Hverdagsliv

SI DIN MENING OG TJEN PENGER

23. mars 2016

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svarer du ofte på spørreundersøkelser? Spør du meg, så er svaret delt. Jeg tar aldri telefonen når noen ringer for å gjøre en markedsundersøkelse. De ringer på upassende tidspunkter, og det kan jo ta evigheter. Men jeg svarer ofte på spørreundersøkelser over nettet. Dem kan jeg nemlig svare på når jeg ønsker, og jeg kan gjøre det på toget eller mens jeg sitter hjemme og drikker en kaffe. Når skolen min sender ut spørreundersøkelser, for eksempel; kjempeivrig på å svare. For jeg mener at den som ikke sier sin mening, heller ikke har noen rett til å klage. Tilbakemeldinger er nøkkelen for å gjøre noe bedre! 

For litt siden ble jeg medlem på Meningstorget.no, en nettside hvor man kan registrere seg og svare på undersøkelser. Undersøkelsene kan handle om alt fra TV-vaner, til produkter du finner i dagligvarehandelen, til hvor pålitelig du syns politiet er. Faktisk litt morsomt å sitte og svare på! Her kan du se litt av hva jeg har gjort inne på Meningstorget foreløpig: 

I tillegg til at stemmen din blir hørt av forskjellige brands, tjener du penger på å svare på undersøkelser. Man kan få betalt til sin Paypal-konto, donere til veldedige organisasjoner eller få gavekort hos for eksempel Zalando, Amazon, H&M, Billettportalen og Kicks. Syns det er helt topp at man får betalt for å svare på undersøkelser, svarene våre er tross alt veldig verdifulle for dem som har bestilt undersøkelsen.

I dag har jeg blant annet fått sagt min mening om alle streamingtjenestene jeg bruker på nettet. På det tjente jeg penger som jeg donerte til World Animal Protection. Neste gang kanskje pengene går til et gavekort på Zalando eller Kicks, eller rett og slett inn på Paypal-kontoen min så jeg kan shoppe meg noe fint 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er kjempeenkelt å registrere seg HER, og undersøkelsene kan du svare på nøyaktig når det passer deg. 

PS. Man må være 18 år eller eldre for å registrere seg og kunne tjene penger/poeng/gavekort.

11 Comments

 • Reply irmaelisabethh 23. mars 2016 at 10:35

  Åå, det hørtes jo helt genialt ut. Synd jeg bare er 16 år enda. Det var en skikkelig nedtur. God påske videre da 🙂

 • Reply Anonym 24. mars 2016 at 00:06

  sjekk bloggen min miaventa.blogg.no

 • Reply Julie 24. mars 2016 at 10:33

  Så smart! Dette skal jeg prøve ut 🙂 Sier ikke nei takk til noen lettjente penger, hehe. Han en fin dag videre og god påske!

 • Reply Anonym 24. mars 2016 at 13:51

  tjente ingenting..tok flere undersøkelser. Fikk kun bli med i en trekning og donere. Ingen gavekort 🙁

 • Reply Anonym 24. mars 2016 at 19:47

  åh irriterer meg så jævlig å titte innom bloggen din lately… kan du blogge ordentlig, å slutte og tro at ingen legger merke til de sykt dårlige innleggene dine som har kommet i det siste (+++at de kommer med hundre års mellomrom)

 • Reply Therese 24. mars 2016 at 20:31

  Hei

  Hvis dere er glad i en god biff burde dere spise på The Brooklyn, topp 3 beste måltidet noen sinne.

 • Reply Ida Wulff 24. mars 2016 at 22:46

  Anonym: hvis du ikke velger donasjon skal det komme poeng på din konto som du kan gjøre om til gavekort 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. mars 2016 at 22:47

  Julie: takk det samme <3

 • Reply Caroline 29. mars 2016 at 08:41

  ÅÅ så fin jogge dress! hvor er den fra? <3 ha en flott dag Ida ! klem

 • Reply Ida Wulff 29. mars 2016 at 08:43

  Caroline: den er fra juicy! Klem <3

 • Reply Anonym 10. juli 2016 at 12:40

  Du har sykt spiss nese Ida.

 • Leave a Reply