Hverdagsliv

EN HÅRVENNLIG MÅNED

6. mars 2016

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det lenge siden jeg har snakket om HairCare her på bloggen! Men det betyr overhodet ikke at jeg ikke fremdeles spiser hårpillene mine. For det gjør jeg! Etter at jeg var på ferie i Thailand fikk håret mitt seg en skikkelig knekk. Tuppene mine likte ikke sol, varme, saltvann og å bli vasket/fønet/glattet hver eneste dag. Håret som har vokst ut mens jeg har gått på HairCare er sterkt og sunt, det samme gjelder dessverre ikke hårtuppene. Jeg skal heldigvis til frisøren på tirsdag, så da tenker jeg vi klipper av en god del.  Jeg gjør en hel del ting for å spare håret mitt for slitasje – ser dere for eksempel at håret mitt ikke akkurat ser nyvasket ut på bildene? Jeg har nemlig gitt meg selv en challenge om å ikke vaske håret mitt på en hel uke. I morgen har uken gått, og det har faktisk ikke vært  ille. Det er mye som kan reddes av en hestehale, en lue eller et hårbånd. Selvfølgelig viktig å velge en hårvennlig strikk hvis man går for hestehalen! 

Mars blir en hårvennlig uke for meg, bortsett fra at jeg skal farge etterveksten. Har så lyst til å ha sunt og fint hår nå som det skal bli vår og etterhvert sommer.

Slik kan du ha en hårvennlig måned:  ♥​ Spis dine 2 HairCare-piller hver dag.  ♥ Vask håret ditt maks to ganger i uken.  ♥ Ikke gre håret ditt mens det er vått.  ♥ La håret lufttørke, og bruk så lite varmeredskaper som mulig.  ♥ Bruk varmebeskyttende de få gangene du føner/glatter/krøller.  ♥ Bruk en hårvennlig strikk uten metall når du skal ha håret i hestehale.  ♥ Sov med en løs flette som ikke strammer noen steder.  ♥ Invester i en god hårkur.  ♥ Ta en tur til frisøren og klipp en god del av tuppene dine, så det ikke spiser seg oppover. 

Hvis du går inn på denne linken, får du din første sending av HairCare til 149 kroner. Du kan selvfølgelig slutte å få HairCare tilsendt når du ønsker! Når jeg har skrevet om HairCare tidligere er det flere som har spurt om hvordan man får kontakt med HairCare, hvordan man kan si opp eller endre bestillingen sin. Det gjør du ved å maile dem på denne adressen: kundeservice@labpharma.no eller ved å bruke skjemaet de har på nettsiden sin 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse hårpillene er ikke noe svada-kosttilskudd som blir solgt bare for at noen skal tjene en haug med penger, det skal jeg bare si. Håret mitt er et levened bevis på det (selv om det er litt uvasket og ufresht på disse bildene, hehe), og jeg har en haug med venninner som er helt enig med meg til tross for at de var svært skeptiske i utgangspunktet.  Ha en hårvennlig måned, mine venner 

50 Comments

 • Reply Henniie 6. mars 2016 at 14:48

  Et lite tips:

  Du vet det lille lenke-knappen du trykker på når du lager lenker, dersom du trykker på Lenketype og bytter ULR ut med e-post, og skriver inn e-post adressen i det første feltet så blir det sånn at leserne dine kan trykke på e-eposten og åpner en «skriv ny epost» med den e-posten du skrev inn, det popper opp liksom et nytt bilde. 🙂

  Ha en fortsatt fin søndag 🙂

 • Reply Ida 6. mars 2016 at 14:56

  Hvor er genseren din fra?

 • Reply Miriam 6. mars 2016 at 15:04

  Litt random spørsmål i forhold til innlegget, men hvor er genseren fra? 🙂

  Håper du har en fin helg!

 • Reply H 6. mars 2016 at 15:38

  Wow! Her gløder du! 😉

 • Reply Helene 6. mars 2016 at 15:46

  Hvor er genseren din fra? Superfin!:-)

 • Reply Tina 6. mars 2016 at 15:50

  Topps med litt skjønnhetstips Ida 🙂 Jeg har selv bestemt meg for å gjøre en innsats for håret. Ser at disse Haircare tablettene inneholder Biotin bl.annet og det skal vist være nødvendig for hårvekst. I tillegg til trening og god søvn er det helt klart viktig med næring og riktige vitaminer for både hud og hår. Skal jammen prøve disse!

 • Reply Eline 6. mars 2016 at 17:13

  Du er bra fin! Hvor har du kjøpt genseren og buksen? Har forresten startet på HairCare. Veldig fornøyd 🙂

 • Reply Lotte 6. mars 2016 at 17:27

  Åååh, hvor en buksa og genseren din fra? Så fine! 🙂

 • Reply Ingvild F. Falck-Ytter 6. mars 2016 at 18:34

  Huff, nå fikk jeg litt dårlig samvittighet for håret mitt 🙁 Men du ser fresh ut som alltid!

 • Reply Charlotte 6. mars 2016 at 18:37

  Kan man ta disse når man er gravid? 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2016 at 19:43

  Lotte: genser fra bikbok og bukse fra gina 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2016 at 19:43

  Charlotte: det tror jeg ikke 🙁

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2016 at 19:44

  H: <3

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2016 at 19:44

  Eline: så bra du er fornøyd 🙂 genser fra bikbok og bukse fra gina!

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2016 at 19:45

  Miriam: den er fra bikbok 🙂 Takk det samme! <3

 • Reply Linn Therese 6. mars 2016 at 22:16

  Du,må bare si noe om haircare.

  Vanligvis er jeg super skeptisk til ting som bloggere tipser om, men når det skal sies stoler jeg litt mer på deg enn de fleste andre:)

  Jeg har hatt skikkelig krise med håret mitt,jeg røytet så usannsynlig mye,og tenkte at jeg måtte gjøre noe.jeg har ikke farget/stripet det på evigheter,så nå har jeg faktisk min naturlige hårfarge!Men,det hjalp ikke så mye på alt håret jeg mistet.Så jeg kjøpte faktisk haircare.nå har jeg brukt det i 2 mnd,og selvom jeg ikke merker at håret mitt har blitt så mye tykkere,mister jeg betydelig mindre hår!det er faktisk helt utrolig hvor mye det har hjulpet!gleder meg til det har gått et halvt år,så kanskje jeg faktisk merker at det har blitt tykkere. Så,takk for tips,dette funker faktisk!

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2016 at 22:50

  Linn Therese: så bra, Linn Therese! 🙂 Mitt er blitt tykkere med tiden, og jeg har hele tiden nye babyhår. Sykt irriterende, men så lenge det er for en bra sak, hehe 😉

 • Reply ICT 6. mars 2016 at 23:18

  Jeg pleier som regel ikke å bestille ting via nettet når bloggere tipser om dem, men nå har jeg hørt så masse bra om disse vitaminene at jeg bare måtte bestille, haha 😀 Gruer meg til flere baby-hår, da. Men hår på hodet må man ha!

 • Reply Cassandra Lysgård 6. mars 2016 at 23:47

  Hører veldig mye bra om det!

  Så kanskje jeg skal gi det en sjangse. 🙂

 • Reply Emilie 7. mars 2016 at 09:58

  Ikke for å vær slæm, men du har liksom bare kvitt næstn, å æ prøve å ikke vær slæm, men d e så mang blogga som har bare kvitt å da bli d litt tamt…. Men du e ein bra blogger da å d e bare farge valge æ synes e litt tamt. Du kan for eksempel ha litt lys rosa eller blå så d ikke sjer ut som anner bloggan, men ellers så syns æ d e ein bra blogg.

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2016 at 10:32

  Emilie: hvit genser tenker du på?? Det er nok et ønske jeg blir nødt til å overse…

 • Reply Elena 7. mars 2016 at 11:24

  Jeg tar nesten de samme pillene, bare at det er SkinCare. Veldig fornøyd!

  Lyst til å prøve disse også, men blir så jævla mange piller hver dag. Slitsomt. 😛

  Du har fint hår da!

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2016 at 13:51

  Elena: så spennened, de pillene har jeg faktisk ikke prøvd 🙂

 • Reply Kaia 7. mars 2016 at 15:13

  de virker utrolig bra! Bare lurte på en ting, hvis man sover med flette og deretter retter håret hver morgen, vil ikke de slite mer på håret enn om man sover med håret løst og ikke retter det? 🙂

  Elsker bloggen din, håper du har hatt en fin dag 🙂

 • Reply Anonym 7. mars 2016 at 22:02

  Nice!!! Hei! Finnes det endelig bevis på at jesus er en vandrer historie? Sjekk ut verdensveg.wordpress.com

 • Reply Ann Kristin 8. mars 2016 at 08:15

  Vet du hvilken modell buksen fra Gina er? 😀

 • Reply Ida Marie 8. mars 2016 at 08:55

  Hei Ida.

  Jeg trenger din hjelp! Skal til Oslo til helgen og husker ikke sist jeg var der(flaut). Så hva burde jeg gjøre? Hvor burde jeg spise og hvor burde jeg shoppe? #nobudget

  Ha en strålende dag<3

 • Reply Anonym 8. mars 2016 at 10:26

  Har du ikke brukt tørrsjampo heller? Jeg tror ikke jeg ikke kan vaske håret på en hel uke, i hvert fall ikke hvis jeg har planer om å være sosial! Haha 😀 men kanskje det funker med tørrsjampo eller vil dette også være noe som sliter/skader håret?

  Liker bloggen din så godt 🙂

 • Reply KatrineBB 8. mars 2016 at 19:11

  Jeg tenkte jeg skulle starte på dette, merker du noe forskjell på hårveksten ellers på kroppen også? Kunne tenkt meg mer øyenbryn 😀

 • Reply Regine 8. mars 2016 at 20:45

  Tusen takk for tips, dette er herved bestilt!! Gleder meg til å prøve.

  Eg er faktisk jevnlig innom her, men eg har vel ikkje kommentert på flere år. Eg syns du er så utruleg nydelig, og du ser -alltid- så fresh ut. Elsker stilen, sminken og håret ditt – du inspirerer!!

  Klem,

  Regine 🙂

 • Reply Lina 8. mars 2016 at 22:19

  Hei.

  Jeg mister også sykt mye hår når jeg dusjer og børster håret mitt, ser at flere skriver at disse pillene hjelper mot det, så det er jo flott. Jeg sliter også med at jeg får veldig raskt fett hår, og håret mitt er helt sinnsykt flokete. Må børste og rive for å få ut alle flokene…. Vet du om haircare hjelper mot det? 🙂 Det ble sånn etter jeg bestemte meg for å bli blond, men nå har jeg farget håret mitt brunt igjen, men det har ikke gått tilbake til sånn det var før likevel.. 🙁

 • Reply Therese 9. mars 2016 at 08:53

  Dersom noen synes det er for dyrt med HairCare, så kan jeg anbefale å kjøpe Ølgjør på apoteket. Det får håret til å vokse fortere og inneholder biotin. Koster 100 kr. Jeg kan ellers anbefale å kjøpe Nycoplus B-kompleks, et kosttilskudd som koster litt over 100 kr og inneholder alt man trenger om man ønkser å forbedre hud, hår og fordøyelse. Tilskuddet inneholder 200 tabeletter og man trenger 1 tabelett hver dag, mye rimeligere.

 • Reply Ida Wulff 9. mars 2016 at 10:57

  KatrineBB: jeg mente at jeg merket forskjell på øyenbrynene i starten, men HairCare sier at det kun påvirker håret på hodet 🙂

 • Reply Bente 9. mars 2016 at 14:22

  Joda Therese jeg har vurdert å kjøpe alt for seg selv, men nytter ikke å få det billigere eller få i seg alt som kobber, selen, hirse som også er bra for håret. Nycoplus B plus koster 130 kr ølgjær omtrent det samme, så der er man allerede oppe i 260 pr mnd – tillegg må man kjøpe de tre andre hver for seg, så ikke så lønnsomt som du foreslår. I tillegg gidder jeg ikke å spise 6 piller og drasse med meg på ferier etc når jeg får alt i ett.

 • Reply . 9. mars 2016 at 19:36

  Hjelper haircare mot fett og flokete hår?

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2016 at 12:00

  .: hmmm, nei, det tror jeg ikke?

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2016 at 12:02

  Ann Kristin: Molly heter den 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2016 at 12:02

  Anonym: jo, litt tørrshampo, men det prøver jeg å unngå så langt det går, føler at det sliter så på håret! :O Takk, så hyggelig 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2016 at 12:04

  ICT: håper du blir fornøyd!! OG får en hel haaaug av baby-hår! 😉 Hehe. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2016 at 12:04

  Kaia: jeg lager så løs flette at det ikke er nødvendig å rette håret dagen etter. Poenget er å slippe floker som gjør at man må gre og knekke en haug av hårstrå 🙂 Takk, så hyggelig! Klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2016 at 12:07

  Lina: Hei 🙂 Håret ditt er nok bare veldig slitt etter all fargingen. Det håret som allerede er skadet kan ikke HairCare hjelpe deg med. Jeg ville investeret i en god hårkur med masse protein og fuktighet – eventuelt gjennomført en Olalex-kur. Spør en frisør om denne kuren, så får du garantert hjelp 😀 HairCare kan du ta for at det nye håret som vokser ut skal være sterkere og bedre rustet! Klem <3

 • Reply Karoline Olsen 10. mars 2016 at 13:58

  Hei Ida! Jeg har utrolig tykt hår fra før av, det er ikke slitte eller noe sånt. Men en ting jeg har problemer med er å vokse UT håret for det vokser utrooolig tregt, kan HairCare hjelpe med raskere hårvekst? 🙂 Håret mitt rekker ikke bli så langt jeg ønsker å ha det før jeg må klippe det for å opprettholde det 🙁

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2016 at 14:10

  Karoline Olsen: hello 🙂 På meg har HairCare hjulpet på tre ting; at håret vokser raskere, at det nye som håret vokser ut er sterkere, og at de nye hårstråene popper ut som ugress. Tror du vil merke forskjell på tempoet, det er jo verdt et forsøk 🙂 klem

 • Reply Sandra 30. mars 2016 at 11:39

  Hei! Har brukt haircare tidligere, og er godt fornøyd 🙂 Fine tips for å ta vare på håret! Men, lurer på en ting, du sier at man skal vaske håret maks to ganger i uka.. Jeg trener ofte, og syns det er ekkelt hvis jeg ikke vasker det. Hvordan løser du dette?

 • Reply Ida Wulff 30. mars 2016 at 13:26

  Sandra: jeg vasker etter hver trening hvis jeg ikke skal trene dagen etter også 🙂

 • Reply Sandra 30. mars 2016 at 16:06

  Hei, hvordan stopper man abbonobentet, liksom hvilken Mail skal man sende til? Så ikke hele mailen i teksten din

 • Reply Lara Valentina Cuneo 30. mars 2016 at 19:37

  Hei Ida 😊😊

  Lurer på om du har hatt vekst av hår andre steder enn i hodet ??

  Er litt redd for at det skal vokse som sagt andre steder 🙈🙈🙈

  Setter stor pris på din svar😊

  Mvh Lara Valentina Cuneo.

 • Reply Frøkenflau 2. april 2016 at 16:59

  Hei

  Kjempe fin blogg:)

  Jeg farger håret jevnlig, å mister veldig mye hår..

  Har hørt om disse å vurdert å prøve dem, men jeg har mye hår i ansiktet (siden på kinnet og slikt)..

  Vil dette også vokse på disse?

 • Reply Waleska Raydira Valdez 4. mai 2016 at 14:25

  Hei. Jeg vil ikke at dere sender meg Vitamin D3. Har har sagt opp, men dere sender dritten likevel. Stop nå!!!!

 • Reply Linn 7. august 2016 at 16:06

  er det highwaist du har i buksen ?

 • Leave a Reply