Hverdagsliv

HAPPY BIRTHDAY

16. april 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg kom nettopp hjem fra Bølgen, hvor jeg har vært en tur og feiret bursdagen til en venninne. Veldig hyggelig, til tross for et lydnivå som fikk bygget til å riste. Der er det full fest midt på dagen, ingen tvil om det! Nå skal jeg straks fikse meg på nytt og dra avgårde for å feire en annen venninne som nettopp har fylt år! Gleder meg til en skikkelig morsom kveld, til tross for at jeg i skrivende øyeblikk sitter med den ene foten i grønnsåpebad og nesten sipper, fordi det gjør så vondt. Et par nye løpesko har gjort at jeg sikkert må amputere det ene beinet, hilsen hypokonder. Så jeg håper det er innafor å dra i bursdag med flipflops på bena, for det har jeg planer om å gjøre i kveld! 😉 

10 Comments

 • Reply Anonym 16. april 2016 at 20:23

  Du liker den stramme hestehalen;) ha en artig kveld, og lykke til med beina:)

 • Reply Pernille 16. april 2016 at 21:32

  Koselig med slike feiringer. Høres ut som dagen din har vært fin, og ønsker deg en fin kveld og riktig god helg videre 🙂

 • Reply Henriette 16. april 2016 at 23:16

  Hvor er genseren/ponchoen din fra? Har siklet på den siden jeg så den på bildene fra CG 😀

 • Reply Nina 17. april 2016 at 13:31

  Har faktisk måttet amputere benet. Tro meg du må ikke det av nye joggesko! Forstår det er et uttrykk fordi det høres latterlig ut (utenkelig) å måtte amputere, men det skjer med helt vanlige jenter. Hver gang jeg ser en fin kjole på bloggen din, så får jeg lyst på den men kjøper den aldri. Fordi på meg vil den få protesen til å synes, Jeg vet du ikke bevisst forsøker å latterliggjøre amputerte eller det traumet det er å miste et ben, men tenk deg litt om hvilke uttrykk du bruker og hva slags person du vil være som har så stor signalkraft:)

 • Reply Camilla Acklam 17. april 2016 at 14:39

  Dette høres kjempekoselig ut, hvis man ser bort ifra den mulige amputasjonen. Ha en strålende helg! 🙂

 • Reply Kamilla 17. april 2016 at 21:14

  Haha! Jeg og venninne snakket om det i går! Man vet ikke det å sette pris på føttene sine når man ikke har gnagsår.. Når man har det tenker man bare tilbake på den tiden man ikke hadde det 😂

  Driver og går inn sko nå selv :-/ forferdelig

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:44

  Kamilla: haha, TRUE! Skal være så takknemlig etter dette <3

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:55

  Camilla Acklam: håper du har hatt en fin helg <3

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:57

  Nina: hei Nina! Det er jeg fryktelig lei for å høre at du har måtte gå gjennom. Som du skriver er det ikke et forsøk på å latterliggjøre eller støte noen, og jeg er helt enig i at det er noe jeg kan tenke over. Ønsker deg en fin dag!

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 12:00

  Henriette: genseren er fra Zara! 🙂

 • Leave a Reply