Hverdagsliv

NÅR HUDEN PLUTSELIG BEGYNNER Å KRANGLE

3. april 2016

Sponset hudpleie 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nå har jeg snart brukt hudpleie fra EmerginC i to måneder, og tenkte det var på tide å fortelle dere om det. I vinter ble huden min nemlig skikkelig dårlig, og det holdt ikke lengre med hudpleie som opprettholdt fin hud. Klimaforandringer, eksamensstress, lite søvn og usunn mat = kaotisk hud. Jeg fikk ikke acne, men veldig tørr hud, store porer, ujevn farge i ansiktet, nupper i pannen og på haken, i tillegg til veldig mørke ringer rundt øynene. Under nesen ble jeg ikke bare tørr, jeg så nesten ut som et skalldyr – tørr var jeg. 

Da jeg fikk spørsmål om jeg ville teste ut hudpleie fra EmerginC, var det første jeg tenkte på min kjære venninne Kristina, som noen av dere kanskje leser bloggen til. Hun hadde helt forferdelig hud for en stund siden, og har flere ganger snakket om hvordan huden ble frisk på bare et par uker, da hun brukte noen pads fra EmerginC. KLART jeg måtte prøve det. Jeg vet det er et overfladisk problem, men jeg følte meg litt frustrert, for hudproblemer var egentlig ikke noe jeg hadde vært borti før. Kan man virkelig møte på sånt i en alder av 25, tenkte jeg.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Etter to måneders testing kan jeg mer enn varmt anbefale EmerginC, og nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva min hudpleie-rutine består av:  OLYMPUS DIGITAL CAMERA ♥  Morgen og kveld, samme rutine:  1. Først renser jeg huden med Aromatic Cream Tea Cleanser. Det er en mild rensekrem som jeg elsker konsistensen på.  2. Deretter går jeg over med Peach Toner, som er en frisk toner. Denne gir fukt, samtidig som den trekker sammen porene og balanserer huden.  3. Etter toneren tar jeg et pump av Multi-vitamin + Retinol Serum som jeg fordeler ut over ansiktet og lar trekke inn. Dette er et alt-i-ett serum som gir fukt, demper utbrudd og rødhet, i tillegg til at det har en anti aging-effekt. Jeg vet ikke med deg, men jeg har fylt femogtjue for lengst! 4. Så påfører jeg Hyper-vitalizer Eye Cream på huden rundt øynene, som enkelt og greit gir området mer fukt.  5. Til slutt smører jeg hele ansiktet med Hyper-Vitalizer Cream. Det er en dag- og nattkrem i ett, noe jeg syns er helt supert, så slipper man å ha flere produkter enn nødvendig. Om morgenen lar jeg denne kremen virke i noen minutter før jeg begynner å legge makeup.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA♥ Når huden skal få ekstra pleie, 1-2 ganger i uken:  1. Først fjerner jeg sminken og renser ansiktet med Aromatic Cream Tea Cleanser. 2. Så sviper jeg over huden med Peel Pads, helt til jeg føler at jeg har brukt opp all fuktigheten i paden. Denne er det viktig at man ikke får i øynene! La produktet virke på huden i cirka 5 minutter før du skyller ansiktet med kaldt vann. Det er forresten helt normalt at man kjenner det klø og stikke litt i huden når man bruker disse padsene, det er helt ufarlig og bare fruktsyren som jobber med huden. FAVORITT-ALARM, forresten!! 3. Det tredje jeg gjør er å påføre Vitality Mask. Den skal virke i minst 20 minutter, men man kan ha den på så lenge man vil. Mot slutten masserer jeg masken ekstra godt inn i huden, før jeg skyller ansiktet med varmt vann. Denne masken syns jeg svir skikkelig, men det betyr bare at den funker.  4. Når masken er skylt av, går jeg over ansiktet med en clarifying pad. Denne skal ikke vaskes av, men jeg lar den tørke i nen sekunder før påfører mer fukt.  5. Til slutt påfører jeg et pump med Multi-vitamin + Retinol serum, og avslutter så med Hyper-vitalizer Eye Cream og Hyper-vitalizer CreamOLYMPUS DIGITAL CAMERA Der fikk dere jammen hele oppskriften på min superhud! Haha, neida. Men huden min har uten noen som helst tvil hatt veldig godt av disse produktene. Alle produktene jeg bruker ligger samlet på denne siden – det er faktisk ikke så mange som det høres ut som, da noen flere av produktene går igjen flere ganger. 

I tillegg til disse produktene har jeg fått et reisekit som jeg syns er utrolig kjekt. Jeg har jo vært så mye på farten at reisekitet allerede har vært i god bruk, og jeg elsker at det får plass i en liten pung. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Som dere kan se på denne siden, så er det opp til 38% rabatt på alle produktene jeg bruker, i tillegg til at det er gratis frakt. Det kommer godt med når produktene faktisk koster litt! Det er vanskelig å si hva jeg ville anbefalt hvis jeg bare kunne nevne ett produkt, men jeg kunne sikkert klart meg med rens, toner, ansiktskremen og kitet med pads. Sistnevnte er jeg bare fullstendig frelst av, altså Peeling Pads og Clarifying Pads som kommer i samme pakke. Produktene er forresten veldig drøye, dere kan jo selv se hvor lite som er brukt på den tiden jeg har testet dem. 

Tenkte også jeg skulle gi dere en mailadresse, hvor dere kan sende mail ved eventuelle spørsmål. Kanskje du lurer på hvilke EmerginC-produkter som er noe for deg, eller om merket i det hele tatt er noe du burde prøve? Hvis du vil ha hjelp til å plukke ut produkter kan du sende beskrivelse av huden din, og til og med bilder, så får du den beste hjelpen du kan tenke deg. Mailen er: post@hudeksperten.no! 🙂 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Spent på å høre om noen av mine lesere bruker produkter fra EmerginC? Hva er dine erfaringer, i såfall?

21 Comments

 • Reply Tuva 3. april 2016 at 11:19

  Hei, Ida! Du bør alltid la øyekremen være det første du tar på, siden området rundt øynene ofte er mye skjørere og har tynnere hud. Da får øyekremen større effekt også!

 • Reply Hege 3. april 2016 at 13:36

  Hei Ida!

  Som frisør/hudpleier synes jeg det er synd å se dere bloggere som reklamerer og fronter 1) netthandel og 2) butikker som BliVakker.

  Når man handler slike produkter, som inneholder effektive, sterke ingredienser og syrer, er det utrolig viktig å få rett veiledning slik at man vet hvordan produkter som passer til kundens/leserens hud, og ikke minst riktig bruk og feks viktigheten av høy solfaktor ved siden av. Denne hjelpen er det kun en hudpleier som kan gi, det holder ikke å lese seg opp selv på nett, og «gjette» seg frem til hvilken hud man har. Man kan fort tro man har en fet hud, men egentlig er den dehydrert og overproduserer olje fordi den ikke får nok fukt (dette ser jeg ofte).

  Slike sider som BliVakker har heller ingen garanti for at produktene de selger er ekte/autentisk, og når de kjøper via parallellimport vet du ikke hvor produktene kommer fra. Det kan være gamle produkter, utgåtte produkter, produkter med feil ingredienser som er tilbaketrukket av leverandør, de kan ha stått lenge på lager/feil temperatur, osv. Jeg har flere ganger handlet derfra tidligere og det samme har mine kunder, og det er mye rare produkter de selger.. Dette er kanskje vanskelig for «Kari Normann» å se, men vi som jobber med disse daglig vil fort se forskjellen. Og når man først skal bruke flere hundre/tusen kroner på hudpleie, hvorfor ikke kjøpe de over disk hos fagfolk som kan garantere for produktene? Vi har bare en hud, og det er så synd å gamble om den 😔

  Ikke kritikk rettet direkte mot deg, men håper du tenker litt på dette til neste gang 🙂

 • Reply Student 3. april 2016 at 15:29

  Vi skriver nå en bacheloroppgave om bloggeres påvirkningsmakt i samfunnet. Supert om du kan ta deg noen minutter og hjelpe oss! Målgruppen vår er hovedsakelig kvinner fra 12-45 år. Tusen takk! 🙂

  https://docs.google.com/forms/d/1_zOuEYUoBel08cP7GK0SGX4oeDdKCQhd4TvyXjm5tNg/viewform

 • Reply Mona 3. april 2016 at 18:13

  Skylder du ansiktet mellom produktene, eller påfører du de rett etter hverandre?:) Når du går fra toner til ansiktskrem for eks ?:)

 • Reply Sara 3. april 2016 at 19:38

  Hei!

  Jeg har fått akkurat samme problem som deg. Har alltid hatt veldig fin hud, med litt tørr og nuppete hud på vinteren. Men nå i vinter har det tatt helt av. Har du merket at du har fått mindre nupper av disse produktene?

  Hilsen Sara

 • Reply Celine Smith 3. april 2016 at 23:08

  Fint innlegg 🙂 <3

 • Reply Frida 3. april 2016 at 23:12

  Hei. Husker at du for en tid tilbake fikk bryn hos Sol pmu. Har du fortsatt å ta refill? Eventuelt hvorfor ikke? 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. april 2016 at 00:17

  Frida: nei, det har jeg ikke 🙁 har bare blitt glemt bort dessverre! Veldig fornøyd med Sol!

 • Reply Ida Wulff 4. april 2016 at 00:21

  Sara: ja, det burde jeg kanskje nevnt! Jeg kan fortsatt få noen nupper mellom øyenbrynene, men på haken har de forsvunnet helt! 🙂 håper det vil gi seg helt i pannen snart også!

 • Reply Ida Wulff 4. april 2016 at 00:22

  Mona: jeg skyller ikke ansiktet etter toner 🙂 det er kun etter rensen og peel pads jeg skyller! Klem

 • Reply Ida Wulff 4. april 2016 at 00:28

  Hege: hei Hege 🙂 jeg kan garantere deg at disse produktene er 100% ekte. Dette er ikke et samarbeid med Blivakker, men direkte med EmerginC som har bedt meg å linke til sortimentet deres på denne nettsiden. E-posten går heller ikke til Blivakker, men til en hudekspert som har kunnskap og kan gi råd hva angår bruken av disse produktene. Hvilke andre produkter Blivakker driver parallellimport med vet jeg ikke, men det gjelder i såfall ikke for dette merket. Men bare bra du sier i fra, om det skulle vært tilfelle! 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 4. april 2016 at 00:30

  Tuva: takk for tips, det gir jo mening 🙂

 • Reply Maria 4. april 2016 at 09:22

  Jeg har solkrem, faktor 30 i dette merket og er veldig fornøyd! Den er litt farget, den kunne vært noe mørkere av farge.

 • Reply Ida Wulff 4. april 2016 at 12:52

  Maria: visste ikke at de har solkrem, det må jeg sjekke ut 🙂

 • Reply Guro 4. april 2016 at 13:34

  Jeg blir oppriktig glad når bloggere reklamerer for skikkelig god hudpleie. Emerginc er helt fantastisk! Selv jeg med min sensitive og ømfintlige hud tåler samtlige av produktene jeg har prøvd. Godt du tipser flere om serien.

  Kos deg på ferie, husk SPF 😉

 • Reply Ida Wulff 4. april 2016 at 14:07

  Guro: Jaa, de er virkelig helt supre, stolt over å ha fått dem som samarbeidspartner 😀 tusen takk, vi koser oss!

 • Reply Kathrine Louise 4. april 2016 at 20:53

  Ååå, så godt med tips! Jeg har fått så utrolig tørr hud i ansiktet selv, og det er SÅ plagsomt. Sminke legger seg forferdelig stygt og jeg må investere i noen gode hudprodukter! Huff, synd det er så dyrt bare 😛 hehe! Men er vel bare snakk om å prioritere det 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. april 2016 at 00:01

  Kathrine Louise: ja, det er noe dritt å sminke seg når man har dårlig hud, nesten bedre å la være 🙁

 • Reply Andrea 6. april 2016 at 11:33

  Hei Ida,

  Hva skjedde med Dr. haushcka? Har du sluttet å bruke de produktene?

 • Reply Ida Wulff 6. april 2016 at 11:59

  Andrea: ja, det stemmer 🙂 Mamma har tatt over de produktene, hun har ikke problemer med huden.

 • Leave a Reply