Hverdagsliv

FÅ 50% RABATT PÅ ADAMS MATKASSE

11. mars 2016

I samarbeid med Adams Matkasse 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hørt mange snakke og sett flere blogge om Adams Matkasse. Men av en eller annen grunn har jeg aldri tenkt «åh, det må være noe for meg»! Og jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg er hun som ingen gidder å handle sammen med, fordi det tar så himla lang tid. Hun som går på matbutikken, og står et kvarter i hver avdeling og bare gaper, mens jeg venter på at kreativiteten skal falle inn i munnen på meg. Det var da jeg hadde gått rundt på Coop i tre kvarter og kom ut med et rundstykke og en 4-pakning med yoghurt at jeg skjønte at jeg hadde et handleproblem, haha! 

Anywaays, jeg takket ja til å teste Adams Matkasse, og jeg er frelst. Mandag kveld kommer «Adam» på besøk med en stor kasse full av mat, og et hefte som bokstavelig talt guider deg gjennom alt du trenger å gjøre. Enklere blir det faktisk ikke. Jeg valgte å teste kassen som heter «Sunn & Lett», og den inneholdt hele 5 middager. Passer utmerket – jeg vil jo ikke være sunn og lett i helgene, hehe. Slik så matkassen min ut: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det finnes hele 6 forskjellige kasser, og på flere av dem kan man velge hvor mange middager man ønsker, og for hvor mange personer. Det er ingen bindingstid på Adams Matkasse, og du trenger heller ikke vente hjemme på at kassen skal bli levert. Kassene er pakket med is rundt det som trenger det, så det gjør ingenting om den må stå og vente på deg utenfor huset eller leiligheten en stund. 

Min erfaring er at kassen ble levert på det tidspunktet den ble lovet, og at alle matvarene var i tipptopp stand. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg så for meg at noen klemte tomater og en sliten salat må man regne med når man bestiller seg en matkasse. Men alt var i fin stand, og det skulle jo egentlig bare mangle også 🙂 Ellers ble jeg positivt overrasket over at mye av maten var kortreist og så norsk som mulig. Jeg klarer jo ikke å spise kyllingfilet fra Prior for eksempel, men denne kyllingen fra Ytterøy var kjempegod – og foret opp uten narasin og antibiotika. 

På bildene over kan du se hele min ukesmeny. Alle rettene var veldig gode, og selv om matvarene var ment på 2 personer, så var det generøse porsjoner, og holdt fint til 3 voksne mennesker. Men det er jo individuelt, og man må nesten finne ut på egenhånd hvilken kasse som passer en. Klarte ikke å velge én favoritt på menyen, så det ble to; chili con carne med salat og fullkornsris + rask kyllingwok med rødkål, teriyakisaus og risnudler. Slik så det ut da jeg lagde dem: 

Chili con carne tok litt tid å lage, men supergod rett! Med kalkun i faktisk, men den kunne fint vært uten også. Risen fra Adam var skikkelig, skikkelig god. Og så kan man jo gjøre den så spicy som man vil. For min del ble chilifrøene med opp i gryta, nam 🙂 

I motsetning til chili con carne, var denne kyllingwoken laget på null komma niks. God var den også! Jeg har aldri brukt rødkål tidligere, så det er jo morsomt å få litt inspirasjon også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du lyst til å teste Adams Matkasse? I såfall skal du få et tilbud av meg nå. Du får 50% på favorittkassen eller 25% rabatt på de andre kassene, og i tillegg får du med en gratis fruktkasse, som er full av deilig og frisk frukt. Nok til et par runder med fruktsalat, eller til å lage en skikkelig vitaminbombe av en juice 🙂 

For å bruke rabatten, går du inn på Adams Matkasse HER, og bruker rabattkoden TAKKIDA når du bestiller. Virkelig verdt det altså ♥

18 Comments

 • Reply Charlotte Tunes 11. mars 2016 at 13:12

  Haha, jeg ble helt latterlig sulten nå! Takk for et godt og grundig skrevet innlegg. Dette har jeg superlyst til å prøve ut altså! Jeg går så fort tom for ideer til middag også – så dette må jo være ypperlig for meg! Ha en fin helg <3

 • Reply Miriam 11. mars 2016 at 13:22

  Hatt matkassen 8 ganger, og 7 av gangene var det feil med levering. Feil kasse, dukket ikke opp, var ikke sendt ut i det hele tatt osv. Veldig synd, for maten er jo helt topp!

 • Reply Andrea 11. mars 2016 at 15:24

  Hei!

  Hvor lenge varer rabattkoden din? Er det sånn at man kan velge hvilken uke man ønsker å få matkassen? Altså om jeg kan bestille nå til uke 14 eller 15 for eksempel?

  Hadde vært topp å få prøve dette med litt rabatt i tillegg! 😀

 • Reply Ingvild F. Falck-Ytter 11. mars 2016 at 19:51

  Tusen takk for herlig tips <3

 • Reply m 12. mars 2016 at 09:36

  Jeg forstår ikke helt, for det er jo samme rabatt uansett om jeg går inn gjennom linken eller uavhengig inn på nettsiden. Alle kassene har 25 % og favoritt 50% + at man får med fruktkasse. Når jeg skriver inn TAKKIDA så får jeg ikke noe mer rabatt. Så i realiteten får jeg dette tilbudet som allerede er på adams matkasse?

 • Reply Susan 12. mars 2016 at 15:14

  Har du sluttet å blogge fulltid?

 • Reply Thefashionbible.blogg.no 12. mars 2016 at 16:10

  Hei😊

  Så utrolig fin den olakjolen er! 😍

  Hvor har du kjøpt den henne?

  Digger bloggen din.

  ✌🏻️

  Ha en fin lørdag videre!

 • Reply thea 12. mars 2016 at 16:45

  Hei!

  jeg leste at du hadde vært å sett filmen «welcome to norway» hva synes du? anbefaler du den?

  Ellers keep up the good work. du er så flink til å skrive. er en fast leser og titter innom flere ganger om dagen 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. mars 2016 at 17:21

  thea: Hei 🙂 Nei, dessverre, jeg ble litt skuffet over filmen. Syns verken den var morsom eller gjorde noe spesielt inntrykk. Tusen takk, veldig hyggelig å høre 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 12. mars 2016 at 17:22

  Susan: jeg studerer i tillegg til å blogge, men har ikke noen annen jobb hvis det var det du tenkte på 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. mars 2016 at 17:22

  Thefashionbible.blogg.no: den er kjøpt på bik bok. Tusen takk! <3

 • Reply Ida Wulff 12. mars 2016 at 17:23

  m: Hei! 🙂 Hvis de kjører samme kampanje på nettsidene sine, så stemmer nok det ja!

 • Reply Ida Wulff 12. mars 2016 at 17:25

  Charlotte Tunes: håper du også har en fin helg <3

 • Reply Ida Wulff 12. mars 2016 at 17:25

  Miriam: Så kjedelig! Ja, maten er virkelig helt topp 🙂

 • Reply :) 12. mars 2016 at 20:51

  Hvorfor klarer du ikke å spise kylling fra Prior?

 • Reply Anonym 13. mars 2016 at 22:54

  Norge ligger på toppen over land som bruker minst antibiotika, så du er rimelig trygg hvis du spiser kylling fra Prior. Kyllingfôr fra flere produsenter er allerede narasinfritt

 • Reply Anne 14. mars 2016 at 11:35

  Får dere en mal om hva dere må ha med når dere skriver om kassen og blir sponset? Bare nysgjerrig siden teksten egentlig var helt lik pilotfrue sitt 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2016 at 12:23

  Anne: så det nå.. kan virke som hun har hentet «litt» inspirasjon her, for jeg har ikke fulgt noen mal :p ikke at det gjør meg noe, men nei, her er det skrevet fritt! Klem

 • Leave a Reply