Hverdagsliv

FÅ 5 UTGAVER AV DET NYE + TOALETTMAPPE FRA LULUS

31. mars 2016

Annonse

Er det noen av dere som pleide å lese spalten jeg hadde i Det Nye? Åh, husker jeg syns det var  stas, og at jeg følte meg som selveste Carrie Bradshaw der jeg satt dagen etter deadline og hamret på tastaturet og prøvde å skrive noen gode setninger. «Nyforelsket mareritt» og «Mobil fylleangst» var to av tekstene som havnet på trykk, det var tider det! Jeg tror ikke livet mitt er fargerikt nok til å skrive morsomme spalter per dags dato, så enn så lenge nøyer jeg meg med å lese i magasinet. Det er lenge siden jeg har tatt en magasin timeout under teppet i sofaen med friske jordbær og en kopp te. Mine pauser består som regel av en smarttelefon som piper døgnet rundt, så jeg kjenner at det å lese gode reportasjer har vært etterlengtet.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA TILBUD TIL MINE LESERE ♥ Nå får dere et helt supert tilbud! For 199,- får du hele 5 utgaver av Det Nye + en stor toalettmappe i valgfri farge fra Lulu’s som gave. I tillegg til de 199,- kommer det en porto på 49,- for gaven. Med tanke på at toalettmappen alene egentlig koster 499,-, så syns jeg det er en innmari god deal 🙂 

Jeg har fått fargen lyseblå, og jeg elsker den! Passet perfekt nå som jeg skal ut og reise – toalettmapper har jeg, men ingen som er så romslige som denne. Her kan jeg få plass til alt fra solkrem til makeup – ja, til og med hårbørste. Som nevnt kan man velge farge, så da står valget mellom den lyseblå og en rosa. Søte er de begge to! Du kan se begge fargene på linken under før du bestemmer deg.

Bestill tilbudet HEROLYMPUS DIGITAL CAMERA Det jeg liker ved Det Nye, er at det er noe mer enn bare klær og mote. Det er fint med innspill av det også, men jeg vil gjerne ha litt av alt. Og det føler jeg at Det Nye gir meg! I utgaven jeg har liggende i fanget, kan man lese et lengre intervju med «poprebellen» Zara Larsson, få reisetips og en guide til hvordan man kan lage billig og fristende middag hele uken. I tillegg likte jeg reportasjen som heter «Sex og selvtillit», som en Mona&Mikkel for voksne, hehe. Og av en eller annen grunn er jeg veldig glad i slike «samlesider» med nips, som jeg kaller det, hvor man kan få tips om andres favoritter i diverse kategorier.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Brrrrr, for en kald dag, men nå må jeg likevel legge fra meg magasinet og krype fram fra ullpleddet. Det ble plutselig veldig kort tid til jeg skal reise, så jeg må nok bruke resten av dagen på pakking. Det Nye får heller bli med meg i håndbagasjen, så kan dere andre krangle om plassen i kofferten! 🙂 

Håper du likte tilbudet, og får en kjempefin kveld 

13 Comments

 • Reply Marie 31. mars 2016 at 22:05

  Åh! Vakre blomster. Du har det så fint hjemme, blogg gjerne mer om interiør!

 • Reply LisaLDN 31. mars 2016 at 23:40

  Hmm, har aldri vore fan av norske blader og magasiner etter eit år i England (miljøskada av Cosmopolitan UK), men dette tilbudet var nesten for godt til å takke nei til 🙂 Kanskje det er på tide å gi DetNye ein ny sjanse 🙂

 • Reply Veronica 1. april 2016 at 09:27

  Åh, skulle gjerne lest de gamle spaltene dine, hadde ingen anelse 😀 Er det mulig å finne dem i et eller annet arkiv eller noe? Nei? Men kult da!

  Ps: Pass deg for aprilsnarrer i dag!

 • Reply Cecilie Kristiansen 1. april 2016 at 11:57

  Er dette kun for norske lesere, eller er det mulig å få sendt til Danmark?

 • Reply Ida Wulff 1. april 2016 at 14:18

  Marie: takk, skal prøve <3

 • Reply Ida Wulff 1. april 2016 at 14:18

  Veronica: hmm, jeg tror kanskje ikke de ligger ute! Kanskje jeg må finne dem i boden og blåse støv av dem, hehe. Klem <3

 • Reply Sandra 2. april 2016 at 22:21

  Opsi, der var det plutselig bestillt! Vet du hvordan det blir etter å ha fått fem utgaver? Vil det fortsettes bli sendt i posten, til en dyrere penge? Eller avsluttes? Om ikke, vet du om prosessen ved å si opp bladet er fort og enkel?:) Mvh Sandra

 • Reply Ragnhild 3. april 2016 at 00:28

  Hei!

  Jeg meldte meg på men fikk aldri noe bekreftelse på epost som det sto jeg skulle få… Vurderer å prøve igjen, men kjedelig å ende opp med 2 abonnement…

  Vet du hvem jeg kan kontakte for å finne ut om det ble greit?

 • Reply Ida Wulff 3. april 2016 at 10:58

  Sandra: Hei! 🙂 Jeg vet faktisk ikke om det fornyes automatisk, men jeg mener å huske fra tidligere at jeg fikk et vedlegg/papir ved siden av bladene hvor jeg kunne krysse av hvis jeg ønsket å fornye. Hvis du vil si opp kan du sende mail hit: abo-detnye@egmont.com

 • Reply Ida Wulff 3. april 2016 at 10:58

  Ragnhild: Hei 🙂 Send en mail hit: abo-detnye@egmont.com

 • Reply lars elmar 8. april 2016 at 12:42

  love it

 • Reply elmar 8. april 2016 at 12:48

  love u so much

 • Reply Anonym 13. april 2016 at 22:03

  Hvordan betaler man for dette?

 • Leave a Reply