Hverdagsliv

GIRLS NIGHT OG PINLIGE LEKER

21. mars 2016

Jeg kan forstå at flere av dere var bekymret for meg etter å ha sett MyStoryen min lørdag kveld. Haha! Men ta det helt med ro. Vi lekte Snapchat-rulett, noe som var utrolig gøy. Men sannheten er altså at jeg verken heier på Donald Trump, mottar dagpenger eller bælmet en hel flaske med vodka. Det var vann i den flasken, hehe. Snapchat-rulett må dere prøve på neste jentekveld dere skal ha! Fryktelig kleint, men veldig, veldig morsomt. Vi hadde noen SMS’er blant lappene også, og jeg hadde lyst til å synke i et hull i bakken da jeg måtte sende; så at jeg hadde mistet en følger på Instagram, og bare lurte på om det var deg? Bare lurer på hvorfor i såfall, no hard feelings 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var litt av en girls night altså, ler meg i hjel av alt som ble sagt og gjort. Er så heldig at jeg har venninner som elsker å leke og le! Ingen som sitter med beina i kryss og armene i kors, og nipper prippent til et glass vin… Selv om det sikkert er det vi burde gjort. For vi går jo inn i kampen med hud og hår, enten det er Alias, Heads Up eller SMS/Snapchat-rulett 😉 

Frøken fornuftig her gikk hjem og la seg etter 5 minutter ute på byen. Det er jo vorspiel som er gøy uansett – eller har jeg misforstått?! Etter å ha sovet en times tid våknet jeg av en desperat ringing på døra – og der fant jeg Kristina, liggende på jakka si ute i gangen, med tidenes mest frustrerte ansiktsuttrykk. Om jeg bare hadde det på film! I stedet for å unnskylde meg ovenfor den frysende gjesten, glefset jeg at herregud, slapp av, du har jo bare ligget der i tjue minutter, som om det liksom er helt greit. Men vi kom oss begge i seng til slutt, snipp snapp snute, så levde vi lykkelig i alle våre dager. 

I dag har jeg bestemt meg for å ikke ha blåmandag, det er tross alt påskeferie og jeg har masse fint som venter ♥

17 Comments

 • Reply sofienyg 21. mars 2016 at 13:18

  Høres ut som en fin kveld!! 🙂 Kan du legge ut hva dere brukte som spille regler osv på den snapchat rouletten? Har såå lyst til å prøve det ut selv på en jentekveld!

 • Reply Henniie 21. mars 2016 at 13:55

  JEG ler!

 • Reply Maria 21. mars 2016 at 14:14

  Er det noe sted man kan finne regler/app for denne Snapchat roulette-leken? Hørtes veldig gøy ut!

 • Reply Jannicke 21. mars 2016 at 14:34

  Hehe, litt forskjellige versjoner på din og Kristina sin blogg ang. kvelden gitt 😛

 • Reply jesus4areason 21. mars 2016 at 16:44

  Ønsker deg en fin uke og en fin dag <3 du har en bra innstilling angående og ikke ha blåmandag, det er jeg sikker på du får til 🙂 klem <3

 • Reply Ida Wulff 21. mars 2016 at 19:29

  Maria: vi fant bare på selv! 🙂 Det ble noe slikt:

  1. En haug med lapper i en bolle. På en lapp kan det for eksempel stå: send til alle på M. Og så meldingen som skal sendes. Det morsomste var så klart når det stod «Legg ut på MyStory» 😉
  2. Alle får én pass. Og utenom det er det ikke snakk om å slippe unna!

 • Reply Ida Wulff 21. mars 2016 at 19:30

  sofienyg: vi skrev bare lapper og hadde i en bolle. På lappen må det stå både hvem snappen/SMS’en skal sendes til, og hva som skal stå. Alle kan få en pass hver, men bortsett fra det er det ingen kjære mor. Vi gikk bare runden rundt med klokka, ikke noe terning eller noe 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 21. mars 2016 at 19:30

  jesus4areason: klem tilbake <3

 • Reply Sonja Alexandra 21. mars 2016 at 21:04

  Haha, jeg er helt likens når jeg drar ut på byen. Synes ikke det blir like gøy som selve vorspiel, og ender opp med å være den første som drar hjem. Men jeg begynte faktisk å lure da jeg så på storyen din på snap (nå høres jeg ut som tidenes stalker..), spesielt det med vodkaflaske haha.

 • Reply Ida Wulff 21. mars 2016 at 21:08

  Sonja Alexandra: haha, ikke så rart! Men tror jeg hadde dødd hvis jeg hadde drukket all den vodkaen!! Uff…

 • Reply LH 21. mars 2016 at 22:09

  Haha, første jeg tenkte da jeg så vodka-snappen var: Shit, den jenta må pumpes ASAP! Glad det bare var vann 😉

 • Reply Ida Wulff 21. mars 2016 at 23:23

  LH: Hahaha, ja! Flaks!

 • Reply Shady 22. mars 2016 at 00:56

  Blir mye digg å få i seg i påsken… men har trøbbel med litt for høy vekt. Hadde nok for det meste prøvd å spise jordbærene hvis jeg hadde vært der. De ser gode ut. Jøss bloggen din er på 4.plass når jeg skriver dette! Du er søt btw <3

 • Reply Elena 22. mars 2016 at 11:01

  God påske, Ida! 🙂

 • Reply Marthe Sofie 22. mars 2016 at 17:21

  Hahaha, ååå det høres alltid så gøy ut når du er ute sammen med vennene dine! Dette måå prøves! Krymper meg innvendig av å lese meldinga du måtte sende! Det er alltid morsomt så lenge det ikke gjelder deg selv, så spørst om jeg tørr å bli med på det her!

 • Reply FashionBeauty 22. mars 2016 at 19:14

  Bloggen din er kjempebra! Gjerne sjekk ut min blogg også, det ville betydd utrolig mye for meg 😀

 • Reply Ida Wulff 23. mars 2016 at 10:36

  Elena: god påske! 🙂 klem

 • Leave a Reply