Hverdagsliv

EN BLOGG JEG IKKE HADDE LEST

15. mars 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om jeg får være helt ærlig og si det sjæl, så er ikke dette den første bloggen jeg hadde kikket innom om jeg skulle sette meg ned og «kose meg glugg» med blogglesing. Kanskje hadde jeg ikke giddet å gå inn på den i det hele tatt. 

Hva skal jeg liksom skrive om denne dagen. At jeg har sittet på et kaffehus i flere timer og skrevet på eksamensoppgaven min, med et halvt øye på vakt for kofferten som ble stående alene og blomstre, mest sannsynlig full av sprengstoff og skumle saker, men så viste det seg at eieren bare var og kjøpte seg en muffins? At jeg etterpå tok trikken for å fikse på noe som jeg ikke kan blogge om fordi jeg har vist fingeren til alle som blogger om sånt, og derfor ville vært det mest selvmotsigende menneske på denne jord – selv om det er noe jeg har lyst til å blogge om fordi det kunne spart hundrevis av jenter for å ødelegge ansiktet sitt for godt? At jeg etter det igjen tok enda en trikk for å møte en god venninne, og ble sittende på utekafé med takeaway-kopp fordi de er best å drikke av, og prate i flere timer, for det er sånt vi gjør i Norge den første dagen i året hvor våren titter fram? At vi satt og pratet hull i hodet på hverandre helt til det ble mørkt og kaldt, og vi innså at det fremdeles er en stund til vi kan dra på stranda og sykle rundt i sommerkjole? At jeg dro hjem og lagde veggisburgere som ble overraskende gode, og at jeg å sitter og venter på kveldens episode med Paradise Hotel, som jeg egentlig bare ser på fordi jeg fascineres av mennesker jeg overhodet ikke har noe til felles med, og som får meg til å føle meg både fornuftig, smart og helt fantastisk? 

Ja, jeg kunne jo skrevet noe sånt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topper dette allerede superspennende blogginnlegget med et par bilder av noen tulipaner jeg har stående på stuebordet. Nå ble du blåst av banen, tenker jeg. 

Det sies at aviser har agurktid på sommeren. Jeg er min egen sjef, så jeg har agurktid litt sånn av og til når det passer meg. Og jeg har det nå. Det positive med agurktiden, er at det som regel er noe jævlig bra som følger. 

44 Comments

 • Reply Maiken 15. mars 2016 at 22:08

  Jeg leser bloggen din fordi du er så jævelig original og skaper språklige bilder jeg aldri hadde sett for meg. Herregud, du er pheeet og uten tvil Norges mest velformulerte blogger. Keep it up

 • Reply Eirin 15. mars 2016 at 22:11

  Haha, du skjønner det Ida – akkurat DETTE er grunnen til at jeg leser bloggen din! Du er så fantastisk ærlig og rett fra levra. Sitter å skrattler av bloggen din ofte, fordi du er veldig morsom av natur! Synes du og bloggen din er fantastisk 🙂

 • Reply Vilde 15. mars 2016 at 22:15

  Haha, det er akkurat derfor jeg klikker meg inn her 🙂 Du klarte faktisk å få dét innlegget til å bli bra!

 • Reply Veronica 15. mars 2016 at 22:17

  Media får alle andres liv til å virke så… intenst, eksplosivt, WOW, alle gjør noe sinnsykt og fantastisk hele tiden… Blir litt sliten av det hele, og skjønner mindre og mindre hvordan et normalt liv skal se ut. Jeg sliter ikke med skjønnhetsidealer (lengre), men med hverdagsidealer! Dagens hverdagsidealer får meg til å føle meg ubrukelig og kjedelig, dum og utdatert.

  Så agurkdagene på bloggen din er en fin motvekt til alt det der! Går på blogger for å koble av, og det gjør jeg ikke når jeg blir minnet på alle de 100000 kule tingene jeg burde gjøre og ha i livet mitt.

  Og de dagene som ikke er agurk blir bare en bonus, og det er akkurat mange nok av dem, for min del i hvert fall.

 • Reply Jenny 15. mars 2016 at 22:42

  Hvis du har noe å komme med som du med hånda på hjertet tror kan hjelpe folk, og ikke bare skriver for å vise hvor flott man kan bli, så syns jeg du kan skrive det.

  Jeg liker til og med sånne innlegg btw, alt er bedre enn ingenting!

 • Reply Anne-Stine 15. mars 2016 at 23:11

  Hei!

  Jeg lurer på om du har prøvd restauranten Südøst på Grünerløkka? Har de bra mat der?

 • Reply Celina Stamper 15. mars 2016 at 23:44

  Din blogg er min favoritt, så din er alltid den første jeg sjekker – agurknytt eller ei! STÅ PÅ, vær flink med eksamensøving <3

 • Reply Karoline 16. mars 2016 at 00:04

  Du er god Ida!

 • Reply Silje 16. mars 2016 at 00:29

  Haha, synes du er helt rå jeg! Det er som regel din blogg jeg titter innom først, og det er de svada-innleggene dine som er morsomst å lese, synes iallefall jeg da. Morsomst er kanskje ikke et ord, men du skjønner hva jeg mener. 😊

 • Reply Malene 16. mars 2016 at 06:12

  hahahaah! Du er morsom selvom du har agurktid. Det er derfor jeg liker bloggen din så godt, du klarer og skrive de mest fantastiske tekster om alt og ingenting

 • Reply Eva 16. mars 2016 at 07:39

  Jeg kommenterer egentlig aldri på blogger, men nå følte jeg kanskje det var på tide. Grunnen til at jeg liker bloggen din er akkurat det at du er så dønn ærlig og du har en humoristisk tone i de fleste innleggene dine som virkelig appellerer til meg. Så selv om du ikke legger ut antrekk hver dag og tusenvis av bilder av den ryddige leiligheten og perfekte frokosten din slik alle andre bloggere gjør synes jeg du er er utrolig frisk pust i en ellers sinnsykt rosa bloggverden. Jeg liker bloggen din utrolig godt!! Det er så deilig at bloggere som deg, Hedda Ingeborgvik og Kristin Gjelsvik alltid tør å si det som det er! Vit at det er veldig verdsatt:))

 • Reply Mirjam 16. mars 2016 at 08:40

  Dette er den eneste grunnen til at jeg liker bloggen din, du er 100 % ekte og vi lesere vet hva vi får. Det er ikke noe vas om kropp og så mye sminke. Men ekte greier, som for eksempel agurktid. Du er bare menneske, og det er vi også. Derfor kommer denne bloggen alltid til å være den eneste i bloggNorge jeg VIL lese. Uavhengig av tørre perioder eller masse spennende. Det er det som kalles et normalt liv. Stå på Ida 🙂

 • Reply LisaLDN 16. mars 2016 at 09:03

  Syns det er heilt innafor å lese innlegg som dette og, eg 🙂 Liker måten du skriver på, og for min del må du ikkje ha noke spennende å dele for å vera interessant 🙂

 • Reply Tonje 16. mars 2016 at 09:41

  Ikkje ve so negativ, detta e da som gjer deg til den bloggen eg digga mest! Du e deg sjølv, og vise deg som du e. Stå på!

 • Reply anni 16. mars 2016 at 09:47

  Jeg liker måten du skriver på,du har fått meg til å glise flere ganger. Fortsett sånn:)

 • Reply B 16. mars 2016 at 09:49

  Men alikevel så lager du morsomme innlegg, selv på dager du ikke har noe å blogge om.

  Jeg savner paraply-innleggene!

 • Reply Janniche Paulsen 16. mars 2016 at 10:33

  HAHAHA!!!

  Jeg ler meg i hjel av deg, asså 😂

  U made my day, tro det eller ei 😉

  Klemmm

 • Reply Frida 16. mars 2016 at 11:00

  Haha, dette er vel grunnen til at jeg i alle fall elsker å lese bloggen din! Du er nok mye mer morsom og underholdende enn du selv tror. Den kofferten hadde nok jeg også blitt litt skeptisk på… Håper du får en fin dag – nyt agurktiden 🙂

 • Reply Vanja Karine 16. mars 2016 at 12:24

  Dissa idylliske bileta du legg ut gjer det ikkje nødvendig med superinteressant innhald elles.

  Betre med litt kjipt lesestoff, enn masse løgner – som enkelte bloggarar gjev meg inntrykk av

 • Reply Ingvild F. Falck-Ytter 16. mars 2016 at 13:11

  Synes du skriver så bra, så agurktid eller ei – jeg liker å følge med <3 Dessuten kan ikke livet alltid bestå av festligheter og opplevelser, er jo tross alt hverdagen vi har mest av. Og du kan trøste deg med at man får veldig mye mer ut av blogginnleggene dine enn en PH-deltaker, f.eks!

  God klem <3

 • Reply Tina 16. mars 2016 at 13:46

  Nettopp derfor leser og digger jeg bloggen din! Du skiller deg ut og er ærlig, du har et «vanlig» liv og er menneskelig:)

 • Reply Ida Wulff 16. mars 2016 at 16:00

  Ingvild F. Falck: hehe, det er hyggelig å høre. God klem tilbake <3

 • Reply Ida Wulff 16. mars 2016 at 16:01

  Janniche Paulsen: haha!! Klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 16. mars 2016 at 16:01

  Frida: <333

 • Reply Ida Wulff 16. mars 2016 at 16:02

  B: jeg også, skal prøve å finne flere ting som irriterer meg!! haha! 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. mars 2016 at 16:03

  Eva: du er god!! Tusen takk for fine ord <3

 • Reply Ida Wulff 16. mars 2016 at 16:03

  Mirjam: så koselig å høre Mirjam, tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 16. mars 2016 at 16:04

  Anne: har ikke prøvd maten der, men har mange venner som liker stedet 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. mars 2016 at 16:04

  Celina Stamper: SÅ hyggelig!! Takk for hyggelig kommentar, Celina :-))

 • Reply Pippi 16. mars 2016 at 16:04

  Skjønner ikke helt hvorfor du fortsetter å blogge hvis du ikke har noe på hjertet? Må være utrolig slitsom å bruke så mye tid hver dag på å finne noe å blogge om. Skjønner det er gode penger og at vi alle må forsørge oss, men i hvor mange år? Og for hvilken pris?

  Liker bloggen din, og håper at jeg tar feil om hvor mye stress det fører med seg!:)

 • Reply Ida Wulff 16. mars 2016 at 16:07

  Pippi: jeg elsker å blogge og jeg elsker å skrive. De dagene jeg ikke har noe å skrive om, føler jeg likevel at jeg skylder de som klikker seg inn et eller annet. Så vet du det, Pippi.

 • Reply Birgitte 16. mars 2016 at 16:13

  Jeg for min del håper du fortsetter!:)

 • Reply Vilde 16. mars 2016 at 16:14

  Jeg har aldri før kommentert på en blogg, men vil bare si at jeg elsker bloggen din og har lest den i mange år, og vil fortsette så å lese den så lenge du vil fortsette å skrive. Så vet du det.

  Og forresten, tulipaner burde ha så lite vann som mulig i vasen. De drikker med hele stilken og ikke bare i bunn og når de da står i massevis av vann lever de også kortere. Bare et lite tips på tampen av ettermiddagen 🙂

 • Reply Maja 16. mars 2016 at 16:59

  Blir så glad hver gang jeg ser du har et nytt innlegg. Absolutt favoritt bloggen min! Mer ekte blogg skal man lete lenge etter 🙂

 • Reply Karoline 16. mars 2016 at 23:46

  Slike innlegg altså <3 Du skriver så bra!

  Men du kan gjerne nevne hva du dro å fikset på? Har tenkt å prøve botox, har hatt skikkelig kråketær siden jeg var liten, det er ikke tull :/ Håper ikke det var en «botox-feil» du måtte rette på, ble litt engstelig 😮

 • Reply Ida Wulff 17. mars 2016 at 01:42

  Karoline: neida det var det ikke. Må vurdere om jeg ønsker å blogge om det. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 17. mars 2016 at 01:45

  Maja: så hyggelig å høre!! <3

 • Reply Silje 17. mars 2016 at 07:16

  Er det én blogg jeg ville satt meg ned å lest for å kose meg glugg med blogglesing er det din! Jeg elsker bloggen din Ida! Den gir meg alt jeg leter etter i en god blogg, uansett hva innlegg det er. Du gjør dagen min bedre med en god dose humor, godt lesestoff, Inspirasjon og motivasjon! Keep it up:) du er best!

  Stor klem fra Silje

 • Reply Ida Wulff 17. mars 2016 at 14:22

  Silje: veldig hyggelig at du syns det <3 klem til deg!

 • Reply Stine 17. mars 2016 at 17:23

  Kaffe i takeaway kopper er heelt klart best! Så mange som kommenterer det når jeg spør om en sånn kopp, selvom jeg skal sette meg ned..

 • Reply Vilde 17. mars 2016 at 21:26

  Ida Wulff, du skriver så bra at jeg dævver. ALL ære til deg, fortsett akkurat som du gjør! Ingen forandringer ønskes. Favoritt ❤

 • Reply Linn L. 18. mars 2016 at 15:27

  Helt ærlig? Jeg er en av dem som ikke er spesielt interessert i mote og sminke og det derre der, så det er ikke derfor jeg «klikker meg inn» (bruker Bloglovin, haha) på bloggen din. Det er rett og slett fordi du ikke bare skriver sjukt bra, men du er selvironisk, realistisk og særdeles morsom. Jeg ELSKER mennesker som kan vinkle seriøse ting på en måte som ikke gjør det tørt og faktaorientert. Du har en god blanding av «alt», og selv på dine såkalte dårlige dager skriver du innlegg som jeg gliser av. Be proud! 🙂

 • Reply Marte 18. mars 2016 at 17:28

  Nettop derfor kikker jeg innom hver eneste dag. Skulle ønske jeg klarte å «spare» bloggen din sånn at jeg kan sette meg ned og kose meg glugg i hjæl en liten stund. Innleggene dine får meg nesten alltid til å fnise litt, om det er selvironien eller de små hat-utsagnene som er så merkelig like mine egne, eller kanskje det bare er de rosa tulipanene?

  Klemz, måtte du aldri slutte å blogge!

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2016 at 17:42

  Marte: ååå <333 ønsker deg en fin helg, Marte!

 • Leave a Reply