitt avlet fram for å ha et så flatt og spesielt ansikt som mulig, men generelt? 🙂

 • Reply Anonym 1. mars 2016 at 19:06

  Hadde du rabattkode på de pelsjakkene? :-))

 • Reply Hanne Helena 1. mars 2016 at 20:02

  Hva heter modellen til de Céline brillene? 🙂 og de der firkantede i Céline du har, er det Audrey modellen, eller??

 • Reply Guro 1. mars 2016 at 20:25

  Har cocker-blanding (far er cocker), fantastisk hund! Meeen som cockere flest har hun «fluer» i hodet, og trenger MYE stimuli for å ha det fint 🙂 Når det er sagt så er mi superlydig, kommer på innkalling og omtrent kaster seg på rumpa før jeg har rukker å si sitt! Tror de som mener du ikke skal støtte «blandingsavl» ikke har helt peiling… De fleste raser er jo avlet fram via blanding av «gamle» raser. Tror det er et spørsmål om tid før Cockapoo, og andre poo-er, blir en egen rase.

  Forøvrig er livet med hund helt fantastisk, så håper drømmen din går i oppfyllelse!

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 20:27

  Anonym: nei 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. mars 2016 at 20:28

  Hanne Helena: pretty og new audrey

 • Reply Asalia 1. mars 2016 at 21:35

  Jeg og har veldig lyst på hund! Fantastiske skapninger 🙂

 • Reply ia 1. mars 2016 at 22:53

  Ida: Det stemmer at blandingshunder har større forutsetning for å være friskere enn rasehunder. Det gjelder midlertidig først og fremst 1. generasjons-blandinger – dvs der begge foreldrene er renraset.

  Dersom man blander genene fra to raser er det mindre sannsynlig at de har gener for samme recessive sykdom, en om man krysser to renrasede (fordi de renrasede er mer i slekt). Fordi man må få dobbelt opp av de recessive genene for at sykdommen skal komme til uttrykk, må begge foreldrene være bærere, hvilket er mer sannsynlig om de er samme rase.

  1. generasjons-blandinger kan fortsatt arve dominante sykdommer fra foreldrene sine, fordi det kun er nødvendig at en av foreldrene er bærer. Men, dominante trekk vil alltid komme til syne (mao, den kan ikke bære sykdommen/trekket «skjult»), så det er lettere å unngå dominante sykdommer enn de recessive og dermed også lettere å unngå å avle på dem.

  I tillegg vil det i teorien være mulig at jo større «genpool» (andelen ulike gener) en hund har, desto større variasjon i MHC-reseptorene vil den ha. Det betyr at den har større forutsetning for å danne ulike antistoffer enn de med snevert genpool, og det er større sannsynlighet for at den har antistoff mot et ukjent antigen enn de med lite genpool. Oversatt fra fancy ( 😛 ); bedre immunforsvar.

  Ulempen med blandingshunder er at det er MYE sjeldnere med gode oppdrettere. Så finner du en god oppdretter som virkelig vet hva h*n driver med (med tanke på genetikk og helse, ikke utstillingsdritet), så sats heller på renraset 🙂 Husk at helse er MYE viktigere enn utseende og rasestandard.

  Med det sagt, det aller beste du kan gjøre er å gå for omplassering. Her kan du stort sett velge det du vil med god samvittighet, fordi om det så er en fransk bulldog så vil du jo ikke støtte opp om avlen av franske bulldoger (som for øvrig er forferdelig mtp helse) 🙂 . I motsetning til hva folk tror, så finner man både valper, renrasede hunder og veloppdragne hunder på omplassering (hvis man absolutt må ha en valp). Men man må ha is i magen – man kan ikke forvente å finne en 8 uker gammel toypuddel med en gang 🙂

  Dette ble veldig langt. Håper du gidder å lese 🙂

 • Reply Stina 2. mars 2016 at 00:05

  Hvor endte Bella opp? Trodde foreldrene dine overtok henne?

 • Reply Anonym 2. mars 2016 at 00:34

  Eneste som er dumt med å ha hund er at man ikke kan reise noe mye.. :/ Noe å tenke på…

 • Reply Sara 2. mars 2016 at 06:53

  Hei 🙂 Du kler de brillene så ekstremt godt! Har du de i grønn med brun lense eller brun med grønn lense. På bildene ser mønsteret og linsen brun ut, men finner ikke det alternativet på nett..:)

 • Reply Tonje 2. mars 2016 at 07:16

  Hva med Bichon Havanais? Herlig rase som er allergivennlig og ikke røyter 🙂 Kan virkelig anbefales.

 • Reply Ida Wulff 2. mars 2016 at 12:39

  Stina: Bella ble adoptert av et par i Oslo, og har i ettertid fått seg en lillesøster av samme rase 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. mars 2016 at 12:39

  Sara: det vet jeg dessverre ikke 🙁

 • Reply Pernille 2. mars 2016 at 16:13

  Hei! Hva fikk du i tollregning når du bestilte brillene på Otticanet? Sykt fine briller til en fin pris der, bare lurer på om det lønner seg:)

 • Reply Siri 2. mars 2016 at 17:22

  Du stråler! 🙂 Kan jeg spørre hvilken foundation du bruker? Sminken din ser alltid bra ut. Bruker selv bareMinerals og er veldig lei den..

 • Reply cheriel 2. mars 2016 at 21:50

  Hehe slike drømmer har jeg også ofte, så kjenner meg godt igjen i det du skriver 🙂

 • Reply harikke 3. mars 2016 at 00:05

  harikke

 • Reply Nathalie 3. mars 2016 at 10:19

  Mange blandingshunder er absolutt friskere enn flere renrasede hunder – basset, mops og fransk bulldog er eksempler på raser som jeg aldri kunne ha anbefalt til noen. Lykke til med å finne hund, det tror jeg går strålende 🙂 Klem!

 • Reply Anonym 3. mars 2016 at 12:30

  Hvilken veske bruker du på skolen? 🙂

 • Reply Aline 3. mars 2016 at 14:55

  hvilken leppestift har du på deg her? naturlig og fin

 • Reply Regine 3. mars 2016 at 15:33

  Hei 🙂

  Husker du tatoverte øyenbryna dine for noen år siden, og lurer på om du er fortsatt fornøyd? Jeg er så usikker på om jeg skal bruke penger på det eller ikke ;p

 • Reply Tone 3. mars 2016 at 18:23

  jeg vil ha en kim og kanye med deg <3

 • Reply Ellen 3. mars 2016 at 18:31

  Ida, du ser så fresh ut for tiden! Du gløder virkelig 🙂

 • Reply Henriette 3. mars 2016 at 19:54

  Som den dokumentarjunkien og hundeelskeren jeg er vil jeg ang. valg av fremtidig hund anbefale deg å se dokumentarene Pedigree dogs exposed og oppfølgeren Pedigree dogs exposed – 3 years later. De handler om hundeavl og ulike raser og vil kanskje hjelpe deg på veien mot å finne hunden du vil ha. Kunnskap er makt. Alle som ha planer om å skaffe seg hund burde se disse dokumentarene. Før lå de på NRK nett-tv, men ser ut som de er tatt bort nå.

  Ha en herlig kveld:)

 • Reply Anonym 4. mars 2016 at 00:48

  Jøss, godt at det ikke bare er jeg som drømmer ekstremet. Drømte helt sinnsykt i dag senest. Husker nesten alt fortsatt. Drømte at det var stortingsvalg og at jeg var langt fra nærmeste by og tv eller ipad eller noe jeg kunne følge med på valget på… Så måtte ta tog og padle langs Oslofjorden midt på natta for å komme frem..Når jeg kom frem så var alt uklart. Greide ikke se tallene ordentlig.. Så et glimt av Erna, hun virket ganske fornøyd. Regner med at jeg hadde denne drømmen fordi jeg er veldig spent på hvordan valget neste år vil gå.. Følger med på alle meningsmålinger og sånt.Men er vel litt tidlig å tenke sånn veldig mye på det. Jeg skal huske på denne drømmen når valget kommer. Men ja, jeg drømmer veldig mye akkurat som deg. Og synes deg er ganske digg å ha en egen drømmeverden med steder som dukker opp igjen og igjen hvor jeg kan «koble av» Føler meg alltid veldig bra når jeg våkner. Selv om jeg er svett. hehe.

 • Reply xplor 4. mars 2016 at 09:53

  Haha, du er ikke den eneste!! Jeg håper helgen din blir fin, flotte deg <3

 • Reply Ida Wulff 4. mars 2016 at 14:31

  xplor: i lige måde <3

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2016 at 16:43

  Ellen: så hyggelig at du syns det, tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2016 at 16:44

  Pernille: ikke fått regningen enda 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2016 at 16:44

  Anonym: akkurat nå; Decadent. Men hater den, er så upraktisk 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2016 at 16:45

  Siri: på disse bildene er jeg ganske sikker på at jeg har designer lift fra armani 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2016 at 16:46

  Regine: hei 🙂 var veldig fornøyd med solPMU, dessverre dro jeg aldri tilbake for min refill, så nå er tatoveringene nesten usynlige. Men hvis du skal gjøre det, aldri gå til noen andre!! Det blir superfint!

 • Reply Oda 5. mars 2016 at 18:57

  Hei Ida :)) I innlegget du skrev om den jakken du har på deg her husker jeg du skrev at den røytet veldig, men at du hadde fått beskjed om at det ville gi seg. Lurer bare på om den røyter fortsatt evt hvor lenge den røytet?

  Ha en superduper helg <3

 • Reply Charlotte 5. mars 2016 at 21:26

  Anbefaler Coton dè Tulear! Verdens søteste hunder (søtest med ca 10 cm lang pels, og ikke med helt utvokst). Allergivennlig, røytefri og såå snille.

  Jeg kjøpte min i fjor (jeg er 18 år) og hunden er virkelig min beste venn. Som en lodden bamse. Jeg har ikke noe problem med å ha hund og gå skole samtidig, men det er kanskje lurt at du venter til du er helt klar for det.

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2016 at 11:52

  Charlotte: så søt rase <3

 • Leave a Reply