Reise

STRANDLIV

6. april 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Fyttigrisen! Morgenkvistens løpetur drepte lårene mine fullstendig. Lurer på hvordan jeg i det hele tatt skal klare å reise meg fra stolen jeg sitter i akkurat nå. Sitter i en hvit plaststol med beina på rekkverket og hører på bølgesus mens jeg drikker en kopp kaffe, hvis noen måtte lure. Og ja, jeg føler meg som en ekte pensjonist. Gleder meg til pensjonistlivet, jeg! 

Nå skal vi snart pakke sakene og dra på stranda. Kjenner at jeg egentlig er alt for rastløs til å ligge rett ut på en solseng, jeg syns det er dritkjedelig. Har lyst til å gjøre noe! Kanskje det har noe å gjøre med at jeg har innsett hva soling gjør med huden, og at det ikke er like stas og sole seg som da jeg var 15 og ville ligne mest mulig på et skalldyr. Men når man har reist til Gran Canaria er det liksom ikke så mye å «gjøre», så jeg får vel bare prøve å finne roen og nyte det når jeg først har muligheten. Det blir nemlig travle dager når jeg kommer hjem. 

Håper alle har det bra ♥

8 Comments

 • Reply Anonym 6. april 2016 at 19:28

  Hei! Hvordan er temperaturen og været der nede? Jeg og kjæresten vurderer en tur i mai, men er så usikre på om det er fint nok vær til å sole seg osv. Gikk på en smell i fjor da vi dro til Bulgaria og endte opp med 2-3 av 8 dager med sol.. Kjedelig når man først drar til syden liksom:-D

 • Reply Asalia 6. april 2016 at 19:57

  Løping i syden har jeg ikke tenkt å gjenta med det første igjen 🙂 I 35 grader eller noe i Sør-Frankrike i fjor.. Ga opp fort.. Haha. Samme her når det gjelder solingen. Stekte meg da jeg var yngre, nå er jeg myyye mer påpasselig. Ligge litt under parasoll gjerne. Viktig med små pauser fra solen! 🙂 Kos deg masse 😀

 • Reply Emma 6. april 2016 at 21:49

  Dere kan jo spille tennis, eller dra på Anfi og spille volleyball eller leie vannscootere e.l.? 🙂

 • Reply Therese 6. april 2016 at 23:05

  Hei:) Jeg har ett stort ønske om og se deg og Kristina sammen i videoblogg! Dere burde særiøst tenke på og lage en youtube kanal sammen. Den hadde nok blitt hysterisk morsom:) Dere er jo som knoll og tott😄 Ja! Gjør det da!!! Hadde vært perfekt👌🏼

 • Reply Ida Wulff 7. april 2016 at 09:43

  Anonym: veldig varmt her om dagen, og i mai er det nok hvertfall mindre fare for grå dager 🙂

 • Reply Anonym 7. april 2016 at 17:58

  Hei!

  Hvor gjør dere av kameraet og mobilene og sånt når dere er ute å bader? Skal dit selv i sommer og er redd for at ting blir stjålet hvis vi bare legger det igjen på stranda, men vil jo ta bilder også 😛

 • Reply Ida Wulff 7. april 2016 at 23:11

  Anonym: lar det bare ligge ved solsengen og håper på det beste 🙂

 • Reply Klara 9. april 2016 at 15:51

  Hvilken solbrillemodell fra Céline er det du har? 🙂

 • Leave a Reply