Reise

JEG ER STATISTEN PÅ FERIEBILDET DITT

5. april 2016

Genser: Zara, Skjørt: Urban Outfitters, Veske: Chanel, Solbriller: Céline  Må bare poste noen bilder fra solnedgangen i Meloneras i går kveld. Kristina som er litt flinkere enn meg til å uttrykke seg entusiastisk, ble gående og si «herregud, nå koser jeg meg» og «beste kvelden ever», og jeg var helt enig. Det er bare ikke alltid jeg er så flink til å si sånt. Oppskriften på godt humør kan nok være så enkel noen ganger; en halvliter sangria og en oransje-lilla solnedgang. 

Når du er på ferie, tenker du noen ganger over hvor mange ganger i løpet av dagen du er statist på andre sine feriebilder? Jeg tenker over det hver gang jeg hører noen i solhatt rope «say cheeeese», og prøver alltid å bestemme meg raskt om jeg skal dukke unna, eller leke sånn helt naturlig Hotel Cæsar-statist. De som ser ut som om de prøver å late som ingenting, altså. Jeg ender gjerne med en kombo, og ser nok ut som en løpsk ponni i bikini. Men det er morsomt så mange mennesker og historier man får i bakgrunnen på sine egne bilder. Det ble sikkert tatt 50 slike bilder av meg i går kveld, og på de fleste står det et par og kliner i bakgrunnen. Så kan jeg sitte da, og se på bildene etterpå, og lure på hvor de er fra og om de er gift, eller om de kanskje har reist bort for en love affair, og så buster jeg dem ved å legge ut disse bildene. Sistnevnte hadde vært awesome!  Nå tror dere sikkert jeg har fått solstikk. Men den gang ei! Jeg ble bare lei av å ligge i sola, så jeg gikk ned for en «smørepause». I dag har vi bestemt oss for å være flinke og økonomiske, og kjøre all inclusive hele dagen. Vi kaller det for sparedag, men når jeg tenker meg om har vi jo allerede betalt for det… Jaja, på tide med all inclusive-lunch!

14 Comments

 • Reply Helene 5. april 2016 at 16:02

  Hvordan er det du sminker øynene dine? De er så fine og markerte! Kos dere!

 • Reply Pernille 5. april 2016 at 17:38

  For et flott lys den fantastiske solnedgangen gir. Og fine bilder av deg ♥

 • Reply Henriette 5. april 2016 at 18:15

  Blir så misunnelig på alle feriebildene deres, selv sitter man med eksamen.. men, bra dere koser dere ihvertfall! 🙂

  Hvor er skjørtet ditt fra? Stunning!

 • Reply Nathalie 5. april 2016 at 19:45

  Ida, din nyyyyydelige skapning!

 • Reply LisaLDN 5. april 2016 at 20:46

  Haha, tenker alltid på det samme sjølv! 🙂

 • Reply Kristin 6. april 2016 at 10:09

  Jeg ønsker også å begynne på hudpleieserien EmerginC 😀 Og jeg lurer på om du liker den såpass godt at du kommer til å fortsette med den serien, eller kommer du til å gå tilbake til Dr. H. nå som huden er bra igjen? Også lurer jeg på om porene dine har blitt mindre (selv ønsker jeg mindre porer) av hudpleieproduktene? 🙂

  Klem

 • Reply Susan 6. april 2016 at 11:51

  Satt å leste innlegget ditt på stillesalen i biblioteket. Litt dumt for jeg endte med å le høyt – du skriver så morsomt (og kleint)! 😛

  Håper du skriver med om skolehverdagen når du er tilbake fra ferie. Det er absolutt favoritt innleggene mine 🙂 Liker å lese om ting som føles nært.

 • Reply Ida Wulff 6. april 2016 at 11:59

  Susan: hahaha, unnskyld! 🙂 Det skal jeg prøve på, skoledagen er litt annerledes nå siden jeg har valgfag og kun ett fag <3

 • Reply Ida Wulff 6. april 2016 at 12:00

  Nathalie: <3

 • Reply Ida Wulff 6. april 2016 at 12:00

  Kristin: jeg liker den veldig godt, så tror jeg kommer til å fortsette med EmerginC 🙂 Skal holde deg oppdatert! Porene i pannen er blitt MYE mindre!! Uff, jeg hater porer.

 • Reply Ida Wulff 6. april 2016 at 12:01

  Pernille: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 6. april 2016 at 12:01

  Henriette: skjørtet er kjøpt på Urban Outfitters <3

 • Reply Marthe 7. april 2016 at 08:46

  Bilde nummer to bør du bruke som header! Så utrolig fint 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. april 2016 at 23:13

  Marthe: tusen takk! 🙂

 • Leave a Reply