Mat

VEGGIE BURGER FOR LUNCH

16. mars 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går lagde jeg meg veggie burger til middag, og det var så godt at restene ble lunsj i dag. Jeg har funnet ut at det viktigste for meg på en burger er ost (hei hei, ostevrak her), så hvorfor ikke droppe den flate kjøttbiten som egentlig ikke er så god uansett. Jeg kjøpte «kjøttet» på den helsekostbutikken inne på Byporten, de fleste helsekostbutikker har faktisk et kjøleskap med vegetarmat hvis du er på leting. Burgerne jeg kjøpte er av et svensk merke som heter Anamma, og det smakte faktisk veldig godt med litt krydder på.  Sååå, det var dagens lille lunsjtips! Her nytes lunsjen på balkongen, for et vær!!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

5 Comments

 • Reply Aina Catrine 16. mars 2016 at 16:10

  Det så sykt digg ut. Veggismat ftw. Må teste ut å lage burger selv av kikerter en gang. Nesten litt sånn falafel-burger ish. Nam!

 • Reply Julie 16. mars 2016 at 21:28

  No no no, den burgeren der er ikke god! Kjøp heller «hälsans kök» sine veggisburgere, de har den på alle helsekoster jeg har vært i, til og med i enkelte kiwi-butikker:) garanterer deg at den er 10 ganger bedre!

 • Reply Anonym 17. mars 2016 at 17:10

  Nååå husker jeg selvfølgelig ikke hva den burgersjappa heter, men du vet ovenfor Lille Asia i Hegdehaugsveien ligger det en bitte liten burgerbutikk rett ved siden av Olivia? Der har de seriøst verdens beste veggisburger nam

 • Reply Trygve Konglevoll 18. mars 2016 at 08:51

  Det må eg prøve ut =)

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2016 at 17:43

  Anonym: jaa, gikk forbi den i stad men da var den dessverre stengt. Skal testes! <3

 • Leave a Reply