Serietips og musikk

WITH YOU IN THE MIDDLE

16. april 2016

Nå er det lenge siden jeg har kommet med noe musikktips her på bloggen, så her kommer et! Kjetil tipset meg om denne sangen, og jeg har hørt på den nonstop siden. Det er en sånn lyd i den som jeg typisk blir helt avhengig av, dere skjønner hvilken jeg mener, ikke sant? Haha! Forhåndspostet innlegg, så jeg sitter sikkert med et vinglass i hånda og ler meg i hjel akkurat nå – håper alle har en fin lørdagskveld! 

5 Comments

 • Reply Anonym 16. april 2016 at 23:22

  Er fav sangen min! Spilles alltid av jentene når vi er ute

 • Reply Trude 17. april 2016 at 10:48

  Hei Ida, fin sang 🙂 Jeg tenker på å begynne på samme skole som deg til høsten. Jeg har sett at du pendla det første året, men at det ble for stressende det andre året. Blir det alltid mer skole det andre året? Er du som regel på skolen hver dag? Veldig usikker på om pendling kommer til å fungere :/ Bor en time unna.

 • Reply Charlotte Tunes 17. april 2016 at 13:05

  Åå, jeg forstår hva du mener! Den var behagelig eller hva jeg skal si, haha! Håper helgen behandler deg bra, fine deg <3

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:57

  Charlotte Tunes: <3

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:59

  Trude: alle har forskjellig timeplan, så det kan jeg egentlig ikke svare på. Men man kan gå i andre forelesninger med andre klasser, slik at man kan være fysisk tilstede færre dager i uken. Er helt sikkert en veileder eller noe som kan hjelpe deg med informasjon der 🙂 jeg grøsser bare jeg tenker på pendlingen, men det gikk jo forsåvidt greit i ett år!

 • Leave a Reply