Hverdagsliv

THANKS FOR OVERSHARING

13. april 2016

Tenkte jeg skulle smelle sammen noen av mine Snapchat-moments, til de av dere som ikke følger meg på snap allerede. Eller kanskje det er noen som ikke har appen i det hele tatt! Ikke at det er så himla viktig at folk får sett alle snappene mine (…) men for å være helt ærlig har jeg verken rukket å tenke eller ta noen bilder i dag. Så et lite sammendrag er fint, hehe 😉  Jeg følger noen andre bloggere på Snapchat, og av og til får jeg komplekser for at jeg ikke er like pastellfarget og fruktsalatete som dem, men man må værra seg sjæl, som man sier! Dessuten er det skikkelig weird å ha både nære venner og lesere som ser på samme story, betyr det at jeg er en annen mot dem enn jeg er mot dere? Dere er uansett viktigst, så jeg er blogge-Ida på snap….. Hvis du vil følge meg på snap, så heter jeg idawulff der også 

Jeg kom nettopp hjem fra skolen hvor jeg har tilbragt nesten hele dagen. Å si at det var godt å tilbake ville være en løgn, men samtidig… Når jeg får sommerferie nå, er det bare ETT år igjen av bacheloren. Herregud, som tiden flyr. Kanskje jeg rekker en master og? Smerten som får kroppen og hodet til å vri seg i eksamensperioder glemmer man jo etter et par uker. Jaja, noe å tenke på. 

Nå skal jeg snuble gjennom leiligheten med støvsugeren, for jeg skal ha en etterlengtet venninne-sleepover i kveld! I stad fikk jeg høre at jeg er blitt så normal og sosial. Litt av en kompliment for en særing som meg, haha!

19 Comments

 • Reply Anonym 13. april 2016 at 20:47

  Føler meg skikkelig dum som spør (ettersom jeg har lest bloggen din i alle år…), men hva er det du studerer igjen? 🙂

 • Reply Ingrid 13. april 2016 at 20:47

  Artig innlegg. Så deg på skolen idag, men jeg kunne ikke være så klein å gå bort. Haha. Nå er jeg liksom helt på tampen av bacheloren. Det går ulovlig fort. Jeg kjører på med master jaffal 😎 lykke til med innspurten!!

 • Reply Anonym 13. april 2016 at 21:27

  Heia 😊 hva er det du studer? hva skal du bli etter at du e ferdig?

 • Reply Ida Wulff 13. april 2016 at 22:39

  Anonym: markedsføring og merkevareledelse 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. april 2016 at 22:40

  Anonym: markedsføring, vet ikke hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig 🙂

 • Reply Anonym 13. april 2016 at 23:06

  Hvor er bikinien på bilde fra?

 • Reply Hege Kristin 14. april 2016 at 00:17

  fine bilder 🙂

 • Reply Trude 14. april 2016 at 01:52

  Hei Ida! Eg lurer på hva den svarte kåpen din fra Ganni heter? Og hvilken str du har i den? Synes den er så fin! 🙂

 • Reply Camilla Acklam 14. april 2016 at 11:23

  Synes det er kjempegøy at du er litt morsommere på snap enn på bloggen! 🙂

 • Reply Heidi 14. april 2016 at 13:39

  Skjønner at jeg må få lagt deg til på snap! Jeg får helt mark av disse «korrekte», pastallsnap’ene haha. Mye mer morsomt å se noen som faktisk lever livet istedenfor å stage til et bilde hele tiden (sånt kan man heller gjøre på bloggen, ikke på snap haha)!

 • Reply Ida Wulff 14. april 2016 at 13:42

  Heidi: haha! 🙂 Det er jeg egentlig enig i! Er nok jobb å stage ting til bloggen, om jeg ikke skal klare å gjøre det til snap også!

 • Reply Marthe Sofie 14. april 2016 at 17:11

  Elsker å ha både deg og Kristina på snap! Ekte, god underholdning! Har (dessverre) Isabell på snapchat og kjenner det koker innevendig HVER ENESTE gang hun skriver «nytt innlegg på bloggen». Og dette skjer vel minst 6-7 ganger per dag.

  Nå er det vel ikke noe verre enn å slette henne derfra men lenge leve nysgjerrigheten…

  Døde forresten av bilde «meg som apple tv remote». Brølte ut i butikken av latter, så ingen tvil om at du sprer glede iallfall!

 • Reply Lise 15. april 2016 at 11:01

  Må man være god i matte for å gå markedsføring?

 • Reply Ida Wulff 15. april 2016 at 12:10

  Lise: nei, men man må gjennom et semester med bedriftsøkonomi. Syns det var litt vrient, men fikk det bra til med mye jobbing. Jeg er langt i fra noe mattegeni 🙂

 • Reply Kine 15. april 2016 at 17:44

  Jeg får ikke lagt deg til på snapchat! Får søkt deg opp, men når jeg trykker på legg til knappen, så får jeg «sorry couldn’t find idawulff» :(( super irriterende

 • Reply Ida Wulff 15. april 2016 at 19:18

  Kine: hmm, så rart! :O har kun blokkert folk som print screener, men alle andre skal kunne legge meg til!

 • Reply Hege 18. april 2016 at 12:39

  Hmmm… Jeg har lagt til deg på snap for en evighet siden, men får ingen fra deg i storyen. Må du godkjenne først kanskje? Dobbeltsjekket at jeg har lagt til riktig navn, og det er idawulff…

 • Reply Ida Wulff 21. april 2016 at 11:57

  Hege: Hei Hege 🙂 Har du printscreenet? Blokker alle som gjør det, så kanskje derfor? Hvis ikke, så aner jeg dessverre ikke :/

 • Reply Ida Wulff 24. april 2016 at 15:31

  Ingrid: hehe, si hei neste gang! 🙂 Lykke til med bacheloren din. Klem

 • Leave a Reply