Hverdagsliv

HVA MINE VENNINNER MENER OM HAIRCARE

17. april 2016

Annonse OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg hadde ikke brukt HairCare lenge, før både venner og familie begynte å vise interesse for hårpillene. Fun fact: i familien er det pappa som elsker HairCare mest, fordi mamma sitt hår ikke røyter ned hele badet lengre, haha! Men mer om det straks. Noen bestilte produktet med det samme, andre var litt mer skeptiske og jeg måtte overtale dem om hvor bra det var, ved å prakke på dem litt av mine forsyninger.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det er ikke alltid man tar en blogger sine ord for god fisk, og noen ganger kan jeg forstå det veldig godt. Derfor har jeg samlet erfaringer fra noen av mine venninner, så dere kan høre hva de syns om HairCare. Og jeg ba dem om å være 100% ærlig, og si i fra hvis de ikke var helt fornøyd, og at det var lov til å si det om de ikke hadde oppnådd resultater ved å bruke produktet. Det var heldigvis ikke tilfelle! Her er noe av det de skriver; 

 Malin: jeg hadde håpet jeg skulle se resultater raskere, på meg tok det faktisk to måneder før noe begynte å skje. Men da merket jeg virkelig effekten av det! Jeg merket at jeg mistet mindre hår når jeg dusjet og børstet håret. Fikk også tjukkere hår som nå vokser fortere enn før. HairCare er AWESOME!

 Siri: funket så bra på meg at jeg nesten vurderte å slutte på pillene, etterveksten kom jo med en gang.

 Kristina: etter å ha bleket håret og brukt extensions lenge, hadde jeg party in the back og business in the front-sveis. Etter å ha brukt HairCare en stund har jeg fått skikkelig tykt hår, og det korte håret foran begynner endelig å bli langt. 

 Mamma: du må nesten spørre pappaen din om dette, det er han som er mest fornøyd med HairCare her i huset. Han er så glad for at det er mindre hår i dusjen og på badegulvet, og kommenterte det faktisk uten å vite at jeg hadde begynt å spise HairCare. 

 Ida: jeg er så dårlig på å huske å ta sånne kapsler i hverdagen! Men jeg må virkelig begynne på igjen, for jeg husker jo hvor mye fortere håret mitt grodde da jeg faktisk gikk på HairCare.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hvis noen av mine lesere har erfaring med effektene av HairCare, del gjerne i kommentarfeltet. Skjønner at det noen ganger kan virke mer betryggende å lese andre sine meninger 😀 

Du kan bestille HairCare HER om du ønsker 

61 Comments

 • Reply Lena 17. april 2016 at 14:54

  HairCare er fantastisk! Det tok 2-3 måneder før jeg merket effekten, men da skjedde ting fort. Håret mitt vokser mye raskere enn før, og jeg har endelig fått den lengden på håret jeg har spart til i ååårevis. Til og med frisøren min kommenterer hver gang hvor raskt håret mitt vokser! Det ser også sunnere ut enn noensinne, så jeg er virkelig fornøyd! Det eneste «negative» jeg kan si om produktet er at jeg har fått veldig mye babyhår som stikker ut, men det er vel strengt talt ikke noen dårlig ting, og tyder nok heller på at hårveksten er bedre enn før 🙂

 • Reply Benedikte 17. april 2016 at 14:59

  Har akkurat bestilt min første pakke og gleder meg til å teste 🙂 Jeg lurte bare på hvordan det er når man bestiller fra denne siden, er det slik at det er et abonnement sånn at man automatisk får en ny pakke i posten når man er tom, eller bestiller man kun en eske hver gang?

 • Reply Pernille 17. april 2016 at 15:32

  Kanskje jeg må teste sånne jeg også 🙂 Ønsker deg en fin dag videre!

 • Reply Anonym 17. april 2016 at 16:10

  Kanskje ikke rette å spørre, men er jo en mulighet for at du vet? Jeg har diabetes og lurer på om jeg kan ta disse tablettene, spesielt når jeg går på medisiner for diabetesen? Igjen, jeg vet det gjerne ikke er noe du vet om ,men kan jo være Hair Care har informert deg om blant annet det da du inngikk samarbeid med dem, så spør for sikkerhets skyld:)

 • Reply Ella 17. april 2016 at 16:19

  Jeg mener ikke å være kjip, men jeg forstår virkelig ikke hvordan det funker? Er det slik at både du, og de menneskene som har testet disse pillene, har manglet vanlige vitaminer folk flest får i seg gjennom kosten? At vitamintilskudd liksom skal påvirker cellene til å speede opp hårets vekstprosess høres jo helt merkelig ut.

  Produktet inneholder jo helt alminnelige vitaminer, blant annet ølgjær (som er B-vitamin), selen og hirse (som igjen inneholder en haug av vitaminer). Men det er jo ikke slik at jo mer man fyller på med vitaminer, jo bedre blir noe som helst i kroppen. Kroppen tar jo ikke til seg mer vitaminer enn den trenger, resten skylles ut via urin eller i levra. Så for at dere skal ha hatt en virkning av dette, så har dere altså manglet helt vanlige vitaminer som «alle» i vestlige land får i seg via helt normal kost?

  Jeg føler litt at disse pillene er litt det samme som å si «husk å klippe tuppene ofte, for da gror håret fortere», det er jo selvfølgelig bare bullshit det også.

 • Reply Anonym 17. april 2016 at 16:26

  Kan du linke til den blomsterbikinien fra VS??

 • Reply ICT 17. april 2016 at 16:49

  Jeg har spist Hair Care i akkurat en måned nå, men merker ingen forskjell – enda! 😀 Bestilte min andre pakke for rundt en uke siden. Gleder meg til det har gått to måneder, og ting forhåpentligvis begynner å skje. Jeg har troa!

 • Reply Maren 17. april 2016 at 17:00

  Gikk på Haircare i ca. et år, og etter noen måneder mistet jeg mye mindre hår. Dessverre gikk det kun 3-4 måneder før jeg mistet like mye som før igjen. Jeg ga det noen måneder til før jeg ga opp. Funket altså kun noen måneder på meg 🙁

 • Reply Anonym 17. april 2016 at 18:06

  Hovedstoffet i disse er biotin, noe jeg kjøpte og veldig kjapt fikk ekstrem acne av. Det er visst veldig vanilg å få systisk acne av biotin, så jeg ville vært på vakt mot dette og kanskje også informert leserne om det, da mange kanskje sliter med dette fra før av.

 • Reply anne 17. april 2016 at 18:07

  Hei.har du prøvd skincare også? Isåfall hva syns du om dem? Og dersom ikke; hvorofor bruker du dem ikke når du er så fornøyd med haircare?

 • Reply Caroline 17. april 2016 at 18:52

  Hei! Jeg skal til Århus i sommer. Har du nå erfaringer med den byen siden du ofte er i Danmark? 🙂

 • Reply Hege 17. april 2016 at 19:48

  Hei

  Det er sikkert ett flott tilskudd for att man skal kunne få håret på hode til å vokse fortere og bli tykkere, men om det har så stor effekt på hode, hva med resten av kroppen. Barten, leggene og alle andre steder? Vil ikke effekten være den samme der??

 • Reply Kristin 17. april 2016 at 20:02

  Har brukt Haircare i ca. 8 mnd. Har ikke merket noen forskjell enda… 😕

 • Reply sunniva 17. april 2016 at 20:12

  jeg røytet faktisk enda mer da jeg gikk på hair care, tror dette er litt oppskrytt, det sier frisørene jeg har pratet med også.

 • Reply Kris 17. april 2016 at 21:10

  Vil ikke tablettene også da fungere på alle kroppsområder som man helst ikke vil ha økt hårvekst som f.eks over overleppa? 😮 Er den eneste grunnen til at jeg ikke tør å prøve dette

 • Reply Kristin 18. april 2016 at 09:35

  Har ikke gått på HairCare mer enn en mnd, så venter fremdeles på resultater. Eneste negative så langt er den grusomme smaken av pillene :/ Men det er bare å drikke noe annet rett etterpå, så fungerer det 🙂

 • Reply Hei! 18. april 2016 at 10:05

  Kan du skrive litt om interiør? Gjerne interiør tips, og hvor du har kjøpt noen av dine fine ting osv. Du har det alltid fint!

  Klem

 • Reply Caroline Naustvoll 18. april 2016 at 10:43

  siden både du OG dine venner OG familie digger dette produktet, blir jeg jo bare nødt til å prøve det!!:D Kan jo ikke være tilfeldig at akkurat de du spurte likte produktet like mye som deg liksom, det sier jo noe om hvor super awesome produktet må være. Nå kommer jeg til å få verdens fineste hår!:D Tusen takk til deg og dine<3

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:44

  Kris: nei, det har ikke noe å si på resten av kroppen 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:45

  sunniva: så rart! Min frisør legger merke til masse nye hårstrå/babyhår og tror på produktet 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:46

  Caroline: aldri vært der, dessverre! 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:46

  Hege: nei, det vil ikke ha noe effekt på resten av kroppen 🙂 heldigvis!

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:47

  anne: hei 🙂 nei, det har jeg ikke. Har problemfri hud med den hudpleien jeg bruker nå, så har ikke behov for det.

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:48

  Anonym: kjøpte du ren biotin da eller? Har nemlig aldri hørt om noen som har fått acne av HairCare 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:50

  ICT: håper du blir like fornøyd som meg! 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:52

  Anonym: hei 🙂 jeg vet dessverre ikke, men jeg skal høre med HairCare! Klem

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:52

  Ella: man klipper vel ikke tuppene for at håret skal gro fortere, men for at de slitte tuppene ikke skal spise seg oppover i håret? Både klipping av tupper og haircare har gjort underverker for den tynne fjonesveisen jeg rocket for noen år siden hvertfall 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:53

  Benedikte: ja, du må sende mail til kundeservice og si opp når du ikke ønsker å motta flere pakker 🙂 håper du blir fornøyd!

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:53

  Pernille: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 18. april 2016 at 11:55

  Lena: så gøy at du er fornøyd! Kjenner meg igjen med babyhårene, fyyy søren så irriterende det er, haha :p jeg legger mine med vann, deretter håndkrem og til slutt hårspray – hvertfall hvis jeg skal ut eller noe sånt, sikkert ikke så bra for håret å gjøre det hver dag!

 • Reply Anonym 18. april 2016 at 12:38

  Hei! Jeg har gått på Haircare i snart 1,5 år nå. Håret mitt er mye tykkere enn før!! Det vokser også mye fortere. Jeg har også fått mye babyhår, men satser på at dette også blir lengre med tiden 😛 så i kommentarfeltet at det var en med diabetes som hadde skrevet inn. Jeg har type 1 diabetes og har ikke merket noe på blodsukker ved bruk av pillene. Er kjempefornøyd og kommer til å fortsette på Haircare i lang tid fremover!

 • Reply Rikke 18. april 2016 at 12:52

  Hvor lenge varer en eske? 🙂

 • Reply prosjektlykkeligere 18. april 2016 at 13:07

  Hair care hjalp virkelig på mine slitte tupper! Tonnevis av babyhår var eneste nedsiden 😉

 • Reply elise 18. april 2016 at 16:49

  hei! i helgen hadde du på en supersøt kjole på snapchat videoen din. hvor er den ifra?

 • Reply Maren 18. april 2016 at 17:43

  Som hun over her lurte på, så jo, håret vokser raskere andre plasser også. Vitaminer har dessverre ikke den egenskapen til å bare øke hårvekst én plass, og på akkurat den plassen du vil. Hvis håret ditt vokser fortere av disse, vil håret f.eks. på leggene også vokse fortere. Noe annet er om du faktisk legger merke til det.

 • Reply Helene 18. april 2016 at 21:59

  Hei Ida!! Det så så fantastisk fint ut i Gran Canaria at jeg og pappa har bestemt oss for å ta en liten tur ned dit i starten av juni – på samme hotellet 🙂 hihi

  Jeg bare lurer på litt om hvordan maten var på hotellet? Det er jo all inclusive, men dro dere mye ut å spiste? 🙂 Er det langt til sivilisasjonen? Haha

  Ellers ALL kudos til deg som svarer og er aktiv med leserene dine, det er så sinnsykt fint, det! Og tusen takk for all superbra blogging, du er definitivt favoritten her hos meg!!!

  Stor klem fra Helene

 • Reply NN 18. april 2016 at 22:15

  Høres spennende ut. Men jeg lurer på om du merker økt hårvekst andre steder på kroppen eller holder det seg til håret på hode? Jeg trenger ikke mer hår over hele kroppen 😉 hehe

 • Reply Ida Wulff 19. april 2016 at 02:25

  elise: den beige? Nelly 🙂 linket til den da jeg var i Berlin!

 • Reply malin 19. april 2016 at 14:24

  Jeg begynte på pillene på fredag etter anbefaling fra deg! Du er en av få bloggere jeg tror på 😀 håper jeg blir like fornøyd som du er !

 • Reply Ella 19. april 2016 at 17:16

  Åh, Ida. Du valgte å kommentere den -siste- setningen, en setning som egentlig bare avslutter et ellers konstruktivt og kritisk innlegg. Dessuten virker det ikke som du forsto hva du svarte på heller.

  Hvorfor svarte du ikke på de egentlige spørsmålene? Når man pusher et produkt via blogg, så burde du også svare på kritiske spørsmål om produktet eller? Du virker som en oppegående person, jeg tror ikke fem, flate øre på at du faktisk tror på dette produktet. Jeg tror ikke på at en som tar høyskole-studier faktisk tror at 1) Det er bare hode-håret som vokser, ikke resten 2) At produktet skiller seg nevneverdig ut fra andre helt normale kosttilskudd, og 3) at kosttilskudd utgjør en stor forskjell på helt normale folk med et vestlig kosthold (les: vi mangler generelt ikke vitaminer!)

 • Reply Ida Wulff 19. april 2016 at 18:30

  Ella: Hei Ella! 🙂 Det tror jeg 100% på, utifra egne erfaringer – og venninner sine erfaringer. Jeg tvinger ingen til å prøve produktet, og legger heller ikke skjul på at jeg samarbeider med LabPharma som har HairCare. Jeg er faktisk så fornøyd at jeg har inngått et fast samarbeid, noe jeg ikke ville gjort om jeg ikke hadde tro på produktet. Jeg sier nei til MYE, selv om jeg kunne tjent godt med penger på det. Anbefaler jeg produkter som suger kan jeg nok bare legge ned i dag.

 • Reply Ida Wulff 19. april 2016 at 18:31

  malin: håper du blir fornøyd, gi gjerne tilbakemelding når du har gått på dem en stund! 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. april 2016 at 18:33

  Helene: Hei! 🙂 Åh, så deilig. Gled deg! Maten på hotellet var SKIKKELIG BRA, jeg ble så overrasket siden det var all inclusive. Storfornøyd med frokst og middag – lunsjen testet jeg kun i bassengbaren og den var litt enkel (typ toast, fries, pizza, salat osv) men bra den også. Dessuten er alt av drikke inkludert, alt fra vann til drinker i baren. Vi var ute og spiste 3 ganger fordi det var noen spesifikke restauranter vi hadde lyst å besøke igjen. Men vi hadde mer enn overlevd på hotellmaten 🙂 Det er ikke langt fra sivilasjonen mtp at den beste stranden ligger rett nedenfor, dit går det gratis shuttle bus. Goood tur <3

 • Reply Anita 20. april 2016 at 22:22

  Hei

  Hvordan hårstrikk bruker du? 🙂

 • Reply Monica 21. april 2016 at 11:48

  Jeg tror hastigheten på virkningene osv kommer veldig ann på fra person til person. Selv har jeg gått på de i litt under tre uker nå og ser forskjell allerede. Håret mitt har vokst ca 2 cm på den lille tiden og frisøren min er mildt sagt overrasket. Verken hun eller jeg trodde det funket.

 • Reply Ida Wulff 21. april 2016 at 11:53

  Anita: forskjellig hårstrikk til forskjellig bruk, men aldri noe med metall på 🙂

 • Reply H 21. april 2016 at 15:58

  Så pen du er 🙂

 • Reply helle 21. april 2016 at 20:52

  hvor er genseren fra? MUST HAVE!!!

 • Reply Randi Nervik 22. april 2016 at 00:45

  Har brukt dette i snart 4 måneder, merker ikke stor forskjell.. Står at du må bruke det i MINST 6 mndr/12 mndr før du merker det. Hvorfor merker dere med allerede langt og fyldig hår forskjell etter ca 1 måned?? 😳

 • Reply anette 22. april 2016 at 08:52

  Jeg har gått i halvannen mnd. Merker ingen forskjell enda. Men mensenkvisene som pleier å forsvinne, de forsvinner liksom aldri.

 • Reply Ida Wulff 22. april 2016 at 10:48

  Randi Nervik: jeg hadde ikke langt og fyldig hår da jeg begynte 🙂 men er sikkert individuelt!

 • Reply Ida Wulff 22. april 2016 at 10:49

  helle: Zara 🙂

 • Reply Elisabeth 23. april 2016 at 10:57

  Har lest litt angående acne og biotin, og det står mest om at alle vil reagere veldig ulikt uansett om det er medikamenter eller kosttilskudd. Jeg har selv en god del acne og har vært plaget i mange år, og gikk på haircare i ca en måned, og merket ikke at jeg fikk noe mere kviser. Har også sjekket en god del artikler som forteller at biotin styrker huden? Samtidig som den styrker hår og negler. Biotin er vitamin B7 og mange tar dette utenom og det Er ikke bekreftet at dette gir acne.

 • Reply Anonym 27. april 2016 at 06:20

  Fikk skikkelig resultater av Haircare etter at jeg mistet 2/3 av håret mitt pga medisiner. Fått masse babyhår (og ettervekst :p), men valgte å slutte når jeg flyttet til varmere strøk for et semester. På meg vokser håret overalt ellers på kroppen også sykt mye fortere, selv nå etter 2 måneder uten. Får starte på igjen til vinteren ;p

 • Reply Marie 16. mai 2016 at 03:01

  Veldig sjeldent jeg velger å kommentere, men følte jeg måtte her. Haircare funker sikkert supert på noen altså de som mangler vitaminer ellers i kosten. Det at produkter ikke får det til å vokse andre steder er rett og slett tull. Ingen vitaminer eller mineraler får håret til å gro kun på hodet. Om dette kosttilskuddet er med på å gi næring til hårcellene så gjelder det alt av hår! Kjenner jeg blir provosert når man skal reklamere for et produkt og ikke eie nok kunnskap om selve kroppen. Bare der mister du min tillit! Men for all del, haircare hjelper sikkert for noen, på alle steder:) Hilsen ei som snart er ferdig med legestudiet.

 • Reply Camilla 16. mai 2016 at 12:15

  Da jeg var yngre hadde jeg veldig tykt hår. Så startet jeg med hårfarging allerede som 12 åring (til mammas store fortvilelse) og det ble tynt. Først startet jeg med F.A.S.T Shampoo og Balsam, som raskt ga resultater for lengden, men ikke tykkelsen. Så startet jeg med HairBurst result i fjor og da vokste håret både raskt og tykt. Da Hairburst er veldig dyrt, bestemte jeg med for å heller prøve HairCare da de hevdet å ha det samme viktige innholdet som hairburst. Nå har jeg gått på det i ca 2 mnd (er føl til å glemme i blant), men jeg syns håret mitt ser friskere ut. Det er også tykkere, og røyter faktisk mindre enn før. Så jeg syns i hvert fall at de fungerer 🙂 Det irriterer alle andre rundt meg at håret mitt vokser så fort, så da sier jeg bare HairCare baby…

 • Reply Anonym 16. mai 2016 at 12:48

  Marie; du som snart er lege, kan du svare på hvorfor det ikke vokser hår på kroppen til et barn? Hvorfor er det kun voksne som har hår i ansiktet og på kroppen? Har du svaret på det?

 • Reply Anan 16. mai 2016 at 15:50

  Hei,

  Brukt haircare i ca. 2 mnd og trodde ikke jeg merket noe inntil jeg så neglene mine og at jeg ikke mister like mye hår når jeg føner og glatter ut håret mitt.

  Jeg har alltid hatt lange negler, men de har alltid brukket fort, men nå er de harde, hvite og ser sunne ut. Jeg har afro hår som vokset fort, men som brekker helt sinnsykt. Nå merket jeg at det ikke brekker, ligger ikke masse korte krøller på badet;)

  Produktet er verdt å prøve!!

 • Reply Kristine 16. mai 2016 at 16:14

  Har gått på haircare i et år nå, og tenker jeg har 30% mer hår på toppen nå, enn før jeg begynte. Har ikke merket at hårvekst andre plasser på kroppen har økt heldigvis! Har sluttet helt med extensions og retting av hår, og bruker mye mindre tid på badet! Haircare har definitivt gjort mye for meg og selvtilliten! Anbefaler dette til alle, da jeg er helt avhengig og SYKT fornøyd! Håret mitt er en drøm å ha med å gjøre. Tusen takk til deg Ida, som gjorde meg oppmerksom på dette for et år siden. Du aner ikke hvor mye dette har hjulpet meg:)

 • Reply Anonym 16. mai 2016 at 17:02

  Så dette innlegget og tenkte jeg skulle prøve og bestilte en pakke. Vil definitivt IKKE anbefale dette videre. For det første så mottok jeg ikke pakken i posten, derretter fikk jeg et inkassovarsel. Sendte de en mail og fikk svar om at de hadde fått pakke i retur, så de avsluttet abonnementet. Jeg trodde det var det men så fikk jeg en regning av et inkassofirma på 525 kr. Tok igjen kontakt med labfarma og fikk enkelt og greit beskjed om at jeg bare måtte betale denne regningen selv, da det står i deres vilkår at returnere varer fortsatt må betales for. (som sagt så har jeg ikke returnert varen, den var aldri i min besittelse og heller ikke fakturaen på produktet)

  Dette virker som ett veldig useriøst firma spør du meg

 • Reply Anita 16. mai 2016 at 20:06

  Kunne du eller kanskje noen fra labpharma svare på dette: hvordan kan det ha seg at tablettene bare funker på hodehår og ikke alt hår? Hva er det i dette produktet man ikke får i seg gjennom kosten?

 • Leave a Reply