Hverdagsliv

VI MÅ SNAKKE LITT OM SNAPCHAT

13. mars 2016

Inneholder annonselink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser HER 

Det er ganske lenge siden jeg la ut Snapchat-navnet mitt her på bloggen, og oppfordret leserne til å følge meg. Optimistisk som jeg var, la jeg til alle som addet meg som venn, slik at dere kunne sende meg snaps og jeg kunne svare. Det var sykt hyggelig! I en time. Og så ble det et mega stressmoment. Det høres teit ut, jeg vet. Men det er så viktig for meg å svare, og at vi skal ha en toveis-kommunikasjon. Jeg kan gå i dagevis og irritere meg over at det er mailer og kommentarer jeg ikke har svart på. Det skulle jo faktisk bare mangle, når noen tar seg tid til å skrive til meg. Men på Snapchat funket det bare ikke, så jeg opprettet meg en privat konto hvor jeg la til mine nærmeste, og ble værende på den private kontoen. 

Men! Jeg vil jo så gjerne at dere skal kunne følge meg og alle mine dumme påfunn på snap. Så nå har jeg brukt dagevis på å «slette» venner på min gamle Snapchat. Man må nemlig slette én og én, så deeet har tatt noen timer kan du si! Uansett, selv om jeg har slettet alle som venner, så kan dere fremdeles følge MyStoryen min. Så fra nå er jeg kun logget inn på den gamle kontoen, og dere ser den samme MyStoryen som vennene mine ser. 

Så, nå vet dere hvorfor det har vært stille fra meg på Snapchat en stund! I’m baaack. Og hvis du ikke følger meg allerede, så er snapnavnet mitt idawulff 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du en fin søndag? Jeg har vært på Olivia og lunsjet med Ida Caroline, og nå ligger jeg som et slakt på sofaen og furter fordi det er så kaldt ute. Værmeldingen lovet at det skulle være vår denne helgen, så jeg hadde gledet meg til å powerwalke på Bygdøy. Men i denne kulda, noooo way. Får se hva jeg ender med å bruke resten av søndagen på! 

24 Comments

 • Reply Hege Kristin 13. mars 2016 at 17:22

  har slappet av bare i dag:) godt!

 • Reply Henniie 13. mars 2016 at 18:02

  Det kan jeg tenke meg var litt mer enn mange og slette ja.. Oliva er så god mat!

  Jeg har vært på randena av nærvesammen brudd: Fireåringen min ble lokket opp i skitrekket med slalomski på bena for første gang. Og det gikk unna! Helt opp til syveren dro han! Mammahjertet stresset noe !

 • Reply Charmina 13. mars 2016 at 18:16

  Ja, kjenner meg igjen i dette! Det kan være veldig irriterende ja..:/

 • Reply xplor 13. mars 2016 at 18:34

  Såå bra! Da skal jeg legge deg til med en gang, gleder meg til å følge med deg der også <3 Ha en fin kveld!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. mars 2016 at 19:08

  xplor: så koselig, ha en fin kveld du også <3

 • Reply Ida Wulff 13. mars 2016 at 19:09

  Hege Kristin: det er deilig!! <3

 • Reply Ida Wulff 13. mars 2016 at 19:09

  Henniie: det kan jeg forstå!! 🙂 hehe. Ha en fin søndagskveld <3

 • Reply Asalia 13. mars 2016 at 19:33

  Love your outfit! 😀

  Høres ut som om at det var slitsomt å legge alle til som venn – og slette de i ettertid, haha. Fint leserne kan følge MyStoryen din da 🙂

 • Reply Marie 13. mars 2016 at 20:48

  Du burde laste ned Gobi! Der kan du opprette forskjellige stories som du kan legge til bilder i. Da kan du for eksempel ha en offentlig en som leserne dine kan følge og en privat en for vennene dine. Så kan du velge hvilke bilder du ønsker å legge til i de ulike storiene! Veldig smart 🙂

 • Reply Marthe 13. mars 2016 at 20:51

  Hvor er buksa di fra? Den var dødsfin, og du også 🙂

 • Reply Camilla Lien 13. mars 2016 at 20:52

  Skjønner godt at det ble slitsomt! Godt du har endret det slik at det føles komfortabelt for deg, det er absolutt det viktigste 🙂 Kan tenke meg det blir enormt energikrevende å føle at man må svare absolutt alle hele tiden.

 • Reply Elisabeth 14. mars 2016 at 08:57

  Ida! Digger deg!

  Hadde faktisk en drøm om deg i natt. Du skulle finne ditt kunstneriske jeg på ferie i London. Så du joina en sær undergrunns teatergruppe 🙂 Artig med drømmer, haha!

  Ha en fantastisk dag!

 • Reply Amalie 14. mars 2016 at 09:16

  Stilen din er så fin og klassisk! Hvor er denne buksen fra?

 • Reply LisaLDN 14. mars 2016 at 09:22

  Er drit lei kulda sjølv, skjønner ikkje Oslo at det liksom skal vera vår?? 😛

 • Reply anette 14. mars 2016 at 10:21

  Kan jeg spørre hvor buksen din er fra?

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2016 at 11:26

  Marie: hmm, aldri hørt om. Men da må vel de som vil følge meg også laste ned Gobi? 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2016 at 11:27

  Amalie: H&M <3

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2016 at 11:27

  anette: H&M

 • Reply Ida Wulff 14. mars 2016 at 11:28

  Elisabeth: haha, så morsomt!! 🙂

 • Reply Marie 14. mars 2016 at 12:12

  Ja, venner/følgere må også laste ned Gobi da, men det er en veldig lettvint app 🙂 Jeg liker den hvertfall utrolig godt! Tenkte jeg bare skulle nevne det, da jeg har fått det inntrykket av at flere bloggere oppretter to ulike snapchat-kontoer for å beholde privatlivet, noe som høres litt slitsomt ut haha!

 • Reply Aurora 15. mars 2016 at 22:36

  Har du link til buksene? Så lekre, de kledde du godt 🙂

 • Reply :) 16. mars 2016 at 08:24

  Hei! Ser du skriver at buksen din er fra HM, men vet du hva den heter, slik at jeg lettere kan søke den opp? Kunne tenkt meg en sånn selv 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. mars 2016 at 16:03

  :): nei dessverre, den finnes nok ikke lengre!

 • Reply Marlene 21. mars 2016 at 01:22

  La deg til nå, men så at du hadde meg som venn, haha. Men slapp av, kommer ikke til å spamme deg 🙂

 • Leave a Reply