Hverdagsliv

BUSY BEE

14. april 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det var superkos å ha Kalle på sleepover. Bortsett fra at hun ikke var sulten, så det var jeg som endte opp med å spise de åtte kiloene med godis jeg kjøpte inn. Nå er jeg kvalm og føler at jeg kommer til å mislykkes her i livet, så jeg gleder meg faktisk veldig til å dra på trening i dag. 

Nå er det slutt på kosen og latskapen, resten av uken er travel som F. Jeg skal gjøre en del jobb, dra i to bursdager, gjennomføre dybdeintervjuer til eksamensoppgaven min – og så har vi alle de viktige tingene i tillegg, som å finne noe annet enn en søppelsekk å ha på seg til helgens festligheter. Hadde jeg ikke vært redd for naboklager, skulle jeg hivd hele klesstativet mitt over balkongen. Har jeg virkelig kjøpt alle disse stygge klærne som jeg aldri kommer til å bruke? Tydeligivs. 

Nei, nå må jeg komme meg ut og løpe noen ærend! Jeg skulle ønske jeg kunne dra på trening med en gang, jeg har så mye energi (sukker sikkert) i kroppen. Og så er jeg skikkelig glad, for jeg har booket meg ny tur til København i dag. Må jo besøke bestisen minst en gang til, før hun flytter fra favorittbyen! ♥

TTYL

1 Comment

  • Reply Camilla Acklam 14. april 2016 at 20:38

    Bra det ikke bare er jeg som har en stressende uke! Flytting i eksamensperiode er ikke det lureste jeg har gjort.

  • Leave a Reply