Reise

BLI GYLDEN, IKKE SOLBRENT

10. april 2016

Annonse OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nå er det 3 uker siden jeg begynte å ta betakaroten igjen, og jeg kommer ikke til å slutte før reisingen er lagt på hylla for i år. Jeg håper det blir en sommer med mye sol, både her hjemme og på reising. Men selv om jeg er glad i sol, er jeg også veldig redd for effekten solen har på huden. 

Jeg vil ikke se ut som en sviske før jeg fyller 30, og jeg vil ikke ha hudkreft og enda flere føflekker. Det å bli solbrent én eneste gang, kan ha store konsekvenser for huden, så jeg gjør alt jeg kan for å unngå det. Når jeg er på tur prøver jeg å gjøre andre ting enn å ligge og steke i sola hele dagen – for man trenger faktisk ikke å gjøre det for å bli farge. I tillegg smører jeg meg flere ganger om dagen med solfaktor, og like viktig; jeg tar betakaroten hver dag. 

Den største fordelen med å ta betakaroten er at du er mye mindre utsatt for soleksem og solbrenthet. Tidligere har jeg fått utslett i sola i form av sånne små bobler på huden som blir til flass etterpå, det har jeg ikke sett snurten av på betakaroten. Og selv om det viktigste her i verden ikke er å bli brun, så er det også en av fordelen med betakaroten; du blir brunere fortere, og får en fin glød. Føler jeg blir mer gylden av å spise betakaroten – altså litt mer gultone enn rødtone i huden. Nesten som om man har spist en sekk med gulrot, hehe. Ikke helt, men dere skjønner tegningen.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg tar betakaroten fra Good For Me – også i periodene hvor det ikke er sponset, fordi jeg har vært fornøyd med dem i flere år nå. Det var en periode hvor jeg kjøpte noen alt for sterke i utlandet, men det anbefales ikke. Uansett hvilket merke du kjøper, kjøp noen som selges i Norge så er du sikker på at innholdet er forsvarlig. 

Betakaroten fra Good For Me får du kjøpt til 149,-. En god nyhet er at man kan velge om man vil ha abonnement eller enkeltkjøp, slik at man ikke får tilsendt mer enn man ønsker. Selv syns jeg det er kjekt å ha løpende abonnement i sommersesongen, og bestiller heller en enkel boks hvis jeg skal ut og reise om vinteren. 

Bestill enkelt HER! 🙂  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Sommeren er her straks, ikke glem å passe på huden din. Du skal tross alt ha den samme kroppen resten av livet! 

14 Comments

 • Reply Anonym 10. april 2016 at 16:42

  Gylden, ikke gyllen!

 • Reply Karen 10. april 2016 at 17:54

  Så fin badedrakt, hvor er den fra? 🙂

 • Reply David 10. april 2016 at 21:03

  Sexyhhhhhhhh <3

 • Reply Ida 10. april 2016 at 21:27

  Hei!

  Jeg har kjøpt betakaroten fra good for me og håper å se resultater ganske snart! Men jeg lurer litt på hvor lenge jeg bør bruke betakaroten før jeg begynner å solarium? 🙂 Første gang jeg prøver dette her 🙂

 • Reply Lene 11. april 2016 at 08:59

  Hei

  Selv bruker jeg betakaroten og er fornøyd med dette produkter, men sliter veldig med urenheter i ansiktet som sol krem gir.

  Hvilket solprodukter bruker du i ansiktet, har du prøvd noe fra dmk .

 • Reply Anne 11. april 2016 at 10:03

  Hei! Jeg har hørt at man ikke skal bruke betakaroten om man snuser. Har du hørt noe om dette? 🙂 Eventuell grunn, fant ikke mye om det på Google. 🙂

 • Reply Anette 11. april 2016 at 11:06

  Hvor er badedrakten din fra?😊

 • Reply Ida Wulff 11. april 2016 at 12:37

  Anne: nei, har kun hørt at man ikke bør bruke det hvis man røyker, men jeg vet ikke om det stemmer eller ei 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. april 2016 at 12:37

  Anette: jeg vet dessverre ikke 🙁

 • Reply Ida Wulff 11. april 2016 at 12:38

  Ida: vil vel generelt fraråde solarium, men du trenger ikke gå lenge på betakaroten før du tar solarium. Jeg pleier å begynne på betakaroten noen uker før jeg skal være i solen 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. april 2016 at 12:38

  Lene: Hei 🙂 Jeg bruker solkrem beregnet på ansikt fra Cliniderm, og er nøye med å rense ansiktet både morgen og kveld. Tror ikke solkrem er bra for ansiktet generelt!

 • Reply Miriam 11. april 2016 at 12:59

  Hvorfor anbefales ikke de sterke fra utlandet? 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. april 2016 at 18:11

  Miriam: det er vel en grunn til at de ikke er tillatt solgt i Norge, tenker jeg bare. Best å være på den trygge siden 🙂 Dessuten var jeg på reise med en venninne som tok betakaroten fra utlandet, og etter et glass vin spydde hun som en gris – vi tror det var derfor! Men jeg vet jo ikke.

 • Reply undress vio 17. januar 2024 at 14:17

  Very neat blog article.Thanks Again. Really Great.

 • Leave a Reply