Mat

DET ER NESTEN LITT FLAUT

12. april 2016

Hold deg fast. I går regnet jeg meg fram til at det var nøyaktig én måned siden jeg hadde laget middag til meg selv. Nå har jeg riktignok vært bortreist to av ukene, men hva som har skjedd de to resterende? Knekkebrød og takeaway sushi, I guess. Nesten litt flaut! Så i går lagde jeg thai-suppen jeg er så glad i, og fikk til en viss grad dempet den dårlige samvittigheten min, hehe.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hvis du vil prøve den, har jeg lagt ut oppskriften her tidligere. Bare en liten advarsel; kutt ned på chilien, hvis du ikke er som meg som helst vil ha mat som brenner opp innsiden av munnen min. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Litt treg start på dagen i dag, men nå skal jeg hive meg i dusjen og sette på kaffe. Jeg får straks besøk, og vi skal skrive på oppgaven vår. Kan ikke si at jeg gleder meg. Har vært mye ferie og lite skole i det siste – jo lengre tid det går, jo seigere blir det å «komme tilbake» føler jeg. Men men, jeg får nå prøve så godt jeg kan. 

Ønsker alle en fin dag 

9 Comments

 • Reply LisaLDN 12. april 2016 at 12:27

  Kjenner følelsen veeeldig godt, blir verre og verre å komme tilbake i studiemodus jo lengre du har hatt fri 😛 Men det går alltid til slutt, stå på!

 • Reply Kristine Larsen 12. april 2016 at 13:46

  Åhh den så jo kjempegod ut!

 • Reply Camilla Acklam 12. april 2016 at 16:51

  Den suppen ser så utrolig god ut! 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. april 2016 at 17:00

  Camilla Acklam: den er såå god! 🙂

 • Reply Anonym 12. april 2016 at 18:48

  Kan du linke til den fine rosa blomsterbikinien fra VS? 🙂

 • Reply Inga 13. april 2016 at 10:48

  Middagsinspirasjonen har vært litt død her også i det siste så i går tok jeg grep! Denne suppen/gryten hadde jeg i går. Vestafrikansk peanøttsuppe med søtpotet! Det var dødsdigg. Masse chili og digge krydder:

  http://www.godt.no/#!/oppskrift/7474/vestafrikansk-peanoettsuppe

  Må teste thaisuppen din også! Ha en fin dag 🙂

 • Reply Beate 13. april 2016 at 11:18

  Prøvde denne i går. Falt absolutt i smak. Passer også godt å kutte opp gulrotskiver og ha oppi. Tommel opp for middagstips. Det er jo en kamp å skulle finne på noe å lage hver dag.

 • Reply Ida Wulff 13. april 2016 at 11:57

  Beate: hørtes godt ut med gulrot oppi, det må jeg prøve 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. april 2016 at 11:58

  Inga: tusen takk for tips, skal sjekke ut oppskriften 🙂

 • Leave a Reply